Találatok a következő kifejezésre: What can do in (1 db)

What can visitors do in Washington DC? What is different or special about it (<---Washington)? Is there a famous food, kind of music, person, or building that you can find in this place? Why would you like to go there?

Nagyon hálás lennék ha valaki válazsolna ezekre a kérdésekre angolul, nem nagyon megy az angol és senki nincs akit megtudnék kérdezni, és tudna segíteni

Legjobb válasz: Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.

Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.
én segítek...nem úgy mint az elõzõ válaszoló.... szerintem elõször fordítsd le a kérdést. (www.webforditas.hu) után kered meg rá a választ, (magyarul) ezt írd ba az elõbbi oldalra, (www.webforditas.hu)csak természetesen a nyelvet váltsd át. :P ki fogja adni magyarul....vigyázz, van amikor zagyvaságot csinál...
1.kérdés:Mit csinálhatnak a látogatók/turisták Washingtonban? 2.Mitõl különleges ez a város? 3.Van valami híres étel, zene, személy vagy épület itt? 4.Te miért mennél oda? ami biztos hogy a 3.kérdésre az egyik 'jó' válasz a White House-Fehér Ház.az utolsó kérdére is én azt írnám, hogy azt nézném meg. sok sikert!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ön szerint lehetséges-e az emberi tudás összességének egybegyűjtése és tárolása? Ezt még is hogyan?

Sziasztok!
Ez a házi feladatom!
Bővebben:

Ön szerint lehetséges-e az emberi tudás összességének egybegyűjtése és tárolása? Érvelésében térjen ki a tudás, tudomány és a bölcsesség viszonyára, a felvilágosodás eredményeire, a XXI. század technikai újításaira is!

terjedelem: 3 kézzel írt A4-es oldal.
követelmény: 3-as tagolás.

(plussz egy részlet:
"Nem szorul bizonyításra, hogy a tudást az emberiség mindig erősen becsülte. Õsidők óta tanítványok járták az utakat, és mestereket kerestek, hogy azok beavassák őket a világ, a természet titkaiba, a lét értelmébe, és helyes Isten-ismeretre, üdvösségre vezessék őket. Egyetlen szóval talán bölcsességnek nevezhetjük azt a tudást, amit meg akartak szerezni. Ma könyveket olvasunk, egyetemre járunk, az interneten száguldozva gyűjtjük az infót. A modern tudás az Isten nélkül elképzelt természetre vonatkozik, az élet értelmét és az üdvösség kérdését nem firtatja. Ezzel a korlátozással bámulatos eredményeket ért el, és korunk első hatalmává nőtte ki magát." (Czakó Gábor)

Szerintetek hogyan fogjak hozzá? Vagy egyáltalán mit raknátok bele?
Előre is köszönöm!

(illetve egy példa munkát is közzé tett:

0

Fizikából kaptam a következő házit: hogyan és mekkora elektromos áramot állítanak elő a különféle elektromos állatok?

ármilyen információval tudnátok szolgálni erről, az jó lenne!

5

Tudtok-e a következő mondatkora kérdést írni "like" illetve "as" kifejezést használva?

pl. The forecast said it's going to be hot and sunny.
What's the weather going to be like tomorrow?

1. My mother's very funny, but my father is a bit strict.
2. No, he's got dark hair, but I'm fair-haired.
3. Yes, why not, but I'm not very good at dancing.
4. It's quite small. there isn't much to do in the evenings. But the people are friendly.
5. Yes, I do. The best thing about a pool attendant's job is that you meet lots of people.

4

Ezt a közgáz feladatot hogyan kéne megoldani?

Egy piacon a keresleti függvény egyenlete:
Q = 150 - 0,5P,
míg az inverz kínálati függvény egyenlete:
P = 100 + 2Q.
Határozza meg az egyensúlyi árhoz tartozó fogyasztói többlet értékét!
A Fogyasztói többlet az egyensúlyi ár mellett hány FT?

