Találatok a következő kifejezésre: Voltam dokinál azt (293 db)

Szia! Szerintem ma este vagy éjjel be fog indulni a dolog! :-) Kitartást és jó egészséget nektek! :-)
6+2 voltam, és volt szívhang.
6+3 an voltunk, még petezsákot láttunk. legközelebb 3 hét múlva kaptam idõpontot, akkor voltunk 9+5, akkor már ott volt a poronty is és szívhangot is láttunk (hallani sajnos nem, mert régi gép volt)
Egyikkel 6+4, másikkal 6+2 hetesen voltam, mindkettõnél volt szívhang.
Igen, 6+3-nál, 2 is:)
6+2 az elsõ babával és volt szívhang. 6+4 a másodikkal és csak két hét múlva láttunk szívhangot.
5+4hetesen volt a drágám 7mm es igen, volt szivhangja is:-)
6+4 hetesen volt szívhang
6+3 hetesen voltam, és már volt szívhang.
Egyik babámnál 5+3 a másiknál pedig 5+5 hetesen már volt.
5+6 hetesen voltam, 3mm volt a dragam és volt mar szivpulzalas:)
6+4 hetesen voltam és volt már szívhang, de az elsõ gyermekemnél meg csak 7 hét közepén volt és már majdnem lemondtak róla.
Nekünk nem volt csak petezsák. Két hát múlva minden volt :) 39hkm
igen volt
nekem 9 hetesen mondta a doki hogy van szívhang a védõnõ szerint kicsit késõbb fogant.

Egy hete voltam dokinál, azt mondta max 1 hét, és meglesz a baba.2 újjra voltam tágulva, de császáros leszek, mert faros. Nem akartuk programozni, hadd jöjjön akkor, amikor akar, de most már kezdek félni. Szóljak dokinak, hogy még semmi, vagy várjak?

Legjobb válasz: Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...

Ismerõsöm a 35. héttõl 2 ujjnyira volt kitágulva, 40. héten szült. Másik gyakorlatilag 1 óra alatt 0-ról 4 ujjnyira tágult. Ezt nem lehet elõre megmondani, hogy te hogyan fogsz tágulni. Lehet, hogy még mindig 2 ujjnyi vagy. A dokival miben maradtatok? Én a te helyedben mennék egy újabb vizsgálatra, ahol részletesen megbeszélnénk a dokival, hogy akkor most mi van. Egyébként az sem mellékes, hogy mennyi idõs kismama vagy...
Én a 31 héten nyíltam ki két ujjynira, és elvékonyodott a méhnyak is teljesen!Sõt anyákdugóm is elment! Nekem is mindenki azt saccolta hogy a 35. hétig megszülök! 39+4-re született alányom!Gyorsan könnyen!3950 grammal és 61cm-vel! 2éves kislány és 30 hetes pocakcsajszi anyuja

6 hetesen voltam dokinál azt irta a papiromra hogy 7*6 mm-es ép szélû petezsák benne szikholyag sejthetõ embrió csomo még nem. Ez normális értékek? Mit takar ez a diagnozis? Aggodok

Legjobb válasz: Ez jó. Megjelent a szikhólyag is, hamarosan (pár nap) és elkezd pulzálni a kis szíve, majd ezzel párhuzamosan megjelenik az embrió kezdemény : )

Ez jó. Megjelent a szikhólyag is, hamarosan (pár nap) és elkezd pulzálni a kis szíve, majd ezzel párhuzamosan megjelenik az embrió kezdemény : )
A következõ ultrahangon már látni fogod a kis szívverését. Gratulálok!
Gratulálok! Legközelebb biztos lesz már szívhang. Mikor mész újra?
A kérdező hozzászólása: sziasztok.ma voltam ulthangon és már pulzál a pici szive.minden rendbe van :-)

Hogyan kezeljem ezt az érzést? Miért nem sikerül a baba? Marcangolom magam! 1 hete voltam dokinál, azt mondta nem repednek meg a tüszők, el vagyok keseredve!

