Találatok a következő kifejezésre: Volt már vetélésem most ismét (11 db)

Múlt hónapban volt sajnos vetélésem, most ismét reménykedem. Most is azokat a terhességi tüneteket kellene éreznem? Hasfeszülés, puffadás volt, és fájtak a melleim mensi előtt már. Vagy ez lehet másképp is? csak mert sajnos most nem érzek semmit.

Legjobb válasz: Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv

Szia. A tünetek elvileg ugyan azok. De ha a múlt hónapban volt vetélésed, miért kockáztatsz ilyen hamar? Nem véletlenül mondják a legalább 3 hónapos türelmi idõt. A szervezetednek regenerálódni kell és lelkileg is helyre kell jönnöd. Ha terhes vagy kívánom, hogy minden rendben legyen. Üdv
Szia. Mi 1 mesit vártunk, és most ott alszik a 10 hetes hercegem a kiságyba. Hajrá!!! Drukkolok!
Szia. 1 válaszoló vagyok. Nekem is volt vetélésem és a dokim azt mondta, hogy a szakirodalom 6 hónapot javasol, de õszerinte 3 is elég, de azt várjuk meg. Persze van akinek összejön hamarabb is, de ezt nagyon sok orvos elmondja. Én is kívánom, hogy ezúttal megmaradjon a kisbabád.
Szia! Én is ajánlom, hogy várjatok, legalább 3 menszeszt!
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy nem kell várni.Sztetek kellett volna?
szia lett babád?

Ha volt már vetélésem (spontán és missed is) és most megint terhes vagyok, várjam meg a 6. hetet vagy menjek rögtön orvoshoz? Most vagyok az 5. héten.

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami

Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami
Szia! Nekem is volt vetélésem és, ha megint terhes lennék, egybõl elmennék az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi "rossz" tünetem, így én is azon filózom, hogy a 6. hétig tuti várok. Az még egy hét. Addig pozitívan gondolkodom és TUDOM, hogy minden rendben lesz. :) ))
ja és irj, hogy mi lett! elõzõ voltam!
Menj dokihoz, én is igy gondolkodtam egy vetélés után. De remélem, hogy jó dokid van és ha nincs egybõl szivhang, akkor nem rémiszt halálra, vagy nem küldd el már egybõl operáltatni, hanem vár, ahogyan azt kell. Ebbõl a szempontból én megfogadtam, hogy a következõ terhességemmel, csak 8 hét körül megyek, mert addig csak az én pozitiv energiám vesznek körül. Engem a doki 7 hetesen megijesztett, hogy nincs szivhang és szétidegeskedtem magam és már rámvetette a keresztet. De nekem ezúttal nem volt vérzésem, és éreztem hogy nagyon terhes vagyok, minden létezõ jel arra mutatott. És most 11. hetes boldog kismami vagyok és a szivhang a 8 hét végén jelent meg, csak lassan fejlõdött a kicsi. Sok szerencsét, és nem adni fel!
Nekem a két missed ab után mondta az orvos hogy rögtön menjek ha pozitív a teszt, írt fel duphastont, de csak késõbb csinált uhát, olyan hat hetesen.Szerintem menj, és valszínû ír fel neked is gyógyszert.Sok sikert.
Szia! Szerintem menj a lehetõ leghamarabb orvoshoz, fõleg, mivel már sajnos volt vetélésed, így az orvos is ennek megfelelõen fog majd kezelni téged, szerintem.
szia! Természetesen ez szubjektív vélemény. Nyugodtan menj el nõdokihoz , és õ majd tudni fogja, mi a következõ lépés. A kézi vizsgálatot annyira nem sürgetném , mert lehet hogy ez egy kicsit "babonás" hozzáállás, de az uh-n úgyis kiderül, hogy mi a baba helyzete ; a kézi vizsgálat meg mégiscsak egy " belenyúkálás". Én úgy 8 hetesen mentem , mert így éreztem jónak, de az ab-ok miatt neked tényleg érdemesebb most már felkeresni a dokit! 1 kismami
Szia! Nekem is volt tavaly nyáron Missed AB-m.Én rögtön mentem orvoshoz mihelyst pozitívat teszteltem.Az orvosnak elmondtam, hogy aggódom és megértett, nem nézet rám szemrehányóan.Amíg nem lett az embriónak szívhangja hetente jártam UH-ra.Minden jót kívánok nektek. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, még csak petezsákot látott, azt mondta 4 hetes 3 napos vagyok (ezen meglepõdtem, mert a kalkulátorok 5+4 hetesnek tituláltak). Írt fel Duphastont és Utrigestant is, meg vitamint kell szednem és sokat pihenni. 2 hét múlva kell visszamennem. :)

