Találatok a következő kifejezésre: Windows Live van és (26 db)

A gépemen van Windows Live Messenger és rajta van a beépített Windows Messenger is. Ez utóbbit hogy tudnám kiírtani?

Mert ugyanis az van, hogy minden bekapcsolásnál ez valahogy betölt?dik, már többféleképp próbáltam letiltani és nem lehet egyszer?en, és eszméletlenül idegesít. A msconfigban is letiltottam az autómatikus inditást (msnmsgr.exe-t) és mégis mindig elindul. Elegem van!

Legjobb válasz: Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)

Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem http://www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)
Ha Internet Explorer 7-ed van, nyisd meg az Eszközök-et> Windows Messenger. Itt kikapcsolhatod.

A gépen az msnről van szó, fontos, Bejelenztkezek a windows live messengerbe és percenként ledob nem bírok igy beszélgetni. ötlet?

ejelenztkezek a windows live messengerbe és percenként ledob nem bírok igy beszélgetni, és nem tudom mit?l van és hogy csináljam meg. a netem nem megy el és nem is vírusos a gép. ötlet?

Legjobb válasz: pedig a neteddel van akkor valami töröld le az egész msn és telepítsd újra pl. addig beszélj skype-on

pedig a neteddel van akkor valami töröld le az egész msn és telepítsd újra pl. addig beszélj skype-on
A kérdező hozzászólása: GTA IV-hez xlive.dll keresetem már olyat is.. Dirt3-hoz.
Miért akkarod kiktatni? Nem egyszerûbb létrehozni egy local profilt?
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudok már létrehozni meg nem értek hozzá.. szóval ha megnéznéd vagy felvennél msn-re, skype-re, vagy facebook-ra.
http://www.youtube.com/watch?v=Nbeq5DKIm6g a videón a f1 2011 van, de az mind1, uygan úgy kell.
A kérdező hozzászólása: kösz megy. :)


Baj van! Rossz az msn-m (windows live messenger 2009) használok. és nem tudok partnert felvenni. Mi lehet a probléma?

Szóval, már 2 hónapja rossz volt az msn-m, bejelentkezés utána állandóan kiírta, hogy c(ommunication platform hiba)

Legjobb válasz: használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..

használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..
A kérdező hozzászólása: hali..letöltöttem de belépésnél megint kiír egy hibaüzit, hogy (Az ismerõsök listája jelenleg nem elérhetõ, késõbb próbálja meg újból) hibakód:80191001 mi lehet a gond??

Miért van az hogy mások nem kapják meg Windows Live Messengeren küldött szöveges üzeneteimet? A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos, Windows Vista van rajta, és Mozilla Firefoxot használok. Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet?

Legjobb válasz: Elõször is: Lehet a te gépeden akármi,attól még kaphatsz vírust,bár nem hiszem,hogy most ez a probléma. Arra gondolok,hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet,hogy tanuló módra van állítva,és te nem engedélyezted az msnt,amikor rákérdezett a tûzfal,hogy mehet-e.

Elõször is: Lehet a te gépeden akármi, attól még kaphatsz vírust, bár nem hiszem, hogy most ez a probléma. Arra gondolok, hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet, hogy tanuló módra van állítva, és te nem engedélyezted az msnt, amikor rákérdezett a tûzfal, hogy mehet-e.
sztem telepítsd újra az msnt. A tûzfalas dologban van ráció, de sztem ha az lenne a baj akkor már bejelentkezni se tudnál a programba, de próbáld meg. "A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos" ez azért kicsit erõs nekem. Hidd el az enyémen is volt nod32 és elárulom: vírus is:D Ne higgy el minden marhaságot. A firefoxhoz meg nincs köze
A firefoxhoz annyi köze lehet az egésznek, hogy azon keresztül nehezebben jön át vírus.De más köze tényleg egyáltalán nem lehet az msnhez.Újratelepítés nem rossz ötlet.Abban is van ráció, amit a második válaszoló ír:)

Windows Live Messenger 8.5-öm van és a legnagyobb betűméret az 16-os hol lehetne beállítani h lehessen nagyobbat is 18-20-as betűméretet is használni?

Legjobb válasz: Rányitsz valakire, ott alul, ahol te gépeled a szöveget és ahol vannak a szmájlik, hátterek..stb, van egy olyan h a betûtípus vagy szövegszín módosítása. szerintem ott.

Rányitsz valakire, ott alul, ahol te gépeled a szöveget és ahol vannak a szmájlik, hátterek..stb, van egy olyan h a betûtípus vagy szövegszín módosítása. szerintem ott.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de az a baj h ott is a legnagyobb betûméret a 16-os a 20009-es msnbe meg volt nagyon sok 72-is asszem!

