Találatok a következő kifejezésre: Volt menzim csak (31 db)

SOS! 60. napon mutatott a teszt pozit! Akkor most hány hetes lehetek? Mert nem volt menzi, se pecsételés. Még egy hete negatív volt a teszt! MIÉRT CSAK MOST MUTATTA KI A TESZT? VOLT VALAKI ÍGY?

Legjobb válasz: Nekem a 40. napon lett pozitív, a 24. napon fogantam nem középidõben. Ha elmész UH-ra az orvos majd megmondja a baba pontos korát.

Nekem a 40. napon lett pozitív, a 24. napon fogantam nem középidõben. Ha elmész UH-ra az orvos majd megmondja a baba pontos korát.
Nekem 2 hete késett mikor még negatív volt, nem bíztam benne, így nem teszteltem, majd késõbb mikor megint kimaradt egy akkor már pozitív lett.Sõt nekem a menszi után volt pé-em. És mégsem mutatta ki.E.
Én jártam így, a ciklusom 30. napja után estem teherbe, sokáig negatív volt a teszt, végül a következö mensi idején mutatott a teszt pozit. Az uh alapján 4 héttel kisebb volt, mint mensi szerint. Végül kiderült, hogy inzulinrezisztencia áll a háttérben, emiatt lett elöször csak hosszabb ciklusom. (Késöbb már nem volt peteérésem és PCO alakult ki.) 11+2hkm és 3, 5 éves anyukája
Nnnna, grat, nem gart :)
Valószínûleg kb. két hete foganhatott. Az elõzõ menstruáció mástól is kimaradhatott, a teszt nagyon nagyon ritkán nem mutat, ha fennáll a terhesség. Menj el az orvoshoz, esetleg vásárolj digitális clearblue-t, nem sokra tartom, de a hcg szint alapján megbecsüli a terhesség korát.
És gart:) 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!de miért csak ilyen késõn mutatta ki?és akkor miért nem mensiztem amikor kellett volna?szerintem nagyon sok a 60nap!egy teljes mensi kimaradt.
A kérdező hozzászólása: utólsó:és semmi tüneted nem volt?
A kérdező hozzászólása: a kimaradt egy mit takar?menzit?utólsó
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!!!!!gratula neked is!!!

Volt menzim de csak 2 napig, azota szurkál a hasam és hasmenésem van. Mi történik velem? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: lehetsz . tesztelj . párral elõbb hasonló kérdes volt, olvasd el a válaszaimat..

lehetsz . tesztelj . párral elõbb hasonló kérdes volt, olvasd el a válaszaimat..
6-tal lejjebb volt.

Lehet valami bajom? Vagy ez csak amolyan női gond ami minden nőnek van? Valami brutálisan megjött a menzim...ez volt még csak az első...14 éves vagyok...

És pénteken jött meg,és óránként kellett betétet cserélni...Ez gond? Mert nagyon megijedtem...

Legjobb válasz: Szia, már jó pár éve mensizek...majd Te is látni fogod, hogy nem egyformák a vérzések. Elõfordul, hogy több és van, hogy kevesebb. Tampont gyakorlatlag bármikor használhatsz, már most is. Javaslom, hogy elõször a minit próbáld meg, mert elsõre elég nehezen megy a felhelyezés, gyakorolni kell. Amikor az már megy, akkor próbálhatsz nagyobbakat is. Nyilván utóbbiaknak nagyobb a nedvszívó képessége. A tamponos dobozokban amúgy van egy tájékoztató, ami segíthet a felhelyezésben. Képekkel.

Szia, már jó pár éve mensizek...majd Te is látni fogod, hogy nem egyformák a vérzések. Elõfordul, hogy több és van, hogy kevesebb. Tampont gyakorlatlag bármikor használhatsz, már most is. Javaslom, hogy elõször a minit próbáld meg, mert elsõre elég nehezen megy a felhelyezés, gyakorolni kell. Amikor az már megy, akkor próbálhatsz nagyobbakat is. Nyilván utóbbiaknak nagyobb a nedvszívó képessége. A tamponos dobozokban amúgy van egy tájékoztató, ami segíthet a felhelyezésben. Képekkel.
14 évesen nekem is volt ilyen néhányszor. Én azt javaslom, használj tampont és betétet is, így ha esetleg hamar átázik a tampon, akkor nincs nagy gáz, mert ott van a betét... Egyébként ez majd változni fog. Pont ennyi idõsen volt velem is az, hogy álltam a zuhany alatt és szó szerint folyt belõlem, utána tettem betétet, és 5perc múlva!!! már tele volt és cserélnem kellett. Most meg akár fél napig is használhatok egy betétet és nem lesz tele. Szóval nyugi, vannak ilyen korszakok. Csak azt tudod tenni, hogy duplán (tampon+betét) bebiztosítod magad. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat :)

29. augusztusban volt az utolsó menzim. Csak 3 napig tartott és görcseim sem voltak, szinte észre sem vettem hogy megvolt. Ma reggel vettem észre hogy nagyon sok testápolószerü folyásom van. Létezhet az hogy babát várok?