Legjobb válasz: mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)

mit jelent az, hogy nem repednek meg a tüszõk? ciszta lesz belõlük? Ez lehet pár betegségnek a tünete is sajnos... nézd, ezen sajnos "túl kell lépni", el kell fogadni, és tovább küzdeni, addig, amíg meg nincs a probléma! Nem szabad feladni, és elkeseredni is csak egy egészen kicsi ideig :) sajnos tudom, milyen ez, nálunk esély sem volt a spontán babára (miattam), így lombik lett a vége, de most babát várok. És csak ez számít :)
Szia! Kezdd úgy, hogy elfogadod, hogy ez egy átmeneti állapot, nem olyan dolog, ami végérvényes és visszafordíthatatlan - vagyis tudsz ellene tenni, kaphatsz például gyógyszert. Folytasd úgy, hogy MINDENT megteszel, ami tõled telik, hogy javuljon a helyzet. Ihatsz gyógyteát, szedhetsz vitamint, méhpempõt stb. Ezek segítenek, ha másban nem, akkor abban hogy egy kicsit erõsebb, energikusabb legyél. Foglald el a gondolataidat. Ez nagyon nehéz, de segít. Gondolj arra, hogy nem kizárólag az határoz meg téged, hogy tudsz-e szülni vagy nem. Nagyon sok más "értéked" is van. Koncentrálj ezekre. Ha úgy érzed, hogy jobb az, ha figyeled magad, kísérletezel, próbálkozol, sokat gondolsz a dologra, akkor tedd azt. Én nem hiszek abban a tanácsban, hogy "ne görcsölj rá"! igenis törõdni kell az érzéseiddel! Írj naplót, vezess blogot, fórumozz! Ha kell, menj el kineziológushoz vagy pszichológushoz. Fel a fejjel, elõbb-utóbb minden jobb lesz! :)
Írnál részleteket? Mi az ok? Doki mit javasol? Valami gyógyszert kapsz majd? Nem reped meg-ciszta---vagyis PCO? Ne legyél elkeseredve!! Figyi, mikor közölték velem hogy ne is próbálkozzunk, kár védekezeni is úgysem esem teherbe, egy világ dõlt bennem össze. A doki UH-n nézett, és közölte itt nem volt peteérés, nem is lesz, pedig vittem neki egy pozi LH tesztet, de azt mondta az kóklerség. Ehhez képest két hét múlva pozitívat teszteltem! Tehát nem feladni!
Hogy lett cisztád? Clostilbegytet szedtél, vagy csak magától? A cisztásodás simán lehet PCOS tünete. Ezt viszont megfelelõen kezelni kell.
A kérdező hozzászólása: Igen, szedtem akkoriban Clostit. Sajnos a rossz emlékek miatt nincs lelki erõm orvostól orvosig járni.Annak idején még Debrecent is megjártam, de semmi eredmény!

Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte tuti kihúzzuk a terminus végéig (teljesen zárt méhszáj, első baba). Van itt valaki, akinek ilyen "értékek" mellett mégis hamarabb beindult a szülés? 36 hkm

Mesélnétek, kinek hogy volt? Már eléggé türelmetlen vagyok! :)

Legjobb válasz: Elsõ baba, zárt méhszáj, pontosan 41. betöltött héten született meg. Szerintem ne legyél türelmetlen, úgyis meg fog történni. Nekem azt mondták, hogy minden percet ki kell élvezni, mert addig van nyugalom otthon. Hát igazuk volt :)

