Találatok a következő kifejezésre: Voltam dokinal huvelyi ultrahangot (11 db)

Májusban volt missed ab-om. Most voltam dokinál, hüvelyi ultrahangot csinált, minden rendben van, ciklusaim 28 naposak! Mégis úgy félek, hogy sikerülhet-e teherbe esni? Hogy csináljam, hogy ne akarjam olyan görcsösen?

Legjobb válasz: Ez mindig nagyon nehéz kérdés. Én ugyanígy jártam, szintén májusban és most megint próbálkozunk. Az elején nagyon rá voltam görcsölve, de most megbeszéltem magammal, hogy nem ezen fogom törni a fejem egész nap, mert akkor beleõrülök. Sajnos sok rosszat is, de vannak olyan kismamák, akik szintén átestek ezen és másodszorra boldog anyukák lettek. Próbálj meg odafigyelni magadra és hogy egészségesen élj, és akkor Te már mindent megtettél. Szorítok, hogy sikerüljön!

Ez mindig nagyon nehéz kérdés. Én ugyanígy jártam, szintén májusban és most megint próbálkozunk. Az elején nagyon rá voltam görcsölve, de most megbeszéltem magammal, hogy nem ezen fogom törni a fejem egész nap, mert akkor beleõrülök. Sajnos sok rosszat is, de vannak olyan kismamák, akik szintén átestek ezen és másodszorra boldog anyukák lettek. Próbálj meg odafigyelni magadra és hogy egészségesen élj, és akkor Te már mindent megtettél. Szorítok, hogy sikerüljön!
Szia! Nekem mot hétfõn volt mûtétem és nagyon elvagyok keseredve de közben meg próbálok ujult erõvel a következõre koncentrálni, de nem görcsösen.Inkább azon jár az agyam mindig hogy igen is nagyon egészséges életmódot élek addig is hogy mindent megtegyek hogy mihamarabb sikerüljön és egészséges legyen. Sok sikert neked is!
Szia! Nekem júniusban volt spontán vetélésem mûtéti befejezéssel. Utána én is nagyon féltem, hogy egyáltalán össze fog-e jönni és ha igen, egészséges lesz-e. A hét elején kiderült, hogy 3 hónap után újra babát várok (elvileg pont akkor fog születni, amikor az elõzõvel elvetéltem). Bár van bennem egy kis féleleme, de optimistán nézek a jövõbe. Szerintem Te is tegyél így, már most szedjél terhesvitamint és akkor minden rendben lesz! Szorítok!

Ma voltam dokinál. A hasi ultrahang tényleg nem mindenkinél mutatja ki a korai terhességet? Holnap megzek hüvely ultrahangra.

Az kimutatja?

Legjobb válasz: korai terhességet a hüvelyi uh-val tudják megállapítani.

korai terhességet a hüvelyi uh-val tudják megállapítani.
Hüvelyit szoktak, mert az jobban "odalát" ahova kell. Hasival gyakran nem látják a 12 hét alatti terhességet.

Baj van? Betöltött 6. héten voltam dokinál és csak petezsákot látott, két hét múlva kell visszamennem! Hasi ultrahanggal nézett, nem hüvelyivel, ez számít vmit? Sok véleményt várok, kérlek írjatok!

Legjobb válasz: Szerintem nincs baj, nyugodj meg!!!Mit írt a papírodra?Gondolom kaptál nála valamit, nem? Én 9 hetesen voltam elõször és engem is hasival nézett meg.

