Találatok a következő kifejezésre: Yadine abbahagyása 5 évig (3 db)

A yadine fogamzásgátlót szedtem 5 évig! Abbahagyása után mennyivel jöhet össze a baba? Tapasztalatok? (már 7hónapja semmi)

Legjobb válasz: Hasonló hatóanyagtartalmú fogamzásgátló mellett 8 évig szedtem pco-s is volt, 2 év sikertelenség után peteérésserkentõre volt szükség. Most a fiam 10 hetes!

Hasonló hatóanyagtartalmú fogamzásgátló mellett 8 évig szedtem pco-s is volt, 2 év sikertelenség után peteérésserkentõre volt szükség. Most a fiam 10 hetes!
Én is 5évig szedtem, 5évet szerencsétlenkedtünk, míg végre teherbe estem.ELÉG DURVA!most 4honapos a kislanyom.
3 évig szedtem yadine-t, utána harmadik hónapban sikerült a babó. üdv, 37 hetes.

A kérdésem hogy mennyi idő alatt tisztul ki a szervezetem a fogamzásgátló szedésének abbahagyása után? Yadine nevezetű gyógyszert szedtem majd 5 évig.2 hónapja hagytam abba mert a párommal babát szeretnénk.

Legjobb válasz: szerintem már kiürült..ezek a mai bogyók már nem tartalmaznak olyan dózisú hormnonokat..ezért is van az, hogy ha elfelejtessz egyet bevenni, vagy hánysz..stb, már "elmehet" a hatása,és teherbe eshetsz mellete is.. szerintem már elkezdhettek élesben próbálkozni, de ha az megnyugtat akkor beszélj egy nõgyogyival is! sok sikert! mielõbbi pocaklakót! :-)

szerintem már kiürült..ezek a mai bogyók már nem tartalmaznak olyan dózisú hormnonokat..ezért is van az, hogy ha elfelejtessz egyet bevenni, vagy hánysz..stb, már "elmehet" a hatása, és teherbe eshetsz mellete is.. szerintem már elkezdhettek élesben próbálkozni, de ha az megnyugtat akkor beszélj egy nõgyogyival is! sok sikert! mielõbbi pocaklakót! :-)
3 hónap kell, míg kitisztul a szervezetbõl. Nekem mindkét gyerekvállalás elõtt ezt mondta a nõgyógyászom.
Gyorsan kiürül, szinte azonnal. Az már más kérdés, mikorra "tér észhez" a hormonháztartásod. Az én dokim is 3 hónap szünetet javasolt. Azt mondta, tegyem le a tabit és kezdjek helyette terhesvitamint szedni, annak is kb. 3 hónap kell, hogy feltöltõdjön a szervezeted. Ezután lehet próbálkozni. Mi 6 hónapnál járunk, de még mindig nem állt helyre a ciklusom (6 év Jadine és Belara). Van akinek egybõl helyreáll és sikerül is.

Yadine abbahagyása után (5 évig szedtem), 2 hónappal terhes lettem. Károsodhat a babám?

Legjobb válasz: szia!az orvosok ajánlják a 3honap meg várását,de ne aggodj,ez amolyan ov intézkedés!én a gyogyszer abba hagyása után rögtön teherbe estem,telán rá 2hétre,a kislányom most hat éves,és gyönyörü egészséges!az idegeskedés,meg a sok aggodalom jobban árt a picnek,mint gondolnád!jo egészséget kivánok!

szia!az orvosok ajánlják a 3honap meg várását, de ne aggodj, ez amolyan ov intézkedés!én a gyogyszer abba hagyása után rögtön teherbe estem, telán rá 2hétre, a kislányom most hat éves, és gyönyörü egészséges!az idegeskedés, meg a sok aggodalom jobban árt a picnek, mint gondolnád!jo egészséget kivánok!
szia! Én is szedtem kb. 2 évig aztán az abbahgyás után kb. 2hónappal teherbe estem. Sajnos a kisbabám a születése után 3 nappal meghalt. Nem állítom hogy ezért volt, és nem akarlak megijeszteni. De az orvosnak mindenképp mondd el. Ja és magzati szívultrahangra is vidd el. Ez a vizsgálat nem kötelezõ vizsgálat, de az én fiam betegségét csak ez tudta kimutatni. A nõgyógyászati ultrahang ezt nem mutatja ki. Ja és fejlõdési rendellenessége volt a babámnak.
Azta! Én 9-10 évig szedtem a Yadinet és most szenvedek. Tavaly augusztus végén tettem le és azótanem jön meg csak ha gyógyszert adnak rá. Most várom a vizsgálatok eredményét, mert teherbe sem esek. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!