Találatok a következő kifejezésre: Voltam nögyogyásznál azt mondta hogy még (16 db)

Okt. 14 én volt 2 napos vérzésem. Okt. 31. voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem, és meg van vastagodva az endometrium, lehet hogy terhes vagyok?

Legközelebb hétf?n tudok konzultálni az orvosommal. Addig meg valamit jó lenne tennem a náthámmal.Mekkora az esély hogy tényleg terhes vagyok? Mert beteg lettem és nem merek bevenni gyógyszert, nehogy baj legyen!

Legjobb válasz: Minden esélyed megvan rá! A megnagyobbodott méh és megvastagodott nyálkahártya mind a terhesség kele lehet! A náthádat próbáld teázással(méz,citrom)kezelni. Sok sikert!

Minden esélyed megvan rá! A megnagyobbodott méh és megvastagodott nyálkahártya mind a terhesség kele lehet! A náthádat próbáld teázással(méz, citrom)kezelni. Sok sikert!
Minden valószínûség szerint terhes vagy. A náthádra nyugodtan szedhetsz Coryzaliát, ez homeopátiás, ezért terhesen is lehet szedni. (Ráadásul tapasztalatom szerint nagyon hatásos) Emellé természetesen mézes tea, pihenés.
a szûzhártya egy lyukacsos dolog, nem pedig egy merev hártya. szerinted a tampont hogyan megy fel? :D
Nekem ugyanez van, pedig már szexuális életet is élek. A dokim szerint nem kell ezen aggódni, van akinek csak szüléskor szakad át.
neked anyud kell h felvilágositson butácska xD
És akkor most aggódsz, hogy szûz vagy, vagy mi a gond? Egyébként kismillió ember leírta már ezen a fórumon, szüzesség elvesztése = a pénisz behatolásával, függetlenül attól, hogy a szûzhártya átszakad-e. vannak akiknek már néhány éves korukba átszakad akkor most õ nem szûz?! na de gyerekek..
azért mert valaki még nem tud valamit nem kell gúnyolni!egyébként ez egyén függõ, lehet bizonyos esetekben, hogy nehéz tornagyakorlatoknál is átszakad, de van akinek tényleg csak szüléskor.

Voltam nögyogyásznál és azt mondta hogy még megvan a szűzhártyám, pedig már régota nem vagyok szűz. Olyan lehet hogy visszahuzodik?

Legjobb válasz: Egyénenként változó, milyen és mekkora. Lehet rugalmasabb vagy csak kis részén van a bejáratnak. Szóval nem mindenkinek szakad át szeretkezéskor.

Egyénenként változó, milyen és mekkora. Lehet rugalmasabb vagy csak kis részén van a bejáratnak. Szóval nem mindenkinek szakad át szeretkezéskor.
hát olyan nincs, hogy visszahúzódik. VAlószínúleg igen rugalmasabb és vékonyabb ezért nem szakdt még át akkor..
szerintem legkésõbb szüléskor átszakad. de nem is ez a lényeg. :)
Szia! Hát van olyan hogy nem szakad át szeretkezéskor a szûzhártya, például az enyém is ép és sértetlen pedig már jó ideje nem vagyok szûz. Ha nagy a nyílás rajta és rugalmas vagy maszturbáció során már kitágult akkor a pénisz nem biztos hogy átszakítja.

16 éves vagyok. Egy éve jött meg először. Akkor még kicsi rendszertelen volt, de azóta semmi. Voltam már többször is nőgyógyásznál és azt mondta, hogy nincs semmi bajom. Nem talált se cisztát se semmit. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)