Szerintem nincs baj, nyugodj meg!!!Mit írt a papírodra?Gondolom kaptál nála valamit, nem? Én 9 hetesen voltam elõször és engem is hasival nézett meg.
Szerintem számít. Hüvelyivel ilyenkor többet lát. De még azzal sem biztos, hogy látható lett volna szívmûködés. Én kerek 6 hetesen voltam, és nekem sem látott, pedig az hüvelyi volt. Ne aggódj!!!
Szia! Nyugodj meg!Én mensi alapján számított 7.hétben mentem a dokihoz elõször, hogy majd már látunk embriót és szívhangot is.Erre csak egy petezsák volt, benne semmi.Mondta doki, h ez így van jól, majd két hét múlva újra nézi (hasival midkétszer), ekkor megállapította, hogy 5 hetes lehet a terhesség.A petezsák meg jó nagy volt, és üres.Tisztára beparáztam.Két hét múlva "már" 6 mm-es volt az embrióm.Most meg 63 mm volt , 12 hetes vizsgálaton:) ) Nyugi, neked is ott lesz a kis emberpalántád!Majd írj ám!
Hja, amugy nalam is hasi uh-n nezte, huvelyi meg egyszer sem volt... de hat... ez itt ROMANIA!!! (nem tudom mikor szukseges, lehet nalam nem volt szukseges, no, de mindegy, minden rendben van :) )
Szia. En 6+5 hetesen voltam eloszor, es nem volt semmi szivhang... Legkozelebb 3 hetre ra mentem, 9+5 hetesen, s mar dobogott a kis szivecskeje :) Most is itt verdes bennem, 36 heteske a Leanykam a pocimban :) Ugyhogy csak nyugalom! Nekem meret alapjan egy hettel le van maradva a babam, biztos nalad is ez van, mert kesobb fogant meg, nem ugy, mint ahogy a "nagykonyvben" meg van irva :) Nyugalom! Minden jot! Majd ird meg mi lett :)
Szia. Én is 6hetesen voltam, csak szabályos petezsák volt látható.Életjelenség nincs. Majd 2 hét múlva 8 hetesen már dobogott a kis szíve. Pedig hüvelyivel nézte. Úgyhogy ne aggódj, mert azzal ártasz a legtöbbet. Lassan egy éves kislány anyukája:)
No, akkor most nyugodj meg és bízz a dokidban.Azzal meg ne is foglalkozz, hogy ki mit ír, hogy mit lehet ilyenkor látni!Én is sokszor idegbajt kapok, hogy nekem kisebbek/nagyobbak a méreteim, mint másnak.Mindig azt hiszem, baj van.Majd 2 hét múlva minden kiderül, addig meg fel a fejjel!!! 20h km
A kérdező hozzászólása: Azt írta a papírra, hogy életjelenség még nem látható!
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtattatok, köszönöm! Mindenkinél azt olvasom, hogy hat hetesen már ekkora, meg akkora a baba, meg szívhang, nálam meg csak petezsák:-( Azt mondta a doki hogy még nem lát semmit csak a petezsákot! Ennyi! Õ azt mondta ez normális, 6 hetesnek felel meg!
Szia! Nem hiszem, hogy valami probléma lenne. Nálunk is csak a petezsák volt látható elõször(szintén 6. hét), a 8. hétben mondták biztosra, hogy baba van. Most pedig már 6 hetes a kisfiam, úgyhogy ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Jól van írok majd nektek, köszönöm mindenkinek a bíztatást, kicsit megnyugodtam!:-) Boldog babavárást mindenkinek!
Ultrahangfüggõ. Érzékenyebben 5. De vmelyikkel inkább csak 6. héten.
A kérdező hozzászólása: Tesztem pénteken pozitív lett, múlt hétfõn még negatív volt, azután csináltam 2 külömbözõ tesztet, azok is pozitivok.marad a várakozás..ennél rosszabb nincs..
Hát ha ez a 6. hét, már valamit azért kellett volna látnia, de az utolsó menzesztõl számított 7. héten már kell lennie szívhangnak is.
HA júni 11-én volt az utolsó mensid, akkor azért már látni kellett volna valamit, de természetesen bizakodni kell, lehet hogy tényleg csak egy nagyon késõi fogantatás
Nekem az elsõ babámat 5 hetes terhesen kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Azt írta papíromra ma, hogy rendesnél nagyobb uterus, endometrium 11.1 mm..utolsó menszesz júni.11.És a baba sztem júli.5.-én fogant..Azt mondta doki/nem a dokim, õ szabin van/, hogy ne éljem bele magam..
Nekem egy nagyon jo szonografus mar az 5het5naposan latta a petezsakot, es benne a kis pontocskamat:) )
5-6 hetes terhességet már ki kellene mutatnia, hüvelyin, de hasin is. De gép függõ és doki függõ is!
6 hetes korban kimutatható a petezsák.
ez szerintem gép függõ is.én 5 hetesen voltam a dokimnál, csinált hüvelyit is, semmit sem látott, beküldött a kórházba másnap reggel, ott már látszott a petezsák.egy hét múlva már egy kis pont is látszódott.:)

Tegnap voltam dokinál, mert tavaly október óta nem esek teherbe. Akkor azt mondta minden rendben van egészséges vagyok, de holnap kell mennem hüvelyi ultrahangra. Az miért kell? mit lát? Fáj?

