Találatok a következő kifejezésre: Yahoo Messengerben tudok (21 db)

Hogyan tudok a Yahoo Messengerre ismerősöket felvenni, akiknek NEM Yahoo, hanem Windows Live Messenger (MSN) profiljuk van?

Nem megy a gépemen a WLM (MSN), tehát olyan válasz, hogy "miért nem telepíted az MSN-t?" nem érdekel, köszi. ellenben tudok arról, hogy a Yahoo Messenger kompatibilis a Windows Live Messengerrel, csak azt nem tudom, hogyan. Hogyan tudok felvenni ismer?st a Yahoo Messengerre az MSN-esek közül, illetve hogyan tudnak ?k felvenni, egyáltalán megtalálni engem az MSN-en keresztül?

. Mit csináljak? A Yahoo Messenger nem fogadja el a mostani jelszavamat, nem tudom miért, de nem tudok jelszóóemlékeztetőt kérni, mert a citromailos e-mail címem, ami volt azt letörölték, mert rég nem léptemm fel, ígynem tudják oda se elküldeni

, és valami miatt az a "titkos" kérdés is le van "blokkolva", mit csináljak?fontos lenne, köszönöm:)

Legjobb válasz: csinálj egy új Yahoo-t magadnak. és szólj a barátaidnak hogy mostmár a másikon ne keressenek.

csinálj egy új Yahoo-t magadnak. és szólj a barátaidnak hogy mostmár a másikon ne keressenek.


Yahoo messengeren hol tudom megnézni a korábbi beszélgetéseket?

Legjobb válasz: szerintem nincs ilyen funkciója a Yahoo - nak(lehet hogy be lehet álitani hogy minden csevegést elmentsen szöveges fájlban vagy ilyenek) Próbáld a Skype -ot .....

szerintem nincs ilyen funkciója a Yahoo - nak(lehet hogy be lehet álitani hogy minden csevegést elmentsen szöveges fájlban vagy ilyenek) Próbáld a Skype -ot .....

Yahoo messengeren miért nem tudok képet kuldeni?

Legjobb válasz: Mert az, akinek küldenéd, nem a messengert használja, hanem a levelezõprogramon keresztül beszélget veled. Ha belépsz, baloldalon van olyan, hogy online contacts...és már lehet is chatelni, de persze bizonyos funkciók nem mûködnek. Pl ha a partnered így van bejelentkezve akkor nem tudsz neki fájlt küldeni, sem rezgõ figyelemfelkeltést küldeni. Remélem, segítettem.

Mert az, akinek küldenéd, nem a messengert használja, hanem a levelezõprogramon keresztül beszélget veled. Ha belépsz, baloldalon van olyan, hogy online contacts...és már lehet is chatelni, de persze bizonyos funkciók nem mûködnek. Pl ha a partnered így van bejelentkezve akkor nem tudsz neki fájlt küldeni, sem rezgõ figyelemfelkeltést küldeni. Remélem, segítettem.

Valaki feltorte a yahoo messengeremet es nem tudok belepni. Segitene valaki abban, hogy mit csinaljak?

Eddig mindig sikerult belepnem, de jelezte, hogy valaki jart rajta es kicsereltem a kodomat. Most viszont feltesz nekem egy kerdest (security question), amit meg ezelott 5 eve tettem be, es nem emlekszem a valaszra. Nagyon szeretnem visszakapni. Kerlek segitsetek.

Miert nem tudom frissiteni yahoo messengerben az oldalt samsung galaxy gioval?

Sehol nem talalom az oldalon a refresh-t mi lehet a problema,a tf 2.3.6verz.talan rossz a yahoo verzio amit letoltottem?

Miért nem tudok Yahoo Messengeren partnereket felvenni? SÜRGÕS, VALAKI!

Mindig ezt irja ki, ha fel akarok venni valakit, akarkit (az is yahoo-s akit fel akarok venni): There was an error in the server while trying to add contact. Please try again.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!