Találatok a következő kifejezésre: Volt menzim csak 2 napig, (9 db)

Megjött rendesen a menzim, de csak 2 napig volt rendes és 2 napja csak 1-2 csepp van. A hőm még mindíg 37-37.1. Mi lehet? Baba lehet? Nem görcsöltem, hanem szúrt a hasam.

Volt már valaki így hogy nem csak barnázgatott menzi helyett hanem rendesen volt csak nem 4 napig hanem 2 napig és baba volt????

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Ha van még valakinek tapasztalata, írja le légyszi egy kis bátorítás gyanánt.

Én csináltam tesztet negatív lett, így majd csinálok egy másikat két hét múlva (14.-e körül), hátha mégis terhes vagyok. Szerintem te is várd meg a jövõhetet, s utána csinálj tesztet. Nekem is ez már a harmadik tesztem volt, s nem csak nem mer az ember, hanem azért nem olyan olcsó egy teszt sem, na és a csalódás. Remélem tudtam segíteni.
Te tudod, de én várnék a teszttel egy hetet még, nekem a kisfiamnál csak 3 hetesen mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha van még valakinek tapasztalata, írja le légyszi egy kis bátorítás gyanánt.
nekem meg 3 hét késés után mutatta ki teszt...várj sztem is
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat is. Kívánom mindenkinek hogy hamar baba legyen!!! Hát holnap veszek tesztet, mert késõbb már nem tudtunk együtt lenni a férjemmel csak akörül amikor (visszaszámolva 14 napot) elõtte 2 nappal, azaz a lehetséges pé elõtt 2 nappal. Nem sok reményt adok már neki, de a tesztnek már mutatnia kell ha mégis baba van. De jó lenne! Olyan boldogok lennénk. Már csak a gyerek hiányzik a boldogságunkból.
tesztelj akkor megtudod biztosan
Szia! Én pont most (dec.-ben) jártam hasonlóan. 23.-án megjött de csak az nap véreztem, s az sem mondható erõs vérzésnek, csak átlagosnak, másnap semmi, harmadnap barnás folyás. Következõ héten 31.-én csináltam egy tesztet, negatív lett, sajna. Én arra tippeltem, hogy lehet terhes vagyok, csak esetleg menzi elõtt pár nappal estem teherbe és azért jött így meg, ill. azért nem mutatta ki a teszt, de most kezdem ezt is elvetni, mert fáj a hasam, ez meg a következõ peteérés jele.
A kérdező hozzászólása: Lehet akkor holnap veszek egy tesztet. Csak annyit csalódtam már hogy nem merek. Csak a hõm is fura, mert ilyen még nem volt.
lehet, hogy gyerek. miért nem tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Rendben, még várok egy hetet, hátha. Aztán meglátjuk. Szorítsatok! Én is drukkolok Nektek aki babát szeretne!!!

Volt menzim de csak 2 napig, azota szurkál a hasam és hasmenésem van. Mi történik velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: lehetsz . tesztelj . párral elõbb hasonló kérdes volt, olvasd el a válaszaimat..

lehetsz . tesztelj . párral elõbb hasonló kérdes volt, olvasd el a válaszaimat..
6-tal lejjebb volt.

Tegnapra irta a gép az ovus napomat, de semmit nem éreztem pedig szoktam csak elötte 2 nappal hánytam. Mult honapban megjött a menzim de tiszta nagy vérdarabok voltak benne (furcsa volt). Mi ez?

Legjobb válasz: Nem tidom,hogy a múlthónapba mi volt a mensiddel,de a gépi ovus napodra ne adjál nekem 7-8-9-re írta a peteérést és mivel a ciklusom 10. napjától nézzték ultrahangal igy kiderült,hogy elõbb volt 1 hétel mint a gép írta.Ha hánysz és vannak tüneteid és a mensid sem volt olyan mint szokott akkor csinálj egy tesztet.

Nem tidom, hogy a múlthónapba mi volt a mensiddel, de a gépi ovus napodra ne adjál nekem 7-8-9-re írta a peteérést és mivel a ciklusom 10. napjától nézzték ultrahangal igy kiderült, hogy elõbb volt 1 hétel mint a gép írta.Ha hánysz és vannak tüneteid és a mensid sem volt olyan mint szokott akkor csinálj egy tesztet.
A megváltozott hormonszinttõl változott meg a méhed nyálkahártyája, hiszen élesben dolgoztok a projekten. A vastagabb nyálkahártya távozhat nagyobb foszlányokban, ezek a vérdarabok. Készül a tested! Hajrá!:)

Sikerült teherbe esnem ha a mostani menzim késett azaz a 44. napon (9-e) jött, kicsit kevesebb volt jóval (2 napig normális aztán csak pár csepp még 3 napig) mint szokott, és a 33. napon (28-a) voltunk együtt?

A ciklusaim 30 naposak szoktak lenni. Sajna elötte nem tudtunk együtt lenni, mert a férjem munkájából kifolyólag ez a hónap így alakult, de szeretnénk már nagyon babát.

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan vehetsz egy tesztet, aztán menj el dokihoz. Más is okozhat késést.

