Találatok a következő kifejezésre: What can do in Washington DC (1 db)

What can visitors do in Washington DC? What is different or special about it (<---Washington)? Is there a famous food, kind of music, person, or building that you can find in this place? Why would you like to go there?

Nagyon hálás lennék ha valaki válazsolna ezekre a kérdésekre angolul, nem nagyon megy az angol és senki nincs akit megtudnék kérdezni, és tudna segíteni

Legjobb válasz: Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.

Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.
én segítek...nem úgy mint az elõzõ válaszoló.... szerintem elõször fordítsd le a kérdést. (www.webforditas.hu) után kered meg rá a választ, (magyarul) ezt írd ba az elõbbi oldalra, (www.webforditas.hu)csak természetesen a nyelvet váltsd át. :P ki fogja adni magyarul....vigyázz, van amikor zagyvaságot csinál...
1.kérdés:Mit csinálhatnak a látogatók/turisták Washingtonban? 2.Mitõl különleges ez a város? 3.Van valami híres étel, zene, személy vagy épület itt? 4.Te miért mennél oda? ami biztos hogy a 3.kérdésre az egyik 'jó' válasz a White House-Fehér Ház.az utolsó kérdére is én azt írnám, hogy azt nézném meg. sok sikert!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kereskedelemmel kapcsolatos szakirodalmat keresek. Ajánlanátok?

0

Hogy le vki rekeszből énekel? Het vkinek a hangszínén javítani és mit jelent az h vki rekeszből énekel?

2

Hogyan kell megoldani ezt a feladatot?

lim x^3-8/x^4-16
x--->2

2

Logaritmusos egyenletek?

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni a képen szereplő logaritmusos feladatok megoldásához. Az 1-es, 2-es és 7-es feladatoknak a megoldása érdekelne leginkább, de nem baj, ha másikon mutatod meg. Köszönöm. :)

3

Mesék mesemondóra?

Sziasztok!:pp az irodalom tanárunk rábeszélte az osztályfőnökünket,hogy legyen kötelező a mesemondó...ez még alsóba is mekkora szemétség,de fölsőbe....komolyan úgyis van pár gyerek aki akarna menni,de persze minket is kínoznak-.-:SSna ez nem lényeg,csak,hogy kéne valami hosszú mese(mert az irodalom tanárom azt hiszi,hogy sík hülye vagyok,és nem tudom megtanulni 3 mondatot)ki tud valamelyet az léci küldjön linket,vagy valami,olyan is lehet amit ti írtatok.
(én is kerestem,és még keresek is,de nem találok szinte semmit se:\\\:ss)
Hétfőre kéne:s:ddd

2

Töri.1920-1930-as évek?

1. Hogyan rajzolta át Európa térképét a Párizs környéki békerendszer a következő államokat tekintve: Németország, Lengyelország, Oroszország, Osztrák-Magyar monarchia, Románia?

2.Jellemezd a sztálini Szovjetuniót gazdasági és belpolitikai szempontból!

3.Melyek voltak a nagy gazdasági válság okai?

4.Mi a New Deal?

5

Antigoné Szophoklész-hoz létezik olyan olvasónapló ami jelenetekre taglalja?

1

Töri. Mit jelentenek a következő kifejezések?

fajelmélet:
személyi kultusz:
Sztálinizmus:
kollektivizálás:
tőzsde:
röviden, kb 1 mondatban :)

1

Tudtok Oscar díjas magyar rajzfilmeket?

Ami kéne róluk: cím, szerző, hol és mikor kapott Oscar díjat? de nekem elég a cím is, a többinek már utána tudok nézni :)

2

Mi a megoldása ennek a matekházinak?

Elindul az állomásról az autóbusz. Van rajta 10 ember. Az első megállóban leszáll 2 ember, felszáll 3. A második megállóban leszáll 5 ember, felszáll 10. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 2. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 1 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 1. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 11. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 13. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 1 ember s felszáll 9. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 19. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. A következő megállóban leszáll 1 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 7 ember s felszáll 3. A következő megállóban leszáll 15 ember s felszáll 13. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 3 ember. A következő megállóban leszáll 3 ember s nem száll fel senki. A következő megállóban leszáll 3 ember s felszáll 14. A következő megállóban leszáll 5 ember s felszáll 7. A következő megállóban senki sem száll le, de felszáll 9 ember. Végül pedig begurul a busz a végállomásra, és leszáll mindenki.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!