Találatok a következő kifejezésre: Voltam orvosnál, megállapította, hogy (3 db)

9 hetes terhes vagyok .1 hete voltam orvosnál ahol megállapította, hogy 8 hetes terhes vagyok. CRL.13 mm-es ez jó méretnek számít?

A Szekszárdi szülészet és nőgyógyászaton adnak uh képet a 12. heti vizsgálatról, vagy előre kell kérni csekket, vagy hogy működik? A 2. babámat várom és amikor a kisfiammal voltam terhes elöjött a terhesség alatti cukorbetegségem. Amikor megszületett elmúlt. Nagy esélyem van, hogy ismét cukros leszek? Egyfolytában az jár a fejembe, hogy minden rendben van e, legszívesebben minden nap mennék Uh-ra, hogy megtudjam nincs e gond. Normális ez vagy már beteges?! Kb mikor tudják megmondani a baba nemét? És a 2. baba mozgását kb hányadik héttől érezzük?!

Legjobb válasz: Méretre teljesen jó a babád! Gratulálok! Én úgy tudom, hogy a cukor visszatérhet.

Méretre teljesen jó a babád! Gratulálok! Én úgy tudom, hogy a cukor visszatérhet.

Ma voltam orvosnál, és megállapította, hogy bennem több a férfi hormon a kelleténél és ez elkeserített. Akkor most már nem is lehetek nőies?

:(

Legjobb válasz: Ha több a férfi hormon az nem azt jelenti hogy nem lehetsz nõies. De igenis lehetsz max a kelleténél (egy nõies nõnél) kicsit szõrösebb vagy. ilyesmikre gondolj...

Ha több a férfi hormon az nem azt jelenti hogy nem lehetsz nõies. De igenis lehetsz max a kelleténél (egy nõies nõnél) kicsit szõrösebb vagy. ilyesmikre gondolj...
Ha nincsenek olyan tüneteid amik zavarnak, hogy pl.: szõrösödsz akkor egyenlõre ne foglalkozz vele. Vagy, kérdezz meg egy hormonológust! Sajnos a szimpla nõgyógyik ehhez nem értenek. A fogamzásban befolyásolhat, úgyhogy ezt tudd, majd ha oda érsz. Valszeg fel fognak írni valami fogamzásgátló hatású hormonkészítményt, hogy helyre tegye a hormonháztartásod, s utánna teherbe tudj esni. Tudom ajánlani Dr. Bardócz Zsoltot. Ha beütöd a nevét a google-ba akkor kiadja, van magánrendelõje is. Õ tutira elmondd majd neked mindent!
A kérdező hozzászólása: csak a túlzott szõrösödés zavar nagyon, amúgy meg azt mondta a bõrgyógyász, hogy semmiképpen nem szabad hormongyógyszert szednem mert nagyon káros, úgyhogy törõdjek bele hogy ez van.

Voltam orvosnál, aki megállapította, hogy 4-5 hetes vagyok, de közölte, hogy méhen kívüli terhes vagyok. Ez nagy probléma? Tényleg el kell vetetnem a babát?

Legjobb válasz: Igen. A méhen kívüli terhesség azt jelenti, hogy a megtermékenyített petesejt beragadt a petevezetõbe, és ott kezdett osztódni. Ez nagyon veszélyes lehet, ha szétfeszíti a petevezetõdet, mielõtt még "kiszednék" onnan.

Igen. A méhen kívüli terhesség azt jelenti, hogy a megtermékenyített petesejt beragadt a petevezetõbe, és ott kezdett osztódni. Ez nagyon veszélyes lehet, ha szétfeszíti a petevezetõdet, mielõtt még "kiszednék" onnan.
Minden esteben elveszik a méhen kívüli terhességet, hiszen a baba amúgy sem tudna kifejlõdni, és a te életedet is veszélyezteti. Ha nem veszik el idõben, akár súlyos belsõ vérzés is lehet, amibe bele is halhatsz!
Nyilván. Mivel a méhen kívül nem tud fejlõdni a baba.
Szia! Sajnos mindenképpen meg kell válnod ettõl a babától mert a méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes! Iszonyúan fájdalmas és életveszélyes lehet. Így "jobban jársz", ha megszakítják ezt a terhességet! Minden jót!
Szia! Csak az orvosod mondta vagy UH-val be is lette bizonyítva mert a méhen kivüli terhességet tapintással nem lehet megállapítani.
Elég fura a dokid, hogy nem informált arról, hogy mit is jelent a méhenkívüli terhesség, és hogy azt sem mondta, hogy sajnos ezt a terhességet meg kell szakítani az érdeketekben. Ha ennyire link, jobb, ha új orvos után nézel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!