Találatok a következő kifejezésre: Voltam ma mert (214 db)

Miért lehet az, hogy egy hete 67.9 kg voltam, ma meg 69.8? Ez hízás? Mert nem érzem magam ugy, mint amikor 70 kilós voltam (kisebbek a combjaim).

Tegnap kicsit többet ettem a kelleténél, de minden nap 1 órát aerobikozom Norbi dvdre, a pulzusom is megnö kb 120ra. Izmom nem fejl?dhetett igazán, mert er?sítést heti 2x végzem, az meg nem sok szerintem.

Legjobb válasz: Akkor csak viz van rajtad szerintem! Kb. közép idöben mérd magad mindig! Mert menszi elött màr tàrolodik a viz, utànna meg kell egy kis idö hogy tàvozzon!

Akkor csak viz van rajtad szerintem! Kb. közép idöben mérd magad mindig! Mert menszi elött màr tàrolodik a viz, utànna meg kell egy kis idö hogy tàvozzon!
Nagyon szivesen :)
Jut eszembe, ha aerobikozol, cm.ben hamarabb làtszik az eredmény, mint kiloban, pont az izomfejlödés miatt! :)
Miota aerobikozol? Mikor kell megjönnie? Az izom nehezebb mint a zsir! Ha menszi elött vagy akkor meg van egy kis viz visszatartàsa a szervezetnek!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy tegnap múlt el, nem tudom, ez számit e vmit. Egyébként 3. hete erobikozom, de ilyen ugrálós részt mindig megcsinálom minden nap (kiv. szombaton) és az erösítös részt pedig heti 2x-3x (kb 30perc)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, kicsit megnyugtattál:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, remélem, akkor ez áll a háttérben:P

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

Legjobb válasz: Kétnaponta termelõdik újra annyi életképes sperma, hogy érdemes próbálkozni, de ez nem szentírás. Én a helyedben akkor lennék együtt, amikor csak jól esik.

