Találatok a következő kifejezésre: WAP oldalak használhatnak (1 db)

WAP oldalak is használhatnak PHP-t?

Legjobb válasz: Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.

Természetesen igen! Mivel szerver oldali alkalmazás, lényegében bárhol használható, a WAP (WML) oldalak esetében is ugyanúgy mûködik a PHP, mint a HTML oldalaknál. Persze a megjelenített oldalnak meg kell felelni a WML szabványnak.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet egy szöveges állományból kiolvasni az adatokat egy tömbbe?

6

Struktúra rendezése hogy kell általánosságba megvalósítani?

A c++-nál ha van egy struktúrám azt hogy tudom rendezni úgy hogy kritérium alapján és az egész sort cseréli? esetleg arra nincs módszer két fajta kritérium alapján rendezzen?

8

Valaki segít nekem megírni a következő 2 ciklust pascalban?

1.) olvassunk be egy 3szög oldalainak hossuságát. a beolvasást addig ismételjük amig nem teljesül a következő 2 feltétel
- az adatok tényleg legyenek egy 3szög oldalai
-a 3szög területe 20 és 30 közé esik.

adjunk üzenetet ha valamelyik feltétel nem teljesül.

2.) adjuk meg az első n páros szán szorzatát

1

Egy egyszerű programot szeretnék készíteni, ami a mappák nevét, és tartalmát adná vissza. Mi lenne erre a legkönnyebb megoldás?

VisualBasic-ben szeretném ezt a programot megírni,és hogy ne kelljen egyesével beírni olyan 90 nevet,és a hozzá tartozó címet(Zenekar+ album),mi lenne a legkedvezőbb megoldás?Vagy hogy lehetne ezeket a mappacímeket egyszerűen kimásolni,hosszas gépelés nélkül?
Tudom,kicsit hülyén hangzik,de remélem érthetően fogalmaztam.

2

Azt szeretném megcsinálni visual basicben hogy egy listview tartalmát minden itemet és subitemet egy gombbal el lehessen menteni és később egy másik gombbal meg lehessen nyitni. Hogy kell?

1

Hogy tudnék több embert szerezni a játékfejlesztésemhez?

Unity3D-s játék lenne.

6

Hogyan tudnám megoldani? Hogyan induljak el? Esetleg megállási feltétel?

Írnom kell egy C++ programot, amely törli egy karakterláncból az első és az utolsó magánhangzót.
pl.: ha a karlánc, szemuveg, az lesz belőle, hogy: szmuvg

6

A rendes c-ban lehet játékokat ugyanolyan játékokat csinálni mint c++-ban?

3

C (99) Programozás : Gyors sípolások - HOGYAN?

C-ben szeretném rövid időtartamokra gyors egymásutánban - rövid késleltetésekkel - megszólaltatni a "belső hangszórót". Pl.: adott frekvencián egymásután 10×-er 50 msec.-os várakozásokkal elválasztva 50 msec. ideig sípoltatni a gépet.

Csak ugye a helyzet az, hogy az alapértelmezett Beep() és Sleep() parancs ezekhez meglehetősen lassúak és akadnak, úgyhogy a gyakorlatban képtelenség ezredmásodpercre pontosan kivitelezni azt, amit én szeretnék.

Angol fórumokon olvastam azt az ajánlást, hogy generáljak valós időben egy WAV szekvenciát és azt küldjem rá a hangkártya driver-re, de ez így nekem C-ben elsőre nagyon bonyolultnak tűnik! :(

Nincs erre valami kezelhetőbb, nem annyira bonyolult módszer???

Amúgy assembly kódokkal is próbálkoztam, de az még sikertelenebb volt : vagy szólt, vagy nem szólt, vagy csak egy pillanatig szólt, vagy teljesen beragadt a hangszóró -- hozzáteszem UGYANANNÁL a programnál.

Ötlet? Vagy esetleg meglévő példakód???

És mielőtt elfelejteném, Windows 7-et használok (az van a gépen, nem én raktam rá, amúgy ilyenek miatt jobban szeretem az XP-t), illetve itt van példaként egy a saját kérdésemhez hasonló problémaleírás angolban - csak az a nagy különbség, hogy nekem ezt valós időben kéne megoldanom lehetőleg fájlírogatások nélkül :
Előre is köszönöm (előrevivő válaszokért természetesen meglesz a pontjutalom)!

5

A webfejlesztő és a weblapprogramozó között mi a különbség?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!