Volt már egy vetélésem most ismét terhes vagyok 8 hetes. A doki duphastont irt fel ez a hormonpotlo segit h ne vetéljek el?

Legjobb válasz: Nyugodj meg,igen nagyon jó gyszer,és minden rendben lesz,Én is szedtem,és most 23 hetesek vagyunk.Nekem is volt korábban vetélésem.A lényeg hogy ez a gyszer pórolja azt a sárgatest hormont,ami nem elégséges a szervezetünkben,így a baba meg tud tapadni,tud fejlõdni,és majd ha a méhlepény átveszi ezt a funkciót(12-14. hét) akkor majd nem kell szedni. És tényleg ne gondolj rosszra,minden rendben lesz.Boldog babavárást!

Nyugodj meg, igen nagyon jó gyszer, és minden rendben lesz, Én is szedtem, és most 23 hetesek vagyunk.Nekem is volt korábban vetélésem.A lényeg hogy ez a gyszer pórolja azt a sárgatest hormont, ami nem elégséges a szervezetünkben, így a baba meg tud tapadni, tud fejlõdni, és majd ha a méhlepény átveszi ezt a funkciót(12-14. hét) akkor majd nem kell szedni. És tényleg ne gondolj rosszra, minden rendben lesz.Boldog babavárást!
Igen, de a legfontosabb, hogy ne is gondolj ilyenekre. Minden rendben lesz, egészséges babád fog születni:-)

Volt 2 vetelesem, most 32 hetes terhes vagyok es a "orvos"azt mondta 36. hetig szedjek aspirint, mar kb.1honapja szedem. Masnak is az aspirint ajanlotta a doki?

angliaban elek es itt nem igazan vesznek komolyan semilyen betegseget,nemhogy vetelest es aspirint kell szednem mert h a babahoz jobban elmegy a taplalek.nem artalmas a babanak??mert rakerdeztem a "dokinal"es annyit mondott ha artalmas lenne nem irna fel es h nem eros a gyogyszer.szerintetek?tapasztalat???valaki?

Legjobb válasz: Aszpirint általában véralvadási gondok miatt ajánlanak. Neked is ez van? Amúgy nagyon jó olvasni a soraidat. Nekem is két vetélés van a hátam mögött és õszintén bízom abban, hogy harmadjára sikerülhet! Gratulálok a babához! :)

Aszpirint általában véralvadási gondok miatt ajánlanak. Neked is ez van? Amúgy nagyon jó olvasni a soraidat. Nekem is két vetélés van a hátam mögött és õszintén bízom abban, hogy harmadjára sikerülhet! Gratulálok a babához! :)
3 terhessegem volt angliaban ebbol 1 missedab es nem kellett aspirint szednem a kovetkezo babanal.en meg ilyenrol nem hallottam, na de itt barmi megtortenhet :D amugy paracetamolt adnak mindenre :P azt hiszik az valami csodaszer
Hat az en betegsegem eleg komolyan veszik, de teny, hogy nincs 1000 vizsgalat mint otthon. Az Aspirinrol ezt talaltam: [link]
Nekem azt fogamzásgátlásra ajánlották... (bocsi, kihagyhatatlan volt). Nincs itthon egy orvos ismerõs (szülõknek, barátoknak), akit felhívhatnál? Nekem egy hónapig kellett semmicillint szednem, ezen is zizegett mindenki. Hátha információ értékû voltam...