Kétnaponta termelõdik újra annyi életképes sperma, hogy érdemes próbálkozni, de ez nem szentírás. Én a helyedben akkor lennék együtt, amikor csak jól esik.
Fel. Es kerj bocsanatot.
Igen! Ha nem esetleg egyelõre nem is akar veled beszélni, legalább látja, hogy megbántad.
Igen. Ha tudod, hogy nem volt igazad, és megbántottad a férjedet, mindenképp beszélj vele. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
kemény dolog!!hát lehet!vagy egy sms!!
Igen!!! Fel kell hívnod, és tisztázni kell a dolgot!Ne aludj el haraggal semmiképpen, beszéljétek meg! És ugye megírod, hogy mi történt?! Én is szorítok, így ismeretlenül is!
Igen, hívd fel. Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod és hogy igaza volt. És hogy nem akarod elveszíteni mert szereted. :) Sok sikert!
Mindenkepp hivd fel! Ez nem lehet kerdes!
Mi az, ma az összeveszõs este van? Én is összevesztem a férjemmel, õ is elment. Mentem utána, de nem találtam meg. Bolyongtam kicsit a környéken, egyszer eljöttem a lakás alatt, akkor láttam, hogy ég a villany a konyhában. Visszajött, de most õ van megsértõdve. Teszem hozzá, nem jogosan.
kérdés hogy miért mondtad neki hogy ne jöjjön vissza többet és menynire gondoltad komolyan
Nem hiszem hogy komolyan gondolta hogy elhagy. Bizonyára nagyon dühös és sértett az önérzetében. Személyesen rendezzétek a nézet eltérést semmi képen sem telefonon. Nyugodtan üljetek le beszélni. Kérjetek elnézést egymástól és lépjetek tovább. Mi lenne a világgal ha minden kapcsolat ilyen egyszerûen szét menne? Nyugi nem lesz semmi baj.
Az a helyzet kérdezõ, hogy ha nekem csak egyszer is ilyet mondana a férjem, azon nyomban vége lenne. Nem lenne még egy esély, mert aki ilyet tud mondani, az ÉN véleményem szerint (nem kell egyetérteni, a saját véleményemet írom) nem szeret. Én meg nem akarok olyannal élni, aki nem szeret. És ezen a bocsánatkérés sem segít. Meg lehet bántani a másikat, lehet bocsánatot kérni, meg kell tudni bocsátani, ezek természetes dolgok - de van egy határ, és ez bõven túlmegy ezen a határon.
jól tetted hogy felhívtad! próbálj meg tanulni az esetbõl, és legközelebb, mikor érzed, hogy kezded elveszíteni az önuralmad, gondolj erre az estére, hogy milyen pocsékul éreznéd magad. nagyon régi tanács, hogy számolj tízig, egyszerû is, de nincs jobb :) sok sikert!
Azért amikor legközelebb beszéltek, említsd meg neki, hogy sajnos ilyen vagy, és te sem szereted ezt, csak annyit kérj, hogy ne vegyen ilyenkor komolyan, mert pár perc múlva mindig megbánod amit mondtál, vagy csináltál. Az más, ha tudja magától, és megint más, ha el is mondod neki. Nálam a férjem mindenre nemet mond. Tökre kiakadtam már egyszer kétszer, de közben rájöttem, attól függetlenül nem mindig az a nem lesz amit õ mondott. Csak rosszul esik, de mostmár feldolgoztam, és ha valamit mondok neki, felkészítem magam, a nemre, és már nem akadok ki, mert tudom késõbb megbeszéljük normálisan. Ilyen és kész. Értem nálatok te vagy akitõl ki lehet akadni. Ilyenek elõfordulnak, de ha fel van dolgozva, meg van beszélve, el van fogadva, akkor egyáltalán nem kell különválástól tartani.
Az utolsónál a pont:)
Kedves Mindenki! Mi a Párommal egy szabályt állítottunk fel: SOHA ne váljunk el(legyen szó esti elalvásról, vagy munkába menésrõl) haraggal. És jól tartjuk is, mindig megbékélünk a másikkal a végén. Szerintem ez jó dolog, és fontos is. 22N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Jó, hogy nem támadtatok, hanem még a butaságom ellenére is kedvesen válaszoltatok.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, igazad van:) Õ is ezt mondta, hogy tudja milyen vagyok. De azért beparáztam rendesen.Bár meg is érdemeltem.
Szerintem ne aggódj a házasság miatt, a férjed biztosan ismer, mint a rossz pénzt, tudja, hogy hirtelen haragodban hetet-havat összehordasz, amit nem kell komolyan venni. :)
A kérdező hozzászólása: Felhívtam és elmondtam sajnálom, nagyon kedves volt, azt mondta semmi gond nincs, nem akart összecuccolni, csak ideges lett, mert rosszul esett neki, hogy elzavartam.Ezt meg is értem, forditott helyzetben én is kiakadnék. Jobban kell vigyáznom a házasságomra, most már megtanultam a leckét. Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok. Nem gondoltam komolyan amit mondtam neki, de sajnos nagyon hirtelen haragú vagyok. Csinálom itt a gondokat magamnak, aztán meg idegeskedhetek a hülyeségem miatt.Jó hogy ilyen megértõ, más már lehet elhagyott volna.Kedves másik összeveszõs válaszoló, remélem megbékéltek Ti is, nagyon rosszul éreztem magam, de megnyugodhatok végre. Köszi mégegyszer a válaszokat.:)
22:43-as vagyok. Írd meg tényleg, mi lett, drukkolunk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, igazatok van felhívom csak félek, hogy komolyan gondolta azt hogy összepakol:( köszönöm a drukkolást is:)
A kérdező hozzászólása: 09:34 értem amit mondasz, nálad ez már válási oknak számitana, nincs ezzel baj, mindenkinek más a tûréshatára ilyen esetekben.Nagyon szeretem Õt, szerencsére nálam nincs összefüggés vitában a mondandóm és az érzelmeim között.Tudom csúnyán viselkedtem és ezt szégyellem is rendesen, ennek ellenére köszönöm a válaszodat és mindenki másét is. Kell a negatív és a pozitiv kritika is, hogy át tudjam értékelni a dolgokat. Minden jót Nektek:)

Ma voltam dokinál mert késik a menzim. Ez mit jelent?

meg vizsgált és annyit mondott hogy zárt a méhszájam meg rendes nagy az uterus. De ultrahangot nem csinált. Ez mit jelent??