Elsõ baba, zárt méhszáj, pontosan 41. betöltött héten született meg. Szerintem ne legyél türelmetlen, úgyis meg fog történni. Nekem azt mondták, hogy minden percet ki kell élvezni, mert addig van nyugalom otthon. Hát igazuk volt :)
Végig zárt voltam én, 39+4 napra született a fiam. 36 hetesen még ne türelmetlenkedj, korai lenne még megszületnie. Használd ki a nyugalmat, a szabadságot, mert jó ideig nem lesz benne részed.
szia :) Nekem már a 35-héttõl kezdve egy ujjnyira nyitva volt a méhszájam, azt mondta az orvos h napok kérdése :) aztán végül kiírt nap elõtt 2 nappal jött a baba :) bármikor el kezdhetsz tágúlni a babán múlik :) Könnyû szülést kívánok és jó egészséget a picinek és az anyukának :) ))
A lányom ilyen zárt méhszájnál 38+6, a fiam meg 39+-ra született. Mindkettõ fájásokkal indult. Mindkettõ császár lett, mert nem tágultam. Természetes érzés, amit most érzel. Mindenki várja már a végét, ez a legnehezebb, fizikailag is, meg szeretnél már babázni, érthetõ.:) Az a jó, ha még legalább 2 hetet odabent tölt a baba, az már hamar eltelik.
Terminus elõtt 5 nappal született a kislányom.Teljesen zárt voltam elõtte egy nappal még, elsõ baba.:) Könnyû szülést!
Akkor én leszek az ellenpélda :) 37+5 hetes voltam amikor megvizsgált a doki és mondta, hogy a lányom bizony még bent szeretne maradni egy ideig, úgyhogy ne is számítsak arra, hogy elõbb jön, a méhszáj teljesen zárt volt, ctg nem mutatott semmi különöset. Rá 2 napra elfolyt a magzatvíz. Beértünk a kórházba és az ügyeletes elõször alig akarta elhinni, hogy elfolyt, mert a méhszáj még mindig zárt volt. Aztán azt mondta, hogy így hosszú vajúdásnak nézek elébe, és igaza lett.
Szia! Nekem ugyanez volt, mint neked, se fájás és még a méhszájam is zárva volt, idõnként volt egy kis jósló, de viszont sokat keményedtem. Kiírt idõpont után 3 nappal szültem. Szóval nekem nem jött elõbb a pici lányom :) !
Én egy keddi napon voltam a dokimnál. Azt mondta rá fogok húzni, nagyon fent van a baba, plusz zárt méhszáj stb. Következõ keddre voltam kiírva. Keddi vizsgálat utáni napon, szerda éjjel 11kor indultak meg a fájások, csütörtök reggel 6-kor meglett a Kisfiam :)
38 hetes voltam amikor vizsgált mert utazott el egy hétre azt mondta hogy sajnos nem lesz itt amikor jön a baba mert napok kérdése és kint lesz, de az utat nem tudja lemondani, adott egy orvost aki helyettesíti, hát édes lányom 40+3 ra jött így nála tudtam szülni, semmi jelentõsége mit "saccol"
NST-n voltam, majd a doki megvizsgált , ez csütörtöki nap volt. MOndta, hogy jövõ héten találkozunk, addig 100 % bent marad a baba, teljesen zárt voltam, elsõ babával, 39. héten. Nah, még aznap éjjel elfolyt a magzatvíz. :)
"én is", bocsánat.
Szia! 8-as vagyok! Szerintem meg nem baj az, ha kihúzod a végéig, mert ha teljesen zárt méhszájjal kezded a vajúdást, akkor nagyon hosszú lesz. Én kihúztam a végéig, és még így is, hogy gyakran jöttek a fájások, 4 óra eltelte után csak 1 ujjnyira voltam nyitva 40+3 hetesen. Egyébként 8-as voltam.

Normális ha hosszabb ideig tart a has jobb oldalán jelentkező szúrás? Multkor fêl oran keresztul nem mult el. Voltam dokinal azt mondta semmi baj.

Tudom hogy nyulnak a mêhszalagok meg ilyenek de már mindjárt a 35. Hétben leszek eddig ilyem fájdalmas szúrâs nem volt.Van mitöl féljek?Valakinek volt hasonlo elmenye emnyi hetesen?elore is koszi a valaszaitokat!!!

