Találatok a következő kifejezésre: Voltam nőgyógyásznál mm-es a (6 db)

A nõgyógyász mit mondott? Miért mentél el, panaszod volt?
Ez meg így hülyeség, hogy ebben a hónapban még nem jött meg. 28 naponként kéne megjönnie, nem 1 hónapban 1-szer, bármikor. Mikor jött meg utoljára?
Szerintem nem, de ha most elszaladsz egy patikába, drogériába és pár száz forintot áldozol egy tesztre, akkor a holnap reggeli elsõ vizeletbõl kiderülni! Azért az durva, hogy elmész egy orvoshoz, megmondod az aggályaidat, õ megvizsgál és nem mondja meg, hogy mit gondol :o Mióta késik a havid?
Nem kérdezted meg az orvost?nem mondott semmit?
28-as mégis mi jogon oktatsz ki itt mindenkit!De szeretem az ilyen okoskákat!Csillagozgatja itt mások írásait...!Jéusom!Na ezzel aztán sokat segítettél a kérdezõn!!!!!! De legalább büszke lehetsz magadra, hogy milyen naon ügyes és okos vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat..holnap mindenn féleképp veszek tesztet. Amugy nem érzek semmi különös jeleket...
A kérdező hozzászólása: Ha ebbe a hónapba nem jön meg a menses akkor tuti, h terhes vagyok? hiába mondta az orvos , h nem vagyok az..az lehet, h még nem látta, mert kis terhes lennék?
Utolsó! Csak kérdezném, mi köze van a tüszõinek a terhességi teszthez? Bizony 9nap késés után már kimutatja a terhességi teszt. Az nem a tüszõket mutatja, hanem a Hcg hormon termelõdését. Nekem is rajta van a papíromon, hogy van néhány meg nem érett tüszõm, emellett a másik oldalon volt a petezsák és benne a szikhólyag, embrió 6 hét után. De a beágyazódást követõen el kezd a petefészek hcg-t termelni és azt jelzi a teszt. Viszont uh-val 6 hét körül látszik, van olyan eset akinek már hamarabb is de nem biztos.
Szia. Szoval nem vagyok orvos, de nogyogyasz mellett voltam asszisztens. az uterus= meh, amin a nyalkahartya 7 mm vastag. Az ovarium=petefeszkek, szoval a jobb oldali 32x31 mm nagy, a bal oldali 39x20 mm-es nagysagu. Mko=mindket oldali petefeszekben apro tuszo. A petefeszekben tobb ezer tuszo talalhato, melyek mindegyikeben megtermekenyitetlen petesejt talalhato. Egyszoval a petefeszkeid jol mukodnek, mert van bennuk tuszo, azaz megtermekenyitesre varo petesejt. Terhes nem hiszem hogy lehet, ha voltal uh-n es ott nem lattak. Ha terhes lennel lattak volna. Szerintem a korodat tekintve, van hogy kesik, de ha szeretnel biztosabbat akkor vegyel a patikaban egy tesztet. Rendszeres a menzid? Vedekeztetek a baratoddal?
A kérdező hozzászólása: Nem rendszeres a mensesem, van olyan , h egy hónapban 2x jön be, és következõ honapba már megse jön.És nem végekeztem a barátommal, de azt mondta a barátom, h nem ment belém..és az ultrahangon az orvos az mondta, h õ nem lát semmiféle terhességet sem..
Mivel nem rendszeres meg a mensid, valoszinu hogy ismet csak kesik. A masik pedig, ha a parod ezt vagy azt mond, akkor is kell vedekezni. Ebben nem szabad bizni senkiben, csak sajat magadban, hogy igen te megtettel mindent es vedekeztel. Sok ferfi szereti azt mondani hogy ok vigyaznak, meg stb... Mivel irtad hogy a doki nem latott terhesseget, nem hinnem hogy az vagy. De ha meg szeretnel nyugodni akkor vegyel egy tesztet, par szaz forint, es kiderul.
Ha elmondták ultrahang után, hogy nem vagy terhes, akkor egészen nyugodt lehetsz, nem vagy terhes. Ráadásul a nyálkahártyád 7 mm, akármi legyek, ha terhes vagy.
Én sem vagyok hülye, hogy a hcgnek semmi köze a tüszöhöz. Sok apró tüszöje van, azt jelenti, hogy már megvolt az ovuláció. Ha megtermékenyült a petesejt, akkor 10 nap kell neki, hogy beágyazódjon és elkezdje termelni a hcg-t. Mivel nem látott az orvos petezsákot, hiába csinál terhességi tesztet, negatív lesz, mégha terhes is. Mert még nem ágyazódott be a megtermékenyült petesejt. Egyszerü biológia. Én is voltam uh-on, a ciklusom 22. napján, volt sok apró tüszöm, 10 nap múlva meg pozitív volt a tesztem és látta is a petezsákot. 6. hét körül már az embriot is lehet látni, van, akinél a szívhangot is.