Windows Live Messenger-em van és ha nem vagyok bejelentkezve akkor is írnak a többiek mert nekik úgy jelenek meg hogy elérhető vagyok mit tegyek hogy ez nem legyen így?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem figyelsz és csak kilépsz az ablakból, de attól még be vagy jelentkezve. Másrészt, hogyha valakinek azt jelzi ki, hogy te be vagy jelizve pedig nem, akkor rossz a gépe. A bnõmnek is ez a baja, hogy van olyan partnere aki nincs bejelizve de nála mégis kijelzi. Van ilyen.

Lehet, hogy nem figyelsz és csak kilépsz az ablakból, de attól még be vagy jelentkezve. Másrészt, hogyha valakinek azt jelzi ki, hogy te be vagy jelizve pedig nem, akkor rossz a gépe. A bnõmnek is ez a baja, hogy van olyan partnere aki nincs bejelizve de nála mégis kijelzi. Van ilyen.
az nem a gép hanem a Live hibája
Az is lehet, hogy feltörték a fiókod. Változtass jelszót
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!! Lehet ebben a jelszófeltörésben valami mert mindig kiírja hogy ön már bejelentkezett egy másik rendszerben. Megpróbálok jelszót váltani!! Köszönöm a válaszaitokat!! Szép napot!!
Lehet benne vagy a Net Messengerbe.Vagy a virus probálkozik.Ne nyisd meg olyankor.Akinek virusos az msn-je, ismeretlen fájlokat küld a gép magátol.Telon keresztül kérdezd meg, õ küldte e.
A kérdező hozzászólása: Nem mert a szomszédból is ir a kerifiam utána átjön hogy miért nem válaszolok.

Gta 4 be van a Game For Windows Live és ez miatt nem tudok a játékba menteni. Hogy tudok regisztrálni rá?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Mikor betöltötte a játékot, nyomd meg a "Home" gombot a billentyûzeten. Ekkor bejön a GFWL, itt hozz létre új profilt(Create New Profile),középen az ablakban a szövegmezõt görgesd le, alul ott van a "create a local profile" kiemelt felirat. Itt hozd létre a Profilod, és mehet a móka. :)

Mikor betöltötte a játékot, nyomd meg a "Home" gombot a billentyûzeten. Ekkor bejön a GFWL, itt hozz létre új profilt(Create New Profile), középen az ablakban a szövegmezõt görgesd le, alul ott van a "create a local profile" kiemelt felirat. Itt hozd létre a Profilod, és mehet a móka. :)
A kérdező hozzászólása: kösszi :)
Lehet rosszul írod be a felhasználói adataidat.

A Windows Live Messengert a 2011 es vagya 2012 est ha telepiteni akarom akkor hejette egy Skype frissitést enged telepiteni. Ez mért van a rendes Mdn már mértnem lehet telepiteni?

Telepitettem a Skypet ami a Msn el van már egy szolgáltatásban de a régi ismerőseimet akik Msn en voltak a Skype már nem találom őket ezzis mért lehet? A sima Msn 2011 vagy a 2013 est hogy lehetne ugy feltelepiteni hogy neagya kia Skpe frissitést?

Legjobb válasz: Az MSN (vagy inkább WLM) megszûnt, de a Skype fiókba be tudsz lépni a WLM azonosítóval. Mivel nem a program tárolja az ismerõsöket, hanem online történik, ezért a másik kliensbe belépéssel is meg kellene jelennie a korábbi partnereknek. Kivéve ha saját Skype profilt regisztráltál, az nyilván üresen indul.

Az MSN (vagy inkább WLM) megszûnt, de a Skype fiókba be tudsz lépni a WLM azonosítóval. Mivel nem a program tárolja az ismerõsöket, hanem online történik, ezért a másik kliensbe belépéssel is meg kellene jelennie a korábbi partnereknek. Kivéve ha saját Skype profilt regisztráltál, az nyilván üresen indul.
A kérdező hozzászólása: A Skype be a Msn es felhaszáloval és jelszóval lépek be és be enged dea ismerösöket nem találom. De mért szûnt meg a sima Msn miszükség volt erre?
Mert egy cégnek tök felesleges két olyan alkalmazást és szolgáltatást párhuzamosan kezelnie, fejlesztenie, ami közel hasonló dolgokra jó. Én már mikor megtudtam, hogy meg fog szûnni az WLM, Skype-ra váltottam és elégedett vagyok vele, bár az WLM-nek volt jó néhány szolgáltatása, melyet picit hiányolni fogok.
Egyébként a Partner listánál lehet kapcsolgatni mely partnerek jelenjenek meg (Skype, Facebook, Messenger, Összes, Elérhetõ). A kategória melletti pici lefelé mutató háromszögre kell kattintani. Lehet, neked alapból pl. Skype-on van, és a Messenger partnereket így nem mutatja.
A kérdező hozzászólása: Énna Messenger partnert nyitómeg de a majdnem 100 ismerõsbõl egyiketsem mutassa ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!