Találatok a következő kifejezésre: Voltam ultrahangon, kimutatta, hogy (2 db)

Voltam ultrahangon, ami kimutatta, hogy 5 hetes és pár napos terhes vagyok! Én meg ugy számoltam, hogy akkor 6 hetes és 3 napos vagyok! Létezik, hogy nem fogant meg akkor a baba, hanem később vagy én nem jol számoltam valamit?

Mondta h minden rendben van,és adott idöpontotta 12 hetesi ultrah!Minden tüneteim megvanak akkor azt jelenti h a babocával minden rendben van,és nem kell izgulnom?

Legjobb válasz: szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó

szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó
Pontosan, minden a legnagyobb rendben van! Gratulálok nektek!
Szia! Elõször is gratula a babóhoz. Egyébként pedig én is így jártam, amikor az elsõ vizsgálaton voltam a doki kb. egy héttel látta kisebbnek a terhességet, mint én számítottam, viszont a 12. hetes ultrahangon annyit számoltak a baba méretei alapján, amennyinek én gondoltam. Úgyhogy majd a baba méreteibõl pontosítani fogják, hogy mennyi idõs terhes vagy. A babócával pedig minden rendben van ne aggódj! (29. hetes kismami)
ismerõsöm babája lyukas szivvel született. jártak orvoshoz és most egészséges a baba
A Jóisten nem véletlenül ajándékozott meg egy kis pocaklakóval, bízz benne!
Szia, ha elfogadsz egy tanácsot, ne "nyomozz", hogy ez mi is lehet, ne kérdezz másokat, mert úgyis az orvos tud pontos választ adni és csak feleslegesen aggódsz addig is. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, de ha nagy a baj, akkor nem várnak 1 hetet a vizsgálattal. Mi cukorbetegség miatt voltuk Pesten szívkardiológián, egész napos program volt, olyan sokan voltak. Reggeltõl délutánig olyan szinten ideges voltam, remegett a kezem, folyamatos sírógörcs, nem beszélve arról, hogy sok beteg gyereket láttam, hallottam, amikrõl a szülõk beszélgetnek, egy rémálom volt. Aztán kiderült, hogy teljesen egészséges a picim és feleslegesen tettem ki õt is ennek az egész feszültségnek. Minden jót kívánok neked, biztos, hogy semmi komolyabb baj nem lesz!
Nem hiszem, hogy veszélyes lenne, ha ilyen sokára kaptatok idõpontot. Egyébként nekem is azt mondták az egyik ultrahangon, hogy folt van a babám szívén, aztán a következõ alkalommal már nem volt ott az a folt. Most 2 éves a kisfiam és makkegészséges. Ne stresszeld magad feleslegesen!
A kérdező hozzászólása: a válaszokat nagyon köszönöm egy kicsit jobb a közérzet de még mindig aggodom . messze van még 8-adika akkor lesz a vizsgálat
Hány hetes vagy? Gondolom a Hajdú doktornõhöz mentek magzati szív uh-ra...? Ne keresgélj, ne kutakodj addig, mert majd csak a vizsgálat fog rendes eredményt adni. Feleslegesen ne stresszeld magad. Én voltam párszor a drnõnél, szívgond miatt. Kérdezd õt bátran, mindenrõl, amit tudni szeretnél! Csak a legjobbakat tudom kívánni! Majd írd meg, mi a vizsgálat eredménye!
A kérdező hozzászólása: 19-hetes vagyok és pécsre kell mennünk ott nem ismerek eggyetlen dokit se.köszi a biztatásokatmostmár nekem is egyre könnyebb remélem és bizok az eredményekben köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!