Találatok a következő kifejezésre: XV. kerületi melyik (9 db)

XV. Kerületben melyik bölcsődét ajánljátok?

Én a kavicsos téri bölcsibe és oviba jártam (akkor még egybe volt a kett?, nem szedték ketté). Az emlékeim szerint pazar egy jó hely volt, bár gyerekszemmel nézve :)))

XV. Kerületben melyik Óvodát ajánljátok?

Legjobb válasz: A Bocskai utcában lévõt biztos hogy NEM ajánlanám!!!!!

A Bocskai utcában lévõt biztos hogy NEM ajánlanám!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!

XV. Kerületi bölcsikre sokat kell várni? Melyikbe vannak a legkevesebben, melyik a legjobb?

Bármilyen infót szívesen veszek!

Legjobb válasz: Nekem a kislányom a Kontyfa utcai bölcsõdébe jár. Jelenleg itthon vagyok a kisfiammal, õ 16 hónapos a nagyobbik 30. Tavaly beiratkozásnál számított az idõ, aki késõn jelentkezett bizony várólistára került. Októberben, mikor kezdtük a bölcsõdét 4 üres hely volt a csoportban. Meggondolták magukat a szülõk. Gondozónõnk elmondása szerint, üresen is maradtak a helyek, hogy majd csak januártól vegyenek fel új gyerekeket. Múlt hónapban voltam bent a vezetõnõnél megkérdezni, hogy nincs-e véletlenül hely a kisfiam számára is. Nyilvántartásba vették, de egyenlõre nem jeleztek vissza. Az biztos, hogy a jövõ szeptemberi jelentkezéshez már most jelentkezned kellene, hogy elõbb lesz-e helyetek, azt nem tudom, próba szerencse...