Kérdezõ, nem bántásból mondom, ez a szomorú igazság: rettenetesen buta vagy. Elõször is már az elsõ oldal alja felé leírtam, mi az a tüszõ, linket is mellékeltem, de fogadjunk, hogy nem olvastad el. Akkor miért kérdezel? Másodszor: védekezés nélkül szexelni 16 évesen, és elhinni, hogy a barátod "nem ment beléd" - a hülyeség csúcsa. Elõváladékról nem hallottál még? Az így védekezõ nõk 35%-a 1 éven belül teherbe esik, vagyis minden harmadik. Ha 3 évig csinálod, akkor az esélyed 100% a terhességre. Magyarul: 3 éven belül biztosan teherbe esel. Ha nem, azt meddõségnek hívják. Harmadszor: a tûszõ nem a méhedben van, hanem a petefészkedben, ahogy a leleted is írja, de a fentiek után már el se várom, hogy ezt megjegyezd.
*Én csak arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy ha ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor kései peteéréseid vannak. Vagy egyáltalán nincs peteérése, elöregszik a nyálkahártya és leválik. Ez a jobbik eset, mert legalább nem lesz terhes nagy felelõtlenségében és hiszékenységében, de ha majd gyereket akar, lesznek problémái. (Ettõl függetlenül megjegyezném, hogy bármikor megérhet egy pete, spontán, akár orgazmus hatására is, így bármikor teherbe lehet esni, még menstruáció alatt is.) " Mi a tanácsommal a probléma? Igen, kései peteérése is lehet, vagy nincs is, igen, ez utóbbit nem tettem hozzá. De igazam van. Ergo, csak kötekszel. *Jobb lenne, ha inkább fogamzásgátlót szednél, akkor lenne rendesen, 28 napra ciklusod. Ez egy nagyon nagy tévedés. Rendszeresen, 28 naponként lenne MEGVONÁSOS VÉRZÉSE. A tabletta mesterséges ciklust tart fenn. 16 évesen felírják indokolt esetben a tabit (rendszeres nemi élet mellett!), de csak olyanoknak, akiknek már beállt a ciklusa magától. Kontárok felírják azért is, hogy legyen rendszeres vérzés, de ez nagy hiba, ugyanis nem megoldja a problémát, csak elnapolja, amikor a nõ abbahagyja a tabit, és gyereket akar, rájön, hogy összevissza menstruál. " Igen, megvonásos vérzés. Attól még van neki és mit csináljon 16 évesen? Menjen meddõségi központba? Vagy járkáljon havonta nögyógyászhoz, mert nem jön meg neki??? Ergo, megint kötekszel. Jártam én is ebben a cipõben, tudom jól, milyen, ha tizenévesen tudatosul egy nöben, hogy meddöségi problémái vannak. És a nögyógyász sem fog mást tenni, mint felír neki fogamzásgátlót és felvilágodsítja, ha majd gyereket szeretne, ezt és ezt kell majd tennie.
Milyen jogon? Nem baj, ha egy nyilvános oldalon leírsz valamit, ami hülyeség, ha odaírod, hogy szerinted így van, de nem biztos, kérdezze meg az orvost. Nem baj, ha hülyeséget írsz más, kevésbé "életbevágó" kategóriában, pl. ezoteria. De ha egészségügyi témakörben leírsz valamit, ami nem úgy van, akkor mások egészségével játszol. Lehet, hogy a mennybe mész, és 100%-ra pontoznak, mert állati kedves voltál, csak ha a kérezõ gondolkodás nélkül elhiszi, neki komoly problémái lehetnek ebbõl. Akár terhes, akár nem. Na ilyen jogon. Ha baromságot írsz nagyon kedvesen, az nem segít. A kérdezõ amúgy is tájékozatlan. Nem kell még rátenni egy lapáttal, nem kell félrevezetni. SZERINTEM. De mindenki azt gondol, amit akar.
A tüszö az a be nem ért petesejt és az a petefészkedben van. A megtermékenyült petesejt meg a méhben ágyazódik be! Amugy attól, hogy 9 napja késik, nálad nem fogja kimutatni a teszt, mert a doki csak tüszöt látott. Nekem 3 napos késésnél a doki látta a petezsákot, amiben fejlödik a baba, vagyis látta a terhességet. Ha még két hétig nem jön meg, akkor nagyon kései peteérésed volt és terhes lettél, akkor kezdj el izgulni.
Ezt jelenti: TVS (transzvaginális szonográfia= hüvelyi ultrahang) alapján megállapította, hogy a méhed 30mm-es, a nyálkahártya 7mm (nem valószínû, hogy terhes vagy, mert ez elég vékony), a jobb oldlai petefészked 31*31mm-s a bal oldali 39*20mm-es. Mindkét oldali petefészkedben sok tüszõ látható = ez azt jelenti, hogy jelenleg nem érik egy sem. Mivel 16 vagy, feltehetõen tanultál biológiát, így illene tudnod, hogy a nõk petefészkében az összes petesejt benne van tüszõkbe rejtve, m és ezek érnek meg hónapról hónapra. Ezt látta a doki, ez normális. Semmi jel nem utal arra, hogy terhes lennél.
A kérdező hozzászólása: Hát nem mondot semmi olyat..azért mentem el, mert késett a mensesem..meg akkor voltam együtt a barátommall..ez most jelenhet terhességet?
A kérdező hozzászólása: És nem tudom, h most ezek mit jelentenek..szá, ithatok -e arra, hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: Hát ebbe a hónapba méég nem jött meg...és mit jelent az, h a douglas nem ledomboritott?és mit jelent, h tüszõ?mert azt mondta az orvos, h sok tüszõ van a méhembe...
