Találatok a következő kifejezésre: XXII. ker a (14 db)

XXI. KER. -be tartozok de ott már ma nincs az sztk-ba nőgyogyászati rendelés át mehetek a XX. Kerületi sztk-ba a nőgyogyászhoz?

Legjobb válasz: Én már csináltam ilyet. Zuglóban lakom, de a XXII. kerületben mentem el az sztk-ba, semmit nem kérdeztek simán fogadtak.

Én már csináltam ilyet. Zuglóban lakom, de a XXII. kerületben mentem el az sztk-ba, semmit nem kérdeztek simán fogadtak.
A kérdező hozzászólása: Felhivtam 20.kerületi sztk-t és nem fogathatnak 21. kerületieket! Mennyek be a Dél-Pesti korházba azzt mondták! Na én oda biztossan nem megyek akkor meg várom a holnapot! De köszönöm a válaszodat
Én is XXI.kerületi vagyok, és a XX.kerbe járok az SZTK-ba nõgyógyászhoz. mondjuk már kb 1, 5 éve. Elõször "bunkók" voltak lent a recepción de aztán felmentem a rendelésre és a dokinak oda kellett adnom egy papírt amit kitöltött h õ kivizsgál. Azóta oda járok.
mellesleg Magyarországon szabad orvosválasztás van!!! Így nem értem h miért nem fogadtak?4 a recepción mondták ezt?:O Am én Dr.Páczai Anitához járok ( http://drpaczai.hu/kapcsolat ) (itt nem jelzi h rendel a XX.sztkban.) Hívd fel a mobilján(ott van a telefonszám) és mond el neki, hogy te szeretnél az õ rendelésére menni a XX.kerületi sztk-ba, de ezt és ezt mondták neked. Kérj tõle idõpontot, stb, és kérdezd meg tõle h mit mondjál a recepción. Biztosan fogadni fog! (én hozzá járok, tündéri és kedves odafigyelõ orvos! )

Csepelen (XXI. ker) vagy Pesterzsébeten (XX. Ker) van UV mentes barnítás? Vélemények? Mennyibe kerül? Mennyi ideig maardsz barna? Foltosan kopik? Előtte mi a teendő?

Szalagavatóm lesz és oda szeretnék szép b?rszínt... a sima szolárium nem jó, mert érzékenyek az anyajegyeim
GPS , taxi , én elmegyek érted !
Mi jár óránként? :O és amúgy nagyon sok alternatíva van pl: nem 212-es busz hanem Borárosig hév onnan 6-os villamos Móricz majd 61es vill. Márvány utca Olyan is van, h Borárosig Hév onnan 4-6 villamos Blaha onnan metró Déli PU-ig onnan vagy séta vagy 59-es villamos vagy busz.
A kérdező hozzászólása: utolsó, köszi a választ. a 61-es villamos jár óránként.:S az 59-es villamossal hány megállót kéne mennem? vagy ha busszal, akkor hányassal? és ez a metrós kb. mennyi idõ lenne összesen? csakmert jövõre, ha felvesznek ide járnék suliba..
61-es villamos nem jár óránként. Még szombaton napközben is 5 percezik.
A kérdező hozzászólása: http://www.bkv.hu/villamos/61.html
11:25-ös vagyok nem óránként jár nézd meg jobban azt a menetrendet amit linkeltél 7-8 percenként megy még vasárnap is. amúgy pedig az 59-esrõl a Királyhágó téren kell leszállni a Márvány utca másik vége a Déli pu.-tõl 2 a Moszkva térrõl a 3. megálló
ugyanaz vok mint az elõzõ az az 5 perc amit a menetrendben látsz az nem indulási idõpont, hanem járatsûrûség vagyis 5 percenként indul 1 villamos


Hogyan tudnék eljutni XXI. ker. Szent Imre tértől a IX. Ker. Vendel u.1. -hez?

a bkv-s útvonaltervez? nem jó, mert onnan kb. 3 km-ert kéne sétálnom. kérlek segitsetek gyorsan, 12:45-ig el kéne indulnom.

Legjobb válasz: Ne haragudj, ez nem biztos, hogy jó megoldás, de Google-map alapján próbáltam valamit összehozni... Ha elmész a Boráros térig hévvel, Ferenc körútig 4,6, elsétálsz a Klinikákig (vagy nem tudom, ha pesti vagy, biztos van bérleted, akkor mehetsz metróval is), onnan ha jól látom a Thaly Kálmán utcából fog nyílni a Vendel utca, az nem jó? Pestiek segítsenek!