Nekem a kislányom a Kontyfa utcai bölcsõdébe jár. Jelenleg itthon vagyok a kisfiammal, õ 16 hónapos a nagyobbik 30. Tavaly beiratkozásnál számított az idõ, aki késõn jelentkezett bizony várólistára került. Októberben, mikor kezdtük a bölcsõdét 4 üres hely volt a csoportban. Meggondolták magukat a szülõk. Gondozónõnk elmondása szerint, üresen is maradtak a helyek, hogy majd csak januártól vegyenek fel új gyerekeket. Múlt hónapban voltam bent a vezetõnõnél megkérdezni, hogy nincs-e véletlenül hely a kisfiam számára is. Nyilvántartásba vették, de egyenlõre nem jeleztek vissza. Az biztos, hogy a jövõ szeptemberi jelentkezéshez már most jelentkezned kellene, hogy elõbb lesz-e helyetek, azt nem tudom, próba szerencse...
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat! Igazából én már áprilistól szeretném vinni de több helyre is beadjuk a jelentkezést. :O Már felhívtam többet is azt mondták, hogy nm lehet tudni elõre, hogy mikortól tudják majd bevenni de nem olyan vészes a várólista. Hát nem tudom...elvileg lehet, hogy sikerül már az áprilisi kezdés is valamelyikben. Pont a kontyfát mondták meg még 2-t, hogy oda ne vigyem mert nyáron azok leállnak és akkor úgyis átkerül máshová és az nem lesz neki jó ha még csak most kezd mert nem fog rendesen beszokni vagy valami ilyesmi. Még szeretnélek megkérdezni, hogy voltak nálatok családlátogatáson? Az mibõl állt, mennyi ideig voltak, benéztek a szobákba, hogyan zajlik? Elõre megbeszélt idõpontban jöttek? Köszönöm!
Szia, a fiam a Nádastó parki bölcsibe jár, itt vannak speciális csoportok is, sérült gyerekek részére. Ezekben a csoportokban egyel több gondozónõ jut ugyanannyi gyerekre. Az egészséges gyerekekkel is foglalkozik gyógytornász, logopédus. Vannak külön ovis-szerû foglalkozások. gyurma, báb, vizfesték, gyönygfûzés, ragasztás, tánc, gyógytorna, stb. Az udvar nagyon szép, tavaly lett felújítva. Azt nem tudom megmondani, h mikor mennyi üres hely van, de egy biztos, januárban jött egy új gyerek, és még van egy hely a csoportban. Minden bölcsi bezár nyáron 5 hétre, a felújítás miatt. Ezt sorra teszik, hogy azért legyen hova vinni a gyereket. Ezzel kalkulálni kell. Most ennyi jutott eszembe. Kérdezz még nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Uhh az jó! Pont õket hívtam ma telefonon. És onnan voltak kint családlátogatáson?
A kérdező hozzászólása: Az jutott eszembe, hogy biztos azért mondta, hogy abba a 3 bölcsibe nem érdemes vinnem mert gondolom azok állnak le elõször és mire beszokik rendesen addigra megint máshová kell vinni.
A kérdező hozzászólása: Még azt szeretném kérdezni, hogy meddig kell elvinni du.-án a gyerekeket?
Szia, második vagyok Voltak kinn családlátogatáson, 2 gondozónõ, akik többet vannak a fiammal. Kb. 10-15 percig tartott, kínáltam õket kávéval, sütivel, semmit se fogadtak el. Csak a nappaliban ültek le, nem mentek körbe a lakásban. A fiamtól megkérdezték mi a kedvenc játéka, egy-két dolgot kérdeztem még, és már mentek is. Azt nem tudom megmondani, hogy meddig kell elvinni, mert én fél 4 körül megyek érte. De azt tudom, hogy nem szeretik, ha sokáig ott van a gyerek. A bölcsi egyébként reggel 6 és este 6 között van nyitva, elvileg addig ott maradhat, csak hát a dolgozók is sietnének haza ... sürgetik az elvitelt. Ha jól tudom, ez a bölcsi az elsõk között áll le. Ide bejöhetsz a gyerekkel megnézni a bölcsit, körbevezetnek, megmutogatnak mindent. Sok hasznos dolgot tudhatsz meg.
Szia! Én a Kontyfa utcai Bölcsõdés vagyok. Ma kaptam meg a jó hírt: a Fiam is jövõhéttõl bölcsõdés lesz. Tényleg be fog zárni majd nyáron, kb. 5 hétre, és valóban az elsõk között lesz, de utána jön a Nádastó Park Bölcsi azt hiszem. Valóban nem túl szerencsés abban az 5 hétben másik összevont csoportba bevinni, ezt nekem is mondták. Szerintem inkább a szerint válasszatok, hogy melyik van közelebb. Nagyon sokat számít. Nálunk is reggel 6-tól este 6-ig lehet elvinni a gyerekeket, az enyém délben hazajárós. Családlátogatásra nem jött ki nálunk a gondozónõ, megkért, hogy írjam be a füzetünkbe, hogy nem tartok rá igényt. Elmondása szerint fölösleges lett volna, mindent megbeszéltünk már addigra. Nõvéreméknél viszont voltak kint (másik bölcsi), náluk is a gyerekkel beszélgettek, elmondták, hogy hogyan fog zajlani a beszoktatás és kész. Nem járták körbe a lakást. Ha tudok valamiben segíteni, írj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok segítséget! Most már mindent tudok! Még egyszer köszi, minden jót nektek!


XV. kerületi lakosként melyik kórház (kórházak) vannak kijelölve, ahová tartozom?

Ezt hol tudhatom meg?

Legjobb válasz: tessék, itt az oep honlapján értelemszerûen ki tudod választani, hogy melyik kórház, milyen problémával fogad! http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34,4688926&_dad=portal.. jobbulást!

tessék, itt az oep honlapján értelemszerûen ki tudod választani, hogy melyik kórház, milyen problémával fogad! http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 4688926&_dad=portal.. jobbulást!
Az én orvosom (nõdoki) az uzsokiba irányított a 14 kerbe.

XV. Kerületben, Polus Center közelében lakom. Melyik adó van ide legközelebb Mindig tv-hez és milyen szobaantennát tudtok ajánlani, ami innen kitűnő vételt biztosít?