http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C5%91i_nemi_szervek Különösen a petefészekrõl szóló rész. A tüszû meg nem érett pete. Szerintem nem vagy terhes, mert akkor minimum kaptál volna idõpontot mindenféle vizsgálatokra, terheskönyvet stb. Ha olyan korai a terhesség, hogy még nem látszott, akkor egy teszt megmondja a szex idõpontjától számítva kb. 2 hét múlva.
tüszû = tüszõ
Ne haragudj, hány éves vagy? Fontos lenne tudni, hogy mikor volt az utolsó vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Hát december elején...16 éves vagyok..de miért mondta az orvos, h a méhembe sok tûszõ van?az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: hát december elején volt az utolsó vérzésem...16 éves vok...és mit jelent , h a méhembe sok a tûszõ?
Az uterus, az asszem a méh, amelyben 7mm-es a nyálkahárty, amely utalhat arra, hogy terhes vagy. Az ováriumnak most nézem utána a google-ban és azt jelenti az ovárium szó, hogy: petefészek. Tehát szerintem leírja, hogy mekkora a méhnyálkahártyád, meg azt, hogy mekkorák a petefészkeid, aztán a tüszõk meg szerintem meg nem érett petesejtek, azok válhatnak cisztákká, ha nem érnek meg petékké és nem válnak le, de nem biztos, úgyhogy ne ijedj meg mert nem értek hozzá csak mintha hallottam volna ilyet.de nekem is voltak amúgy a babó mellett még tüszõim és azt mondta a dokim h lehet hogy nem okoznak semmit. Hány napja késett a menzid amikor dokinál voltál. Mert ha nagyon az elején voltál akkor azért nem látta még a babót, csak a megvastagodott méhnyálkahártyát. Kb úgy látja, ha már két hete késik a menzid és úgy mész el. Visszahívott valamikorra? Ha nem tesztelj és irány kicsit késõbb egy másik doki! Írj majd, hogy mi lett! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: hát köszönök szépen mindent...am ugy kezdödött az egész , h elsõnek nõgyogyászhoz mentem el, és ott azt mondta a nõ, h nem látja, h terhes-e vagyok, mert televan a hugyholyagom vizelettel..és elküldött ultrahangra..és ott az ultrahangon az mondta az rvos, h én nem vagyok terhes, csak a méhembe sok a tûszõ..a tûszõ jelenthet terhességet?attol lehetek terhes?
Jajjj most olvastam, hogy 16 vagy. Akkor gondolom még nem örülnél, ha babó lenne. Terhes tüneteket, olyat mint pl a hányinger, hasfájás, cicifájás, fáradtság, szédelgés, undor nem érzel?????? Ha jól számolom, akkor ha terhes vagy akkor kb 15-énél elõbb nem valószínû, hogy látná ha terhes vagy, mert akkor leszel kb 6 hetes terhes, ha az vagy és akkörül szokták látni. 5 hét körül lehetsz ha terhes vagy. De lehet hogy nem vagy ám az, csak valami hormonális gubanc. Tesztelj minél gyorsabban! Még a reggeli vizeletet sem kell megvárnod, mert neked azért már 9 napja késik, tuti kimutatnáá. Én a helyedben most azonnal lerohannék a patikába.
A lényeget már leírták elöttem, hogy mi mit jelent. Én csak arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy ha ilyen hosszúak a ciklusaid, akkor kései peteéréseid vannak. Szóval ha véletlen megszakítással, vagy naptármódszerrel védekeztek, akkor azt gyersan felejtsd el, mert nagyon hamar teherbe eshetsz. Nem tudhatod, mikor van ovulációd, szóval így nagyon kell vigyáznod. Jobb lenne, ha inkább fogamzásgátlót szednél, akkor lenne rendesen, 28 napra ciklusod. Én ugyanebben a cipöben voltam és nagyon kései peteérésemböl lett terhesség. Ha terhes is vagy, még nem lehet látni.
Senki nem vezette félre a kérdezõt és senki nem írt hülyeséget, csak a saját tapasztalatát. Itt szerintem senki nem orvos és nyílvánvaló, hogy nekünk többieknek volt annyi felelõsségtudatunk, hogy közöltük a kedves kérdezõvel, hogy bár ez és ez a véleményünk azért menjen orvoshoz újra, ha nem nyugodott meg mert biztosat nekünk még jogunk sincs kijelenteni!Pont hogy te vagy felelõtlen, mert csak azért jöttél ide, hogy kioktass másokat és csillogtasd az eléggé hiányos tudásodat. Semmit sem segítettél a kérdezõn, egybõl csak a földbe döngölted, hogy "buta". Majd a sajátoddal is ilyen leszel gondolom. Te idejöttél és tetted itt a "jani"-t, hogy te vagy itt a valaki és mindenki más hülye! Én a kedves jóindulatú, aranyos embereket szeretem, nem azokat akik arrogánsak és egybõl pálcát törnek mindenki feje felett. Na menjél és csillagozgass máshol!

