Találatok a következő kifejezésre: Yasminelle-t szedek most vagyok a (4 db)

Védett leszel úgy is.
Nem kell kiegészítõ védekezés!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) )

Yasminelle-t szedek és most vagyok a 10. szemnél és még mindig vérzek. Mért van ez?

nem elég a tisztasági sem igaz nem annyira vérzek mint amikor rendesen mensizek de azért nem kevés van:S 10 napja folyamatosan vérzek:Svan olyan mikor barnás és utánna meg ujra vér:S szeretnék együtt lenni a barátommal de igy nem merek mert nem tudom hogy ez most ez baj vagy normális dolog:S valakinek van esetleg tapasztalata?

Legjobb válasz: Ez a fogamzásgátló miatt van, és a vérzés eltarthat a következõ mensidig is. Szedj 1000mg-os c-vitamint, a nõgyógyász is ezt szokta ajánlani ilyenkor. Ha a párodat nem zavarja a vér, akkor nyugodtan szeretkezhettek. Mondhatjuk, hogy ez a vérzés normális, mert sok esetben elõfordul a tabi mellékhatásaként.

Ez a fogamzásgátló miatt van, és a vérzés eltarthat a következõ mensidig is. Szedj 1000mg-os c-vitamint, a nõgyógyász is ezt szokta ajánlani ilyenkor. Ha a párodat nem zavarja a vér, akkor nyugodtan szeretkezhettek. Mondhatjuk, hogy ez a vérzés normális, mert sok esetben elõfordul a tabi mellékhatásaként.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

2éve szedem a Yasminelle-t és eddig semmi gondom nem volt vele. Most viszont néha fáj a hasam és feszül. Terhes vagyok vagy nem?

És mintha éreznék valamit a masamban. Ha er?sebben megnyomom fáj. ÉS kicsit mintha nagyobb lenne a hasam. Vettem tesztet és negatív lett. És rendszeresen szedem a tabikat.

Legjobb válasz: Ha negatív lett a teszt, nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy ez a gyógyszer nem jó a szervezetednek. Menj el egy másikat iratni, és mondd el a panaszaidat is.

Ha negatív lett a teszt, nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy ez a gyógyszer nem jó a szervezetednek. Menj el egy másikat iratni, és mondd el a panaszaidat is.

Yasminellet szedek. Egy hülye véletlen folytán a múlt hónapban 22 tablettát szedtem be 21 helyett. A menstruációm így 1 nappal később jött meg. Most akkor folytassam, mintha rendesen 21-t szedtem volna be, vagy toljam ki 1 nappal az egészet?

A hiba azért következett be, mert két csomagból szedtem be a az utsó havit, és ez megkavart, elcsúsztak a napok.

Legjobb válasz: csak 7 nap helyett 6 nap szunetet hagyj es szedd ugyanugy mintha semmi sem tortent volna. Ezentul 21 et szedj be csak.

csak 7 nap helyett 6 nap szunetet hagyj es szedd ugyanugy mintha semmi sem tortent volna. Ezentul 21 et szedj be csak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!