Találatok a következő kifejezésre: Windows reinstall miket (2 db)

Üdv! A DVD íróm egyes lemezeket beolvas, másokat csak recsegő hangokkal pörget a végtelenségig. Nem tudom mitől lehet. Drivert frissítettem, lencsét tisztítottam, Windows reinstall is volt más windows7 verzióra. Semmi eredmény. Mi lehet a probléma?

Még annyi, hogy egy "ASUS DRW-2014S1T" típusú DVD íróm van és Windows indulása el?tt is, bootolás közben sem olvas bizonyos lemezeket. Tehát még a driver indulása el?tt is. :\ Ez már kb a 3. meghajtóm ami pont ugyan ezt csinálja. Valami ötlet?

Legjobb válasz: csáó , nekem is volt ilyen problémám . és utána olvastam h mi lehetett a baj. dohányoztam bent régen a szobámban , és a füst szét baszta a dvd íróm . és pont ugyan ezt csinálta mint neked full ideg voltam már 4 et vettem , de már nem dohányzok bent és azóta semmi baja :D de lehet más baja is , kérdezz meg valaki olyat aki otthon van a számítástechnika térén. õ megmondja a választ , sok sikert.

csáó , nekem is volt ilyen problémám . és utána olvastam h mi lehetett a baj. dohányoztam bent régen a szobámban , és a füst szét baszta a dvd íróm . és pont ugyan ezt csinálta mint neked full ideg voltam már 4 et vettem , de már nem dohányzok bent és azóta semmi baja :D de lehet más baja is , kérdezz meg valaki olyat aki otthon van a számítástechnika térén. õ megmondja a választ , sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Uh.. ez lesz az. Kösz. :) Más gép konstrukció, más márkájú DVD írók és mindig ez volt a hiba velük... közben ott figyelt a gép mellett a méteres vízipipa, néha sima pipa füst hébe-hóba cigik. Szóval akkor ezt ennyire nem szereti. :D Kösz, mostantól erre figyelni fogok!

Windows reinstall előtt miket érdemes lementeni a gépről?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mire van szükséged. Fontos dokumentumok, fényképek, zenék, videók, stb. Én anno a játékok save mappáját is lementettem, hogy késõbb onnan tudjam folytatni ahol abbahagytam. :) Persze formázás elõtt jól nézd át a vinyót, nehogy aztán ottmaradjon valami fontos dolog.

Az attól függ, hogy mire van szükséged. Fontos dokumentumok, fényképek, zenék, videók, stb. Én anno a játékok save mappáját is lementettem, hogy késõbb onnan tudjam folytatni ahol abbahagytam. :) Persze formázás elõtt jól nézd át a vinyót, nehogy aztán ottmaradjon valami fontos dolog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!