Sept. Ben volt egy vetélésem. Most megint pròbálkozunk.6 teszt csináltam 3 nap alatt.5 + abbòl 1 elég halvány.1rossz teszt ami végül - lett. Nagyon izgulok ma kénemegjönnie. A halvány csik is +? Járt már igy valaki? Meg félek is kicsit

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)

Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)
Ne felj! Akarhogyis lesz, higyj abban, hogy hamarosan ott lesz veled aztan veletek a Kicsiked! En is elvesztettem az elsot. Mikor 10 honap mulva ujra teherbe estem en is csinaltam vagy 3 fele tesztet sot! Ignoraltam a tenyt, hogy ugy hanyok mint egy alkoholista kocsis! Jonni fog es maradni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg :-)
Na mi a helyzet?

Volt egy s. vetelesem most ujra babas vagyok es szules elott allok. Nekem mar az is nagyon fajt. Mi lesz akkor velem szulesnel?

Akkor nem kaptam fajdalom csillapitot.Most jonnek vissza az emlekek.Az is volt par ora mire helyre jottem.

Legjobb válasz: Nyugika!!Nekem is volt vetélésem...elájultam a fájdalomtól.De a szülés az teljesen más volt ott pörögtek az események ha akartam volna sem birtam volna elájulni úgy vártam a kibabámat ,hogy lássam pedig elakadt és így nem volt egyszerû...

Nyugika!!Nekem is volt vetélésem...elájultam a fájdalomtól.De a szülés az teljesen más volt ott pörögtek az események ha akartam volna sem birtam volna elájulni úgy vártam a kibabámat , hogy lássam pedig elakadt és így nem volt egyszerû...
Nekem is nagyon fájt a vetélés pedig még csak 8 hetes volt akkor a terhesség. Én is ezt mondtam mi lesz velem szülésnél. Ahoz képest kellemesen csalódtam. Könnyü szülésem volt, így visszagondolva a vetélés jobban fájt.
A vetélés a lelkiek miatt is nagyon nehéz dolog. A szülésnél meg már teljesen más lelki állapotban leszel. Nem elveszted a babád, hanem megszülöd az egészségeset. Ez teljesen más lesz lelkileg és ezért fizikailag is.

Ki az aki dec.5-re (+-1 nap) nem várja? Jó lenne valakivel együtt szurkolni. Már volt egy vetélésem augusztusban. Az orvos szerint már minden OK velem. Próbálkoztunk is a férjemmel ezen a héten, bárcsak sikerülne most!

Legjobb válasz: Igaz én 30-ra nem várom,de azért nagyon szurkolok neked is!! Nekem sajna missedem volt májusban,de már nagyon szeretnék babáááááázni!

