Találatok a következő kifejezésre: Voltam CTG-n, ott, (4 db)

Ma voltam ctg-n.36 hetes kismama vagyok, mindent rendben találtak. Van valaki aki ennek ellenére pár napon belül megszült, hogy ott semmit nem jelzett a gép?

Legjobb válasz: Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.

Épp betöltöttem a 36. hetet, amikor délelõtt voltam CTG-n. Teljesen rendben találtak mindent. Este pedig váratlanul megindult a szülés, az ügyeletes orvos csak úgy nézett, emlékezett is rám, meg arra is, hogy jó volt az eredmény. Hajnalban pedig meglett a babám. Nehéz volt így megélni, egyáltalán nem gondoltam, hogy hamarabb jön majd. De hála Istennek, egészséges volt. Kívánom, hogy Neked is egészséges kisbabád szülessen, és lehetõleg idõre.
36+3-kor voltam Ctg-n, minden rendben volt, mintaszerû lett az eredmény. Aznap született meg a lányom, mikor betöltötte a 37. hetet, makkegészségesen (bár pici súllyal - amit aztán szopibajnok módjára hamar behozott) nyugi, tudják a babák, mikor jó nekik kibújni :)
Az nst után szinte azonnal is elindulhat a szülés úgy, hogy ott semmit nem mutat a gép. ez nem ettõl függ. Én 36 hetesen kezdtem járni nst-re, volt, hogy alig volt valami 37. hetesen szültem. A dokid gondolom vizsgált, hogy méhszáj hogy áll? Nekem már a méhszáj vizsgálatnál mondta, hogy valószínûleg nem húzom végig, mert nyitva voltam és a baba feje nagyon nyomta a méhszájamat, szinte meg tudta fogni a buksiját a vizsgálatnál. Azt mondta, nagy valószínûséggel a burok fog megrepedni. Így is lett. :)
Elsõ terhességemnél mikor mennem kellett nst-re, már kisebb fájásokkal mentem, viszont a gép nem mutatott semmit. Este meg is szültem, 37 hetesen.

Voltam CTG-n, és ott, ahol a haspánt volt, azóta kiütéseim vannak. Mit tegyek ellenük?

Nem hiszem, hogy tisztítanák ezeket a szalagokat, el?ttem ráadásul egy eléggé izzadt, ápolatlan kismamán voltak (sajnos tényleg)...

Legjobb válasz: Szia.ha gombás jellegû, nyugodtan kend canestennel, ha viszont egyszerû allaergiás pöttyök akkor hintõporozd.Ha legközelebb mész szólj a nõvérkének törölje le a szalagot.Kötelessége.

Szia.ha gombás jellegû, nyugodtan kend canestennel, ha viszont egyszerû allaergiás pöttyök akkor hintõporozd.Ha legközelebb mész szólj a nõvérkének törölje le a szalagot.Kötelessége.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ. szólni fogok neki, addig meg hintõporozom, hátha elmúlik...

Ma voltam ctg-n és a papiron egy rész bevan karikázva és azt mondták h ott bevolt szükülve. Ez mit jelent? pénteken töltöm a 40. hetet.

Legjobb válasz: Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.

Hogy a gyerek szívgörbéje lapos, azaz leginkább nem mozgott épp semmit, és ezért abból nem tudnak következtetni semmire. Nem gáz. Utalhat arra, hogy már nincs helye a bébinek, de ez a 40. héten reális.


39 hetet töltöm szerdán és reggel óta vannak fájásaim voltam ma ctg-n is ott is voltak elég erősek! De reggel óta csak 15-20 percenként jönnek lesz már ebből baba vagy ez még csak jósolgatás? A szülésznő annyit mondott, hogy már érik a szülés!

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia! Pont napra pontosan egyidõsek vagyunk :) Ugyanígy voltam ma reggel én is, de az én orvosom nem biztatott ilyesmikkel. Azt mondta, bármikor lehet szülés, de nem a fájások miatt, hanem mert a baba feje már nagyon lent van. Gondolom, a te picid is beékelõdött már. Könnyû szülést! :)

Szia! Pont napra pontosan egyidõsek vagyunk :) Ugyanígy voltam ma reggel én is, de az én orvosom nem biztatott ilyesmikkel. Azt mondta, bármikor lehet szülés, de nem a fájások miatt, hanem mert a baba feje már nagyon lent van. Gondolom, a te picid is beékelõdött már. Könnyû szülést! :)
Szia! Az biztos, hogy érik a szülés. Saját példámból kiindulva, reggel fél 11-tõl 15 percenként jöttek a fájások, fél 12-tõl már 5 percenként, fél 1-kor már a kórházban voltunk, du 5.37-kor már a kezemben volt a babánk. És az elsõ gyermekünk, teljesen természetesen született egy kis vákuumos rásegítéssel. Gyors volt, fájdalmas és csodálatos!!!! Jöhet a következõ!!! Kívánok neked is csodálatos szülést, gyors regenerálódást és egészséget!!
Az elõzõ válaszadó vagyok Azt elfelejtettem leírni, hogy a fájásaim viszont valóban összetéveszthetetlenek voltak a jóslófájásokkal.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Jó egészséget kívánok minden kismamának és kisbabának!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!