Voltam nőgyógyásznál 15 mm-es a nyálkahártyám és egy 2 mm-es felritkulás látható benne, babóka lehet?

A h?m két hete 36,8-36,9 között mozog. Tapasztalatok, volt valaki így és lett bel?le babó. Annyira szeretnék már egy babókát.

Legjobb válasz: Mennyi ideje késik a nem várt? Amúgy lehet igen baba. Drukkolok!

Mennyi ideje késik a nem várt? Amúgy lehet igen baba. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: A dokim azt javasolta várjak még egy hetet aztán teszteljek, ha + újra megnéz ultrahanggal. Sajnos mensihez nem tudok viszonyítani, mert a múlt hónapban nem jött meg, csak barnáztam. Fohászkodom, hogy ne jöjjön meg, annyira szeretnénk már babát.
Ha esetleg olvasod még, elmondanád mi lett az eredmény?

Voltam nőgyógyásznál 7-8 hetes terhes lehetek 14 mm-es a petezsák nincs magzat. Várunk egy hetet ha akkor sem, akkor baj van. Lehetséges, hogy még nincs magzat a 7. hétben? Bizakodó vagyok és remélem a 8-9. hétben lehet még magzat és szívhang.

Legjobb válasz: Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája

Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája
Én a helyedben fölkeresnék egy másik orvost is. Hátha csak õ nem látta. Szerintem egy 14 mm-es petezsákban lennie kell embriónak. Ráadásul szívhanggal. Keress fel egy másik dokit! Hozzáteszem ez csak egyéni vélemény. Tüneteid vannak? Émelyegsz v melleid feszülnek? Mert ha igen akkor nem lehet baj!!!! Szorítok!!!
Ha hüvelyi UH volt, akkor már valamit kellett volna látni. Vagy nem 7 hetes vagy, hanem 6! Mikor volt az utolsó mensid? Elptte 1 héttel is foganhatott, vagy tudod, hogy mikor volt peteérésed? Ha hasi UH volt, akkor semmi gond! De ez a petezsák méret valahol 6 és 7 hetes között van...
Nekem 4 hetesen volt 13 mm-es a petezsák és rá 3 hétre rendelt vissza az orvos a 7- ik héten és akkor már volt szívhang is. Szerintem még nem vagy 7-8 hetes terhes, kicsit késöbb estél teherbe(ezt csak te tudhatod).
Mi lett végül Veletek??? Azért kérdem mert ugyanebben a cipõben járok én is.. 7 hetes lehetek és 14 mm es petezsákban nincs embrió.. már kisírtam a szemeimet.. 1 hét múlva kontroll ..ha akkor sem lesz semmi abortuszra kell menjek.. :(((

