Találatok a következő kifejezésre: Whirpool felültöltős van, (4 db)

Whirpool felültöltős mosógépem van, de nem lehet levenni a mosószer adagolót. Sajnos olyan piszkos, hogy nem látom, mennyi öblítő kell bele. Hogy tudnám azt kitisztítani? Havonta átmosom 90 fokos vízzel ecettel, de nem segít

Legjobb válasz: szia,nekem is az volt,de nekem azt a tartályt le lehetett venni!a két oldalán van gomb,össze kell nyomni és le tudod emelni a tartályt.

szia, nekem is az volt, de nekem azt a tartályt le lehetett venni!a két oldalán van gomb, össze kell nyomni és le tudod emelni a tartályt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az alapos választ.azóta már tönkre ment a gép.most egy fagor 1fet211-es van
Sziasztok! Most fejeztem be teljes sikerrel a mosószer adagoló tisztítását, bár nekem 3 napig tartott, addig áztattam mindenféle cuccban, mire kitisztult. A következõket kell tenni. Whirlpool felültöltõs mosógépem van (AWG650). LE KELL SZERELNI a mosópor adagolót, nem elég csak kipattintani azt a két oldalsó gombot !! Ehhez le kell venni a mosógép jobb oldali takaró lemezét (csavarok hátul és elõl is). Aztán ki kell húzni jobbra a tengelyt, ami körül elfordul a mosószeradagoló, ez egy kb. 25 cm hosszú acélpálca. Ehhez kell egy kis csavarhúzó (pl. fáziskeresõ méretû) és egy fogó. A csavarhúzóval lehet megmozdítani a tengelyt a bal végénél, a fogóval pedig kihúzni jobbra, ha már megmozdult és kilóg a vége. Ezek után jön a forró vizes áztatás és súrolás. Fogkefére nekem így már nem volt szükségem, ellenben körömkefét és üvegmosót használtam. Miden szert kipróbáltam, ami létezik: Trisó, WellDone zsíroldó, Domestos, Vízkõoldó (Frosch). A lényeg az öblítõ rész belseje, ott nagyon durván lerakódott a cucc. 80%-ban sikerült eltávolítanom az áztatást követõ forró vizes öblögetésekkel, a nagyon rejtett helyeken pedig DRÓTOT használtam. Nem bíztam benne, de kb. 5 perc próbálgatás után úgy tudtam bevezetni egy hajlékony de azért mégis tartással rendelkezõ (0, 4-es kötözõ drót) drótot valamelyik lyukon, hogy a vége valahogy elért a lerakódásokhoz, amelyek ezek után egyben leváltak és ki lehetett õket öblíteni. Összeszerelés után a már említett 90 fokos mosás és ecetes öblítés következett, és most megint olyan, mint új korában. Két három havonta tanácsos átmosni és fertõtleníteni (vízkõoldó port elvileg minden mosáskor adunk hozzá, de ettõl még az öblítõ rész szutykos lesz!), egyszerûbb, mint szenvedni a takarítással 2-3 napig…Ja igen, és azóta megint öblítõ illatúak a ruháink…
Szia! Én is ugyanezzel a problémával küzködtem évekig. Sajnos a tartály oldalán lévõ két gomb megnyomásával csak az elülsõ fedél nyílik ki, magát a tartályt nem lehet alaposan kitisztítani. Én Domestost öntöttem bele, és egy éjszakát benne hagytam, másnap 90 fokon ruha nélkül csináltam végig egy programot. Ha nem is lett maradéktalanul tiszta, legalább a bacikat kiölte. Aztán két éve lecseréltem! Most már olyan elõltöltõsöm van, amit teljesen ki lehet venni és kipucolni. Sajnos a Whirlpool ezt nagyon eszúrta!