Legjobb válasz: akkor nyugodtan csinálj tesztet, má ki kell hogy mutassa, legalább megnyugszol.

akkor nyugodtan csinálj tesztet, má ki kell hogy mutassa, legalább megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: bocsi azt elfelejtettem írni hogy csináltam tesztet késés után 10 nappal és az negatív lett. Csak azt nem tudom hogy akkor is zárt a nõ méhszája ha nem terhes?
az ultrahang ilyen korán még nem mutat semmit. Vagyis nem írtad, hogy mióta késik. 6-7 hetesen már lehet menni ultrahangra. Csinálj tesztet, hamár a doki nem mondott semmit.
A kérdező hozzászólása: már rég óta késik lassan 3 hete. azt mondta 50-50% lehet hogy késõbb volt peteérésem ezért vissza kell mennem 2 hét mulva
ha már három hete nem jött meg akkor csinálj gyorsan tesztet, nem is értem hogy birtad ki eddig! nekem ha két napot késik már megyek a patikába tesztet venni, és alig birom kivárni másnap reggelig! nagyon kiváncsi vagyok! majd ird meg hogy mit tesztelttél! köszike

Ma voltam orvásnál mert nagyon fáj a torkom de csak az egyik oldal tegnap kezdett el fájni!?

Orvost azt mondta nem gennyes csak be van gyulladva.Írt gyógyszert nagyon fáj amikor nyelek de csak az egyik oldal volt már valakinek ilyen?mit szedett és mikor mult el.

Legjobb válasz: Nekem is volt és doktornõ írt contramalt és gyulladáscsökkentõ gyógyszereket. Viszont nekem olyan fájdalmaim voltak hogy az elmondhatatlan.. Te miket szedsz?

Nekem is volt és doktornõ írt contramalt és gyulladáscsökkentõ gyógyszereket. Viszont nekem olyan fájdalmaim voltak hogy az elmondhatatlan.. Te miket szedsz?
A kérdező hozzászólása: csak augmentin duo írt de nekem is nagyon fáj de csak az egyik oldal

Többször írtam tegnap itt veletek. Voltam ma dokinál és megállapította a terhességet csak még nagyon pici visszarendelt január első hetére. írt fel utrogestan gyógyszert de nem merem beszedni. Szerintetek?

Legjobb válasz: Miért nem mered beszedni?? Nyilván azért írta fel, mert úgy látja, szükséges kicsit megtámogatni a terhességet. Ha nem szeded be azzal a baba elvesztését kockáztatod!!!!

Miért nem mered beszedni?? Nyilván azért írta fel, mert úgy látja, szükséges kicsit megtámogatni a terhességet. Ha nem szeded be azzal a baba elvesztését kockáztatod!!!!
Mi bajod lehet, ha beszeded? Van valami durva mellékhatása? Szerintem bízz az orvosban, azért jársz hozzá nem?
utrogestan, vagy duphastron, azoknak írják fel, akiknél kevés a sárgatest hormon. A terhesség elején szokták szedni a nõk orvosi utasításra, általában a 3. hónapig, és azért szükséges, mert ha kevés a sárgatested, akkor leválik a babó és kipottyanhat. A 3. hónaptól a méhlepény már termel önállóan sárgatesthormont és elhagyhatóvá válik -orvosi megerõsítéssel- a gyógyszer.
szia! nekem is tegnap allapitottak meg a terhesseget es nekem is utrot irt fel a doki de huvelytablettat!:-) sztem szedd be illetve hasznald. a dokinak biztos nem te vagy az elso esete. mikor volt az utolso mensid?
A kérdező hozzászólása: október 31-én volt meg utoljára de a baba késõbb fogant mint félidõ.
Én is kaptam az elején tabiba utrot de elcseréltem hüvely tabira mert az jobban felszívódik árban ugyan annyi... Semmi bajom nem lett tõle sõt elmúlt a mellfájásom teljesen csak híztam tõle 5 kilót és ott meg is álltam bár rám fért:D Semmi mellékhatása nem volt nekem ha meg tapasztalsz akkor felhívod az orvost... Én véreztem mellette és görcsöltem de mára már az is elmúlt tuti hogy a gyógyszer segített mert elment volna megint a baba ha nem szedem...

Tegnap gyökérkezelték a fogam. Eléggé fájt és kellemetlen volt, mert még gyulladásban volt. Miután kiment az érzéstelenítő nagy fájdalmaim voltak. Ma már nem fáj, de akkora a fejem mint egy dinnye. Ez normális?