Klimaxról szeretnék kérdezni: 1, 5 éve nincs menstruációm, előtte 2 éven keresztül havonta 25 napig véreztem, sokszor nagyon erősen. Többször voltam nőgyógyásznál, 6 mm-es a méh vastagsága, mindent rendben találtak. Nem tudom elfogadni, hogy miért vannak á

Klimaxról szeretnék kérdezni: 1,5 éve nincs menstruációm, előtte 2 éven keresztül havonta 25 napig véreztem, sokszor nagyon erősen. Többször voltam nőgyógyásznál, 6 mm-es a méh vastagsága, mindent rendben találtak. Nem tudom elfogadni, hogy miért vannak állandó hőhullámaim: óránként főleg éjszaka 20 percenként. Nem tudok aludni sokszor emiatt, mert állandóan ki-be takarózom. Sokszor van olyan éjszaka, amikor öüsszesen 2-3 órát alszom sok-sok megszakítással. Sok minden gyógynövényt, Remifemin Pluszt kipróbáltam, de sajnos nem segít semmi sem. Már rettegek az éjszakáktól! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban a hőhullámok sajnos igen gyakoriak. A hormonmentes, kockázat nélkül alkalmazható készítmények közül a Remifemin plus tablettát tartjuk a leghatékonyabbnak. Amennyiben panaszai nem csökkennek, mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, aki részletesen tájékoztatja, hogy milyen hatékony megoldások jönnek szóba, milyen kockázatok mellett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban a hőhullámok sajnos igen gyakoriak. A hormonmentes, kockázat nélkül alkalmazható készítmények közül a Remifemin plus tablettát tartjuk a leghatékonyabbnak. Amennyiben panaszai nem csökkennek, mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, aki részletesen tájékoztatja, hogy milyen hatékony megoldások jönnek szóba, milyen kockázatok mellett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Klimaxról szeretnék kérdezni: 1, 5 éve nincs menstruációm, előtte 2 éven keresztül havonta 25 napig véreztem, sokszor nagyon erősen. Többször voltam nőgyógyásznál, 6 mm-es a méh vastagsága, mindent rendben találtak. Nem tudom elfogadni, hogy miért vannak á

Klimaxról szeretnék kérdezni: 1,5 éve nincs menstruációm, előtte 2 éven keresztül havonta 25 napig véreztem, sokszor nagyon erősen. Többször voltam nőgyógyásznál, 6 mm-es a méh vastagsága, mindent rendben találtak. Nem tudom elfogadni, hogy miért vannak állandó hőhullámaim: óránként főleg éjszaka 20 percenként. Nem tudok aludni sokszor emiatt, mert állandóan ki-be takarózom. Sokszor van olyan éjszaka, amikor öüsszesen 2-3 órát alszom sok-sok megszakítással. Sok minden gyógynövényt, Remifemin Pluszt kipróbáltam, de sajnos nem segít semmi sem. Már rettegek az éjszakáktól! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban a hőhullámok sajnos igen gyakoriak. A hormonmentes, kockázat nélkül alkalmazható készítmények közül a Remifemin plus tablettát tartjuk a leghatékonyabbnak. Amennyiben panaszai nem csökkennek, mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, aki részletesen tájékoztatja, hogy milyen hatékony megoldások jönnek szóba, milyen kockázatok mellett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban a hőhullámok sajnos igen gyakoriak. A hormonmentes, kockázat nélkül alkalmazható készítmények közül a Remifemin plus tablettát tartjuk a leghatékonyabbnak. Amennyiben panaszai nem csökkennek, mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, aki részletesen tájékoztatja, hogy milyen hatékony megoldások jönnek szóba, milyen kockázatok mellett. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Van pici szád, megkérdezni tõle luxus?
Mármint Michael Douglas-ban? :-) Egyébként miért nem veszel egy terhességi tesztet?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek vizeletre, mert elküldött oda, és ott megnézik majd, elég felgma volt a doki, és csak ugy gorta ki az embereket.
Ezt a kérdést a téged vizsgáló orvosnak kéne feltenni. Amúgy úgy tudom, hogy a douglasban nem jó, ha folyadék van, mert az már a hasüreg. Gondolom visszahívott kontrollra. Arra menj el mindenképpen, és kérdezõsködj!!!! Normális nõdoki válaszol.
sziasztok ez mit jelent szerintetek?uterus fa haránt:70mm endometrium vastagság 8mm, douglasban kevés folyadék!ez mit jelent?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!