Találatok a következő kifejezésre: YouTube-ra milyen videókat (12 db)

YouTube-ra milyen formátumú videókat lehet feltölteni?

Legjobb válasz: http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=5.. WMV, .AVI, .MOV, and .MPG

FLV is mehet. 3GP, MP4 is (mobilos formátum)
és meik a legjobb ezek közül?

Youtube-ra milyen formátum szükséges, hogy a videó jó minõségû legyen?

Mert már töltöttem fel egy videót, mp4-ben, fullHD-ra konvertálva. De úgy is csak 720p-t mutatott, vagy ez a függ a felvevõ programtól is? Mert én "Fraps"-al vettem fel, és úgye az avi-ban vesz fel.

Youtube-ra milyen hosszú videót lehet felrakni? (zene videó)

Legjobb válasz: 10 óra :3 Már ha megoldod, hogy a fájlméret is beleférjen egy talán... 2GB-os limitbe.

10 óra :3 Már ha megoldod, hogy a fájlméret is beleférjen egy talán... 2GB-os limitbe.
A leghosszabb 596.5 órás, ez majdnem 25 nap. http://www.youtube.com/watch?v=04cF1m6Jxu8
Minél több, kisebb videót töltesz fel, akkor egy bizonyos mennyiségnél egyre hosszabbat enged feltenni.. Haveromnak van már fenn vagy 30 videó..neki már ilyen félórásakat is enged.


Milyen formátumú videókat lehet feltölteni a youtube-ra?

Legjobb válasz: "YouTube accepts a wide range of video file formats such as .WMV, .AVI, .MOV, and .MPG transferred from most digital cameras, camcorders, and cell phones. If you don't think your current video file format is recognized by YouTube, you may get the best results from converting your file to MPEG4 video with MP3 audio." Ha nem tudsz angolul: WMV,AVI,MOV,MPG.

"YouTube accepts a wide range of video file formats such as .WMV, .AVI, .MOV, and .MPG transferred from most digital cameras, camcorders, and cell phones. If you don't think your current video file format is recognized by YouTube, you may get the best results from converting your file to MPEG4 video with MP3 audio." Ha nem tudsz angolul: WMV, AVI, MOV, MPG.
szinte bármilyet

Milyen videókat érdemes csinálni youtube-ra, amit sokan megnéznek és nem is tiltják le szerzői jogok sértése miatt?

Legjobb válasz: saját videó,nem játék,nem film,macskát levideózod és ennyi.többi az mind jogvédett,és azért nagyon büntetnek ha más felhasználja...

saját videó, nem játék, nem film, macskát levideózod és ennyi.többi az mind jogvédett, és azért nagyon büntetnek ha más felhasználja...
Játékot esetleg gameplay-t vagy ilyesmit... Vcagy érdekes fizikai kísérleteket, vagy ilyesmit, ami nem szorosan kötõdik 1 termékhez se.
Szinte semmit :/ Sajnos a youtube ma már nem méltó nevéhez. Inkább már csak tube. A youtube azért volt az ami mert bármilyen videót feltehetett bárki. Amióta megvette a oogle azóta minden szerzõi jogvédett még az is ha egy kecske .... inkább nem mondom tovább. Tehát nem éri meg. Irtó keveset is fizetnek ha esetleg partner leszel ráadásul ma már szinte nincs olyan téma amiben érdemes lenne videózni és nem lenne jogvédett :/ Szóval köszönjük google köszönjük, hogy youtube oldalból tube-t csináltatok :(

Ha youtube-ra akarok feltölteni videó akkor milyen formátumba kell mentenem a videót WINDOWS MOVIE MAKER-NÉL? Több infó lent

Nos, arról lenne szó hogy youtube-ra akarok tölteni videót amit windows movie maker-rel vágtam, és beálllitottam a film mentése nyilnál h youtube-os fájl v mi legyen, és a youtube azt irja hogy nem ismeri fel ezt a videóformátumot. Milyenre állitsam akkor? Mert van sokféle lehet?ség. Pls olyanok irjanak akik értenek hozzá.

Legjobb válasz: http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=hu&answer..

wmv ként kellene elmenteni azt Yt is ismeri és elfogadja

Milyen progi kell egy pc videó megcsinálásához amin kommentelek is? Pl. :youtube-ra.

Legjobb válasz: Szinte minden screen recorder-nek van olyan beállítási lehetõsége, hogy a hangot a külsõ mikrofonról vegye fel, ingyenes pl. a CamStudio, játékokhoz a legjobb a FRAPS. Ha a te felvevõdnek mégsincs ilyen opciója, akkor az ingyenes Audacity-vel fel tudod venni a hangot, majd utólag egy videószerkesztõvel, mondjuk Avidemux a videó alá rakod a hangot.

Szinte minden screen recorder-nek van olyan beállítási lehetõsége, hogy a hangot a külsõ mikrofonról vegye fel, ingyenes pl. a CamStudio, játékokhoz a legjobb a FRAPS. Ha a te felvevõdnek mégsincs ilyen opciója, akkor az ingyenes Audacity-vel fel tudod venni a hangot, majd utólag egy videószerkesztõvel, mondjuk Avidemux a videó alá rakod a hangot.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi
A kérdező hozzászólása: És hogy lehet jó minõséggel felvenni?
A kérdező hozzászólása: milyen progival?

Ha a youtube-ra valaki szándékosan, valakit személyében sértő videót tesz fel akkor, a videó levételének mi a módja? Vagyis hogyan lehet kitörölni, milyen technikai lépésekkel?

Legjobb válasz: kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.

kitörölni nem, csak kitörölTETni lehet. A videó alatt van a flag, ott tudod jelenteni, csak az a baj, hogy ahhoz angoltudás kell és megfelelõ erõsségû szöveg, amit írnak nekik. ha itt jelented, akkor sajna minimum 1 hét míg átnézik. (úgy tudom) Próbálkozz azzal, hogy keresel valami elérhetõséget, ahol személyiségi jogokra hivatkozva lehet náluk panaszt tenni és akkor lehet hogy hamarabb törlik. Ha jól megírod a szöveget, akkor tuti hogy leveszik, de mondom- szerencse kérdése. Keress egy olyat aki jól tud angolul.
esetleg még azt tudod hogy regelsz és felveszed a kapcsolatot a feltöltõvel (ha nem tudod hogy ki volt), hogy ha nem veszi le akkor jogi lépéseket fogsz tenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!