Ez természetes, van olyan, hogy a rendszeres menstruáció elõtt néhány hónappal elõrejelzõ vérzés jelentkezik. Fõleg, hogy a nõgyógyász is azt mondta, hogy rendben vagy (bár nem értem ezt miért nem magyarázta el), ez csak annak a jele, hogy a közeljövõben véglegesen elkezdõdik a menstruációs idõszakod. :)
Szia! Pont most írtam ki hasonló kérdést, és most olvasom a Tiéd. Nos, én is hasonló cipõben járok. Közel egy éve, hogy elõször megvolt. Nekem sem volt azóta semmi. Én is 16 leszek lassan..de hát...ki kell várnunk. :(( Sok bátorságot Neked is! :) )
Hányszor volt vérzésed?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Neked is:) Ötször volt.De az is rendszertelen.Voltak olyan hónapok, amikor kimaradt.
19:53-as vagyok. Azért kérdeztem, hogy hányszor volt, mert azt írtad h egy éve jött meg elõször, gondoltam lehet h akkor csak egyszer jelentkezett és kész, mert ez esetben normális lenne. De még így sem vészes SZERINTEM. Nekem 4 éve jött meg elõször, azóta rendszertelen, majd beállt egyszer rendesen, szinte napra pontosan, ez tartott egy évig kb. és most megint kezd rendszertelen lenni, most is már 2 hete késik. Szóval egy bizonyos ideig normális (mint nálad is) a rendszertelenség. De nekem ugye már kb. 50szer volt vérzés, tehát nekem már tényleg fel kell keresnem egy orvost, fontolóra veszem a fogamzásátlót is, hisz van barátom, és nem szeretnék állandóan rettegni, hogy na most épp miért nem jön meg. Neked még sztem nem akkora probléma. Nyugi. 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nyugtató volt, amit írtál.Remélem minden rendben lesz velem is és veled is:)

Voltam szerdán nögyógyásznál! Meg állapitotta hogy el ment a be vérzésem meg vele együtt sajnos a babám is! és azt mondták hogy legalább két hónapig most ne is akarjak teherbe esni! Ezt miért mondják? Nagyon el keseredtem! Mit csináljak?

Legjobb válasz: Ne aggódjj, nincs semmi baj. Csak a te egészségi állapotod érdekében mondta azt, hogy most ha lehet ne ess teherbe. A szervezetednek vissza kell állnia a normális kerékvágásba. Légy türelmes! Arra viszont nincs szó, amikor egy anya elveszti a gyermekét, én már csak tudom! Fel a fejjel!

Ne aggódjj, nincs semmi baj. Csak a te egészségi állapotod érdekében mondta azt, hogy most ha lehet ne ess teherbe. A szervezetednek vissza kell állnia a normális kerékvágásba. Légy türelmes! Arra viszont nincs szó, amikor egy anya elveszti a gyermekét, én már csak tudom! Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors vélaszt!de nagyon rosszul érzem magam!lehet hogy hülyén hangzik de azota akkor is el sirom magam minden nap ha nem is gondolok rá egész nap!
Nekem annak idején minimum 3 hónapot javasoltak. Kell ennyi idõ ahhoz, hogy teljesen regenerálódjon a szervezet, és felkészüljön egy újabb terhességre. No meg lelkileg is meg kell erõsödni az iszonyú fájdalom után. Menjetek el valahova nyaralni, és pszichésen próbáld összeszedni magad. Legközelebb minden rendben lesz!! Bizzál benne!
Kell hogy a tested kicsit regenerálodjon ne keserdj el nekem is volt vetélésem és rá kb két honapra megint terhes lettem.Azt mondják , hogy vetélés vagy terheségmegszakitás után könnyeben meg tapad .
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszokat!rendesek vagytok
Szia! Sajnálom, tudom min mész keresztül, borzasztó. De ne add fel, nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy a következõnél biztos minden rendben lesz, És most van egy gyönyörû kilenc hónapos kisfiam :) Várni meg azért kell, hogy a tested rendezõdjön. Nekem 2-3 hónapot mondtak, de van aki egy évet javasol. Szerintem ez meg tõled függ, érzed majd ha már készen állsz. Én a második hónapban már terhes voltam megint!
Teljesen normális, ami veled történik. Majd két hét múlva többet is lát, mint petezsákot.
Szia! Én 5+6 hetesen voltam elõször, 3mm volt a baba, és volt már szívpulzálás :) de lehet, hogyha 1 nappal elõbb megyek, akkor még nem lett volna. Szóval teljesen rendben van, mert valahogy ilyenkor indul be a szívmûködése :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Mindenkinek boldog babavárást és babázást :D
Nekem 5-6hetesen még a babát se látták, csak az üres petezsákot. 8hetesen látták a szívhangot. Boldog babavárást! 29hkm
6+2hetesen, 6+4 hetesen már voltak szívhangok és élõ embrio látszott. (2 gyerek)
6+4 hetesen volt szívhang nálunk. Az 5 hetes UH-n még nem volt.
Nekem az egyik babámnak 5+3 napon már volt, a másik babónál 5+5 napon még nem.
Nekem 6+3-nál még nem látott hasi uh-n szívhangot, 8 hetesen már volt. 39 hkm
6+2 hetesen már volt, de amikor elõször mentem, vcsak petezsák volt. Akkor voltam kb. 4 hetes.
én 7 hetesen voltam 13 mm-es babócával, akkor már volt szívhang is :)

Szerdán már 3. hete lesz, hogy nem jön meg. A tesztem negatív. Voltam nőgyógyásznál. Tapintásra azt mondta, hogy nagyon gyanus a baba, de az ultrahangon nem láttak semmit. Jövő héten megyek vissza kontrollra. Reménykedhetek még?