Semmi tünetem nincs, ami terhességre utalna. Nem merek tesztelni, már teljesen lemondtam róla hogy összejön a baba. Ez a nagyon sok testápolószerü folyás utalhat babára? Ilyet még soha nem tapasztaltam. Kérlek ha valakinek volt ilyen tünete, menzi is volt és mégis babás volt írjatok! Elöre is köszi.

Legjobb válasz: gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló

gondolom te is hallottál róla hogy van akinek megjön, illetve vérzik egy kicsit amikor meg kéne jönnie a mensijének, mégis terhes. lehet hogy már ez áll fenn nálad. bár a folyás lehet hogy a peteérésre utal most! üdv, elsõ válaszoló
szia! mikor terhes lettem, igaz nekem nem jött meg, de krémszerû folyásom volt, mensi elmaradása után 5 napra teszteltem, éjszaka, és kimutatta a terhességet. más jelét nem igazán tapasztaltam, max még annyit h állandóan fáradtnak éreztem magam...de másnál is volt, h elõtte volt kicsi vérzése, drukkolok neked h babás legyél!!! 8 hetes baba anyuja
akkor kellett volna rendesen is megjönnie, amikor véreztél kicsit?
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan augusztus 29-én kellett megjönnie.
A kérdező hozzászólása: Ma voltam dokinál! Csajok el sem hiszem 10 hetes kismama vagyok :-D Semmi tünetem, se hányinger, se fáradság, cicik sem érzékenyek, csak a testápolószerü folyás. És én már lemondtam róla hogy valaha is lesz babám. Nagyon boldog vagyok :-)
Tiszta szívbõl gratulálok!!!!! Én most olvastam, amit írtál, és nem semmi történet! Örülök neki, hogy van ilyen is! És nem teszteltél közben? Vagy úgy gondoltad, ha megjött, akkor nem lehetsz babás? Én szeretnék ma dokihoz menni, mert én az utolsó mensim óta egyre rosszabbul érzem magam, (nekem 30.-án jött meg) és nem tudom, mi az oka. De nekem kétlem, hogy baba lenne! :) Még egyszer gratula, és tessék babavitamint szedni!!!! :) Boldog babavárást!
Lehetsz terhes!Ha még nem teszteltél tedd meg mielõbb.
Lehetsz terhes, de lehet gyulladás is a dolog hátterében.Szóval vegyél tesztet, de az eredménytõl függetlenül egy nógyógyászt is keress fel ha nem múlik.

Vetélés után mennyi idővel szünnek meg a terhes. Tünetek? Hasszurka utána is van? Mert nekem van, lehet akkor még megvan a baba és csak sima menzim volt? Egy hónapos vagyok a

Legjobb válasz: 5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális

5 héten volt spontán vetélésem, még egy hét múlva is volt tünetem (mellfeszülés) - erõs görcsökkel megjött a menzim mit értesz az alatt, hogy sima menzi? terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális
A kérdező hozzászólása: úgy hallottam vannak akik mentstruálnak még az elsõ két hónapban de nekem nem múlnak el a tünetek, nem is csökkenek...vagy nemtom...hasszurkám megint van, de lehet azért mert összehúzódik a méh? Hányingerem van, hangulatingadozás, álmosság, hasszurka, mellnyilallgatás/feszülés...
Akár még egy év múlva is beszúrhat. Tapasztalat :(
És az orvos mit mondott a vérzésrõl? Ez a lényeg, nem a tüneteid.

Múlt héten volt meg a menzim, igaz csak gyengén. Miért érzem úgy, mintha meg akarna jonni a menzim?

4 napig tartott, de azota fehér folyásom van, folyton pisilni kell, egyfolytában éhes vagyok és olyan érzésem van, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jonni a menzim.