Nemrég nekem is hasonló kérdésem volt. Akár le tudod venni az adagolót, akár nem, az öblítõs részt nagyon szépen ki lehet tisztítani Well Done hideg zsíroldóval! Nem egy ökör ára és olyan lesz, mintha új lenne! Ezeknél az új gépeknél ajánlatos valóban áttérni a folyékony mosószerre és ecetes víz helyett inkább citromsavat, vagy trisót ajánlanék a vízkõ eltüntetésére.
Nekünk is ilyen van.Gyorsan átváltottam a gélre, mert belekeményedett a por.A mosóport ne tedd közvetlen a ruhára mert foltos lehet tõle.
Nekünk is ilyen mosógépünk van, én üvegmosóval szoktam kipucolni, és nem használom azóta a tartályt, mióta legelõször nagyon megszenvedtem a kitakarításával. Simán a dobba teszem a mosóport. Najó, az öblítõrészét használom.. :D
Nekünk is hasonló mosogépünk van, és valóban, a két oldalt lévõ kerek gombot megnymva el lehet távolítani. Én kidobtam a régit, és rendeltem másikat helyette. Sajnos ebben a sorrendben... :-) Két hét múlva ismét volt mosógépünk, bár nem volt olcsó, 10-12 ezer forint volt, de nem bántam meg.
Szia! Az a javaslatom, hogy használj öblítõvel megáldott mosóport, vagy esetleg mosógélt. A mosóport közvetlenül öntsd bele a dobba, nem lesz semmi baja. A gélt pedig abba a kis kupakba. A legjobb a Persil Gél Aromateraphy Silan.
Szia.Nekem is ilyen gondom van, én letudom venni, viszont nemlehet darabraira szedni, és én fogkefével szoktam belenyúlni, és úgy kisúrolni.Sajna csak a mosópor részénél lehet ilyet csinálni , az öblítõnél nem .Ezért én rakok a felmosóvödrömbe forróvizet, meg sósavat, és beleásztatom egy éjjszakára.Aztán jól átöblíteni sok vízbõl és kész is.Idióta volt aki kitalálta ezt a fajta adagolót.Sok sikert.
Hívj egy szerelõt ha máskép nem megy és szedesd le a fenébe és dobd ki. Én sokáig szenvedtem hüvelygombával mire kiderült hogy honnan kapom.... A bugyikat is a gépben mossuk ugye és azt a koszos mosószertárolót mindig egy kis vízsugár kiöblíti, ezáltal próbálja eltávolítani a mosószert. Namost az szépen rámosta a koszt a ruhákra aztán mióta leszedtem és kivágtam a fenébe azóta semmi bajom. Ne játssz vele, dobd ki. Vagy alkatrészboltban vegyél egy új tartályt. Lehet kapni.
Sziasztok! Hosszú, és fáradalmas tortúra után sikerült kitisztítanom a mosógép öblítõ adagolóját. Nagyon sokszor, sokféleképpen, sokféle tisztító- és marószerekkel próbálkoztam, amik itt voltak leírva, de sosem sikerült tökéletesen. Na de ma!!! Ma összejött. Méghozzá anyósomnak van gõzölõje, amit teleshopon keresztül rendelt már régen, és gondoltam utolsó lehetõségként kipróbálom azzal, és láss csodát! Sikerült!!! Tökéletesen tiszta lett. Úgy meneteltek kifelé a nyálkás öblítõmaradékok, mint a katonák! Ez a napom jól indult! Szép napot mindenkinek!

Van egy whirpool awt7105 felültöltős aut. Mosógép. Nagyon pattog, ugrál (sz ó szerint veri magát a földhöz) mi lehet a baj?

Van egy whirpool awt7105 felültöltős aut. Mosógép. Nagyon pattog, ugrál (sz ó szerint veri magát a földhöz) Próbálkozásaim: lengéscsillapító csere,4 garnitúrával a puhától a keményig. Felfüggesztő rugó cseréje, dobcsere + súlyos bordával is meg simával is. Még a négy lábát is kicseréltem és nincs több ötletem. Valakinek valami tipp?

