Találatok a következő kifejezésre: WAP oldalak használhatnak PHP-t (1 db)

WAP oldalak is használhatnak PHP-t?

Legjobb válasz: Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.

Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik program nyelvet javasoljátok, melyet könnyű megtanulni és van hozzá megfelelő dokumentáció?

Eddig i ismereteim:Basic és Clipper 5.01

5

Mit gondoltok, megtanulhatom innen a C++ alapjait?

http://www.tferi.hu/cplusplusalapok

Iskolában (középiskolás vagyok) már tanultam C++-t 2 évig, de azután órán áttértünk más anyagra, és amikor bejöttek a függvények, már a szakkörre sem értem rá. Szeretném az egészet elölről kezdeni az alapoktól, mert úgy érzem, alig tanultunk valamit, és azt is alacsony szinten. Nézegettem pár oldalt, és a nagy része kínai volt, pedig szerintem 2 év alatt sokkal tovább is lehetett volna jutni.
Szerintetek honnan tanulhatnám meg a C++-t? Ez az oldal nekem jónak tűnik, emellett az apámnak megvannak itthon ezek a könyvek:
Petkő Ádám: C
Benkő * Poppe: Turbo C++
Kernighan - Ritchie: A C programozási nyelv
Benedek Levendovszky: Szoftverfejlesztés C++ nyelven

3

Hogyan csináljam meg a számfelismerést egy neuronhálóval?

Csináltam egy kis ablakot amelybe tudok írni számokat "kézírással". A neuronhálónak annyi bemenete kell legyen ahány pixelből áll a kép?

4

Hogyan zajlik egy játék programozása?

Szeretnék készíteni egy játékot.
Nem szeretnék összekattintgatni, szeretném érezni hogy sok munkát fektettem bele és hogy ez nagyrészt az én szellemi termékem.
C++ tanulok programozni, Microsoft Visual Studio 2010-ben.
Már egy jó ideje tanulom a nyelvet, de még most sincs fogalmam róla hogy mi is a tényleges procedúra. Amikor utánanéztem, eléggé zavaros képet kaptam, ezért kérek tőletek itt egy egyszerű, érthető választ a kezdőknek, mint én. :)

Ha lehet a lehető legrészletesebben válaszoljatok. (Milyen esetleges extra programokat kell használjak, hol informálódhatok, stb.)

Ha vannak alapfogalmak akkor, amiket ismernem kéne, akkor azokat is magyarázzátok el, kérlek. A saját butaságomat tükrözi, de én még azzal se vagyok teljesen tisztában hogy mi az a GNU, játék motor, stb. :(

A válaszokat előre is köszönöm! :)

7

Wordpressben hol van az a sor a forrásban ami a kommentbe leírt linkeket kattinthatóvá teszi?

Hozzá szeretném adni az a atributmhoz ezt:
class="lightview" hogy linkek az oldalon nyitódjanak meg.

0

Game Maker felvehető tárgy (? ) (többi lent)

Arra lennék kíváncsi, hogy Game Maker-ben hogyan lehetne megcsinálni, hogy egy bizonyos tárgyat(jelen esetben taposóaknát)egy gomb megnyomásával felvehessünk de csak ha közel vagyunk hozzá vagy érintkezünk is vele

6

Melyik programnyelvvel érdemes kezdeni?

16 éves vagyok, 10.es leszek. Most szeretném elkezdeni a komoly informatikát. Programozás stb. egy minimális tájékozottságom van azért a témában.
kérdésem, hogy melyik programmal érdemes így kezdeni, és sokat segítene egy használható magyar tutorial is. (ingyenesen)

7

Python 3.3.2 szintaxis hiba?

Python 3.3.2-m van.
A probléma a következő :
nyitok egy IDLE-t, megadok mondjuk 3 értéket.
elfogadja, kiírni is tudom, tökéletes
Aztán elmentem , s mikor megnyitom, syntax error. ha megnyitom a mentést IDLE-vel, és lefuttatok egy check module-t, az kiírja, hogy syntax error, és kijelöli pirossal a legfelső sorban lévő Python 3.3.2 kiírás középső számjegyét (3)

Most kezdtem csak nemrég tanulni, mi lehet a probléma?

6

Hogyan határozható meg a sebesség és irány alapján a következő hely a térben?

Sziasztok!
A síkban ugyebár a szinusz és koszinusz függvények segítségével megállapítható, hogy a sebessége és iránya alapján mi lenne a következő X és Y koordinátája egy játékban irányított tárgynak.
De hogyan kell ezt megoldani a térben? Milyen függvény alkalmas a Z irányban a következő koordináta megtalálására?
BlitzBasic3D-vel programozok nemrég, és úgy látszik, ezt a kérdést segítség nélkül képtelen vagyok megfejteni.
Egy olyan repülős játékot írnék, amiben magától menne a repülő előre, és az irányt a nyíl gombokkal lehetne megváltoztatni, mint régen pl. a Descent című játékban, csak itt a repülő nem állhat meg egyhelyben.
A segítő válaszokat előre is köszönöm.

10

Hogyan tudom egy batch fájllal elforgatni a képet a számítógépemen?

A ctrl+alt+[le] kombinációt már ismerem, de én egy haveromat szeretném megszívatni egy kicsit...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!