Találatok a következő kifejezésre: Voltam laborvizsgálaton, az eredményt (2 db)

A 20. héten a vizeletben lévő magas cukorszint miatt voltam terheléses cukorvizsgálaton, melynek az eredménye jó lett. Aki volt hasonló helyetben, annak kérte az orvosa a 24. héten is ezt a laborvizsgálatot, vagy elfogadta a korábbi eredményt?

Nem tudom van-e jelent?sége annak, hogy pont a 24. héten kérik a terheléses cukorvizsgálatot.

Legjobb válasz: Igazából azért kérik ezt a vizsgálatot a 24. hét után, mert átlagosan olyan 20. hét körül alakul ki a terhességi cukorbetegség, így a 24. héten ezt már tudják szûrni. Nos az viszont egy jó kérdés, hogy elfogadják e.

Igazából azért kérik ezt a vizsgálatot a 24. hét után, mert átlagosan olyan 20. hét körül alakul ki a terhességi cukorbetegség, így a 24. héten ezt már tudják szûrni. Nos az viszont egy jó kérdés, hogy elfogadják e.
Szerintem megismétlik.Érdekes egyébként, hogy a vizeletedben megjelent a cukor, a terhelés meg jó lett, ugyanis a vizeletben megjelenõ cukor magas vércukor szintre utal.Valószínûleg már csak ezért is ismételt vizsgálatra számíthatsz.

Voltam laborvizsgálaton, megkaptam az eredményt 87 a hemoglobinom, azt írja az érték 120-tól jó, ez mire utal?

Hétf?n viszem az eredményt az orvosomnak. 21 hetes vagyok, de addig is kíváncsi lennék mennyire rossz ez az érték, és mit okozhat?

Legjobb válasz: Vashiányra utal. Valószínüleg kell majd szedned vastablettát.

Vashiányra utal. Valószínüleg kell majd szedned vastablettát.
Kicsit verszegeny vagy. Vassal majd rasegit az orvos, ne izgulj! Boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, boldog babavárást Nektek is!
Szólj a házidokidnak, vagy még nem nézte át a leletedet? A normális érték 120-160 között van. Nekem 135 volt a 11. héten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!