Találatok a következő kifejezésre: Voltam dokinál azt mondta (131 db)

Szia! Szerintem ma este vagy éjjel be fog indulni a dolog! :-) Kitartást és jó egészséget nektek! :-)

Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte tuti kihúzzuk a terminus végéig (teljesen zárt méhszáj, első baba). Van itt valaki, akinek ilyen "értékek" mellett mégis hamarabb beindult a szülés? 36 hkm

Mesélnétek, kinek hogy volt? Már eléggé türelmetlen vagyok! :)

Legjobb válasz: Elsõ baba, zárt méhszáj, pontosan 41. betöltött héten született meg. Szerintem ne legyél türelmetlen, úgyis meg fog történni. Nekem azt mondták, hogy minden percet ki kell élvezni, mert addig van nyugalom otthon. Hát igazuk volt :)

Elsõ baba, zárt méhszáj, pontosan 41. betöltött héten született meg. Szerintem ne legyél türelmetlen, úgyis meg fog történni. Nekem azt mondták, hogy minden percet ki kell élvezni, mert addig van nyugalom otthon. Hát igazuk volt :)
Végig zárt voltam én, 39+4 napra született a fiam. 36 hetesen még ne türelmetlenkedj, korai lenne még megszületnie. Használd ki a nyugalmat, a szabadságot, mert jó ideig nem lesz benne részed.
szia :) Nekem már a 35-héttõl kezdve egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam, azt mondta az orvos h napok kérdése :) aztán végül kiírt nap elõtt 2 nappal jött a baba :) bármikor el kezdhetsz tágúlni a babán múlik :) Könnyû szülést kívánok és jó egészséget a picinek és az anyukának :) ))
A lányom ilyen zárt méhszájnál 38+6, a fiam meg 39+-ra született. Mindkettõ fájásokkal indult. Mindkettõ császár lett, mert nem tágultam. Természetes érzés, amit most érzel. Mindenki várja már a végét, ez a legnehezebb, fizikailag is, meg szeretnél már babázni, érthetõ.:) Az a jó, ha még legalább 2 hetet odabent tölt a baba, az már hamar eltelik.
Terminus elõtt 5 nappal született a kislányom.Teljesen zárt voltam elõtte egy nappal még, elsõ baba.:) Könnyû szülést!
Akkor én leszek az ellenpélda :) 37+5 hetes voltam amikor megvizsgált a doki és mondta, hogy a lányom bizony még bent szeretne maradni egy ideig, úgyhogy ne is számítsak arra, hogy elõbb jön, a méhszáj teljesen zárt volt, ctg nem mutatott semmi különöset. Rá 2 napra elfolyt a magzatvíz. Beértünk a kórházba és az ügyeletes elõször alig akarta elhinni, hogy elfolyt, mert a méhszáj még mindig zárt volt. Aztán azt mondta, hogy így hosszú vajúdásnak nézek elébe, és igaza lett.
Szia! Nekem ugyanez volt, mint neked, se fájás és még a méhszájam is zárva volt, idõnként volt egy kis jósló, de viszont sokat keményedtem. Kiírt idõpont után 3 nappal szültem. Szóval nekem nem jött elõbb a pici lányom :) !
Én egy keddi napon voltam a dokimnál. Azt mondta rá fogok húzni, nagyon fent van a baba, plusz zárt méhszáj stb. Következõ keddre voltam kiírva. Keddi vizsgálat utáni napon, szerda éjjel 11kor indultak meg a fájások, csütörtök reggel 6-kor meglett a Kisfiam :)
38 hetes voltam amikor vizsgált mert utazott el egy hétre azt mondta hogy sajnos nem lesz itt amikor jön a baba mert napok kérdése és kint lesz, de az utat nem tudja lemondani, adott egy orvost aki helyettesíti, hát édes lányom 40+3 ra jött így nála tudtam szülni, semmi jelentõsége mit "saccol"
NST-n voltam, majd a doki megvizsgált , ez csütörtöki nap volt. MOndta, hogy jövõ héten találkozunk, addig 100 % bent marad a baba, teljesen zárt voltam, elsõ babával, 39. héten. Nah, még aznap éjjel elfolyt a magzatvíz. :)
"én is", bocsánat.
Szia! 8-as vagyok! Szerintem meg nem baj az, ha kihúzod a végéig, mert ha teljesen zárt méhszájjal kezded a vajúdást, akkor nagyon hosszú lesz. Én kihúztam a végéig, és még így is, hogy gyakran jöttek a fájások, 4 óra eltelte után csak 1 ujjnyira voltam nyitva 40+3 hetesen. Egyébként 8-as voltam.

