Találatok a következő kifejezésre: YouTube-ot és a romáknak Ez lenne (1 db)

YouTube-ot és MyVipet a romáknak? Ez lenne a jó megoldás?

Eddig több mint száz, a jóisten háta mögötti kistelepülésen nagyjából ezer mély szegénységben él? család jutott számítógéphez és interneteléréshez Borsodban és Szabolcsban, a wififaluprogram a harmadik világból ellesett internetterjesztési modellje a magyarországi cigányok között is m?ködik. A következ? lépésben az ötletgazda Nyír? András "szociális internetszolgáltatót" alapítana, és még kétszázezer rászorultat juttatna internet-hozzáféréshez az ország harminchárom legelmaradottabb kistérségében. A teljes cikk itt található:

Legjobb válasz: Nagyon dicséretes! Így is tele van a MyVip olyan romák képeivel, ahol a felirat: Megyek magyart ölni! :( Csak az ezen a lapon feltett kérdéseket olvasgatva, nem attól lesz valaki intelligens, hogy internetet használ! Sajnos õk nem élnek, hanem legtöbbször visszaélnek a lehetõségekkel, amihez ingyen jutnak! Nagyapám mondta mindig: "Amiben nincs benne a kezed munkája, azt nem is becsülöd meg!"

Nagyon dicséretes! Így is tele van a MyVip olyan romák képeivel, ahol a felirat: Megyek magyart ölni! :( Csak az ezen a lapon feltett kérdéseket olvasgatva, nem attól lesz valaki intelligens, hogy internetet használ! Sajnos õk nem élnek, hanem legtöbbször visszaélnek a lehetõségekkel, amihez ingyen jutnak! Nagyapám mondta mindig: "Amiben nincs benne a kezed munkája, azt nem is becsülöd meg!"
Hát ez marha jó... nemcsak a cigányoknak nincs számítógépük és internetük, hanem rengeteg szegány magyarnak sem. Csak õk el vannak felejtve. Nem hiszem, hogy ha internethez jutnak okosabbak lesznek, mert a hülyeségre van eszük, úgysem arra használják, hogy tanuljanak (tisztelet a kivételnek). Erre persze van pénz, de szerintem lehetne nekik másban segíteni vagy éppen másokon segíteni abból a beruházott pénzbõl.
Azt hiszem amíg gyerekek éheznek az országban nem ez lenne a legfontosabb támogatási forma.Bár kis hazánkban törõdik is ezzel valaki....
Vicces. Nekünk sincs otthon internetünk, én is csak a barátomét tudom igénybe venni. Pedig sokszor kéne otthon is, de mibõl??...
Vajon miért Wifi kapcsolatot használnak? Ja, hogy a kábel is színesfém
nem csak a romák kaphatják! olvasd el a cikket: "Az etnikai cenzus azonban a résztvevõ önkormányzatok többsége számára nem volt elfogadható, ezért most már egyszerûen rászorultsági alapon mûködik a dolog: BÁRKI IGÉNYELHET NETBOXOT, akinek a piaci hardverárak és a kereskedelmi internetszolgáltatók tarifái szociális helyzete miatt megfizethetetlenek."
Persze bárki igényelhet.....és szerinted ki kapja meg?
akik rászolulnak ...tanulj olvasni....ne ítélkezz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerinted egy nemzethez tartozásra jobban büszkébbnek lehet lenni mint egy hazához vagy inkább államhoz tartozásra?

4

2014. május 25-én magyarország megszűnik létezni?

9

Ez a zeneszöveg a fideszt fikázza?

Nem mintha annyira zavarna, csak nem tudom eldönteni a 47 ezerből gondolom...

1

MIért tűntek el a szociális bérlakások?

http://hvg.hu/itthon/20131019_MIert_tuntek_el_a_szocialis_be..

7

Nem kéne valamit államilag tenni az ellen, hogy trendivé kezdjen válni a Kádár-nosztalgikus panelproli kultúra, amit a tehetősebb emberek is utánozni kezdenek?

Egyre több fiatal körében veszem észre, hogy egyre menőbb igénytelennek lenni, szándékosan szar söröket inni, nyugati kocsikat úgy kormoltatni, mint valami trabit, normális szórakozóhelyek helyett romkocsmákba járni, amik szintén szándékosan néznek ki úgy, mint valami brazil favella sarki kocsmája, divatrasszistává és homofóbbá válni, pedig valószínűleg életükben nem találkoztak egy fekával vagy homóval, közben a Jobbikot éltetni, dícshimnuszokat zengeni Putyinról meg Észak-Koreáról, és nem olyanok csinálják ezt, akiknek másra nem futja, vagy túl aluliskolázottak máshoz, hanem középosztálybeli gimnazisták, szakközepesek stb, akiknél egyszerűen trendi kommunista (bocsánat, hazafi) prolinak tettetni magukat.

10

Az oké, hogy a Fidesz szétmutyizza az országot és 1000 évig akar uralmon maradni, de cserébe miért nem ad semmit?

Kádár idején legalább volt biztos megélhetés, kiszámítható jövő, közbiztonság.

14

A hvg-s bajai videó inkább a Fidesznek vagy a baloldalnak ártott? Mi lehet a háttérben?

3

Ez a mostani politikai generáció mikor fog kikopni?

Mikor tűnik el Orbán, Bajnai, Gyurcsány?

3

Hamisítvány a bajai választási csalásról szóló leleplező videó. A nyomozás során szerintetek kiderül, hogy melyik baloldali párt rendelte ezt meg?

Vagy mint az lenni szokott megússzák a balosok a nép átverését?

12

Egyetértesz, hogy a mai világban mindenki csak magára számíthat? Mi lesz a világban 15-20 év múlva?

Én mindenesetre a pincében felhalmozok egy pár hónapra való vizet és olyan katonai kaját, ami soha nem romlik meg, és veszek mellé egy pisztolyt. Szerintem 15-20 éven belül anarchia lesz. Már bebizonyosodott, a bolygó egy bizonyos létszámot tud eltartani és ha túl sokan vannak, van valami pl: 2. világháború.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!