Szerintem nyugodtan vehetsz egy tesztet, aztán menj el dokihoz. Más is okozhat késést.
lehet sikerült!!!A tünet stimmel!csinálj egy tesztet ha babás vagy már kimutatja.szorítok!
Na nekem is 2 nappal elõbb jött meg, de még sajna nem tudom, hogy elmúlik-e ilyen hamar. Jó lenne. Amúgy tegnap barna nyavaja jött, de szó szerint barna, ma meg már sima vér, de csak kevés. Ha holnap elkezd ömleni, akkor hiába reménykedem. Szorítok Neked!
Szia!Nekem is hasonló van, csak idöben jött meg és 2napig tartott!Én nagyon remélem, hogy baba van már a pocinkban:) )Mikor tesztelsz?És milyennel?
A kérdező hozzászólása: nem merek még 1 hétig tuti félek a csalodástol
Valami érzékennyel tesztelsz majd??Én lehet, hogy tesztelek holnap!!Mikor mult el ma?Milyen volt a menszid?
Sziasztok! Nekem a múlt hónapban volt így elõbb jött szinte semmi vérzéssel. Nekem mindig pontos és általában úgy ömlök, hogy egy tamponnal kb 2 órát ha kibirok. Teszteltem, persze nega lett és a hõm is szépen alakult a hónap további részén. Pedig nagyon bíztam benne és érdekes is lett volna, mert pont akkor volt a pém mikor én fogantam 30 évvel ezelõtt. Nem akarok senkit elkeseríteni. Nekem is már annyi jót írtak itt és sok a segítség. Mégis eddig mindig megjött. De lényeg nem feladni!!!! A baba ha akar akkor jön...:) Remélem nálatok most jött...
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi kérdésem van, hogy szerintetek mikor teszteljek ismét?
Egészen addig van remény, amíg nem jön meg! Reggeli elsõbõl teszteljél, pár nap múlva.

A diane 35-öt elkezdhetem a menzesz 2. -ik napjan is? Mert az elsö nap csak olyan barnas volt a folyasom, bar ma is olyasmi, szerintem most ilyen a menzim.

emelem a gyogyszertöl helyrejön,egyebkent pcos ra irtak fel.elvileg elmulasztja.meddig szabad szedni ezt a gyogyszert?kb 1 evig?

Legjobb válasz: Elsõ nap kezdd el, amikor tényleges vér folyik. Én évekig szedtem, amikor babát akartam, abbahagytam.

Elsõ nap kezdd el, amikor tényleges vér folyik. Én évekig szedtem, amikor babát akartam, abbahagytam.
diane35, cypromix nem fogamzásgátló kimondottan , csak egy erõs hormongyógyszer, aminek fogamzásgátló mellékhatása van.És kúra szerûen max fél évig lehetne szedni, nem is értem, mért írja fel sok doki évekig.én cypromixet szedtem 2 évig amitõl aztán volt minden bajom, majd szóltam a dokimnak hogy szerintem a gyógyszertõl vagyok rosszul, már a trombózis veszélye is fenn állt, akkor váltottunk simiciára, ami valóban fog.gátló és jól vagyok azóta.Nem a semmiért olyan olcsó a diane meg a cypromix.mert ezek tb támogatott GYÓGYSZEREK és nem fog.gátlók.amúgy ez benne van a betegtájékoztatóban is...
A kérdező hozzászólása: mondjuk a diane, nem eppen olcsobb, mint egy hagyomanyos fogamzasgatlo.szlovakiabol vagyok 12, 5o euroert vettem.a hagyomanyos fog.gatlo olcsobbik fajtaja is kb 11-12 eu körul mozog.persze vannak dragabbak is.na meg a masik mi a garancia, hogy mindig a dragabb a jobb?mint gyogyszerbe, mint elelmiszerben stb?
Nem feltétlen a drágább a jobb.De mivel a Diane35 nem kimondottan fogamzásgátló, ezért itt M.o.-on tb támogatott és ezért olyan 2500ft körül van 3 havi adag.A fogamzásgátlók ezzel szemben 6-7ezer forintok 3 hónapra.Ez a különbség és az, amit már leírtam, ha figyeltél kicsit!
igen, a Diane mellékhatása a fogamzásgátlás, mondhatni két legyet egy csapásra. Ha rendszeresen jársz nõgyógyászhoz, félévente, évente meg laborvizsgálat, akkor nem lesz gond.

December 9-én volt meg utoljára a menzim. 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. Mi lehet az oka?

Kb 2 héttel a havim után 1 napig volt barna folyásom, de azota csak fehér folyásom van és a havim nem akar megjonni. A hasam puffadt, kemény és olyan érzésem van, mintha átrendezték volna. Itt-ott egy picikét mintha szúrnák a hasam, de gyorsan elmúlik. Dokihoz nem akarok még menni. Csináljak tesztet?

Legjobb válasz: Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!

Hát persze hogy csinálj!!!!Elég baba gyanús a dolog! De ha a teszt negatív és a tünet nem múlik...akkor feltétlen el kell menni a dokihoz------ha meg + akkor meg pláne el kell menni! Szórítok bármit is akarsz!!!
Nagyon ugy fest h baba lesz a dologba!Nekem is volt a beágyazodáskor barna váladék, de nem sok.Most már fehér folyás van, de ez normális azt mondták!TESZT

Lehet hogy sikerült? A menziig még van 5-6 napom, és előtte sosem barnáztam. Ma reggel viszont és most délután is volt egy nagyon kevés rózsaszín folyásom, de csak 1-2 pötty. Mi lehet? Beágyazódás?

Nagyon feszít a hasam, ha nyújtózkodom, olyan érzés mintha szét akarna szakadni lent. A cicim azaz a mellbimbóm meg ég.

Legjobb válasz: Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)

Szerintem a menszi napján már tesztelhetsz! ;)
Reméljük! Sajnos csak a mensi idején leszel okosabb! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, velem még ilyen soha nem fordult elõ. De az a furi hogy a hónap elején arra gondoltam ha most sikerül én is fokot "pecsételni" márha az 1-2 pötty az de aztán el is felejtettem mindezt. És most mégis ez van! Vasárnap megpróbálok egy tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Sikerült! Baba van! 5 hetes vagyok!!!! :)
Szia, 1. vagyok. Gratulálok, vigyázz nagyon magadra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!