Kisfiam közel 3 éves.2 évesen már majdnem feljött a kukacán a bőr, begyulladt, sebész segített, felhúzta teljesen. Tegnap voltunk dokinál, azt mondta egy picit még le van tapadva. Volt valakinek hasonló?

Ja,és minden este becsületesen felhúztam,és mostam.

Legjobb válasz: annyira undorito ez a kukacozas...neked mid van b..meg?? kivancsi lennek az ilyenek minek hivjak a sajatjukat...szanalmas...bovebb velemenyem hadd ne irjam...hany evesen mondtok ilyet?? 21 evesen eus sulibol kavagnanak ha ezt mondanam..de eddig se jutott eszembe... es akkor csodalkozunk ha Ilyen anyak miatt lett mar belole kolbasztol kezdve lomposig minden. Pénisz, himvesszo, latinul penis a neve....basszus

annyira undorito ez a kukacozas...neked mid van b..meg?? kivancsi lennek az ilyenek minek hivjak a sajatjukat...szanalmas...bovebb velemenyem hadd ne irjam...hany evesen mondtok ilyet?? 21 evesen eus sulibol kavagnanak ha ezt mondanam..de eddig se jutott eszembe... es akkor csodalkozunk ha Ilyen anyak miatt lett mar belole kolbasztol kezdve lomposig minden. Pénisz, himvesszo, latinul penis a neve....basszus
A kérdező hozzászólása: 3 éves gyerekrõl van szó!!!! Azért egy kicsit normálisabban válaszolhattál volna!Ha nem tetszik, amit írtam minek válaszolsz?
miert hany eves kortol nevezzuk neven a peniszt? pont azert valaszoltam mert ez egy ilyen oldal....ha ezt tudod egyaltalan. De ne izgulj....sokan irnak ekkora hulyeseget , csak nalad telt be a pohar.
Amugy gyakszin neogranormonnal kentek hogy konnyebben csusszon.

Egy hete voltam dokinál, azt mondta max 1 hét, és meglesz a baba.2 újjra voltam tágulva, de császáros leszek, mert faros. Nem akartuk programozni, hadd jöjjön akkor, amikor akar, de most már kezdek félni. Szóljak dokinak, hogy még semmi, vagy várjak?

Legjobb válasz: Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...

Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...
Én a 31 héten nyíltam ki két ujjynira, és elvékonyodott a méhnyak is teljesen!Sõt anyákdugóm is elment! Nekem is mindenki azt saccolta hogy a 35. hétig megszülök! 39+4-re született alányom!Gyorsan könnyen!3950 grammal és 61cm-vel! 2éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

44 napon vagyok.2 teszt is negatív. Tegnap voltam dokinál, azt mondta nem érez terhesnek. Mi lehet ez? A doki azt mondta, h ha 10 napon belül nem jön meg, menjek vissza, ír norcolutot, aztán clostit. Nem uh-zott meg, majd 10 nap múlva.

