Találatok a következő kifejezésre: WMV fájlt tudnék aviba (2 db)

WMV fájlt mivel tudnék aviba konvertálni?

Legjobb válasz: Google a barátod: wmv to avi converter. Hatmilliárd ilyen program van, válogass kedvedre! Én az Imtoo programjaira esküszöm. De az MPEG Video Wizard program ia megcsinálja neked ezt.

Google a barátod: wmv to avi converter. Hatmilliárd ilyen program van, válogass kedvedre! Én az Imtoo programjaira esküszöm. De az MPEG Video Wizard program ia megcsinálja neked ezt.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi pár linket, valamelyik biztosan bejön majd: http://media-convert.com/hu/ http://online.movavi.com/?mode=file&accounts_data=70266fe011.. http://www.mediaconverter.org/
A kérdező hozzászólása: Köszi hogy eszembe juttatod a Google-t, de ott csak shareware progikat leltem, ami jó esetben csak a felét konvertálja, vagy vízjelet tesz rá. Én viszont valami használhatót keresek. A többit viszont köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linkeket, de én mikrohullámú netet használok, azzal elég macis a töltögetés.

Tudtok ajánlani olyan programot ami egy videó fájlokat (avi, mpg, wmv, fly, mp4) tud konvertálni DVD filmé?

youtube-ról(fly,mp4) leszedett videókból összeállított DVD filmet szeretnék csinálni.

Legjobb válasz: Hát ott a free converter, de ha csak arra használod, akkor töltsd le csak a dvd be konvertáló részét. viszont arra figyelj oda, hogy a mérete sokszorosa lesz.

Hát ott a free converter, de ha csak arra használod, akkor töltsd le csak a dvd be konvertáló részét. viszont arra figyelj oda, hogy a mérete sokszorosa lesz.
A kérdező hozzászólása: Aha, köszi. a Mérete az a hosszától függ nem ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!