Találatok a következő kifejezésre: Voltam dokinál pozitív teszt után (3 db)

az orvos is mondta h terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: az orvosnál 1 hónapja voltam csak vizsgálaton! akkor még nem is gyanakodtam ilyesmire. az 1. tesztet csütörtökön csináltam + utána pénteken +. az utolsót ma reggel ami - lett.
Én a helyedben csinálnék még egy tesztet, biztos ami biztos alapon elsõ vizeletbõl, reggel. Aztán meg irány a doki.
Velem dettó ugyanez volt. Azt mondta a doki, hogy a 2 teszt hibás volt. Aztán meg is jött 8 nap késéssel...

Mi van velem? .2 napja voltam dokinál barnázás miatt. (több mint egy hetes késés és egy halvány pozitiv teszt után. ) ő beüldött a kórházba UH-ra.

Ott azt mondta a doki nincs terhesség csak egy 8mm.es nyálkahártya. Ha volt is baba akkor elment.Elküldött vér hcg-re akkor az eredményem azt mondták telefonba másnap hogy 2 alatti így nem kell érte bemennem nincs terhesség. Azóta nagyon minimális vérzésem van(rószaszín) ,de a hányinger megmaradt. Szerintetek lehet még baba? Ha van esély akkor mikor csináljak tesztet?Februárba volt egy hasonló ,de akkor er?s görcseim voltak és darabos vérzésem, de rá 5 látták a petezsákot.Majd 1 hét múlva felszívodott. Ha most nem baba akkor mit a baj velem? Mit csináljak? Babát szeretnék :(

Legjobb válasz: Sajnálom, biztosan nincs baba. Hányingered szinte bármitõl lehet. Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!

Sajnálom, biztosan nincs baba. Hányingered szinte bármitõl lehet. Drukkolok, hogy legközelebb sikerüljön!
Fel voltam készülve támadásokra, de erre nem számítottam :) Köszi kedves utolsó! (a 12:34-es)
Nem tudom, hiszel-e abban, hogy mindennek lelki oka van? A vetélés azt jelenti, hogy még nem vagy IGAZÁN felkészülve....(olvass utána, ha bõvebben érdekel.) Én ugyanígy voltam, egy éven keresztül többször is elment a baba, hol elõbb, hol késõbb... rá kellett jönnöm, hogy a lelkem mélyén sok sok dologgal küszködöm... Mostmár tiszta vagyok és valóban érzem, hogy babát szeretnék. Szerintem fog is jönni mostmár hamar :) Drukkolok neked is!!!
szerintem menj el egy olyan orvoshoz, akiben megbízol, és küldjön el vérvételre, hogy lássa a hormonszintjeidet. ha szükséges, akkor tudnak olyan gyógyszereket írni, amik segítenek, hogy terhes tudj maradni.
s igen, a 12:34-es válaszolónak igaza van. zárj ki minden zavaró körülményt az életedbõl, és csak a gyermek maradjon, ha igazán szeretnéd:-)))
ugyanígy voltam...9 évig szerettem volna gyereket, egy vetélésen kívül semmi nem történt. volt egy nagyon mély lelki dolog, amit el kellett " engednem " ahhoz, hogy megfoganhasson a Kisfiam.Én sem hittem benne, egészen addig, amíg meg nem történt velem. természetesen voltunk sokszor orvosnál is, kivizsgálások is megtörténtek, aztán amikor már jogerõs határozatunk lett örökbefogadásra, két hónap múlva Kismama lettem. Szerintem pusztán azért, mert TUDTAM, hogy így --vagy úgy, de lesz Gyermekem. Úgyhogy együtt tudok érezni Veled, hidd el...

Voltam dokinál egy pozitív teszt után. 8.6 mm-es a petezsák. (Gondolom ez a petezsák és nem a baba mérete.) A doki annyit mondott, hogy: óóó, még nagyon picike! Akkor most hány hetes lehet?

Szívhangot nem nézett, vagy ha igen még nem volt. K.b. mennyi id?s lehet a babám??

Legjobb válasz: Ez attól függ,hogy mikor volt az utolsó menstruációd.

Ez attól függ, hogy mikor volt az utolsó menstruációd.
5. hét környékén van már petezsák. Elõször van a petezsák, majd kezdõdõ szikhólyag, majd a következõ UH-n pulzáló kis szivecske is. Szerintem te most olyan 5 hetes lehetsz kb. de meg tudod állapítani az uccsó mensi elsõ napjától számítva mennyi idõ telt el.
Nagyon valószínû, hogy öt hetes vagy, a kisfiammal amikor terhes voltam öthetesen volt 9 mm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!