A kérdező hozzászólása: Lányok, már új kérdésben vagyunk, ez a jan 5 (+/-1) napra nem várók kérdése. Ezt is én írtam ki, és februárra is kiírom hamarosan :)
A kérdező hozzászólása: Hát lányok, ma reggel teszteltem, és negatív lett... a hõm is leesett :( Nektek azért sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nekem is ma reggel ugrott fel a hõm 37-re :D
sziasztok! most nagyon rossz a hangulatom:( most olvastam, hogy egy kérdezõ akinek volt pozi tesztje elkezdett vérezni:( olyan rossz ilyet olvasni, de remélem nem lesz vele semmi baj... És most meg itt is olvasom, hogy egy Válaszolónak megjött... hát én tényleg mindjárt sírok...:(:( Többiek? hogy vagytok??? nekem ma a tegnapi 36, 9 után visszaugrott a hõm 37-re, a méhszájamat el se tudom érni... vasárnap lesz párommal fordulónk is, Mikulás is... akkor fogok tesztelni hátha kapok jó kis ajándékot!!! IRJATOK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy kezd megjönni? Már vérzel? A barátnõmnek két hét után szintén nem mutatta ki a teszt, csak 3 hétre rá... Hát sajnálom, ha mégse :( De ne add fel, köv. hónapban sikerülhet!
Peteérés utáni 15. napon negatív tesz. Kezd fájni a hasam és a cicim és kezd picit megjönni :( Ez van. Ebben a hónapban folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Írjatok, hogy mi a helyzet.... :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg nem éreztem semmit... de jó lenne, ha ez azt jelentené, hogy ott van bent a baba!!! :D
biztos nem érezted? ha nem találod, akkor valószínû tényleg jól fel van húzódva és az ilyenkor már nagyon jó jel tud lenni, mivel a menszi közeledtével ereszkedik lefelé, de ha baba van akkor "elbújik" hogy megvédje a magzatot a fertõzésektõl. hát szurkolunk ezerrel:D:D közben csajszik írjatok, ha valaki már tesztel pozitívat, vagy ha megjön az is írjon és megpróbáljuk vigasztalni! E
A kérdező hozzászólása: Hát lányok nekem annyira fent, van, hogy meg sem találtam :D Ez most jó ?
A kérdező hozzászólása: http://babatervezok.otthona.net/mehszaj.shtml Ezt találtam... most mindenki tapogat? :D
hát én is csak az utóbbi idõben nézegetem, mióta aktívan forumozok :D hát megmosom a kezem és mintha tampont raknék fel felnyúlok magamnak és megnézem hol van. mivel már nem egyszer csináltam nagyjából már meg tudom állapítani, hogy mikor van lent, vagy fent. volt hogy annyira lent volt, hogy épphogy beraktam az ujjam és már éreztem is. most meg eléggé fel kell nyúlnom, hogy érezzem és még kemény is. én úgy tudom, hogy az elég jó...
ez a méhszáj dolog engem is érdekelne
A kérdező hozzászólása: Hogy és mi alapján nézed a méhszájat? Én még sosem néztem...
mi a helyzet csajok??? hogy vagytok?? ha tegnap a méhszáj középen volt ma meg már fent, az jót jelent?
:( nagyon sajnálom! nekem ma egy nem értékelhetõ 37, 1 fokom volt, mert sokat mozgolódtam és alig aludtam az éjszaka, egyik napról a másikra kiütéses lettem ma megyek dokihoz, mert meghülyülök így a hétvégén :(:( többiek??? írjatok, hogy mi van veletek én maradok a hétvégi tesztelésnél, a vasárnapnál. holnap kapom a teszteket:D sok drukk, kedves Kérdést feltevõ ne szomorkodj, hátha a Karácsony lesz a Te idõd!!!
a kezd megjönni nekem azt jelenti, hogy elõtte van barnázás és az megy át vérzéssé. sajnálom hogy Te is negatív lettél. :( kéne valami összesítés hogy kinek sikerült kinek nem. :) és akiknak nem sikerült jövõ hónapban újra folytathatjuk itt együtt az izgulást :) ti beoltattátok már magatokat? vagy be fogjátok?
ja amúgy tesztelsz vagy csak várod hogy ne jöjjön meg?
hát én jövõ hét végére nem várom úgyhogy én még korán vagyok csak érdekelt hogy sok lelkes babára vágyóból mennyi van még itt. fölöslegesnek tartottam egy újabb kérdést kiírni hogy "ki nem várja jan. 6-8 környékén :)
Elvileg én holnapra nem várom. Fájnak a melleim, és tegnap fájt a hasam miután kifújt a szél.