Legjobb válasz: A www.timmermann.hu oldalon van kalkulátor, számold ki mikor lesz / van / volt peteérésed, hátha azért vagy most ilyen állapotban! :)))))

A http://www.timmermann.hu oldalon van kalkulátor, számold ki mikor lesz / van / volt peteérésed, hátha azért vagy most ilyen állapotban! :) ))))
Nem tudom vársz-e babát, de ezek abszolut a terhességre jellemzõ tünetek. Csinálj egy tesztet és menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Bárcsak igazad lenne és végre 2 csíkos tesztem lenne!!!! Megfogadom a tanácsod és holnap reggel csinálok tesztet. De mi van ha - lesz? Már kimondhatatlanul vágyom egy picire!!!!
Szia!Mindenképp tesztelj!Szerintem babás vagy!Irj, hogy mi lett!!!Szurkolok!puszi
Talán terhes vagy? van rá esély?
Nálam is 5 nap volt a vérezgetés (olyan barnás-pirosas)Bocsi, és mint kiderült beágyazódás volt!!! Szerintem tesztelj!!! Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Barnázás után negativ lett a teszt.lehet hamar csináltam?
Igen, lehet korai volt még a teszt. Mikor volt barnázás?
A kérdező hozzászólása: 16- ára nem vártam.14- én kezdödött a barnázgatás és 4 napig volt.19-én teszteltem.
Azóta nem teszteltél? Vagy nincs valami jele a terhességnek?
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem azota.hányingerem szokott lenni meg a cicim néha nehéznek érzem.de van már 2 gyermekem és velük csak a menzi maradt ki semmi tünettem nem volt.
Akkor tesztelj, nem törvényszerû hogy ugyanúgy lesz ahogy a másik 2 gyerekednél. Ha már vannak tünetek és tényleg terhes vagy, akkor mindenképp ki kell mutatnia a tesztnek.

Mi lehet ez? Pcos vagyok februárban 4-én volt utoljára menzim. Terhes nem vagyok, ma csináltam tesztet. Tegnap 1 napig volt barnázásom, nem sok, csak törlésnél leginkább, azóta semmi. Dokihoz csak 29-én van időpontom.

azt hittem meg fog jönni,picit fájt a hasam,de semmi.

Legjobb válasz: Amíg a ciklusod nem rendezted, nem is sikerülhet (csak baromi nagy mázli esetén). Mert peteérésed sincs, sajnos. Ha pedig nem vizsgáltatod meg komolyan a PCO hátterében meghúzódó inzulinrezisztenciát, akkor a megfogant pici túl nagy eséllyel el is mehet (ahogy én is jártam, sajnos). Egyszerûen kezelned kell, amíg nem késõ! Priviben is szívesen segítek mindenben. Nekem már 5. hónapja minden hónapban 28-30napra jön meg. (korábban évi 3-4 mensim volt, gondolhatod). Nekem a MensMentis-ben segítettek. Diéta-mozgás-metformin (épp a mai tornám után vagyok :)) Örökké hálás leszek nekik, amiért a helyes útra tereltek 2 év félrekezelés után! Javaslom a www-pco-szindroma.hu oldalt (ott is Az ezerarcú boszorkány címû könyvet, amibõl rengeteget tanultam a saját betegségemrõl és ahelyes kezelésrõl). ill a diétához a http://pcosreceptek.weebly.com/index.html elérhetõ recepteket például. Rengeteg más anyagom is van, és ha bármiben tudok segíteni, írj bátran privit is!

