Találatok a következő kifejezésre: Windows Media csináltam (3 db)

A Windows Movie Maker-el csináltam egy videót, de a Windows Media Player nem játsza le. Valamilyen kodek-ről ír. Mit kell csinálnom, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: Tipikus Windows, mikor saját magával nem kompatibilis, csak szedj le egy kodek pack-et és jó lesz.

Tipikus Windows, mikor saját magával nem kompatibilis, csak szedj le egy kodek pack-et és jó lesz.

Windows Media Makerrel csináltam videót és megpróbáltam aviba tenni! De amikor végeztem vele nem játszotta le a videót a gép! Miért?

pedig mindent úgy csináltam ahogy olvastam itt vhol!!megcsináltam a vidit azután filmfájl mentése,le is mentette aviba de a gép nem játszotta le és nem tudom hogy miért?

Legjobb válasz: Próbáld meg a VLC Media Player-rel - ingyenesen letölthetõ: www.videolan.org - vagy pedig WMV formátumba mentsd a videót. Az is lehet, hogy valami rossz codec-kel tömörítetted az AVI-t, ajánlott például a DivX, XviD, más codec ne legyen a gépen.

Próbáld meg a VLC Media Player-rel - ingyenesen letölthetõ: http://www.videolan.org - vagy pedig WMV formátumba mentsd a videót. Az is lehet, hogy valami rossz codec-kel tömörítetted az AVI-t, ajánlott például a DivX, XviD, más codec ne legyen a gépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!!
Kapcsold be!
Fraps al csinálj videót...
Az audagity audiora van
Több jó ingyenes videó felvevõ is van ami AVI formátumban fesz fel. Én a HyperCam 2-õt használom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!