Találatok a következő kifejezésre: Windows Live van (68 db)

Mi baja van a Windows Live 2009 nek?

Most lett ujrainstalálva a gép és fel akarom rakni az msn 2009et,de minden más hozzá tartozó programot feltesz,de ami meg a legfontosabba messenger-t nem,mivel azt irja ki hogy már fent van a gépen ! Mit csináljak?

Legjobb válasz: keresésbe probáld megkeresni tuti hogy az is megvan vagy saját---> helyi lemez---> program files és ott van-e olyan hogy windows live messenger ja és a keresésbe is ezt ird be : windows live messenger sok szerencsét

keresésbe probáld megkeresni tuti hogy az is megvan vagy saját---> helyi lemez---> program files és ott van-e olyan hogy windows live messenger ja és a keresésbe is ezt ird be : windows live messenger sok szerencsét

A Windows live üzeneteim hol vannak?

Ugye most lett helyette ez az Outlook már régóta nem léptem be ám most valamiért nem enged be a Facebookom és küldtem ki magamnak egy jelszóigénylő mailt de csak egy üzenetet látok akárhogy is állítom be a dolgot.. ez az üzenet az Outlook team-től jött.. ezek szerint az összes régi üzenetem elveszett? miért nem kapom meg amiket magamnak küldtem alig pár perce?

Legjobb válasz: A Windows live megszûnt a mai nappal. LEgalábbis a messenger része. Azt nemtudom ez milyen hatással van a többire, de skype-on keresztül be tudsz lépni a live profilodba.

A Windows live megszûnt a mai nappal. LEgalábbis a messenger része. Azt nemtudom ez milyen hatással van a többire, de skype-on keresztül be tudsz lépni a live profilodba.

Windows xp Van alapból windows XP-n windows live movie maker?

Legjobb válasz: Hogy live-e azt nem tudom (rég használtam XP-t), de van rajta movie maker, csak a win7-bõl sikerült kihagyniuk.

Hogy live-e azt nem tudom (rég használtam XP-t), de van rajta movie maker, csak a win7-bõl sikerült kihagyniuk.
Startmenû/Minden program, benne van az XP-ben. Windows Movie Maker a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!


A kérdező hozzászólása: GTA IV-hez xlive.dll keresetem már olyat is.. Dirt3-hoz.
Miért akkarod kiktatni? Nem egyszerûbb létrehozni egy local profilt?
A kérdező hozzászólása: Azért mert nem tudok már létrehozni meg nem értek hozzá.. szóval ha megnéznéd vagy felvennél msn-re, skype-re, vagy facebook-ra.
http://www.youtube.com/watch?v=Nbeq5DKIm6g a videón a f1 2011 van, de az mind1, uygan úgy kell.
A kérdező hozzászólása: kösz megy. :)

Vane Windows live 2011-hez messenger plus? (ez a béta verzió vagy mi)

Legjobb válasz: A 4.9 kompatibilis vele, de igazából majd az 5-ös lesz hozzá: http://www.msw.hu/letoltes/233-windows-live-messenger-plus.h..

A 4.9 kompatibilis vele, de igazából majd az 5-ös lesz hozzá: http://www.msw.hu/letoltes/233-windows-live-messenger-plus.h..

Baj van! Rossz az msn-m (windows live messenger 2009) használok. és nem tudok partnert felvenni. Mi lehet a probléma?

Szóval, már 2 hónapja rossz volt az msn-m, bejelentkezés utána állandóan kiírta, hogy c(ommunication platform hiba)

Legjobb válasz: használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..

használd ezt! még telepítened sem kell: http://portablehun.blog.hu/2009/11/13/windows_live_messenger..
A kérdező hozzászólása: hali..letöltöttem de belépésnél megint kiír egy hibaüzit, hogy (Az ismerõsök listája jelenleg nem elérhetõ, késõbb próbálja meg újból) hibakód:80191001 mi lehet a gond??

A gépemen van Windows Live Messenger és rajta van a beépített Windows Messenger is. Ez utóbbit hogy tudnám kiírtani?

Mert ugyanis az van, hogy minden bekapcsolásnál ez valahogy betölt?dik, már többféleképp próbáltam letiltani és nem lehet egyszer?en, és eszméletlenül idegesít. A msconfigban is letiltottam az autómatikus inditást (msnmsgr.exe-t) és mégis mindig elindul. Elegem van!

Legjobb válasz: Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)

Doug Knox XP tools-ai közt nézz szét. Ott van vmi ilyen pár kilobájtos kis programocska, ami végleg kinyírja a Windows Messengert. Az msconfigban meg ne turkálj, ha nem vagy totál biztos abban, amit csinálsz. Azt hiszem http://www.dougknoxtools.com vagy ha ez nem megy, akkor google-n próbálj meg Doug Knoxra keresni :)
Ha Internet Explorer 7-ed van, nyisd meg az Eszközök-et> Windows Messenger. Itt kikapcsolhatod.

Miért van az hogy mások nem kapják meg Windows Live Messengeren küldött szöveges üzeneteimet? A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos, Windows Vista van rajta, és Mozilla Firefoxot használok. Miért nem kapja meg senki az üzeneteimet?

Legjobb válasz: Elõször is: Lehet a te gépeden akármi,attól még kaphatsz vírust,bár nem hiszem,hogy most ez a probléma. Arra gondolok,hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet,hogy tanuló módra van állítva,és te nem engedélyezted az msnt,amikor rákérdezett a tûzfal,hogy mehet-e.

Elõször is: Lehet a te gépeden akármi, attól még kaphatsz vírust, bár nem hiszem, hogy most ez a probléma. Arra gondolok, hogy a tûzfalad nem engedi kommunikálni.Lehet, hogy tanuló módra van állítva, és te nem engedélyezted az msnt, amikor rákérdezett a tûzfal, hogy mehet-e.
sztem telepítsd újra az msnt. A tûzfalas dologban van ráció, de sztem ha az lenne a baj akkor már bejelentkezni se tudnál a programba, de próbáld meg. "A gépemen van NOD32, tehát kizárt hogy vírusos" ez azért kicsit erõs nekem. Hidd el az enyémen is volt nod32 és elárulom: vírus is:D Ne higgy el minden marhaságot. A firefoxhoz meg nincs köze
A firefoxhoz annyi köze lehet az egésznek, hogy azon keresztül nehezebben jön át vírus.De más köze tényleg egyáltalán nem lehet az msnhez.Újratelepítés nem rossz ötlet.Abban is van ráció, amit a második válaszoló ír:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!