Találatok a következő kifejezésre: XML-feldolgozási hiba: jól formázott (2 db)

XML-feldolgozási hiba: nem jól formázott Ez van az iwiw-művház ikon XML-feldolgozási hiba: Miért? és hol van az iwiw automatikus frissítése, sehol nem találom!

Miért? >:-(

Legjobb válasz: Mert magasról füttyentenek rád, azért. A hibát pedig az okozza, hogy rosszul írták meg az oldalt: ha a lap letöltése közben valahol megszakad a kapcsolat, egyszerûen újrakezdi. A programozók tudnák megoldani... ha nem füttyentenének rád magasról. Nézz körül a gépház vagy a partizán segítség fórumban...

Mert magasról füttyentenek rád, azért. A hibát pedig az okozza, hogy rosszul írták meg az oldalt: ha a lap letöltése közben valahol megszakad a kapcsolat, egyszerûen újrakezdi. A programozók tudnák megoldani... ha nem füttyentenének rád magasról. Nézz körül a gépház vagy a partizán segítség fórumban...
A kérdező hozzászólása: Húha ezt nem tudtam... Jól értettem-e hogy az IWIW honlapkészítõi magasról füttyentenek rám? És mire fel? De hát miért nem engedik megnyitni az üzeneteket, mert azokat sem tudom már >:-(. Most már csak a feladókat látom, mert az elõzõ felhasználó is ugyanolyan kérdést tett fel....az iwiw-üzenetekkel kapcsolatban.
Egy nagy loszartProbäld meg egy mäsik böngészövel megnyitniNekem bejött az opera isMeg nèha az explorerDe nekem is firefoxomVanNèha szarakodikès sose tud frissiteni
Kicsit félreértetted: nincs olyan, hogy 'Nem engedik megnyitni'. Aról van szó, hogy hanyagul, trehány módon írják meg az oldalakat - és nem törõdnek vele, hogy te mit szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Nekem is van explorerem és firefoxom, hiába! De aki azt írta, hogy az Opera is jó, ott tényleg bejött! Végre el tudtam olvasni az üzeneteket! Az IWIW keresést viszont neeeem tudja megnyitni. Szóval nem egységesek a böngészõk :( Nagyon köszönöm annak, aki az Operát javasolta! :D

A Mozilla Firefox böngészőm ezt írja ki: "XML feldolgozási hiba: nem jól formázott Hely: chrome://browser/" Mi a teendő, hogy eltüntessem ezt?

A toolbar-okat kitöröltem a gépemen, azóta jelent meg ez a felirat és a toolbar-ok elt?ntek, (ami jó), viszont a helyükön szürke felület maradt, ami "elveszi a helyet" a honlapoktól, vagyis feleslegesen túl nagy hely van felül és nem tudom hogy kellene ezt eltüntetni??? Ha vkinek volt már ilyen problémája, hogyan sikerült megoldania? El?re is köszi a válasz(oka)t, sürg?sen segítsetek légyszi. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!