3

8. osztályos fizika?

Mekkora erősségű áram halad át az izzón, ha a másik fogyasztón 0,5A erősségű áramot mértünk?
(csak ennyi a kérdés nincs más adat hozzá) :/
KÖSZI A MEGOLDÁST ELÕRE IS. :)

2

Hogyan oldjam ezt a matek feladatot meg?

Van 2 egyforma melysegu, de klnb nagysagu tartalyunk szinultig tele uzemanyaggal. 12 orakor elkezdjuk leengedni mindkettot. Az egyik 18, a masik 20 orakor urul ki, tudva hogy az uzemanyag kifolyasanak sebessege allando es folyamatos. Hany orakor lesz az uzemanyag mennyisegenek magassaga az egyik tartalyban fele akkora mint a masikban?

4

Segitene valaki ebben a matek feladatban?

Ey 100 m hosszan elorehalado gyerekcsoport vegerol a tanito neni a sor elejere ment, majd onnan visszafordult es megint a sor vegere ert. Ezt meg egyszer megismetelte. A tanito neni haromszor olyan gyorsan haladt mint a gyerekcsoport. Mekkora utat tett meg a gyerekcsoport, mire a tanito neni masodjara is a sor vegere ert?

7

Segítség kéne Szerintetek ez a fogalmazás jó önélet rajznak? Ja és ha van benne helyesírási hibák ak azt is ki lehet javítani :D

1999. junius. 28-án, éjfél előtt tíz perce jöttem világra. A szüleim már nagyon vártak.
Testsúlyom nem érte el a három kilót sem, amitől nagyon megijedtek, de akkor még nem tudták, hogy ekkorára növök. Életem első hónapjait evéssel, sírással töltöttem. Nyolc hónapos lettem, amikor kimondtam életem első szavát, ami tátá volt, később már sokkal több szavat tudtam mondani, de a villa valahogy sose ment azt mindig Lillának mondtam. Egyéves koromban két lábra álltam, és ennek anyu örült a legjobban. Úgy 3 évesen elkezdtem firkálgatni valamiket. Leültem a konyhába a szőnyegre és rajzolgattam meg sikeresen összemaszatoltam a szőnyeget. Nem voltam rossz kislány állítólag csak mindig épp akkor gagyogtam, amikor anyu telefonált. Öt évesen beadtak az óvodába, ami nem nekem nagyon nem tetszett, de később hozzá szoktam. Furcsa volt hirtelen ennyi gyereket látni egy helyen. Itt rájöttek, hogy van rajztehetségem, szerettem is nagyon rajzolni. 7 évesen átirányítottak az iskolába, na a maga a pokol volt. Nem értettem miért kell mind egyes nap nekem oda mennem. Főleg, hogy olyan sok minden rosszat hallottam róla. A felső nekem nagyon tetszett nagyon is vártam, attól nem féltem. A sok szidás folytán jöttem rá 6-ban, hogy ideje megkomolyodni és figyelni végre az órákon. Ami engem most érdekel és van is tehetségem hozzá az informatika. Az még nem biztos, hogy erre a szakra megyek, mert nem tudok dönteni. Szeretnék még jobb eredményeket elérni a jövőben, és hogy valami olyan szakmát tanuljak, amit szívesen tennék. Õszintén amennyire én féltem ettől az iskolától, olyan gyorsan átestem rajta, nem szívesen hagyom itt.

6

Elmagyaráznátok azt hogy ha két vektor merőleges vagy párhuzamos akkor milyen kapcsolatban vannak és hogy miért semmisítik meg egymast vagy miért 0?

2

Magyarbol azt a hazit kaptam hogy keszitsek leirast a kedvenc impresszionista festmenyemrol de ugy hogy az osztalytarsaim a vegen tudjak kitalalni hogy melyikre gondoltam. Segitenetek?

legyszi segitsetek.(

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!