Találatok a következő kifejezésre: Voltam ultrahangon, kimutatta, (4 db)

ismerõsöm babája lyukas szivvel született. jártak orvoshoz és most egészséges a baba
A Jóisten nem véletlenül ajándékozott meg egy kis pocaklakóval, bízz benne!
Szia, ha elfogadsz egy tanácsot, ne "nyomozz", hogy ez mi is lehet, ne kérdezz másokat, mert úgyis az orvos tud pontos választ adni és csak feleslegesen aggódsz addig is. Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, de ha nagy a baj, akkor nem várnak 1 hetet a vizsgálattal. Mi cukorbetegség miatt voltuk Pesten szívkardiológián, egész napos program volt, olyan sokan voltak. Reggeltõl délutánig olyan szinten ideges voltam, remegett a kezem, folyamatos sírógörcs, nem beszélve arról, hogy sok beteg gyereket láttam, hallottam, amikrõl a szülõk beszélgetnek, egy rémálom volt. Aztán kiderült, hogy teljesen egészséges a picim és feleslegesen tettem ki õt is ennek az egész feszültségnek. Minden jót kívánok neked, biztos, hogy semmi komolyabb baj nem lesz!
Nem hiszem, hogy veszélyes lenne, ha ilyen sokára kaptatok idõpontot. Egyébként nekem is azt mondták az egyik ultrahangon, hogy folt van a babám szívén, aztán a következõ alkalommal már nem volt ott az a folt. Most 2 éves a kisfiam és makkegészséges. Ne stresszeld magad feleslegesen!
A kérdező hozzászólása: a válaszokat nagyon köszönöm egy kicsit jobb a közérzet de még mindig aggodom . messze van még 8-adika akkor lesz a vizsgálat
Hány hetes vagy? Gondolom a Hajdú doktornõhöz mentek magzati szív uh-ra...? Ne keresgélj, ne kutakodj addig, mert majd csak a vizsgálat fog rendes eredményt adni. Feleslegesen ne stresszeld magad. Én voltam párszor a drnõnél, szívgond miatt. Kérdezd õt bátran, mindenrõl, amit tudni szeretnél! Csak a legjobbakat tudom kívánni! Majd írd meg, mi a vizsgálat eredménye!
A kérdező hozzászólása: 19-hetes vagyok és pécsre kell mennünk ott nem ismerek eggyetlen dokit se.köszi a biztatásokatmostmár nekem is egyre könnyebb remélem és bizok az eredményekben köszi a válaszokat

Bíthatok a második havi closty kúrámban? Az előző hónapban, miért nem jöhetett össze, hiszen ultrahang kimutatta a petémet és jókor is voltunk együtt. Nem értem?

Legjobb válasz: Persze, hogy bizakodhatsz. Lehet, hogy volt peteérésed, de nem biztos, hogy meg is repedt, vagy nem akkor, mikor számítottátok és együtt voltatok. Ilyenkor jó kicsit tovább figyelni uh-on a folyamatot, megreped-e a tüszõ, és ha nem, akkor a következõ ciklusban már lehet tüszõrepesztõt is adni, ami megoldja a problémát. Sok sikert!

Persze, hogy bizakodhatsz. Lehet, hogy volt peteérésed, de nem biztos, hogy meg is repedt, vagy nem akkor, mikor számítottátok és együtt voltatok. Ilyenkor jó kicsit tovább figyelni uh-on a folyamatot, megreped-e a tüszõ, és ha nem, akkor a következõ ciklusban már lehet tüszõrepesztõt is adni, ami megoldja a problémát. Sok sikert!
Nekem 4 closts hónapom volt, mire megcsinálták az átjárhatóságit és el volt záródva min a két petevezetékem.

Voltam ultrahangon, ami kimutatta, hogy 5 hetes és pár napos terhes vagyok! Én meg ugy számoltam, hogy akkor 6 hetes és 3 napos vagyok! Létezik, hogy nem fogant meg akkor a baba, hanem később vagy én nem jol számoltam valamit?

Mondta h minden rendben van,és adott idöpontotta 12 hetesi ultrah!Minden tüneteim megvanak akkor azt jelenti h a babocával minden rendben van,és nem kell izgulnom?

Legjobb válasz: szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó

szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó
Pontosan, minden a legnagyobb rendben van! Gratulálok nektek!
Szia! Elõször is gratula a babóhoz. Egyébként pedig én is így jártam, amikor az elsõ vizsgálaton voltam a doki kb. egy héttel látta kisebbnek a terhességet, mint én számítottam, viszont a 12. hetes ultrahangon annyit számoltak a baba méretei alapján, amennyinek én gondoltam. Úgyhogy majd a baba méreteibõl pontosítani fogják, hogy mennyi idõs terhes vagy. A babócával pedig minden rendben van ne aggódj! (29. hetes kismami)


Voltam hasi ultrahangon 1 hete és minden jó volt. Ha cisztám vagy petefészek gyulladásom lenne kimutatta volna?

mert most fáj két oldalt lenn kicsit és olyan keménynek érzem ha megnyomom

Legjobb válasz: A cisztat igen, de a gyulladast nem.

A cisztat igen, de a gyulladast nem.
Cisztat igen, a gylladas is mert megnagyobbodik, de ez nem bisztos diagnozis mert a petefeszkeid nem kotelezo modon egyformak(mint ahogy a melled sem) A gyulladast hemoleukogrammas vizsgalattl konyeden kimatahajak, csak egy kis szuras az ujadon es kesz is
BOcsi tudom, ez nem igen tartozik a kerdesedre, de hogyha faj a vesem es elkuldenek hasi ultrahangra akkor eszreveszik, hogyha lagyekservem van??
A kérdező hozzászólása: szia!semmi baj:) szerintem észre veszik, az átvilágító uh tuti kimutatja
Oke koszi! :)
nekem a 12 cm-es cisztám nem látták hasi uh-n :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!