Legjobb válasz: Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert

Szerintem meg lehet baba, hisz ha a ciklusod nem 28 napos hanem 30-34 akkor késõbb van pé-d és a doki sem biztos hogy meg tudja állapítani. Velem is így volt mikor terhes lettem. A dokim megvizsgált kézzel és azt mondta hogy nem vagyok terhes. 5 hetesen voltam nála. Majd uh-val is megvizsgált de csak a megvastagodott nykh-t látta amire azt mondta menzi lesz. Ekkor váltottam orvost mert tudtam hogy baba van, hisz 3 tesztem volt pozitív és a mellem is iszonyúan fájt ahogy még soha. Aztán beigazolódott hogy ott az én picim a hasamban! Szóval ne add fel! Tesztelj holnap vagy holnapután egy érzékenyebbel! Szorítok!
a ciklisod alapján nincs is peteérésed. ezt tényleg kikelene mutatni a tesztnek és hidd el a doki is megnézett volna ultrhangal is ha babát érezne
A 27 hetes vagyok. A bimbó is késõbb sötétedik, nekem hányingerem sem volt egyáltalán, a cicim fájt egy pár napig, aztán az is elmúlt Ne stresszelj, várj holnapig, reggel tesztelj mégegyet. Vérvételre nme küldtek el?
A cici lehet baba miatt, hõt méred? De ha nem terhesség akkor lehet hormonprobléma miatt, de akár az idõ miatt is késhet. A hányinger általában csak késõbb jelentkezik, emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Tünet? Néha érzem a mellemet, nem feszül, inkább ég. De reggeli hányinger nincs sajna... De ha mégse terhesség, akkor mi lehet? Azért az is nyugtalanít...
Az elsõ vagyok.Ha azt írod 32-38 naposak akkor még elõfordulhat hogy a teszt nem mutatja ki, szerintem akkor ne add föl még, vegyél egy érzékeny tesztet próbáld újra!Lehetséges hogy a doki sem érzi még!!
Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert
Szerintem csinálj reggel mégegy tesztet, mert lehet késõbb volt pé-d! Nekem tegnap negatív volt a teszt, ma meg nagyon halványan pozitív. Egy nap is számít. Ha korai a terhesség akkor még nem biztos hogy a doki észreveszi. Nyilván neked nem a 14.napon van pé-d hanem a 20-22.nap körül. Tünet van valami?
Szerintem a 44 napon már ki kellene mutatnia ha terhes vagy.Egyébként hány naposak a ciklusaid?Rendszeresek?
A kérdező hozzászólása: Nem mértem ebben a hóban. De én arra is gondoltam, hogy lehet azért sajog a mellem, mert meg fog jönni..., ja a mellbimbómat is nézegetem, de az se sötétül...
A kérdező hozzászólása: ciklusaim visszamenõleg 2 évre olyan 32-38 naposak, 1 x volt eddig 40 napos. De most ez a 44 nap... A remény hal meg utoljára, ezt mondogatom állandóan magamban. Több mint 6 hónapja próbálkozunk, de ilyen még nem volt. Az egyik tesztet a 35, a másikat a 40 napon csináltam. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: nem kellett vérvételre mennem, majd 10 nap múlva uh ha addig nem jön meg, és norcolut + closti
Szia! Nekem a peteérésem tavaly novemberben csúszott egy cseppet. 10 napot! És amikor orvosnál voltam azt mondta nem vagyok terhes, pedig nem jött meg. Akkor már a 40. napon voltam. Aztán megjött. Azt mondta ad gyógyszert hogy megjöjjön rendesen, és csinált egy uh ot, amin megállapította hogy méhen kívüli elhalt terhességem van. Nos mostanra a pici lányom 3és fél hónapos!!! Úgyhogy lehet hogy terhes vagy te is! Én szerencsére nem hittem a dokinak, és született egy csodaszép gyönyörû kislány!!! Úgyhogy várj , tesztelj, és bizakodj! Én meg szorítok neked hogy baba legyen!!! További szép napod.

Az egyik mellemen a bimbó körül lilás bimbóm meg piros és nagyobb mint a másik. Ez azután lett olyan, hogy beütöttem. Kicsit félek. Voltunk dokinál, azt mondta semmi, de azóta ugyanolyan. Lehet nagy baj?

Legjobb válasz: ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

6 hetes és két napos vagyok, tegnap óta van minimális barnázás, ma voltam dokinál, azt mondta pihenjek, amúgy minden rendben, igaz még csak a petezsák látható. Mit csináljak még, hogy ne legyen baj?

Legjobb válasz: Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!

Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!
Sok pihenés és csak a jókra gondolni! És akkor nem lesz semmi baj.

Hogyan kezeljem ezt az érzést? Miért nem sikerül a baba? Marcangolom magam! 1 hete voltam dokinál, azt mondta nem repednek meg a tüszők, el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)

mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)
Szia! Kezdd úgy, hogy elfogadod, hogy ez egy átmeneti állapot, nem olyan dolog, ami végérvényes és visszafordíthatatlan - vagyis tudsz ellene tenni, kaphatsz például gyógyszert. Folytasd úgy, hogy MINDENT megteszel, ami tõled telik, hogy javuljon a helyzet. Ihatsz gyógyteát, szedhetsz vitamint, méhpempõt stb. Ezek segítenek, ha másban nem, akkor abban hogy egy kicsit erõsebb, energikusabb legyél. Foglald el a gondolataidat. Ez nagyon nehéz, de segít. Gondolj arra, hogy nem kizárólag az határoz meg téged, hogy tudsz-e szülni vagy nem. Nagyon sok más "értéked" is van. Koncentrálj ezekre. Ha úgy érzed, hogy jobb az, ha figyeled magad, kísérletezel, próbálkozol, sokat gondolsz a dologra, akkor tedd azt. Én nem hiszek abban a tanácsban, hogy "ne görcsölj rá"! igenis törõdni kell az érzéseiddel! Írj naplót, vezess blogot, fórumozz! Ha kell, menj el kineziológushoz vagy pszichológushoz. Fel a fejjel, elõbb-utóbb minden jobb lesz! :)
Írnál részleteket? Mi az ok? Doki mit javasol? Valami gyógyszert kapsz majd? Nem reped meg-ciszta---vagyis PCO? Ne legyél elkeseredve!! Figyi, mikor közölték velem hogy ne is próbálkozzunk, kár védekezeni is úgysem esem teherbe, egy világ dõlt bennem össze. A doki UH-n nézett, és közölte itt nem volt peteérés, nem is lesz, pedig vittem neki egy pozi LH tesztet, de azt mondta az kóklerség. Ehhez képest két hét múlva pozitívat teszteltem! Tehát nem feladni!
Hogy lett cisztád? Clostilbegytet szedtél, vagy csak magától? A cisztásodás simán lehet PCOS tünete. Ezt viszont megfelelõen kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedtem akkoriban Clostit. Sajnos a rossz emlékek miatt nincs lelki erõm orvostól orvosig járni.Annak idején még Debrecent is megjártam, de semmi eredmény!

Normális ha hosszabb ideig tart a has jobb oldalán jelentkező szúrás? Multkor fêl oran keresztul nem mult el. Voltam dokinal azt mondta semmi baj.

Tudom hogy nyulnak a mêhszalagok meg ilyenek de már mindjárt a 35. Hétben leszek eddig ilyem fájdalmas szúrâs nem volt.Van mitöl féljek?Valakinek volt hasonlo elmenye emnyi hetesen?elore is koszi a valaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Nem kell felned;) Semmi baj nincs.lehet a baba nyomott egy idegszalat. Persze a szervezeted lassan felkeszul a szulesre!!;) Konnyu gyors szulest es sok tejcsit kivanok neked!;) Ne aggodj minden rendben;)

Nem kell felned;) Semmi baj nincs.lehet a baba nyomott egy idegszalat. Persze a szervezeted lassan felkeszul a szulesre!!;) Konnyu gyors szulest es sok tejcsit kivanok neked!;) Ne aggodj minden rendben;)
Igen, normális! Nekem is volt, utolsó hetekben enyhül. Több gyermekes.
Nálam is ez a helyzet, naponta többször is szúr a jobb felem, kellemetlenebb ha fekszem.. szerintem is a baba nyomhat valamit ott, mondjuk én már a 38. hétben vagyok, és elég nagy a babuci ;)

Spontán vetélés után mitől szúr a méhem? Voltam dokinál, azt mondta teljesen kiürültem úgy néz ki, de azért a biztonság kedvéért csináljak 2 hét múlva tesztet.

Most elkezdett szúrni a méhem bal oldala, ami vetélés el?tt is, erre azt mondta a doki, hogy oda volt beágyazódva a baba. Tele lettem pattanással és kezd fájni a cicim. Most mit?l van ez?

Legjobb válasz: A hormonok.Nekem 3 hete volt mûtétem és még mindig nem vagyok teljesen a "régi" bár lelkileg sose leszek az a missed ab után:(

A hormonok.Nekem 3 hete volt mûtétem és még mindig nem vagyok teljesen a "régi" bár lelkileg sose leszek az a missed ab után:(
A kérdező hozzászólása: sajnálom :(( de én még csak 8 napja vetéltem. és most már feghér folyásom is lett
Ahogy válaszoltál írhatom is vissza, hogy mai nappal nekem is "megjött" a fehér folyás. Én ezt nálam a gyógyulásnak könyvelem el:)
Uh hát ilyenkor ált. kontroll ultrahang szokott következni mert nem tanácsolják az azonnali teherbeesést. Biztos vagyok benne hogy a nemi életet kihagytátok a vetélést követõ hat hétig szv. a terhesség kizárt . Sajnálom ami történt . attól függ mennyi idõs babát vesztettél el annyit kell várni ... az elsõ 12 hétben elvesztett apróságok után 2-3 hónapot javasolnak . szedj vitaminokat ! a tünetek nem tudom mitõl lehetnek sajnos egyedi hogy ki hogy reagál.
A kérdező hozzászólása: 5-6 hetes volt és igen, most várunk, védekezünk, 2 hónapot javasolt a doki. Csak most mi szórakozik velem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!