Találatok a következő kifejezésre: What can do (5 db)

Mi a különbség a két mondtat közt? "What can i do FOR you? " "What can i do TO you"

A "for" és a "to" helyességére vagyok kíváncsi. Melyiket mikor használjuk?

Legjobb válasz: What can i do FOR you? Milyen szívességet tehetek neked? Mit tehetek önért? What can i do TO you? Mit tehetek veled? Mit tudnék veled tenni/mûvelni?

What can i do FOR you? Milyen szívességet tehetek neked? Mit tehetek önért? What can i do TO you? Mit tehetek veled? Mit tudnék veled tenni/mûvelni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Habár a második forditásban nem vagyok biztos, hiszen akkor WITH you lenne, vagy tévedek?
do sth to sb csinálni vele mint célszeméllyel Mit csináltál Sanyival? Fejbevertem. do sth with sb csinálni vele mint társsal v. eszközzel Mit csináltál Sanyival? Fogócskáztunk. Vagy felmostam vele az elõszobát.

Mit jelent? What does Helga think we can do about his loneliness? What can Helga does to save a language? Why should we care when languages die?

Legjobb válasz: What does Helga think we can do about his loneliness? - Mit gondol Helga, mit tudunk tenni a magánya ellen? (Amúgy Helga az mióta 'his'? Ott 'her loneliness' kéne legyen. Plusz 'What can helga do...' a másik mondatban)

What does Helga think we can do about his loneliness? - Mit gondol Helga, mit tudunk tenni a magánya ellen? (Amúgy Helga az mióta 'his'? Ott 'her loneliness' kéne legyen. Plusz 'What can helga do...' a másik mondatban)
What can Helga does to save a language? - Helga mit tud tenni, hogy mentsen egy nyelvet? Why should we care when languages die? - Miért kellene azzal törõdnünk, hogy mikor halnak ki a nyelvek?
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!
Ez a zöld Mátrixos könyvbe van:D
A kérdező hozzászólása: Igen.

What can visitors do in Washington DC? What is different or special about it (<---Washington)? Is there a famous food, kind of music, person, or building that you can find in this place? Why would you like to go there?

Nagyon hálás lennék ha valaki válazsolna ezekre a kérdésekre angolul, nem nagyon megy az angol és senki nincs akit megtudnék kérdezni, és tudna segíteni

Legjobb válasz: Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.

Fogadjunk házi feladat. na pont ezért nem is fogom leírni, de tippet adok, wikipedia.hu itt megtalálsz mindent, és ha kell még angolul is. de Washington DC-röl oldalakat lehetne regélni amúgy is.
én segítek...nem úgy mint az elõzõ válaszoló.... szerintem elõször fordítsd le a kérdést. (www.webforditas.hu) után kered meg rá a választ, (magyarul) ezt írd ba az elõbbi oldalra, (www.webforditas.hu)csak természetesen a nyelvet váltsd át. :P ki fogja adni magyarul....vigyázz, van amikor zagyvaságot csinál...
1.kérdés:Mit csinálhatnak a látogatók/turisták Washingtonban? 2.Mitõl különleges ez a város? 3.Van valami híres étel, zene, személy vagy épület itt? 4.Te miért mennél oda? ami biztos hogy a 3.kérdésre az egyik 'jó' válasz a White House-Fehér Ház.az utolsó kérdére is én azt írnám, hogy azt nézném meg. sok sikert!!


What can I do? Mit csináljak h legyen valakim?

18 leszek, pasi nélkül, nem vagyok csúny se kövér, szeretek sportolni mások szerint jó testem van, szeretek nevetni és mást megnevettetni... L

Legjobb válasz: Privátok. 3...2...1...

Privátok. 3...2...1...
A férfiak szeretik ha az angolt nem keverik a magyarral.
Ne rinyálj! Úgy talán többre jutsz. U.i.: óó milyen menõ vagy, hogy 18 évesen ennyire vágod az angolt...
Szánalmas vagy... inkább nézz magadba. "nem vagyok csúny se kövér, szeretek sportolni mások szerint jó testem van"
Be patient sis.
talán tegyél érte valamit... gondolom te is ilyen mádám picha vagy, aki várja, hogy a fiúk essenek a lába elé... nem, ha tetszik egy fiú nyugodtan jelezheted neki. Vagy annak, akinek te teszel.
várd a privátokat
Várj türelemmel ;)
Ne csak a szuperpasikat vedd észre.
ismerkedj itt :P 19F
Miért szeretsz nevetni?
Elsõ körben: írj úgy, mint egy normális ember.

Mi az a a Roll up? Szövegkörnyezet:what i can do is roll up *wink*

Legjobb válasz: sztakis fordítás: http://szotar.sztaki.hu/dict_search.php?O=HUN&flash=&E=1&sid..

A kérdező hozzászólása: Köszi..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!