Találatok a következő kifejezésre: What can do in Washington DC (1 db)

What can visitors do in Washington DC? What is different or special about it (<---Washington)? Is there a famous food, kind of music, person, or building that you can find in this place? Why would you like to go there?

Nagyon hálás lennék ha valaki válazsolna ezekre a kérdésekre angolul, nem nagyon megy az angol és senki nincs akit megtudnék kérdezni, és tudna segíteni

Legjobb válasz: Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.

Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.
én segítek...nem úgy mint az elõzõ válaszoló.... szerintem elõször fordítsd le a kérdést. (www.webforditas.hu) után kered meg rá a választ, (magyarul) ezt írd ba az elõbbi oldalra, (www.webforditas.hu)csak természetesen a nyelvet váltsd át. :P ki fogja adni magyarul....vigyázz, van amikor zagyvaságot csinál...
1.kérdés:Mit csinálhatnak a látogatók/turisták Washingtonban? 2.Mitõl különleges ez a város? 3.Van valami híres étel, zene, személy vagy épület itt? 4.Te miért mennél oda? ami biztos hogy a 3.kérdésre az egyik 'jó' válasz a White House-Fehér Ház.az utolsó kérdére is én azt írnám, hogy azt nézném meg. sok sikert!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fogalmazast kell irnom surgosen, irasbeli lessz! Ha segithetne valaki. koszike. a cimek:Egy sotet arnyek, a masik pedig:Ez titok. Udv. Birna valaki segiteni?

2

A laboratóriumban 135 liter 60%-os kénsavat kell előállítaniuk. Rendelkezésükre áll 80%-os kénsav és desztilált víz, ami nem tartalmaz kénsavat. Hány lier kénsav kell, az előírt mennyiségű 60%-os kénsav előállítására?

Próbáltam logikusan kikövetkeztetni, de nem jutottam előre. Válaszokat előre köszönöm!

1

Mit jelent a spin a kémiában?

Pl.: két ellentétes spinű e-.

2

Mi a szerkezeti képlete a következő molekuláknak? HF, F2, O2, H2O. Br2, HBr, CO2! Melyik molekula dipólusos és melyik apoláris?

2

Tudnátok mondani a környezetünkben előforduló egyenletesen változó mozgásokat?

8

Gárdonyi Gáza: Egri csillagok kérdések. Mi volt a neve a fogfájós tisztnek? Mit tett maklári molnár? Ki váltotta fel Veli béget a Jedikula élén?

Sürgőőős!!!

3

Valaki írna vagy linkelne nekem egy műelemzést Csáth Géza - Trepov a boncasztalon című novellájáról?

Nagyon fontos lenne! (Azért ebbe a témakörbe írtam le, mert csak itt olvassátok el, ezért elnézést is kérek.)

1

Német házi: mondat jelen és múlt időbe rakása?

Sziasztok!
Azt a házit kaptam, hogy pár mondatot le kell írni jelen, múlt és 2. múlt időben, de sajna nem értem.

Pl: (alap mondat) einen Ausflug in die Berge organisieren.
Ebből kell 3 mondatot alkotni:
(jelen) wir organisieren einen ausflug in bergen.
(múlt) wir organisieren einen ausflug in die bergen.
(2. múlt) wir haben einen ausflug organisieren in die ausflug.

Kb így kellene megcsinálna még pár mondatot, de nem megy :S
Remélem tudtok segíteni, itt vannak a mondatok:

den Weg nach Hause nicht finden

keinen Menschen treffen/hunger haben

drei Stunden laufen/Polizei anrufen/finden

in den urlaub fahren

noch keine Fahrkarten haben

Fahrkartenkauf lange dauern

der Zug ohne sie abfahren

Nos ezek lennének a mondatok, remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi.

3

Hogy kell megoldani? 1. A levegőben levő prizma egyik lapjára i=60fok szög alatt fénynyaláb esik. Prizma anyagának törésmutatója √3/2. A prizma ABC keresztmetszete = szárú háromszög. A prizma szöge A=120fok

a.Számítsd ki az r és r' törési,i beesési és δ(delta) eltérési szöget.
b.Rajzold meg a sugármenetet.
c.Számítsd ki azt a beesési szöget, amelyre az eltérített minimális, illetve a δmin minimális eltérési szög értékét.

0

Tamási Áron-Ábel a rengetegben (olvasónapló) 1. Mit testesít meg Ábel számára Fuszulán és Surgyélán a regény elején és végén? 2. Mi a székelyhumor és hogyan jelenik meg a regényben? (Holnap estére kellene)

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!