Van még itt valaki akinek a múlt hónapban nem sikerült?
A kérdező hozzászólása: Én is pont így érzem magam :) Ha látok egy babát, fülig ér a szám, aztán rögtön elkenõdök, hogy nekünk meg nem jött össze... az elsõt még el is vetéltem... szóval teljesen normálisnak tartom ezt az ingadozást.
én hol el vagyok kenõdve, hol bizakodok. szinte percenként változik :) most pozitív vagyok ebben a hónapban újra nekifutunk és ismét izgulhatunk az eredményért és nem csak a párommal kette, hanem itt is izgulunk egymásért. szeritem ez tök jó.
A kérdező hozzászólása: Csináltam, és negatív lett :(
Kérdezõ! csináltál tesztet??? én igen tegnap és sajna negatív, de még reménykedem, mert nem is jött meg és még mindig 37-37, 1 a hõm... Többiek????? írjon már valaki jó híreket, hátha jó hatással van ránk is:D
Szia! Már írtam ide, de nekem sajnos megjött idõnap elõtt! :( Így pont karácsonykor nemvárom!!! Remélem ezt hozza a Jézuska! :) ) Ami téged illet, szerintem próbálj egy tesztet ki hétfõn mert még lehet, hogy baba is van!!! Nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Most meg már nincs semmi mensi... a hõm 36, 8, és most vettem észre, hogy a tegnapi negatív teszten (amit még nem dobtam ki) van egy nagyon-nagyon halvány csík. Most akkor mégis lehet baba? Hát már meg lehet õrülni ettõl...
hát nagyon sajnálom...:( én meg megvettem a tesztet, de csak holnap reggel akarom használni és olyan nehéz:D még semmi ma van a 31.napom. bár van néha megjön érzés, de egyáltalán nem görcsölök... azért megírom majd holnap az eredményt, ha nem baj... nektek boldog Mikulást, és bízzatok Jézuskában!!
A kérdező hozzászólása: Már meg is jött a mensi, bár még csak vérfoltos... olyan mintha meg sem lenne igazából... elég fura :S A hõm visszament 36, 5-re... a fene sem érti mi van velem. Jövõ hónapban szívesen "taliznék" ismét a negatívosokkal! Hátha most összejön! Jézuska igazán besegíthetne :)
bocsi impulla helyett ampulla:D:D
sziasztok ! voltam bõrgyógyásznál és azt mondta valamire allergiás vagyok, de nem tudja megmondani mire, mivel mondtam neki h semmi ujat nem használtam, ettem, ittam mostanában. szóval adott calciumot (impulla) és olyan kenõcsöt ami biztos nem árt, ha baba van. mert õ is mondta, hogy hááát, mindenképp csináljak tesztet:D:D hétvégén írom az eredményt! E
sziasztok ismét én akinek a nyák alapján csak 8-9 körül kéne nem jönnie. sokszor van megjön érzésem már most, pedig még addig lenne idõ, még akkor is ha megjön... iszonyatosan fájnak a mellbimbóim, feküdni se tudok rajtuk, állandóan ennék és aludnék. reggel ébredés után megnéztem a hõm (ilyenkor utálom , hogy nem vezetem) 37, 1 volt hüvelyben hát reménykedem szurkolok Nektek is, és a kövi hónapra annak, akinek most sajna megjött!!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :( Szurkolok, hogy a következõ sikerüljön! És köszi, hogy drukkolsz nekünk!
Sziasztok Csajok! Nekem sajna hamarabb jött meg 2 nappal mint kellett volna! :(((((( Igaz én 30-ra nem vártam! Nektek még szorítok nagyon! Sylk
A kérdező hozzászólása: Ha akartok babát, miért védekeztek akár megszakításosan is? Engedjétek el magatokat! :) A másik, hogy képzeljétek emelkedik a hõm! Ez jót jelent nem? :D
Mi megszakításosan védekezünk, de mindig várom a babót. Viszont most nem annyira, mert a fogaimra antibiotikumot szedek. Remélem most kivételesen megjön. Mikulásra babókat kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Én pont két hetet várok, tehát dec. 4 v. 5-én fogok tesztelni reggel. Nekem nov. 5-én volt meg, tehát megint ezeken a napokon kéne meg nem jönnie :) Ha gondolod tesztelj, de ha még nem mutatná ki nehogy elszomorodj, mert akkor csak várni kell még pár napot! :) Drukk! :)
