Találatok a következő kifejezésre: Yasminellét szedek csütörtökön (4 db)

Yasminellét szedek. Mostanság kezdtem el szedni, a 11. szem jön ma. Csütörtök óta vérzek. Meddig fog még ez tartani? És mennyi idő múlva menjek vissza a dokimhoz, ha nem hagyja abba?

Legjobb válasz: Ez még elsõ levélnél lehet normális, mivel a szervezeted próbál hozzászokni a hormonális változásra. Ha a következõ levélnél is véreznél, akkor már lehet valamilyen probléma, és vissza kell menni a dokihoz új gyógyszerért.

Ez még elsõ levélnél lehet normális, mivel a szervezeted próbál hozzászokni a hormonális változásra. Ha a következõ levélnél is véreznél, akkor már lehet valamilyen probléma, és vissza kell menni a dokihoz új gyógyszerért.
Ha a második levél elsõ 4-5 szemének bevétele után is vérzel, akkor kell visszamenni a dokihoz. Elõbb nem érdemes, mert úgyis azt mondja, hogy várni kell, mert ez csak mellékhatás.
szia:) Az elsõ fogamzásgátló amit szedtem a Yasminelle volt. Nekem 21 napig volt meg:S Valószínû nem volt megfelelõ a gyógyszer így újat kaptam és avval már nincs gondom. Várj még egy kicsit, de 2 hét után, mindenképpen menj el, és majd megmondja mit kell tenned:)
Szia! Ez lehet a tablettától is.
A kérdező hozzászólása: És ilyen esetben a tabi nem hat? vagy ez normális az elsõ levélnél?
én a tabi miatt 1 hónapot végig véreztem lehet neked is ez van most a tabi miatt vérzel sõt szerintem inkább ez a legvalószínûbb mert szokik a szervezeted a tabihoz ha egyáltalán most kezdted el mert ha nem most kezdted el akkor nem tudom miért vérezhetsz :(
A kérdező hozzászólása: Igen, most kezdtem el, egy hete. Köszönöm, hogy válaszoltatok:)
A stressz is okozhatja, vagy életmódváltás, étrendváltás. Sokminden lehet, csak légy türelemmel :)
ne aggódj miatta:) .én is azt a gyógyszert szedem és nekem eddig mindig szerdán jött meg és már átolódott csütire:) .elõször én is megijjedtem de mikor már másodjára is ez volt már tudtam h.csak megint tolódik:) !bizti h.nálad is ez van:) , ne aggódj!

Már 1 éve szedek yasminellét. Csütörtökön kezdtem el szedni és tegnap este (hétfőn) nem az 5. gyógyszert szedtem be véletlenül hanem a 19. iket. Az eggyel felettebbit. Baj vagy mit kell ilyenkor tennem?

Legjobb válasz: Nem lesz bajod, hisz ez a tabletta egyfázisú, tehát mindegyik szem ugyanazokat a hormonokat tartalmazza! De azért máskor figyelj jobban oda!

Nem lesz bajod, hisz ez a tabletta egyfázisú, tehát mindegyik szem ugyanazokat a hormonokat tartalmazza! De azért máskor figyelj jobban oda!
Nincs semmi baj:) , a múltkor én is pont így jártam h.az eggyel feletebbi gyógyszert vettem be.ez csak azért rossz m.egy kicsit bekavarodsz, de semmi bajod nem lesz tõle:)
Én kérdezni szeretnék... Miért használ mindenki fogamzásgátlót? Nem egészséges, és emmellett ott az óvszer is. Tom, h így biztosabb, tom, h a legtöbbször nem árt, de ha fennállnak ilyen veszélyek, akkor miért szedik sokan? Nem tok még sok mindent, ne csesszetek le, ha hülyét kérdeztem... pussy
Elõzõ válaszolónak: Stabil párkapcsolatban vagyok, már több mint 4 éve és azért szedek fog.gátlót, mert én ezt tartom a legmegbízhatóbb módszernek az összes közül. Nem beszélve arról, hogy azért valljuk be, gumiban olyan, mint zokniban lábat mosni! Én nem szerettem használni a gumit (párom sem) a kapcsolatunk elején, teljesen lelohasztott, hogy közben meg kellett állni felhelyezni, meg utána rögtön "szétugrani", hogy le nem csússzon! Alacsony hormontartalmút szedek és eddig soha nem volt vele problámám! Inkább hormonokat szedek, mint minden mensi elõtt idegeskedjek, hogy ugyan meg jön-e!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!