Találatok a következő kifejezésre: YouTube-ra milyen videókat lehet (5 db)

YouTube-ra milyen formátumú videókat lehet feltölteni?

Legjobb válasz: http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=5.. WMV, .AVI, .MOV, and .MPG

FLV is mehet. 3GP, MP4 is (mobilos formátum)
és meik a legjobb ezek közül?

Youtube-ra milyen hosszú videót lehet felrakni? (zene videó)

Legjobb válasz: 10 óra :3 Már ha megoldod, hogy a fájlméret is beleférjen egy talán... 2GB-os limitbe.

10 óra :3 Már ha megoldod, hogy a fájlméret is beleférjen egy talán... 2GB-os limitbe.
A leghosszabb 596.5 órás, ez majdnem 25 nap. http://www.youtube.com/watch?v=04cF1m6Jxu8
Minél több, kisebb videót töltesz fel, akkor egy bizonyos mennyiségnél egyre hosszabbat enged feltenni.. Haveromnak van már fenn vagy 30 videó..neki már ilyen félórásakat is enged.

Milyen formátumú videókat lehet feltölteni a youtube-ra?

Legjobb válasz: "YouTube accepts a wide range of video file formats such as .WMV, .AVI, .MOV, and .MPG transferred from most digital cameras, camcorders, and cell phones. If you don't think your current video file format is recognized by YouTube, you may get the best results from converting your file to MPEG4 video with MP3 audio." Ha nem tudsz angolul: WMV,AVI,MOV,MPG.

"YouTube accepts a wide range of video file formats such as .WMV, .AVI, .MOV, and .MPG transferred from most digital cameras, camcorders, and cell phones. If you don't think your current video file format is recognized by YouTube, you may get the best results from converting your file to MPEG4 video with MP3 audio." Ha nem tudsz angolul: WMV, AVI, MOV, MPG.
szinte bármilyet


Ha a youtube-ra valaki szándékosan, valakit személyében sértő videót tesz fel akkor, a videó levételének mi a módja? Vagyis hogyan lehet kitörölni, milyen technikai lépésekkel?

Legjobb válasz: kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.

kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.
esetleg még azt tudod hogy regelsz és felveszed a kapcsolatot a feltöltõvel (ha nem tudod hogy ki volt), hogy ha nem veszi le akkor jogi lépéseket fogsz tenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!