Találatok a következő kifejezésre: Voltam cukot ami (2 db)

Voltam cukot terhelésen ami kicsit magas lett. Ilyenkor mit ehetek és ihatok? 14 hetes kismama!

Legjobb válasz: Ezer meg egy ilyen kérdés van.Olvass vissza.Vagy keress rá a neten a terhességi diabéteszre,és ott is ji fog dobni 1000+0 oldalt.

Ezer meg egy ilyen kérdés van.Olvass vissza.Vagy keress rá a neten a terhességi diabéteszre, és ott is ji fog dobni 1000+0 oldalt.
Ha az orvos azt mondja, hogy magas, azt id elfogja mondani mit egyél, vagy a védõnõ. Azért kell tanácsadásra járni, de amikor visszaviszed az eredményt kérdezd meg!!
pontosan mennyi az értéked? azt nem írtad...
Már 14 hetesen mérték a cukrodat? Az értéked, ha 3, 7 és 7 között van, akkor jó. Az éhgyomri és a terheléses is. Az orvosod, védõnõd biztosan elmondja, milyen diétát kell követned.
Szia! Hogy lehet az, hogy 14 hetesen voltál cukorterhelésen? Azt a 24.héten csinálják.Szerintem. Amúgy boldog babavárást.

Járt más is így? Amikor kicsi voltam, a nővérem összes barátnője odavolt értem, hogy milyen cuki kisgyerek vagyok, és bár pár évvel idősebb lennék.

...aztán amikor esetlen, pattanásos kamasz lettem, a kutya nem nézett felém.

Legjobb válasz: Persze ez mindig így van, a dexter laboratóriumában:D is volt egy rész amikor a csaj mondta dexternek ,hogy milyen aranyos, de kár ,hogy nem idõsebb stb. aztán dexter valami géppel idõsebbé tette magát, de úgy se kellett a csajnak:D A nõknek megvan ez a tulajdonsága, hogy idegesítsék az embert ,hogy mûködne az adott dolog,ha... ami azt jelenti, hogy ha te tudnál valami olyan dolgon változtatni ami lehetetlen akkor mûködne, de ha esetleg mégis sikerülne ezen a dolgon változtatni akkor kiállnak újabb kifogással.

Persze ez mindig így van, a dexter laboratóriumában:D is volt egy rész amikor a csaj mondta dexternek , hogy milyen aranyos, de kár , hogy nem idõsebb stb. aztán dexter valami géppel idõsebbé tette magát, de úgy se kellett a csajnak:D A nõknek megvan ez a tulajdonsága, hogy idegesítsék az embert , hogy mûködne az adott dolog, ha... ami azt jelenti, hogy ha te tudnál valami olyan dolgon változtatni ami lehetetlen akkor mûködne, de ha esetleg mégis sikerülne ezen a dolgon változtatni akkor kiállnak újabb kifogással.
Nõk -.-"
nyomasd ki kozmetikussal vagy apáddal te hülye:D
hány éves vagy?
Ismeros helyzet. Jobb ha hozzaszoksz. 18 koruli csajoknak nem jon mar be a cuki kisfiu. Ferfi kell oda.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!