Legjobb válasz: Mióta van ez a hibajelenség? Sokszor elfelejtik kivenni a dobrögzítõ csavarokat ami a dobot fix helyzetben rögzíti hogy szállításkor ne mozduljon el, ez tipikusan azt a jelenséget okozza amit leírtál.Láttam már olyat hogy nem szakemberként otthon szerelték a gépet és folyton visszarakták ezeket a csavarokat is mert egyszerûen fogalmuk sem volt róla mi az.Így hozzád hasonlóan lengéscsillapító és felfüggesztés csere valamint 1 év hasztalan próbálkozás után elhozták hozzám szervízelni és kiderült hogy ez a rögzítõ okozta a jelenséget.

Mióta van ez a hibajelenség? Sokszor elfelejtik kivenni a dobrögzítõ csavarokat ami a dobot fix helyzetben rögzíti hogy szállításkor ne mozduljon el, ez tipikusan azt a jelenséget okozza amit leírtál.Láttam már olyat hogy nem szakemberként otthon szerelték a gépet és folyton visszarakták ezeket a csavarokat is mert egyszerûen fogalmuk sem volt róla mi az.Így hozzád hasonlóan lengéscsillapító és felfüggesztés csere valamint 1 év hasztalan próbálkozás után elhozták hozzám szervízelni és kiderült hogy ez a rögzítõ okozta a jelenséget.
A kérdező hozzászólása: Ilyennel már én is találkoztam, de sajnos nem ez a baj. koszi azért valami más ötlet?
Második és egyben utolsó tippem(mivel leírásod szerint a teljes felfüggesztõ és tartó rendszer új) a dobban szokott lenni súlyozott dobborda.Ha ez hiányzik vagy nem megfelelõ típusú akkor magas fordulatszámon össze-vissza dobálja a dobot a kiegyensúlyozottság hiánya miatt. Így néz ki:http://heilmann.unas.hu/spd/3047-313/Whirlpool_sulyborda_481..
Próbáld ki üresen hogy akkor is csinálja-e.
tegyél alá csuszásgátlót az ENERGOMAT IS EZT CSINÁLTA NÁLLAM ÉS MEG ÁLT TÖBBÉ NEM UGRÁL

Mi lehet a baj? Lehet javítani? Whirpool AWE 6316 felültöltős mosógépem van!

A hiba pedig az volt,hogy 60 fokon mostam vele és nem ment tovább a program,mindig vissza ugrott,következőre meg egyfolytában centrizett...Utolsó mosáskor pedig a már egyik progamot sem akarta vinni,majd leállt,kigyulladt az összes led rajta és ennyi. Kihúztuk majd vissza dugtuk és elindult,de akkor már villogtak a kijelző ledek,és zizergett vagy hogy mondjam... Kivették a panelt,az viszont egy helyen kormos volt! Lehet még vajon javítani? Megéri?

Legjobb válasz: Lehet, kérdés megéri-e? nézd meg: http://szervizkozpont.hupont.hu/2/vezerlo?gclid=CPGXxOmwjroC..

Lehet, kérdés megéri-e? nézd meg: http://szervizkozpont.hupont.hu/2/vezerlo?gclid=CPGXxOmwjroC..


Whirpool 7109 felültöltős mosógépem van, ha fél progromraállitom be tényleg fele annyi vizet és áramat fogyast? Vagy többet?

Legjobb válasz: A fél program annyit jelent hogy a ruha mennyisége a fele ami betöltésre kerül, igaz vízbõl is kevesebbet fogyaszt, de biztos hogy nem a felét,csak valamivel kevesebbet.

A fél program annyit jelent hogy a ruha mennyisége a fele ami betöltésre kerül, igaz vízbõl is kevesebbet fogyaszt, de biztos hogy nem a felét, csak valamivel kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!