Találatok a következő kifejezésre: Voltam 4D-s A leletemre ezt (2 db)

Voltam 4D-s uh-on! A leletemre ezt írta a doki! Mit jelent? És ez jó, vagy rossz?

Magzat fekvése: II. kpf afi: norm placenta(méhlepény): Mells?fali-jobb oldali, II. fokban érett Köldökzsinór:3er?

Legjobb válasz: Szia! Ezekkel az eredményekkel nincs semmi baj. A kpf: koponyafekvésû a babád tehát fejjel lefelé van a placentával nincs gond normál és a melsõfalon jobb oldalt tapad szerintem az érettsége is jó de ahhoz nem annyira értek. Azt hogy a kölökzsinórra miért irta hogy 3 erû az pasz de szerintem nincs gond mert mondta volna elméletileg kell egy véna ami viszi a babától az oxigénszegény vért a másik az artéria az pedig az oxigén dús vért.

Szia! Ezekkel az eredményekkel nincs semmi baj. A kpf: koponyafekvésû a babád tehát fejjel lefelé van a placentával nincs gond normál és a melsõfalon jobb oldalt tapad szerintem az érettsége is jó de ahhoz nem annyira értek. Azt hogy a kölökzsinórra miért irta hogy 3 erû az pasz de szerintem nincs gond mert mondta volna elméletileg kell egy véna ami viszi a babától az oxigénszegény vért a másik az artéria az pedig az oxigén dús vért.
A 18.heti uh-on is nézik a köldökzsinórt! az a lényeg 3 erû legyen!!úgyhogy nyugi!!!!! üdv:19.hetes Kismama:)
Szia! Az elsõ vagyok :D ha akarod nézd meg a neten hogy mit írnak róla itt van egy anyuka akinek szintén II. fokban érett a méhlepénye olvasd el hátha megnyugtat http://baboca.blog.hu/2007/10/08/kotelezo_uh
A köldökzsínórban 3érnek kell lennie!!!!!! Két ér jelenlétében a baba ki van téve a születési rendellenességeknek-agyi ésoxigénszállítási szinten fõleg.. Elõfordul, de a lényeg, hogy 3 van nálatok!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!Igazából az érettségi fok miatt aggódom kicsit...szerintem túl korai még..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!!:D
A kérdező hozzászólása: Köszi!!:D
Errõl miért nem kérdezted az orvost?
Egyrészt, nem lehet nagyon pontosan mérni az UH-n. Én amikor nézem, ahogy az orvos húzza a kis vonalat, soha nem ott állnék meg, ahol õ. És ilyenkor 1-2 mm is számít. Másrészt, nem ugyanúgy fejlõdnek a babák. Elõször az egyik részük nõ rohamosan, a másik kicsit lemarad, aztán az behozza. Nekem is mindig combcsont parám volt, de behozta magát a picurgó. Nyugi, be fogja hozni a tiéd is!
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek ne izguljak?Holnapután megyünk megint, de már alig várom, hogy megkérdezhessem!
Ne izgulj, nincs semmi gond. Az UH pontatlan, csak kb. értékeket ad. Én 33 hetesen+4 naposan voltam, a BPD érték 36 hetes+6 naposnak felel meg, az FL viszont 34 hetes+6 naposnak, ráadásul 2564 gramm-ra becsülték a súlyát, ami ilyenkor kb. 2000 gramm szokott lenni. A dokim megnyugtatott, hogy teljesen jó az eredmény. Téged is biztosan megnyugtat majd az orvosod, mikor mész hozzá, és gondolj arra is, hogy nem egyenletes ütemben fejlõdnek a babák, meg az is benne lehet a pakliban, hogy ti a pároddal milyen testalkatúak vagytok. Kellemes babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!