Legjobb válasz: Szia! Egyáltalán nem fáj! Vékonyabb az ultrahangfej, mint a párod... és óvszert és sikosítót is használnak, csak lazulj el, lélegezz mélyeket. Csak pár centire teszik be, nem is mélyen! Amit láthat: van-e érõ tüszõ, milyen vastag a nyálkahártya, esetleges cisztákat, daganatokat, méh és petevezeték elváltozásokat...sokmindent. Hasznos és egyáltalán nem fájdalmas. Csak lazíts! (Én lassan már hetente járok! :))

Szia! Egyáltalán nem fáj! Vékonyabb az ultrahangfej, mint a párod... és óvszert és sikosítót is használnak, csak lazulj el, lélegezz mélyeket. Csak pár centire teszik be, nem is mélyen! Amit láthat: van-e érõ tüszõ, milyen vastag a nyálkahártya, esetleges cisztákat, daganatokat, méh és petevezeték elváltozásokat...sokmindent. Hasznos és egyáltalán nem fájdalmas. Csak lazíts! (Én lassan már hetente járok! :) )
Szia! Én is most voltam dokinál, mondta minden rendben, de azért elküldött hüvelyi ultrahangra, ahol kiderült, sok visszamaradt tüszõ tanyázik a petefészkemen, ami ugye nem jó, mert valószínûleg nincs peteérésem.Ezért most hormonvizsgálat, és a héten derül ki, hogy elég a gyógyszeres kezelés, vagy mûteni is kell.?Remélem nem lesz erre szükség!Nekem a rendszertelen menszesz miatt kellett a kivizsgálás.A hüvelyi ultrahang, pedig egyáltalán nem fáj, ezen ne izgulj!Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem szerencsére mindig 28-29 naposak a ciklusaim, egyedül most jött meg öt nappal késõbb. De mivel október óta nem estem teherbe így megvizsgált azt mondta minden ok, de holnap hüvelyi ultrahang, majd labor, hormonvizsgálat, spermavizsgálat.

Lehet méhen kívüli terhességem? Május 4 óta nincs menszim, fura tüneteim vannak, tegnap voltam dokinál nem lát terhességet hüvelyi ultrahang vizsgálattal sem. Szerinte lehetett későn a peteérésem és még ezért nem látja az embriót, már ha van.

De mi van ha méhen kívüli a terhesség? Azt hogy állapítják meg? Két hét múlva kell visszamennem, ha addig nem jön meg.

Legjobb válasz: Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes,azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van,nem bír mozdulni,hány,....

Szia! Ha valaki méhen kívüli terhes, azt megérzi az biztos.Nagyon rosszul van, nem bír mozdulni, hány, ....
A kérdező hozzászólása: Már a kezdetekkor vagy hány hetesen?
a doki észrevette volna, ha méhen kívüli... hidd el, ha azt mondta, hogy nincs, akkor méhen kívül sincs :)
a dokinak is látnia kellett volna a méhenkívüli terhességet.
látszik a méhen kívüli is
Igen, jo meret! Ne aggodj!
Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszott, úgyhogy semmi féle képpen nem lehet rossz!
szius nekem is ekkorát mondott a doki 6 hetessen!bár már biztos nött 1 hét alatt most vagyok 7hetes aztmondtta minden rendben van.

Ma voltam dokinál 7 hetesen nem látott semmit hüvelyi ultrahangon.5 hetesen látott petezsákot. Azt mondta teszteljek pozitiv lett és nem elsö vizeletböl csináltam. Akkor miért nem láthata a babát hüvelyiultrahangon?

mikor el mentem legelöször dokihoz 5 hetesen két pozitiv tesztem volt két különbözö fajta. ma is egy másik tipusut vettem.a második csik mindig kicsit halványabb volt meg most is.ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: Remélem nincs igazam de lehet szívódik fel a baba???De lehet,hogy olyan parányi,hogy azért nem találta a doki!!!A halványabb csík lehet a hcg kevesebb!!!Remélem minden rendben lesz!!!

