Találatok a következő kifejezésre: YouTube-ról letöltött hogy (7 db)

YouTube-ról letöltött klipet hogy lehet átrakni ipodra?

letöltöttem egy klipet a youtube-ról, most valami flv-formátumban vagy miben van... hogy lehet átrakni ipodra?

Legjobb válasz: A konvertáló programokat úgy lehet megtalálni, hogy beírod a keresõbe (pl.Google), hogy mibõl milyen formátumba szeretnél konvertálni a "to" szóval összekkötve. Például ha FLV formátumból akarsz AVI formátumba konvertálni, akkor: flv to avi Más mp4 lejátszók csak az AMV formátumot ismerik, ebben az esetben: flv to amv (A konvertáláshoz ffdshow Video Decoder szükséges, ha még nem lenne telepítve a gépre.)

A konvertáló programokat úgy lehet megtalálni, hogy beírod a keresõbe (pl.Google), hogy mibõl milyen formátumba szeretnél konvertálni a "to" szóval összekkötve. Például ha FLV formátumból akarsz AVI formátumba konvertálni, akkor: flv to avi Más mp4 lejátszók csak az AMV formátumot ismerik, ebben az esetben: flv to amv (A konvertáláshoz ffdshow Video Decoder szükséges, ha még nem lenne telepítve a gépre.)
hogy lehet youtubrol letölteni videokat ugy hogy ha kiirom dvd-re a hangot is lejátsza?
jailbreakelt ipod touchnál cydiaból felveszed a stable.szifon.com nevû sourcet, és letöltöd a yourtube packaget és már lehet is letölteni a beépített youtube appon belül

Youtube-ről letöltött 720-as HD fimeket hogyan lehet lejátszatni a Win7-es, naprakészen frissített Media playerrel?

Vagy valami más hasonló program amit fullscreenben is lehet futtatni, lejátssza a gépről? (közvetlenül internetről működik, de offline kell majd)

Legjobb válasz: Inkább: KMPlayer VLC player

Inkább: KMPlayer VLC player
A kérdező hozzászólása: Köszi, már megoldottam máshogy. Offline lett volna a lényeg, internet nélküli esetben, így én is ismerem.


Hogyan lehet YOUTUBE-ről letöltött videót rárakni egy DVD-re hogy le is játsza a DVD lejátszó?

Próbálkoztam de nem sikerült pedig át is konvertáltam a flashet DIVIX-re, mégsem játsza le a DVD playerem.

Legjobb válasz: van nekem csomó féle márka.Vagy 5 féle.Majd csak valamelyik lejátsza.

A kérdező hozzászólása: van nekem csomó féle márka.Vagy 5 féle.Majd csak valamelyik lejátsza.
Milyen márka/típusszámú a DVD lejátszód?
free dvd video soft. ingyenes program, rakd fel, minden benne van ami kell. azzal letöltöd, konvertálod és kiírod. :D

Segítene valaki? Hogyan kell youtube-ról letöltött flv videókból MP3-at csinálni?

Ha leírná valaki lépésr?l lépésre nagyon megköszönném. Nem vagyok egy számítógép guru.köszike

Legjobb válasz: Neked erre a programra van szukseged Super Mp3 Download Ez youtubrol tolti le videok zeneit.Beirod Super Mp3 Download.torrent -----a googleba es letoltod

Neked erre a programra van szukseged Super Mp3 Download Ez youtubrol tolti le videok zeneit.Beirod Super Mp3 Download.torrent -----a googleba es letoltod
Amennyiben mégis letõltõtt videobol akarod a hangot kimenteni ezzel megteheted, kezelése nem túl bonyolúlt:http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/any-video-converter-fre..
Ez is egy egyszerû módszer: A Youtubos videó linkjét bemásoljuk egy ablakba és 3 perc múlva már rá is kattinthatunk az mp3-unkra ami letöltõdik a gépünkre. http://justpaste.it/tc
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

A youtube-ról mp3-ra átkonvertált és letöltött zenék nagyon halkan szólnak. Van rá mód, hogy valamivel felhangosítsam õket?

Tehát a gond, hogy youtube to mp3 honlapon átkonvertálom, letöltöm a zenét, ráteszem az mp3 lejátszóra, és nagyon halkan szól, hiába veszem max hangerõre a kütyüt, feleolyan a hangereje, mint a többi zenémnek. Van valami program, vagy bármi megoldás, amivel hangosabbá tehetném ezeket?

Milyen programmal és hogyan lehet a youtube-ról részletekben letöltött videót "összefűzni?

Els?sorban ingyenes programok érdekelnének. Köszi

Legjobb válasz: A Movie Makker-rel.Benne van a minden programba.Csak olvasd el a sugó-ját.

A Movie Makker-rel.Benne van a minden programba.Csak olvasd el a sugó-ját.
A kérdező hozzászólása: Köszi, letöltöttem a movie makert, csak az a bja hogy angol nyelvû. De remélem sikerülni fog így is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!