Találatok a következő kifejezésre: Vonalas vagy füzet (3 db)

A kérdező hozzászólása: Mármint vonalas vagy sima füzet?
Én biológiához, földrajzhoz vonalasat, fizikához kockásat, kémiához pedig simát használtam. De egyébként teljesen mindegy, azt használd, amelyik neked szimpatikusabb.
Én biológiához, földrajzhoz és fizikához simát használtam, mert nekünk sokat kellett rajzolni is a füzetbe, kémiához pedig kockásat, mert úgy jobban látszottak az egyenletek levezetése számomra. De mindegy milyet használsz, csak jól át tudd tekinteni a jegyzetedet.
Ált.suliban nekem földrajz sima volt fizika kockás meg a kémia is az egyenletek miatt. Közép suliban a földrajz vonalas lett többi maradt
Én fizikához, kémiához kockásat használtam. A többihez pedig vonalasat, mert nem tudok egyenesen írni, és így hely takarékosabb is.
Az, hogy lehet (...Mondjuk még csak 7-es vagyok....), hogy nekünk bioszból és földrajzból nincs füzetünk?!? Nekem kémiából és fizikából is kockás füzetem van! .(Bár szerintem már megoldottad, hisz november vége van!).
én mindegyikhez francia kockásat használtam, mert egyszer véletlenül azt vettem, nem kockásat:) és naghyon jó volt, igazából teljesen mindegy mondjuk fizikából lehet, h jobb a kockás, mint a sima, vagy esetleg vonalas

Hetedik osztályban bejövõ tantárgyaknak ( kémia, biológia, fizika, földrajz) milyen füzet kell? vonalas, sima, vagy kockás?

Legjobb válasz: Ez tanárfüggõ, de én azt ajánlom ami nekem is volt: Föcire és bioszra csíkos füzet. Sokat fogtok írni, keveset rajzolni. Kémiára sima füzet. Keveset fogtok írni, sokat rajzolni. Fizikára kockás füzet, de igazából szerintem mindegy. A témakörök határozzák meg hogy rajzolni, írni vagy számolni fogtok sokat:)

Ez tanárfüggõ, de én azt ajánlom ami nekem is volt: Föcire és bioszra csíkos füzet. Sokat fogtok írni, keveset rajzolni. Kémiára sima füzet. Keveset fogtok írni, sokat rajzolni. Fizikára kockás füzet, de igazából szerintem mindegy. A témakörök határozzák meg hogy rajzolni, írni vagy számolni fogtok sokat:)
A kérdező hozzászólása: Igen sokan mondták hogy ez tanár függõ bár azért nekem meg kell venni a füzeteket és jó lenne elõre tudni. Az úgy jó ha bioszra föcire és kémiára simát veszek és fizikára kockásat?
1# vagyok Nekem jó. Én például imádtam sima füzetbe írni, és abba rajzolni is könnyebb.. :)
A kérdező hozzászólása: csak azért mert hatodikban megmondták milyen kell de most hatOsztályos gimibe megyek itt nem annyira kötött?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!