Remélem nincs igazam de lehet szívódik fel a baba???De lehet, hogy olyan parányi, hogy azért nem találta a doki!!!A halványabb csík lehet a hcg kevesebb!!!Remélem minden rendben lesz!!!
Hát vagy rosszul lát a doki vagy ki tudja.Ha felszivódik, akkor elviekben valamikor vérezned kéne, vagy görcsölni.Ilyen nincs, hogy egyszer látunk valamit, utánna meg nem.Akkor valamilyen tüneted van?
Bocs, hogy nem témába vág, de ez a lepontozás pár napja nagyon jellemzõ. Érzelmi alapon történik talán és nem értelmi alapon. Szép napot mindenkinek! :)
Hát lehet, hogy felszívódott, sajnos. A hcg szint a szervezetben úgy tudom, hogy idõvel csökken, nem egyik napról a másikra tûnik el. Ezért tesztelhettél még pozitívat.
Szia!Én ugyanígy voltam tavaly.Pozitív tesztek, egyik uh.n petezsák, aztán a következõn sehol.A vérzésem 2 hét mulva jött csk meg, és nem görcsöltem, nem törvényszerû a görcsölés.Még kórházba sem kellett menni, csak késõbb egy uh-ra.
Visszahívott a doki legalább? Vagy így rendben van minden? Én elmennék mások dokihoz is.
Szia!Tényleg menj el egy másik dokihoz, ne hagyd ennyiben a dolgot!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
Nem értem, aki megírja az igazságot, mert megtörtént vele, már le kell pontozni?Mert nem azt olvassa, amit szeretne.Ketten írtuk azt, hogy felszívódott, mindkettõnk le lett pontozva.

Utolsó menzesz szerint 5 hetes, fogantatástól 3 hetes terhes vagyok, még nem voltam dokinál, jövöhéten akarok bejelentkezni. A hüvely ultrahangon ilyenkor már lehet látni a picit?

izgulok is egy kicsit hogy minden rendben van-e, mert a cicim fáj, volt alhasi fájdalmam amikor megkellett volna jönnie,de már ez is elmúlt. szerintetek minden rendben?

Legjobb válasz: Szia! Ennyi idõsen nekem is fájt a hasam, ez a méh tágulása miatt van(bár nekem azóta is). Ha kb. 6 hetesen mész, még nem biztos, hogy látni a babát, lehet, hogy mégcsak a petezsákot.De ha szerencséd van, talán már lesz szívhang. Drukkolok neked, üdv, 13 hetes kismama:)

Szia! Ennyi idõsen nekem is fájt a hasam, ez a méh tágulása miatt van(bár nekem azóta is). Ha kb. 6 hetesen mész, még nem biztos, hogy látni a babát, lehet, hogy mégcsak a petezsákot.De ha szerencséd van, talán már lesz szívhang. Drukkolok neked, üdv, 13 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, és jólesik a drukkolás.
Szia! Valószínüleg minden rendben van. A szülés várható idejét az utolsó mensi 1napjától számolják, hozzáadva 9hónapot, plusz 7napot.Tehát, ha átlagos a ciklusod, és középidõben van peteérésed, akkor kb 2héttel fiatalabb a bébi, mint amennyinek számolják.De ez mindig így van.Ezért 40hét egy terhesség, valójában csak 38.De ez csak átlag.Az én gyerekeim 40 és 42hétre születtek. Uh-n kb a 6-7héttõl már látszik a szívmûködés is. Boldog babavárást, üdv
Szia En 5 hetesen voltam eloszor es petezsakot latott az orvosom az uh-n, de ha 1-2 hettel kesobb mentem volna akkor mar a kicsi szivhangjat is lehetett vna hallani.Szeritnem ha nicsen semmi bajoid, panaszod, akkor 6-7 het kozott menj, es tuti hallani fogod mar a piciked szevecskejet. Boldog babavarast 10 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek, igen kb 7 hetes leszek amire idõpontot kapok. jaj már ugy várom hogy eljöjjön az az idõ, amikor meghallom a szivhangját, az olyan jó érzés lehet.
mit?
én is voltam ha gondolod irj privit
? Írjad, és segítünk.
A kérdező hozzászólása: en vagyok a kerdezo!nem adta ki az egesz kerdest!szabalyos kisholyag 3, 5mm gs 10mm valami gri 2mm!az lehet a magzat?szivhangot meg nem latott de mondta h lat nem tudom h minek is nevezte ebbol fejlodik a sziv ki!!!Mi micsoda itt most?
Ha azt se tudod mit mondott a doki akkor mi honnan talalhatnank ki?????? En nem ertem miert nem kerdeztel ra...ha erdekel megkerdezed......furan viselkedsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!