Legjobb válasz: A gyulladáskor az érzéstelenítõ kevésbé hat. A gyökérkezelés lényege,hogy megfúrják és egy kis gyökér kiszedõvel (fogpiszkáló nagyságú) eltávolítják a gyökeret a fogból. Adnak antibiotikumot is általában de meg kell nyitni mert a gennynek távoznia kell mielõtt felfele húzódik. A gyökérkezelés több alkalomból áll ami alatt folyamatosan tisztítják a fog gyökér részét és néha gyógyszeres vattával tömik ki. A gyökér kezelt fog esetleg fájna akkor vedd ki azt a vattát (neve ideiglenes tömést) és csillapodik majd. Az arcodra tehetsz jégzselé akut vagy fagyasztóból valami zacskó zöldséget, az segít a gyulladás csökkentésében és az arcodról is leviszi a daganatot. Az orvos ha nem jól szedi ki a gyökeret akkor fáj a kezelés alatt és közben is a fog, de ne tévesszen meg mert ez nem érzékeny hanem fáj. Sajnos van,hogy már nem tudják megmenteni a fogat és ki kell húzni de szerencsére fogmegtartás híve a legtöbb jó orvos.

A gyulladáskor az érzéstelenítõ kevésbé hat. A gyökérkezelés lényege, hogy megfúrják és egy kis gyökér kiszedõvel (fogpiszkáló nagyságú) eltávolítják a gyökeret a fogból. Adnak antibiotikumot is általában de meg kell nyitni mert a gennynek távoznia kell mielõtt felfele húzódik. A gyökérkezelés több alkalomból áll ami alatt folyamatosan tisztítják a fog gyökér részét és néha gyógyszeres vattával tömik ki. A gyökér kezelt fog esetleg fájna akkor vedd ki azt a vattát (neve ideiglenes tömést) és csillapodik majd. Az arcodra tehetsz jégzselé akut vagy fagyasztóból valami zacskó zöldséget, az segít a gyulladás csökkentésében és az arcodról is leviszi a daganatot. Az orvos ha nem jól szedi ki a gyökeret akkor fáj a kezelés alatt és közben is a fog, de ne tévesszen meg mert ez nem érzékeny hanem fáj. Sajnos van, hogy már nem tudják megmenteni a fogat és ki kell húzni de szerencsére fogmegtartás híve a legtöbb jó orvos.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy el van halva a fogam. Amikor integettem, hogy ez fáj, akkor adott érzéstelenítõt. Pedig megröntgenezte elõtte. (magánorvos egyébként, eddig semmi problémám nem volt vele) Hétfõn voltam akkor írt fel Dalacint és szedtem is rendesen napi 3x1-et, még mindig szedem.. Aztán tegnap neki kezdett ígyis. Jövõhét csütörtökön kell visszamennem. Most ideiglenes tömés van benne, alatta pedig gyógyszeres vatta. Köszönöm a válaszokat, majd meglátjuk mi lesz ebbõl..
@nita válasza: Ha fáj akkor szedd ki az ideiglenes tömést mert a genny nem tud távozni és lehet ez a probléma.
Nem értek ehhez, szóval bocsánat, ha hülyeséget mondok, de ha egy fog elhalt akkor tudomásom szerint az már nem fájhat...hisz nincs benne se ideg, se vérér, se semmi. Ha így van, akkor szerintem is inkább keress egy másik fogorvost, ha meg nem akkor is...hisz ahogy az elsõ válaszadó is leírta, elõször le kell csillapítani a gyulladást, csak aztán kezelni.
@nita válasza: Nem fogok vitatkozni de szerintetek a gyökér felszívódik? A gyökér elhal és bomlik ....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma már egyáltalán nem fáj, és a "dinnyefejem" is elmúlt. Minden rendben. :)
Tény, hogy a legõszintébb öröm a káröröm, de nem illik hangoztatni.
igazad van! Én is dohányzom, de mélyen felháborítónak tartom, hogy a megállókban fújják a füstöt a terhes nõkre, idõsekre, meg egyáltalán azokra, akik nem szeretik a füstöt. Bunkó dolognak tartom rágyújtani olyan helyen, ahol sokan vannak egyszerre! 22L
Európa MINDEN kulturált országában be van tiltva a dohányzás nyilvános helyeken és ezt komolyan is veszik, aki nem tartja be, azt elég szaftosan megbüntetik. Ezt mindenképpen helyesnek tartom, aki az egészségét kárositani akarja, az magánügye, de másokat ne kényszeritsen erre.
Igazad van. Ne cigizznek a megállóban, fõleg hogy most már tilos is. Viszont ez a káröröm jusson eszedbe akkor is, mikor te jársz rosszul valami miatt, aminek mások örülnek... mert ehhez az érzéshez mindenkinek joga van :)
Azért vicces, hogy a legforgalmasabb, legszmogosabb helyen betiltják a dohányzást, mert káros a környezetre... Ez kb. olyan mint amikor Oroszországban tiltott volt az alkoholfogyasztás...
Jó, de az utca is nyilvános helynek minõsül. Azért ne mondja senki, hogy egészségesebb pl. a pesti kipufogógázos levegõ, mint a dohányfüst...
kérdezõ te hülye vagy. egy nemdohányos.
Természetesen azt én sem díjazom, ha az arcomba fújják a füstöt, de azért nem olyan kicsi az a megálló...
jól tették, a köcsög kis taknyos gyerekek ne fujják már a pofámba a füstöt, az meg hiába ir ide aki olyan dohányos hogy odafigyel a másikra, mer nekünk nem az olyanokkal van a problémánk..
A kérdező hozzászólása: Utolsó!..De komoly....
Gondolom két-három 15 éves nyúlbélát megbüntetett egy macskajancsi. Simán beteg vagy. Tuti neked is valami rossz szokásod vagy rögeszméd, remélem megbüntetnek majd érte, ha más nem az ÉLET meg fog.
Õõõ.. Valahol igazad van. De káröröm.. :) Megállóba tény, hogy nem lehet dohányozni, És gondolom tudták is. Na akkor miért gyújtottak rá? Nem illik, fõleg ha álltak a megállóban. Én ilyenkor mindig arrébb szoktam menni, hogy ne zavarja azokat a füst, akik ott állnak és nem dohányoznak.
"Azért ne mondja senki, hogy egészségesebb pl. a pesti kipufogógázos levegõ, mint a dohányfüst..." Azt nem is mondja senki, de a kipufogógázos levegö KEVÉSBÉ árt, mint a kipufogógázos ÉS dohányfüstös levegö - ugyanis minél több a káros anyag benne, annál ártalmasabb.
A kérdező hozzászólása: kérdezõ te hülye vagy. egy nemdohányos. Szerinted ez a válasz nem hasznos. A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:17 DE NEM JOBBAN, MINT TE!
Valószínûleg csak figyelmeztetést kapnak. Egyébként én ezzel egyátalán nem értek egyet.
Drága cigi volt. Eddig a megállókban voltak eldobálva a csikkek, most már a környékén lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!További szép napot!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó Válaszoló, nagyon igazad van!!