8-án voltam a dokinál(2 hete késett).Tapintással rögtön rávágta,hogy baba van.A melleim nagyon fájnak,A folyásomra meg azt mondta,miel?tt meg se vizsgált tapintással,hogy terhességnél nem szokatlan.De az uh. miért nem látja?Akkor nem vagyok babás??

Legjobb válasz: Szia.Hát ez fura,legalább petezsákot kellett volna látni,én is 2hétre mentem dokihoz,utána uh-ára,és már szívhang is volt..Lehet késõbb ágyazodott be...most már látnia kell ha mész :)MInden jót,kívánom,hogy sikerüljön :) 37hetes kismama

Szia.Hát ez fura, legalább petezsákot kellett volna látni, én is 2hétre mentem dokihoz, utána uh-ára, és már szívhang is volt..Lehet késõbb ágyazodott be...most már látnia kell ha mész :) MInden jót, kívánom, hogy sikerüljön :) 37hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon köszi a bíztatást!
en is ementem egy masik dokihoz, es nalam semmit sem lattak, irt fel norculotot...Nalad mi a helyzet?? Mi volt kedden?
A kérdező hozzászólása: mult csütörtökön mutatták a petezsákot, tegnapra eltünt.Most mentem vérvételre, és hétfõn lesz eredmény.Nagyon magam alatt vagyok.A tesztjeim pozitívak.A méhen kívülit kizárták a multkor is meg most is.Azt mondták ne adjam még fel, hisz' láttak valamit. Most sokat kell pihennem nem mehetek egyedül shova stb. De már nem tudom mit higgyek!!
Én is így voltam. Tapintásra azt mondta ígéretes, voltam uh-n ott nem lát semmit.Egy hét múlva megint uh, akkor látta meg a cisztát. Viszont ez a ciszta nem olyan hagyományos ciszta, csak a dokik ezeket is annak mondják. Ez tulajdonképpen érett petesejt a tüszõben, csak a tüszõ nem bír felpattanni. Tehát egy domináns tüszõ. Nálad szerintem ez van, mivel a teszt nega volt. De ne izgulj, ha ez is van, az a tüszõ megreped és akkor akciózzatok.Kívánom, hogy sikerüljön a babuci nagyon hamar. :) .Azért írd majd meg, hogy mi lett. Kíváncsi vagyok, hogy babuci van-e a dologban. :) Reméljük nálad igen, nem mint nálam.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult!!:( :( Sajnos elõfordul ilyen a korai terhességben, hogy a baba fejlõdik egy darabig, aztán felszívódik, általában fejlõdési rendellenesség miatt, de nem tudják ezt még az orvosok sem megmondani, hogy miért! A tesztjeid ilyenkor még pozitívak egy darabig, de halványodni fog a csík, a hcg lassan ürül ki a szervezetedbõl... Tudom, hogy rossz ezt így olvasni! Viszont szerintem ha rendben meg fog jönni ezután, akkor kitisztulsz, és hamar sikerülni fog újra, és egészséges lesz, semmi gond nem lesz! Több ismerõsöm volt, akinél az elsõ baba így korai idõben elhalt, sõt mûvi megszakítás kellett, és nagyon hamar jött a következõ, és minden ok volt! Lett egy kis angyalkátok! Õ fog fentrõl vigyázni rátok és a kis testvérkéire!
Ha tapintásra ezt mondta, az jó, az uh késõbb mutatja, bár a 6. héten már látszódnia kéne valaminek! De ez sokban függ a géptõl is. Meg hogy mikor volt a tényleges fogantatás, beágyazódás! Neked talán késõbb! Õ tapintásra érzi, ha megnagyobbodott a méh, és babánál puhább is lesz. Mikor mész köv?
A kérdező hozzászólása: elmentem másik dokihoz, mert az elõzõ a jövõ heti vizsgálatot elrakta 3 hétre.Az uh-n petezsák látszódik csak, ezért visszahívott keddre, azt mondja elhalt terhesség szerinte.1 hete még petezsákot sem láttak, csak a kézi vizsgálat állapította meg a terhességet.Úgyhogy nem tudom mit is gondoljak??
én is igyvoltam a dokinak nemvolt ultrahang és tapintással aztmondta tuti baba de a teszt nega volt. és cysta volt és azért éerezte a doki. szerintem nincs baba. de kivánom hogy neked az legyen
en is sajnalom, de ne add fel, fel a fejjel!!! legkozelebb majd biztosan sikerulni fog!! Mi volt egyebkent e hetfoi ervetel eresmenye?
A kérdező hozzászólása: Alacsony a hormonszintem.Tegnap óta már vérzek.Szerencsére nem kell a mûtét, csak jövõ héten 1 uh, hogy teljesen kitisztultam-e.És majd ezután mehetek dolgozni, addig nem mehetek sajnos.Addig netezek, elterelem a figyelmem.
szerintem nemhalt el a babád, és még ottvan és szépen fejlödik. ezt hidd el. a dokik is tévedhetnek. a teszteket meghogy neis emlitsem!az egyik ismerösömnek most mutatott pizotivat és cystája volt. végülis ez nemmeglepõ mert csak egy papirdarab
akkor pihi sokat! Ezt sokszor mondják a dokik, aztán semmi baja a babának, csak kisebb, mint gondolták, késõbb fogant! Dory
A kérdező hozzászólása: OK!!MINDENFÉLEKÉPPEN MEGÍROM!!DE TE IS ÍRJ!!SZORÍTOK NEKED!!!!!!
nekem is kb 2-3 hete kesik., es a doki nalam sem cisztat sem babat nem latott, azt mondtA VARJAK, ES HA NEM JÖN meg csinaljak tesztet. Penteken megyek egy masik dokihoz is, hatha többet lat majd :-> Majd ird meg legyszi mi lett Veled!!Köszi
bocsi, természetesen beágyazódásra gondoltam ... :-) - elõzõ válaszoló voltam
Drukkolok Neked és szerintem lehet baba!!! nekem sem mutatta ki egybõl a teszt. Van, akinek késöbb kezd el termelõdni a hcg-je - ez függ a ebágyazódástól is!! Ne add fel és semmiképp ne idegeskedj!!! A legközelebbi ultrahangon már tuti látni fogtok valamit :-) (ne gondolj rosszra!!)
A kérdező hozzászólása: A cisztát észrevette volna az uh-n nem??Azt mondta semmi elváltozást nem lát.Minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét kedden megyek.Amúgy az uh-s doki azt mondta hogy semmi baj nincs, nem lát cisztát stb... A fogantatás az kb.szept.11 körül lehetett. Remélem baba van!
A kérdező hozzászólása: De jó Lenne!!!!Köszi a bíztatást!!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy van 1 cisztám, még azt is meg kell nézetnem.Ezt az ügyeleten mondta a doki, aki megnézett uh-n.