Jaj de izgi! Ti megvárjátok amíg esetleg késik 1-2 napot vagy pé után 10-12 nappal teszteltek? Nekem szerdán lett pozi az LH teszt aznap akcióztunk. 30án tesztelhetnék szerintetek? Lenne értelme?
A kérdező hozzászólása: Nekem is menszi után egy héttel fájdogált, másnap akcióztunk is ennek örömére :) Én szedem az Elevitet is már másfél hónapja folsavval együtt. Remélem ettõl erõsebb lesz a szervezetem...
Elvileg én is 5-re nem várom, de én úgy érzem, hogy hamarabb volt peteérésem, mint szokott. (de csak sejtem mert sajnos csak a közepétõl vezetem a ciklus.hu-n a hõmet. De volt ovu fájdalmam menszesz után egy héttel. Valószínûleg azért mert késett elõzõ menszeszem és ez bezavart. Mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Természetesen csatlakozhatsz, nem zártkörû a buli :) Isten hozott köztünk! :) Neked is szurkolunk! :D
szijasztok! csatlakozhatok? az én dolgom most elég furi, de én is 6-ra nem várom! a mult hónapban késett több mint egy hetet, és mielõtt (sajna) megjött elõtte voltunk együtt pár nappal apucival. most kellett volna lennie p.é-nek, de se híre, se hamva, viszont méhszáj fent, hányinger és iszonyú fáradság. hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi ez. majd kiderül. szurkolok nektek is!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben csajok! ;)
Én is fogok jelezni :)
elsõ vagyok. Mindenképp jelzek bármi történik! Üdv Sylk
A kérdező hozzászólása: Oké, nagyon örülök nektek, hogy írtatok, tartsuk is a kapcsolatot! Írjatok, ha bármi tünet, vagy teszteredmény van! Így máris jobb, nem? :)
Akkor már 3an vagyunk akik drukkolunk egymásnak :) Nekünk is a héten volt pé. Remélem jól idõzítettünk :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is szurkolok neked. Nekem is missed ab. volt.
Esküvõig még védekezünk így, aztán már szabad az út. Viszont nagyon jó hogy emelkedik a hõd! :) Drukkolok
Hogy vagytok csajok? Van valakinek már valami tünet? Vagy túlságosan türelmetlen vagyok?
A kérdező hozzászólása: Én se haragszok, péntek reggel tesztelek egy Qupidot.
én nem haragszom :) szombaton tesztelek megint hátha :)
hát szerintem a teszelgetéseknek még semmi értelme, csak felesleges lelombozást okoz!! próbáljuk meg mással tölteni az idõt!! hétvége elõtt szerintem felesleges a tesztelés! remélem most nem haragudtatok meg rám...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Tesztelj még, hátha! Jaj már olyan idegölõ ez a várakozás...
A kérdező hozzászólása: Köszi lányok, még pénteken is tesztelek. Nekem is szurkál, és megjövõs érzés van... ez most jó?
nekem is szurkált és megjövõs hasfájásom volt. teszteltem. neg lett :( nem tudom van-e értelme pár nap múlva újra tesztelni....
sziasztok! jajj el ne keseredj, hogy negatív, hisz még egy hét van!! nekem valószinû (nyákból) hogy késõi p.é-m volt, és 9-10-e körül kéne nem jönnie, azaz másfél hét mulva de már megjön érzésem van és szurkál a petefészkem... nem tudom mit gondoljak...
A kérdező hozzászólása: - lett :(
A kérdező hozzászólása: Én már nem bírom tovább, vettem egy Qupido-t, holnap reggel meg szeretném csinálni. 6 napot kéne még várni, de olyan nehéz... :)
Jövõ héten szombaton 5-e. Ki hogy van?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok mi újság van? Én már elkezdtem pisilni járkálni egyre gyakrabban, és úgy érzem, mintha puffadtabb lenne a hasam... így voltam ezzel a korábbi terhességnél is :) Szóval bizakodok...
A kérdező hozzászólása: Ha magasan marad a hõ, akkor nem lesz menszi, és félig lehet örülni így tesztelés elõtt. :)
Hú az jó jel ugye? :) Én nem hõmérõzök úgyhogy magamról nem tudok még ilyen biztatót sem írni!
A kérdező hozzászólása: Szerintem még várjunk a tünetekkel. Nekem csak annyi, hogy emelkedik szépen a hõm. :D
Igaz én 30-ra nem várom, de azért nagyon szurkolok neked is!! Nekem sajna missedem volt májusban, de már nagyon szeretnék babáááááázni!