Amíg a ciklusod nem rendezted, nem is sikerülhet (csak baromi nagy mázli esetén). Mert peteérésed sincs, sajnos. Ha pedig nem vizsgáltatod meg komolyan a PCO hátterében meghúzódó inzulinrezisztenciát, akkor a megfogant pici túl nagy eséllyel el is mehet (ahogy én is jártam, sajnos). Egyszerûen kezelned kell, amíg nem késõ! Priviben is szívesen segítek mindenben. Nekem már 5. hónapja minden hónapban 28-30napra jön meg. (korábban évi 3-4 mensim volt, gondolhatod). Nekem a MensMentis-ben segítettek. Diéta-mozgás-metformin (épp a mai tornám után vagyok :) ) Örökké hálás leszek nekik, amiért a helyes útra tereltek 2 év félrekezelés után! Javaslom a www-pco-szindroma.hu oldalt (ott is Az ezerarcú boszorkány címû könyvet, amibõl rengeteget tanultam a saját betegségemrõl és ahelyes kezelésrõl). ill a diétához a http://pcosreceptek.weebly.com/index.html elérhetõ recepteket például. Rengeteg más anyagom is van, és ha bármiben tudok segíteni, írj bátran privit is!
A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy babát szeretnénk lassan 1 éve, de nem jön össze, kb 1.5 hete napokig fájtak a cicijeim, meg a mellbimbóm is érzékeny volt. Korán teszteltem? nem kapok semmit pcos-re. csak d vitamint kell szednem? sosem volt rendszeres menzim, csak kb 3-4 havonta.
A betegek 1/3 sovány. Ez nem kizáró ok PCO-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kedves utolsó szorítok Neked is, hogy minden rendben legyen, és a pcos nagyon jól gyógyítható, ha megfelelõen kezelik. Bármilyen messze képes vagyok elmenni, hogy végre kezeljék, és legyen babánk. Már nagyon várjuk. :)
Nagyon köszönöm a válaszotokat. Remélem hamar elmegy ez a két hét és tudok menni a dokimhoz. Õ egyébként nõgyógyász és endokrinológus is. Kicsit félek... :( Kérdezõ remélem hamar találsz magadnak egy jó orvost. Tudom messze van, de én hozzá fogok majd menni, ha esetleg nem találsz a közeledben orvost. Róla sokan jó véleménnyel vannak. http://www.lollok.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítetek. Nem adom fel, csak már el voltam keseredve. Nagyon sok dokinál voltam, de egyik azt mondta, hogy soványság miatt nem pco, a másik lapart akart, harmadik meddõségi. Most keresgélek még.Hátha valaki írna metformint és végre sikerülne rendezni mindent. :)
Kedves kérdezõ! Sajnos az, hogy sovány vagy, nem jelenti, hogy nincs szükséged gyógyszerre. A gyógyszert nem a testsúly alapján írják ki (azok akik, tudják, mit csinálnak), hanem az inzulin-cukor eredménytõl függ. Sajnálom, hogy nem vagyok orvos és nem tudok neked segíteni ebben, de ne add fel a keresést. A http://www.pco-szindroma.hu oldalon vannak fórumok Magyarországi régiókra lebontva, talán a te városodban vagy környékén is van megfelelõ segítség, kérdezd meg õket! Feltétlenül! Az, hogy várnod kell egy évet a semmire, enyhén szólva is idõpocsékolás! Ne add fel, keress másik dokit! Tuti van megoldás! (elsõ voltam)
Nekem is ilyen tüneteim voltak, mint neked ( a mellbimbó váladékozást leszámítva- úgy tudom ez progeszteron többletet jelez, de ebben nem vagyok otthon). Plusz nálam az általad felsoroltakon túl volt még elhízás is (kb. plusz 30-35kg, de ebbõl már 20 lement, szerencsére). A hangulatom ingadozóbb volt, mint az idõjárás, súlyos depis rohamokkal, (mára ez is egyensúlyba került), és amit nem is tudtam, hogy emiatt lehet, csak miután nem jött elõ, a visszatérõ gombás fertõzések, sajnos. (canesten ide vagy oda, visszatért). Remegés, rámtörõ éhségrohamok, fejfájás, szédülés, látszólag ok nélkül. Fáradtság, álmatlanság. Rendszertelen mensi, pattik, hajhullás, zsírosodás, stb. stb. Sajnos. A te tüneteid is erõsen PCO-ra utalnak, mindenképp egy hozzáértõ dokira lenne szükséged (engem 4 látott, mégsem kezeltek megfelelõen, most az 5. dokim a mensmentisnél végre tudja is, hogy mit csinál). (elsõ voltam :)
Azt kifelejtettem, hogy a mellbimbómon megjelent pár szõrszál és a köldököm alatt is mintha erõsödött volna a szõr...
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy közbekérdezek, de nektek mik voltak a tüneteitek, mikor kiderült, hogy PCOS? Eléggé félek, mert 25 éves vagyok és még nincs gyermekem, viszont hónapok óta küzdök mellbimbó váladékozással, amivel voltam is maszek endokrinológusnál. A hormon eredményeim rendben voltak, vettek mintát is a váladékból az is rendben volt és itt abba maradtak a vizsgálatok. Viszont az utolsó két mensim nagyon gyenge volt csak két napig tartottak. Mostanában meg állandóan fáradt vagyok, nagyon hullik a hajam, és elég sok pattanás jelent meg az arcomon, vállaimon és a mellkasomon. Pár napja a méhem is szurkál. Most vagyok félidõbe és tojásfehérje nyák helyett bõvebb fehér folyásom van és olyan érzésem mintha meg akarna jönni... Két hét múlva kaptam csak idõpontot a maszek dokimhoz. Sajna az itteni rendelésre felesleges elmenni... :( Tudnátok tanácsot adni?
Egyébként én úgy hallottam, hogy ez a doki nagyon sok nõnek segített már teherbe esni. Remélem minél elõbb sikerül neked is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!