Találatok a következő kifejezésre: Voltam 21 4d-n, (3 db)

Voltam 21 hetesen 4d-n, azt mondták, hogy lányom lesz, ez mennyire hihető?

Tapétáznánk éppen :-)

Legjobb válasz: Én is 21 hetesen voltam 4D-n és nekem is azt mondták kislány lesz!!:) Gratulálok neked!:) Bár én kicsit kételkedem, mert azt éreztem fiú lesz.. De ott elmondták 2x is hogy lány.:)

Én is 21 hetesen voltam 4D-n és nekem is azt mondták kislány lesz!!:) Gratulálok neked!:) Bár én kicsit kételkedem, mert azt éreztem fiú lesz.. De ott elmondták 2x is hogy lány.:)
nekem 18 hetesen mondták, hogy kisfiú és az is lett. :)
Szerintem a 4d-ben bizhatsz a leginkább!!! De a 100% ha már megszületett!! Én semleges színt választanék, amiben a fiú, és a lány is ellakhat!! De szerintem nem tragédia, ha a kislányotoknak kék szobában kell felnõnie!
Szia! Én is 21 hetesen voltam 4D-n és én is láttam, teljesen kivehetõ volt, hogy kisfiú!
Semleges szinek kellenek. Nekem hiába mondták, hogy kislány, én majd akkor hiszem el ha már kibújt.:) Nálunk pl. tojáshéj színû lesz a tapéta, és a ruháknál, takaróknál se lesz az hogy ez csak lánynak jó. Én olyanokat fogok venni amit fiú és lány baba is hordhat. Egyrészt azért mert én hülyeségnek tartom hogy ha lány akkor minden legyen rózsaszín, vagy ha fiú akkor csak kék meg zöld! Másrészt meg egyébként se rajongok a rózsaszínért!:) De vannak nagyon szép pasztell szinek kékbe, zöldbe, vajszínbe, krémszínûbe meg rengeteg félébe, úgyhogy hajrá!:) Jó munkát!:)
nekem 19 hetesen mondták és az lett szerintem hihetõ
Szerintem is elég hihetõ, a 4D-n azért általában nagyon jól szokták látni már ebben a korban.

Tegnap voltam 4d-n és azt látták, hogy a méhlepényemen van egy kis dudor (21. hetes vagyok), és megnézték, hogy van-e ott áramlás és volt, azt mondták, hogy minden ok. Többet nem mondtak, de azért én aggódom, mi lehetett ez?

Legjobb válasz: Semmi , valószínûleg megvastagodott a lepényrész azon a területen, ha van keringés, akkor teljesen rendben van minden. Mindegy a méhlepény felületén van e dudor a lényeg, hogy legyen benne megfelelõ áramlás, ne meszesedjen nagyon, azt majd láthatod a késõbbi vizsgálatnál, ha lepény érettséget írnak. Ha ezek rendben vannak nem kell agggódni.

Semmi , valószínûleg megvastagodott a lepényrész azon a területen, ha van keringés, akkor teljesen rendben van minden. Mindegy a méhlepény felületén van e dudor a lényeg, hogy legyen benne megfelelõ áramlás, ne meszesedjen nagyon, azt majd láthatod a késõbbi vizsgálatnál, ha lepény érettséget írnak. Ha ezek rendben vannak nem kell agggódni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat, megnyugtattál! Remélem a késõbbiekben sem lesz vele baj, mert ez nem az elsõ "próbálkozásunk" babaügyben és amúgy is aggódunk eleget...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!