Hogy lehet kibírni az első 12 hetet? Volt már két vetélésem. Most szedek a pajzsmirigyemre is gyógyszert és Utrogesztánt is. Meg vitaminokat, és sok gyümit eszem.

Alig várom, hogy mehessek uh-ra. Most vagyok 5+5 hetes. Jövő héten megyek dokihoz. Egyfolytában ezen jár az eszem.Előző terhességeket be kellett fejezni a 10. illetve a 12. héten. Elhaltak, de azt se tudom mikor, egyiknél se hallottam szívhangot egyszer sem! :( Ezt a babát nagyon szeretném, mit tehetnék még, hogy megmaradjon, és ne őrüljek meg a következő hetekben?

Legjobb válasz: Dolgozol, vagy veszélyeztetett terhesként otthon vagy? Ne ugrálj, feküdj annyit, amennyit lehet, és tényleg nagyon figyelj oda a hirtelen mozgásokra és hogy ne erõltesd meg magad. Nagyon szorítok Neked, remélem, minden rendben lesz!

Dolgozol, vagy veszélyeztetett terhesként otthon vagy? Ne ugrálj, feküdj annyit, amennyit lehet, és tényleg nagyon figyelj oda a hirtelen mozgásokra és hogy ne erõltesd meg magad. Nagyon szorítok Neked, remélem, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Dolgozom, de irodában, úgyhogy nem gáz. Dokim még nem is tudja, hogy babát várok. Egyenlõre felesleges. Nem vagyok veszélyeztetett. Két vetélés után nem mindenhol vesznek egybõl annak. Nekem olyan tanácsra lenne szükségem, hogy hogyan tudnám elterelni a gondolataimat. ne egyfolytában ezen pörögjek. :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, segítettél! Nekem is magas volt a tsh-m. 3 hónap alatt a Letrox levitte 1, 7-re. Most az a gond, hogy pont mielõtt kiderült volna a baba, voltam ellenõrzésen, vérvételen. Ezért most a labor nem engedi, hogy újra küldjön a dokim (1 hónapon belül nem lehet ismételni a tsh labort), hogy megnézhessük az értéket, hogy tudja, hogy kell-e emelni. Ez miatt is parázok. Október 3-ra derül ki, hogy kell-e emelni (27-én megyek laborba). Addigra már 8 hetes leszek.
Szia, utolsó vagyok! A tb sajnos nem támogatja a tsh vérvételt egy hónapban többször, de ha megteheted egy magánklinikán leveszik a vért 2-3 ezer forintért és pár napon belül megvan az eredmény!Nekem az orvos mondta, hogy ilyenre ne sajnáljuk a pénzt és igaza van, ezen már ne múljon! Te is megnyugszol ha tudod, hogy minden rendben!
Szia! Én majdnem ugyanebben a cipõben járok. Egy elhalt babám volt nekem is. Azt írtad hogy doki még nem látott de szeded az utrogestant. Nekem is van még abból. Szerinted szedhetem amíg nem látott orvos? Nem artok vele a babának? Elõre is nagyon köszönöm a választ.

Félek.5 hetes terhes vagyok. Mindennél jobban vágytam erre a babára. Régebben volt egy vetélésem. És félek, hogy nehogy most is igy járjak. Nagyon aggódom. Ha már egy picit szúrkál a hasam megijedek. Mit tegyek?

Már itthon vagyok táppénzen,nem dolgozom.Nem emelgetek stb.e azért fözök,mosok,takarítok stb....félek....mivel tudom a legnagyobb biztonságot nyújtani a pocaklakómnak?

Legjobb válasz: Kigyenesúlyozott élet: azaz ne aggodalmaskodj. Tudom, könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Én is rettegtem 5 hetesen a picikémért (erõsen véreztem), nagyon féltem, hogy elveszítemõt, akit annyira vártunk. Mégis nyugalmat kellett magamra erõltetnem, mert az idegeskedés csak ártott. Szedj terhesvitamint, Magne B6-ot, igyál elegendõ vizet, és pihenj sokat, ha a tested ezt mondja.