Laptopon szeretném nézni a földi digitális adást,Mindigtv-t vagyis a DvB-T adást! Van egy dvb-t usb stickem csak kellene egy jó szobaantenna is hozzá! Milyen szobaantennát tudtok ajánlani ehhez? 7.emeleten lakom.

Legjobb válasz: Strong külsõ-belsõ kis antenna: http://antenna.arukereso.hu/strong/ A legközelebbi adó az angyalföldi (Száva utca). http://mindigtv.hu/lefedettseg

Strong külsõ-belsõ kis antenna: http://antenna.arukereso.hu/strong/ A legközelebbi adó az angyalföldi (Száva utca). http://mindigtv.hu/lefedettseg

XV. Kerületi Pólus Centerhez melyik busszal jutok legegyszerűbben a Nyugati pályaudvartól?

Utazni szeretnék, vonattal a nyugatiba megyek, onnan valahogy el kellene jutnom a Pólus centerig vagy a XV.ker Szentmihályi útig. Vajon, hogy lehet odajutnom?

Legjobb válasz: Használd a google map-et, rögtön több lehetõséget is ad rá... Az ilyen kérdéseket semmi értelme itt feltenni, mikor a google map pont arra való, hogy gyönyörû térképen lerajzolja neked a lehetõségeket, utazási idõvel, mindennel együtt.

Használd a google map-et, rögtön több lehetõséget is ad rá... Az ilyen kérdéseket semmi értelme itt feltenni, mikor a google map pont arra való, hogy gyönyörû térképen lerajzolja neked a lehetõségeket, utazási idõvel, mindennel együtt.
Szállj fel a Nyugati pályaudvarnál az M3-as metróra (Újpest-Központ felé) és utazz vele Újpest-Központ végállomásig. Menj fel az aluljáróból, és keresd meg a 196 vagy 196A busz megállóját (ezek egy buszmegállóból indulnak) és utazz vele a rákospalotai temetõ megállóhelyig. Innen gyalog 5 percnyi séta. Olyan 40 perc alatt vagy a Nyugatiból a Pólusban. Az utazáshoz az átszállójegyet ajánlom, melynek ára 530.-/darab
Zuglóig menj el valamely monori, ceglédi, szolnoki vagy lajosmizsei személlyel, majd onnan a 7, 7E, 107E buszok bármelyikével Újpalotán a végállomásig. Innen 10 perc séta.
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló! Az átszállójegyet, hogy kell használnom és hány átszállásra jogosít? A metróra ha felszállok, gondolom be kell tenni az automatába, ott a jegy sarkát lecsippenti, utána ugyanezt a jegyet a buszon is ki kell lyukasztanom? Csak egyszer szállhatok át?

XV. Kerületi SZTK-ban melyik orvost ajánljátok?

Az alábbiak közül lehet választani: - Demjén - Kovács - Ruzsilla - Sziklai - Zsolnai - Varga (nő) Ezek közül Kovácsnál voltam 1,5 hete, mert elkaptam egy gombás fertőzést valahol. Amikor beléptem a kórterembe, akkor megkérdezte, hogy miért hozom magammal a hátizsákom?! Igazából nem értettem, hogy mire céloz, de utána közölte, hogy akkor majd a titkárnő foglalkozik vele. Akkor leesett, hogy az iq harcos barátom a 1,5 éves lányomról beszél, akit mertem magammal hozni a délelőtti rendelésre és nem hagytam itthon egyedül, a kutyával játszani. Ruzsilláról rengeteg rosszat hallottam.. sosem voltam még nála. Nem tudom, hogy ez valóban igaz-e. Demjén névről ismerős, talán tini koromba voltam egyszer nála, amikor a magándokim nem rendelt. Van magán orvosom is, csak másik kontinensen. Ott született a lányom is és ő is kezelt a terhesség alatt. Esetleg 15. kerben magán orvos ajánlat is jöhet, tarifával együtt. Nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Egyiket sem. Én majdnem teljesen meddõ lettem miattuk.

Egyiket sem. Én majdnem teljesen meddõ lettem miattuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!