Találatok a következő kifejezésre: WAP oldalak használhatnak PHP-t (1 db)

WAP oldalak is használhatnak PHP-t?

Legjobb válasz: Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.

Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi szugseges ahhoz, hogy valaki (jo) programozo lehessen?

Egy programozasi nyelvet barki megtanulhat, de nem lesz mindenkibol programozo. Rengeteg programozo vegez evente, de csak kevesem kapnak jol fizeto allast.

15 eves vagyok. Tapasztalattal rendelkezo szeretnem megkerdezni azt, hogy mi szugseges ahhoz, hogy programozo lehessek. A suliban C++-t tanulunk. Ebben a korban mennyire kell ertenem hozza ahhoz, hogy elmondhassam, van bennem "tehetseg", belolem egy jo programozo lehet majd?

23

MTA SA lua scriptelés. Hogy adjam meg, hogy hova hozza létre a fájlt?

Úgy szeretném, hogy a resources mappába hozza létre.
Vagy ez lehetetlen, és használjak mySQL-t?

0

Mit jelent programozásban, hogy implementáció?

Valaki érthetően leírná?wikipédián nem nagyon értettem meg.

5

Hogyan kell a nokia 5140i re teni bluetooth tott?

ha nem is lehet akor mondjatok olyan programot ami a gépemel és a telefonommal összekapcsolhato mert akorok videot zenét teni rá a telefonomra?

3

Aki ebben a témakörben szokott válaszolgatni és tud programozni, az milyen fajta iskolában vagy hol tanult meg?

14

LPT port vezérlése java nyelvben?

4

Peldaul en ha keszitek egy jatekot es jo tortenetet akarok a jatekban kell keszitsek sajat videokat. Ezt hogyan lehetseges?

8

C# alaptípusokon kívül van értelme használni a ref kulcsszót paraméter átadásnál?

Mert ugye minden osztály referencia osztály és ahogy nézem semmit nem változtat a működésén, ha oda írom, hogy referencia, vagy sem.

Ha azt akarom, hogy az osztályom lemásolódjon paraméter átadásnál, akkor azt hogyan lehet elérni?

3

Tudtok ajánlani ingyenes, jól használható c++ fordítót Ubuntu Linuxra, amibe csak beírom a programot, és rányomok, hogy futtassa, és már megy is (mint pl. : Windowson a Dev C++)?

Előre is köszönöm a válaszokat:).

3

OpenGLben a távoli objektumoknak nagyon kockásak a szélei. Hogyan lehetne ezt beállítani, vagy orvosolni?

itt is van két kép, ez segít a megértésben:
egy szép gömb széle közelről: és ugyan az távolról: nem tudom mi a megnevezése ennek a jelenségnek, én úgy nézem, hogy olyan Rücskös a széle, de csak a távoli dolgoknak, a kockáknak is, mindennek.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!