Találatok a következő kifejezésre: What can do in Washington DC (1 db)

What can visitors do in Washington DC? What is different or special about it (<---Washington)? Is there a famous food, kind of music, person, or building that you can find in this place? Why would you like to go there?

Nagyon hálás lennék ha valaki válazsolna ezekre a kérdésekre angolul, nem nagyon megy az angol és senki nincs akit megtudnék kérdezni, és tudna segíteni

Legjobb válasz: Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.

Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.
én segítek...nem úgy mint az elõzõ válaszoló.... szerintem elõször fordítsd le a kérdést. (www.webforditas.hu) után kered meg rá a választ, (magyarul) ezt írd ba az elõbbi oldalra, (www.webforditas.hu)csak természetesen a nyelvet váltsd át. :P ki fogja adni magyarul....vigyázz, van amikor zagyvaságot csinál...
1.kérdés:Mit csinálhatnak a látogatók/turisták Washingtonban? 2.Mitõl különleges ez a város? 3.Van valami híres étel, zene, személy vagy épület itt? 4.Te miért mennél oda? ami biztos hogy a 3.kérdésre az egyik 'jó' válasz a White House-Fehér Ház.az utolsó kérdére is én azt írnám, hogy azt nézném meg. sok sikert!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

S. O. S.!? (valószínűség számítás)

2 számot választunk ki (0,1) intervallumban, mi a valószínűsége, hogy az egyik legalább háromszorosa a másiknak?

1

Lejtős kérdés (? )

Egy érdes, (μ=0,1, μ0=0,3) elhelyeztünk egy m=500 kg tömegű pontszerű testet.
a, Nyugalomban marad -e a test a lejtőn?
b, Ha megmozdul, mekkora lesz a test gyorsulása és a talaj által kifejtett kényszererő?

2

Mikor ütköznek?

A és B pont egy egyenesen, egymástól 1 km-re van. A pontból álló helyzetből elindul egy autó B pont felé. B pontból 20m/s kezdősebességgel 5 m/s2 állandó gyorsulással elindul egy másik autó A pont felé.
1. Mikor ütköznek össze?
2. Ütközésük pillanatában milyen távol lesznek kiindulási helyüktől?

0

Hogyan kell ennek a sorozatnak a határértéket kiszámolni?

(n^2(5^n+6^n))/((2n+7)*11^n)

7

9. -es matek, zárójel felbontása?

Na szóval a feladat az (3c^2+4)^3 nekem 27c^6+39c^4+57c^2+64 jött ki. A könyv megoldása szerint viszont 27c^6 + 108c^4 + 144c^2 + 64, ez hogy a frászba lehetséges??

4

Le tudnátok fordítani ezt a kis szöveget nekem angolra?

Philip a vizsga napjan így itthon maradt.Nemehetett semmit mert az anyukaja nem engedte.Delre mar nagyon ehes lett.De csak ygogyszert kapott.Amit a nappaliba ment ki h bevegye.A macskaval ittata meg.Aki elszaladt.Csak este jott vissza.Philip estere a betegseget kiheverte es mar ehetett.De meg mindig csak joghurtot kapott.A macska pedig ujra odament.

3

Fizika házi feladathoz szeretnék indítást kérni. Valaki?

feladat:
Egy centrifuga fordulatszáma 2850 1/min. A forgó henger belső átmérője 0,4 m. Mennyi a szögsebessége? Hányszorosa a henger falához tapadó inggomb centripetális gyorsulása a nehézségi gyorsulásnak?

2

Milyen más stratégiát válasszak?

Szeretnék 5-ös lenni töriből, de eddig van 4 db 3-asom. :(
Állandóan tanulok, és a dolgozatban vannak olyan kérdések is, amiket nem is ír a tankönyv :(
Segístetek!

4

Földrajz? (8. -os)

segitenetek?
1. Hol elnek az albánok nemzeti kisebbségben?
2. Melyik nem illik a csoportba? ( jelentős kőolajtermelés )
a.) Nagy-Br.
b.) Olaszo.
c.) Norvegia
d.) Oroszo.
3. Mi annak az oka, hogy Bergen város kikötője nem fagy be?

4

Itt miert hasznaljak a cosinus tetelt?

Az E -t akarjak hazsnalni de nem ertem miert hasznaljak a cos tetelt

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!