Ne haragudj, ez nem biztos, hogy jó megoldás, de Google-map alapján próbáltam valamit összehozni... Ha elmész a Boráros térig hévvel, Ferenc körútig 4, 6, elsétálsz a Klinikákig (vagy nem tudom, ha pesti vagy, biztos van bérleted, akkor mehetsz metróval is), onnan ha jól látom a Thaly Kálmán utcából fog nyílni a Vendel utca, az nem jó? Pestiek segítsenek!
utvonalterv.hu
Boráros tér-aztán 21-es villamossal a haller utcáig-majd gyalog a márton utcán át a vendelig.
a hévvel csak a Lágymányosi hídig menj el ott a Vágóhídnál szállj fel a 24-es villamosra és a Balázs Béla utcánál szállj le onnan kicsi gyaloglás max. 10 p

Van olyan távolsági busz ami a Népliget felé megáll a Campona környékén a Nagytétényi úton (XXII. ker), és el lehet vele menni a bocskai útig (XI. ker)?

A BKV sztrájk idején lesz vizsgám, amit nem hagyhatok ki semmiképp :(

Legjobb válasz: Én már hallottam olyat hogy a sztrájk miatt elhalasztottak vizsgákat, pont az ilyen esetek miat... nem várhatják el mindenkitõl hogy taxival menjen be vagy valakivel bevitesse magát... :S Szerintem kérdezed meg a sulidba, hogy ha lesz sztrájk miképp hat ez a vizsgákra! Sose lehet tudni... lehet potyára mennél be!

Én már hallottam olyat hogy a sztrájk miatt elhalasztottak vizsgákat, pont az ilyen esetek miat... nem várhatják el mindenkitõl hogy taxival menjen be vagy valakivel bevitesse magát... :S Szerintem kérdezed meg a sulidba, hogy ha lesz sztrájk miképp hat ez a vizsgákra! Sose lehet tudni... lehet potyára mennél be!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)
Dunántúlról (Keszthely, Tapolca, Várpalota stb. felõl érkezõ távolsági buszok megállnak a Bocskai úton, a Kosztolányi Dezsõ térnél, sõt a Petõfi-hídnál is. Aztán befutnak a népligeti pályaudvarra. Itt van egy példa. http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

Egy telket szeretnék bérelni k. b.10 órára a XXII. ker ben. Lehet ilyet, és ha igen hogy?

Egy telket szeretnék bérelni k.b. 10 órára a XXII.ker ben, bulira. Lehetőleg elzárt, de megközelíthető helyen. Kb. 100-200 M2-est, egy pici házzal, bódéval (kb. 30-40M2) Mindenféle ötletet szívesen fogadok, főleg ha ilyet tudtok az lenne jó.

Hogy jutok el csepelről XXI kerből a VI. kerbe tömegközlekedéssel?

csepelról mennék reggel,és a VI ker színyei merse pál utcába kell mennem.

Legjobb válasz: ide írd be: http://bkv.utvonalterv.hu/

Hévvel bemész a Boráros térig onnan 4-6 villamossal elmész az Oktogonra, onnan pedig a Földalattival elmész (2. megálló), vagy elsétálsz a Kodály Köröndig, ott lesz a Szinyei Merse utca.
csepel, mi ? Utca?
A kérdező hozzászólása: kossuth lajos utca. Köszönöm Nekem nem adja be
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a segítséget!!

Hol található logópédiai ovóda a XXI. ker. Ben?

Olyat ahol már kis csoportban foglalkoznak a gyerekekkel.

Legjobb válasz: Mi a Szabadság u.-i oviba jártunk.Ott volt logopédiai fejlesztés:)

Mi a Szabadság u.-i oviba jártunk.Ott volt logopédiai fejlesztés:)

Milyen autós iskolát tudtok ajánlani Érdről és a XXII. ker. Környékéről?

Legjobb válasz: Budiás Érden van az Ófausi randörség közelében. http://www.budias.hu/budias.php Az ára közepes, viszont nagyon megbízható és jó. A Kalácskát válaszd oktatónak, nagyon szigorú, de nagyon megtanulsz vezetni.

Budiás Érden van az Ófausi randörség közelében. http://www.budias.hu/budias.php Az ára közepes, viszont nagyon megbízható és jó. A Kalácskát válaszd oktatónak, nagyon szigorú, de nagyon megtanulsz vezetni.
A kérdező hozzászólása: köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!