Kigyenesúlyozott élet: azaz ne aggodalmaskodj. Tudom, könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Én is rettegtem 5 hetesen a picikémért (erõsen véreztem), nagyon féltem, hogy elveszítemõt, akit annyira vártunk. Mégis nyugalmat kellett magamra erõltetnem, mert az idegeskedés csak ártott. Szedj terhesvitamint, Magne B6-ot, igyál elegendõ vizet, és pihenj sokat, ha a tested ezt mondja.
Semmi baj hogy elmúlt a hányingered, még visszajöhet, de ha nem lesz az sem baj.Nekem sosem volt, most vagyunk 24 hetesek.Beszélgess a babádhoz, én az elején mindig kértem hogy maradjon itt velünk, szerintem jót tesz Neked is:-) nem lesz semmi baj, pihenj sokat, a magnéziumot szedheted nyugodtan, legalább nem fog annyira szurkálnia hasad.Mikor kell visszamenned a dokihoz?
Szia Nekem 2 vetélésem volt a 3. terhességemet új dokinál kezdtem aki egybõl utrogestant írt fel, a 8. héten vérezgetni kezdtem a pánik egybõl megvolt a doki felemelte az adagom. Lehet, hogy a gyógyszernek köszönhetõen vagy csak mert gyerekem velem akart maradni ......most már 10 hónapos :)
szedjél vitamint, folsavat, de gondolom ezt már szeded. ne stresszelj, ne izgulj. tudom könnyû ezt mondani, de van egy határ amin felül te már többet nem tudsz tenni a babád érdekében, ezt el kell fogadni. velem is megtörtént, most próbálkozunk újra, és én ilyen gondolatokkal készülök a babára. szerintem jól tetted, hogy már nem dolgozol, ha sikerül a baba én sem fogok egy percet sem. pihenj, élvezd ki az otthonlétet, nyugalmat, hallgass zenét stb. kiderült, hogy az elõzõ baba miért ment el? és gratulálok :D
Szia! Azzal ha nem stresszeled tul magad! Mult év májusban volt egy missed-em, most 14 hetes vagyok, és minden rendben a picivel.Nem szabad butaságokon agyalnod!!!Nincs azzal a picurral semmi gond, növekszik, ezért érzed néha a szúrkákat.Pihenj minél többet, ne emelgess, és ne idegeskedj hisz õ is megérzi.Végezd el az otthoni dolgaidat, és du. pihenj.Én is ezt teszem.Gondolom magazatvédõ vitamint szedsz, és ajánlott a Magne B6 is.Én még ezen kivül C vitamint, és Kalcium pezsgõtabit szedek, ezt nem a magnéziummal egy idõben, mert üti egymást a két "gyógyszer". Nyugalom, nem lesz semmi baja a kicsidnek! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nem derült ki végül az ok...azt hiszem nem volt életképes. Szedem az Eleveitet.Magne B6-ot még nem mondta az orvos, addig nem merem. 2 napig volt hányingerem, de most elmúlt és nem tudom mire vélni.
A kérdező hozzászólása: Most megyek még csak elöször 3 órára...már izgulok:) Olyan hihetetlen hogy van babám...alig akartam elhinni...4 tesztet is csináltam, mire felfogtam:)
Szia kedves kérdezõ! Mintha én írtam volna a kérdést... Ma teszteltem pozitívat. Van már két gyermekem, akikkel nem tudom miért a 8 héten vérezni kezdtem, de szerencsére a magzatvédõk megtartották õket:) Most hiába kéne nagyon örülnöm a pozi tesztnek, nem merek, mert félek a továbbiaktól. Én is próbálok pihenni, nem agyon dolgozni magam, még 2 nap múlva megerõsítem magam még egy teszttel és utána jöhetek táppénzre egészen szülésig.(fegyveres erõknél így van) Hogy utána mi lesz még fogalmam sincs. Remélem írsz még, vagy dumcsizhatnánk privátba valahogy, ha van kedved.
A kérdező hozzászólása: Szia elözö válaszoló! Van kedvem, jó ötletnek hangzik.Szerintem próbálj meg privát üzenetet küldeni és akkor emailben fogom megkapni a leveled.
Okés, megy az e-mail!

Volt egy vetélésem már. Most megint pozi a tesztem. Ha elmegyek a háziorvoshooz ő is tud nekem felirni ilyen magzatmegtarto valamit? Nyaral a nődokim

Legjobb válasz: Szerintem valamit biztosan tud adni,de a legjobb az lenen,ha egy nõ nõgyász írna fel neked!

Szerintem valamit biztosan tud adni, de a legjobb az lenen, ha egy nõ nõgyász írna fel neked!
Hátiorvos NEM írhat fel
Szerintem nõdokihoz menj, õ az, aki biztosat tud mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!