Kisfiam 23 hónapos, ma voltunk orvosnál, mert egy hatalmas kék-zöld folt volt a hátán, ami mint kiderült mongolfolt. Normális, hogy majd' két évesen jött elő és nem csecsemőkorban?

Legjobb válasz: A mongolfolt vörös nem kék-zöld.Az én lányomnak is van,igaz õ sokkal kisebb mint a tiéd. Tuti,hogy az?Mert sem színre sem korra nem gondolnám ezt.Születéssel jön ez és úgy 6 éves korukra növik ki, na meg vörös mint írtam.

A mongolfolt vörös nem kék-zöld.Az én lányomnak is van, igaz õ sokkal kisebb mint a tiéd. Tuti, hogy az?Mert sem színre sem korra nem gondolnám ezt.Születéssel jön ez és úgy 6 éves korukra növik ki, na meg vörös mint írtam.
A kérdező hozzászólása: http://www.google.hu/images?um=1&hl=hu&tbs=isch%3A1&sa=1&q=m.. Kérlek olvass utána, lehet, hogy nektek nem az van....
A kérdező hozzászólása: vagy http://en.wikipedia.org/wiki/Mongolian_spot
Nekunk szuletestol fogva van es szurkes kek szinu. A neten azt irjak, hogy 2 eves kor korul eri el a max intenzitasat es utana kezd el fokozatosan eltunni. Lehet, hogy eddig is volt nektek, csak nagyon halvanyan???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!