Találatok a következő kifejezésre: Yorkshire terrier mini mennyi (2 db)

Információt szeretnék kérni yorkshire terrier fiú kutyával kapcsolatban. Azt hallottam hogy harapósak ez mennyire fedi a valóságot? Milyen árkategóriában érdemes venni? Minden információ érdekel.

Legjobb válasz: Szerintem egy kicsit olvass utána a kutyanevelésnek, és akkor nem fogsz ilyen butaságokat elhinni:) Igen, kutya, tud harapni, mint az összes többi fajta. Annyi a titok, hogy nevelni kell. Kutyasuli és egy kis utána olvasás csodákra képes;) Expressz hirdetéseket, és a 30-40 ezer forintos kutyákat felejtsd el. Meg azt se hidd el, ha azt írják hogy "a szülõk törzskönyvesek, de a kicsiknek nem kérték ki, mert úgy sokkal többe kerül" Egy megbízható idegrendszerû, jó egészségi állapotú kutya kb. 70-80 ezernél kezdõdik.

Szerintem egy kicsit olvass utána a kutyanevelésnek, és akkor nem fogsz ilyen butaságokat elhinni:) Igen, kutya, tud harapni, mint az összes többi fajta. Annyi a titok, hogy nevelni kell. Kutyasuli és egy kis utána olvasás csodákra képes;) Expressz hirdetéseket, és a 30-40 ezer forintos kutyákat felejtsd el. Meg azt se hidd el, ha azt írják hogy "a szülõk törzskönyvesek, de a kicsiknek nem kérték ki, mert úgy sokkal többe kerül" Egy megbízható idegrendszerû, jó egészségi állapotú kutya kb. 70-80 ezernél kezdõdik.
harapós ha nem neveled meg. érdemes jó kennelbõl venni, hogy ne kapj egy beteg idegbeteg egyedet. szerzõdéssel, garanciával, papirokkal hobbi célra 120-150-nél kezdõdnek
Hát, úgy van, ahogy az 1. írta. Egyik barátnõm féltesója (kislány) kapott egy yorkit pár éve. Jó, hát a szülõk sétáltatják, szóval családi yorki, de nem is ez a lényeg. Hanem hogy a szemén ilyen fura árpa szerû csomó van. Elég nagy, és nagyon csúnya szegénynek. Azt mondta az állatorvos, hogy nem zavarja a kutyát semmiben, nem fog tõle megvakulni, ilyesmi. Gondolhatod, jól megijedtek mikor elkezdett nõni rajta az a valami. Már nem nõ tovább szerencsére, és mivel nem okoz semmit, nem érdemes levetetni neki. De nem szép. Ránézek és azt látom, hogy egy pirosas rózsaszínes húscafat lóg a szeme elé. És ettõl rosszabb is lehetne, pl ha megvakulna miatta. És kicsinek ez nem látszott. A túlszaporítástól nõtt ilyen neki. Csak azért mesélem el, hogy konkrét példát is mondjak. Szóval ezeknél a kis divatkutyáknál nagyon rizikós olcsó kiskutyát venni.
Fu hát eddig azokat a yorkikat, akiket ismertem, mind kis agresszív táskakutya volt. Egy mindig a nadrágom szárát harapdálta, úgy kellett lerúgdosni. (persze finoman) Ha neveled, akkor nem válik ilyen kiszámíthatatlanná. 130.000 felett kezdõdnek

Yorkshire terrier (nem mini) mennyi idő alatt nő meg?

Az enyém (6hetes)

Legjobb válasz: ugy kb.fél éves korára eléri a felnõttkori méretét.de picike lehet!kis törpe,csinálj róla sok sok képet,én megbántam,h nem fényképeztem egész nap!:-)

ugy kb.fél éves korára eléri a felnõttkori méretét.de picike lehet!kis törpe, csinálj róla sok sok képet, én megbántam, h nem fényképeztem egész nap!:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!