Találatok a következő kifejezésre: XXII. ker a nőgyógyászatra (2 db)

XXI. KER. -be tartozok de ott már ma nincs az sztk-ba nőgyogyászati rendelés át mehetek a XX. Kerületi sztk-ba a nőgyogyászhoz?

Legjobb válasz: Én már csináltam ilyet. Zuglóban lakom, de a XXII. kerületben mentem el az sztk-ba, semmit nem kérdeztek simán fogadtak.

Én már csináltam ilyet. Zuglóban lakom, de a XXII. kerületben mentem el az sztk-ba, semmit nem kérdeztek simán fogadtak.
A kérdező hozzászólása: Felhivtam 20.kerületi sztk-t és nem fogathatnak 21. kerületieket! Mennyek be a Dél-Pesti korházba azzt mondták! Na én oda biztossan nem megyek akkor meg várom a holnapot! De köszönöm a válaszodat
Én is XXI.kerületi vagyok, és a XX.kerbe járok az SZTK-ba nõgyógyászhoz. mondjuk már kb 1, 5 éve. Elõször "bunkók" voltak lent a recepción de aztán felmentem a rendelésre és a dokinak oda kellett adnom egy papírt amit kitöltött h õ kivizsgál. Azóta oda járok.
mellesleg Magyarországon szabad orvosválasztás van!!! Így nem értem h miért nem fogadtak?4 a recepción mondták ezt?:O Am én Dr.Páczai Anitához járok ( http://drpaczai.hu/kapcsolat ) (itt nem jelzi h rendel a XX.sztkban.) Hívd fel a mobilján(ott van a telefonszám) és mond el neki, hogy te szeretnél az õ rendelésére menni a XX.kerületi sztk-ba, de ezt és ezt mondták neked. Kérj tõle idõpontot, stb, és kérdezd meg tõle h mit mondjál a recepción. Biztosan fogadni fog! (én hozzá járok, tündéri és kedves odafigyelõ orvos! )
Csak számot kell kérni a betegirányítóban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!