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még töb

Tisztelt Doktor Úr! Tegnap voltam nőgyógyásznál és gynoxin 2% hüvelykrémet írt fel nekem az antibiotikum mellé! Azt mondta, hogy a hüvelykrémet csak egy este alkalmazzam! Tegnap meg is tettem, ahogy tanácsolta! Elég ez az egy este vagy alkalmazzam még több este folyamán is? Direkt kihangsúlyozta, hogy csak egyszer használjam! Nem lesz kevés ez az egy alkalom? Vagy ha még alkalmazom például ma nem okozok magamnak több kárt? Előre is köszönöm megtisztelő válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen kezelőorvosa javaslatát kövesse, hiszen csak ő ismeri pontosan az Ön problémáját, állapotát. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Voltam ma nőgyógyásznál, azt mondta lát egy tüszőt, de annak még kb.2nap kell, hogy megrepedjen, de a pg/53-os teszter itthon azt jelezte, hogy most van. (óriás páfrányok) Akkor melyik az igaz?

Legjobb válasz: Hát,szerintem amit az orvos mond,hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos,ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák,akár két három napig is életképesek!

Hát, szerintem amit az orvos mond, hisz õ látta is! (Bár pár napot õ is tévedhet!) Az a biztos, ha a pároddal ma összebújtok, hisz a kis spermák, akár két három napig is életképesek!
Én úgy tudom, hogy a pg53 több napig is párfányos, nemcsak aznap.Én is használom, és nekem is több napig olyan ovu.-kor és környékén.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Szívesen!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!