Legjobb válasz: Nem kell felned;) Semmi baj nincs.lehet a baba nyomott egy idegszalat. Persze a szervezeted lassan felkeszul a szulesre!!;) Konnyu gyors szulest es sok tejcsit kivanok neked!;) Ne aggodj minden rendben;)

Nem kell felned;) Semmi baj nincs.lehet a baba nyomott egy idegszalat. Persze a szervezeted lassan felkeszul a szulesre!!;) Konnyu gyors szulest es sok tejcsit kivanok neked!;) Ne aggodj minden rendben;)
Igen, normális! Nekem is volt, utolsó hetekben enyhül. Több gyermekes.
Nálam is ez a helyzet, naponta többször is szúr a jobb felem, kellemetlenebb ha fekszem.. szerintem is a baba nyomhat valamit ott, mondjuk én már a 38. hétben vagyok, és elég nagy a babuci ;)

Kisfiam közel 3 éves.2 évesen már majdnem feljött a kukacán a bőr, begyulladt, sebész segített, felhúzta teljesen. Tegnap voltunk dokinál, azt mondta egy picit még le van tapadva. Volt valakinek hasonló?

Ja,és minden este becsületesen felhúztam,és mostam.

Legjobb válasz: annyira undorito ez a kukacozas...neked mid van b..meg?? kivancsi lennek az ilyenek minek hivjak a sajatjukat...szanalmas...bovebb velemenyem hadd ne irjam...hany evesen mondtok ilyet?? 21 evesen eus sulibol kavagnanak ha ezt mondanam..de eddig se jutott eszembe... es akkor csodalkozunk ha Ilyen anyak miatt lett mar belole kolbasztol kezdve lomposig minden. Pénisz, himvesszo, latinul penis a neve....basszus

annyira undorito ez a kukacozas...neked mid van b..meg?? kivancsi lennek az ilyenek minek hivjak a sajatjukat...szanalmas...bovebb velemenyem hadd ne irjam...hany evesen mondtok ilyet?? 21 evesen eus sulibol kavagnanak ha ezt mondanam..de eddig se jutott eszembe... es akkor csodalkozunk ha Ilyen anyak miatt lett mar belole kolbasztol kezdve lomposig minden. Pénisz, himvesszo, latinul penis a neve....basszus
A kérdező hozzászólása: 3 éves gyerekrõl van szó!!!! Azért egy kicsit normálisabban válaszolhattál volna!Ha nem tetszik, amit írtam minek válaszolsz?
miert hany eves kortol nevezzuk neven a peniszt? pont azert valaszoltam mert ez egy ilyen oldal....ha ezt tudod egyaltalan. De ne izgulj....sokan irnak ekkora hulyeseget , csak nalad telt be a pohar.
Amugy gyakszin neogranormonnal kentek hogy konnyebben csusszon.

Szeretkezés után mindig fáj a méhem és a petefészkem. Voltam dokinál azt mondja nincs semmi bajom. Akkor mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Eléri a méhszájat a ... . Mondjad neki, hogy ne dugja be annyira.

Eléri a méhszájat a ... . Mondjad neki, hogy ne dugja be annyira.

6 hetes terhes vagyok még nem voltam dokinál, az első vizsgálatkor rákszűrést is csinál? Vagy csak uh-t?

Legjobb válasz: Ha 1 éven belül volt rákszûrésed, akkor most nem lesz. Általában egy kézi vizsgálat és egy uh szokott lenni az elsõ vizsgálat. Boldog babavárást! 27hkm.

Ha 1 éven belül volt rákszûrésed, akkor most nem lesz. Általában egy kézi vizsgálat és egy uh szokott lenni az elsõ vizsgálat. Boldog babavárást! 27hkm.
Csak akkor csinál rákszûrést, ha te szólsz neki, és kéred. Nem automatikusan ezzel kezd. Ha nem mondod neki, akkor csak uh, hasi vagy hüvelyi, vagy mindkettõ.
Nekem csinált az orvos rákszûrést is mindjárt, mert pont le telt az egy évem!
Nekem is csinált rögtön rákszûrést is, mert épp idõszerû lett volna. Minden jót!
èn úgy tudom, hogy max 3 hós lehet a rákszürés. Az elsö és legfontosabb hogy a rákos megbetegedést kiszürjék. Mert ha a kismama már rákosan kezdi, nem lehet kempoterápia stb...
Ez a dokitól függ, ill. attól, hogy mikor volt utoljára rákszûrésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!