Találatok a következő kifejezésre: Volt már vetélésem (173 db)

Akinek volt már vetélése, voltak tünetei? Úgy értem előtte fájások, görcs, vérzés, stb.

Legjobb válasz: nekem volt vetélésem, a vérzés elötte egy héttel volt, amikor rohantam a dokihoz azt mondta, hogy ez nagyon rossz jel, lehet, hogy vetélés lesz a vége, habár akkor mindent rendben talált...aztán egyszer csak reggel begörcsöltem, körbe a derekam hasam nagyon fájt, iszonyatos volt, aztán a végén jöttek a méhösszehúzódások, vérzés utána is volt, mikor elment a baba, hát én még életemben nem láttam annyi vért mint akkor, nagyon megijedtem :( nem kívánom senkinek. 12 hetes voltam.

nekem volt vetélésem, a vérzés elötte egy héttel volt, amikor rohantam a dokihoz azt mondta, hogy ez nagyon rossz jel, lehet, hogy vetélés lesz a vége, habár akkor mindent rendben talált...aztán egyszer csak reggel begörcsöltem, körbe a derekam hasam nagyon fájt, iszonyatos volt, aztán a végén jöttek a méhösszehúzódások, vérzés utána is volt, mikor elment a baba, hát én még életemben nem láttam annyi vért mint akkor, nagyon megijedtem :( nem kívánom senkinek. 12 hetes voltam.
Nekem is volt, 11 hetesen. Semmi elõjele nem volt nálam, egyszer csak elkezdett belõlem ömleni a vér... Olyan volt mintha bepisiltem volna, a wc-n viszont már láttam h vér, nagyon sok volt és nagyon meg is ijedtem... Mûszeres befejezés lett a vége, mert lehet elvéreztem volna.
21 hetesen vetéltem el és nem volt semmi tünetem csak hirtelen elfolyt a magzatvíz de semmi vér és görccsel nem járt de nem kell ilyenekre gondolni minden rendben lesz 18 hetes km
szia. nekem 8hetesen volt. kicsi vér és görcsölés. kicsit erõsebb görcs mint a mensi görcs. 16.hetes kismami 2. babával :)
Nekem volt már egy pár vetélésem. Mind más volt. Volt több olyan is, aminek semmi elõjele nem volt, és volt olyan is, amelyiknél fájt nagyon a derekam, nyilalt a hasam és véreztem, de akkor sem dõlt belõlem a vér.
nekem 6 hetesen nem fejlõdött tovább a magzatom, semmit nem éreztem, még a terhességi tünetek is megmaradtak, 8hetes uh-on derült ki hogy baj van. Mûteni kellett. azóta várjuk a kisbabánkat, és minden tökéletes! 27hetes k.m.

6hetesen megyek Uh-ra látni már a babót? 5 hetesen voltam és akkor csak a petezsák volt. Sajnos volt már vetélésem ezért a korai vizsgálatok.

Legjobb válasz: Nekem 2 vetélésem volt.A 3 terh.nél 5 hetesen csak gesztációs gyûrût írt a doki,kaptam Utrogestant és 8 hetesen kellet visszamennem. http://www.kepfeltoltes.hu/view/090303/K_p000_www.kepfeltolt.. Akkor ilyen volt:) 7 hét után már szívhang is van.

Nekem 2 vetélésem volt.A 3 terh.nél 5 hetesen csak gesztációs gyûrût írt a doki, kaptam Utrogestant és 8 hetesen kellet visszamennem. http://www.kepfeltoltes.hu/view/090303/K_p000_www.kepfeltolt.. Akkor ilyen volt:) 7 hét után már szívhang is van.
Szia! szerintem-ha jó a gép, jó a doki, éppen úgy van a picur-akár már látható is lesz. A biztosabb a 7. hét, akkor már szívhang is lesz:)
A kérdező hozzászólása: Ugy várom már a hétfõt:) Nagyon ari a kép:) )) Remek a doki és jo a gép is.Már kaptam képet a petezsákról is és szépen látszik, kb 6mm-es.
Én 6 hetes és 1 naposan mentem elõször, akkor 3.5 mm-es volt a baba, volt szívmûködés is, szóval ha minden igaz, simán látszik már a babóca.Minden jót nektek!
Én is 6+1 hetesen voltam elõször uh-n, szépen dobogott a szive és 6 mm volt:)

12+6 hetes kismami vagyok. Utrogestant használtam a 12 hétig mert volt már vetélésem. Ha eddig nem volt baj ezután már nem igen lesz ugye? Már nem bánnám ha szülni mennék hogy tudjam hogy semmi baja!

Legjobb válasz: Nyugi!Ahogy telnek a napok úgy csökken a vetélés kockázata.Ha minden rendben volt eddig és jól vagy, akkor ne görcsölj feleslegesen. 15 hetes pocakos

Nyugi!Ahogy telnek a napok úgy csökken a vetélés kockázata.Ha minden rendben volt eddig és jól vagy, akkor ne görcsölj feleslegesen. 15 hetes pocakos

Volt már vetélésed? Esetleg volt, hogy több baba volt a pocidban, és közülük ment el?

Kisbabát várok és érdekelne "mik az esélyek" több babánál.

Legjobb válasz: Szia! Elõször is gratulálok a babákhoz! Nekem 1 hónapja volt missed ab-om, 1 baba volt. Szerintem nem számít hogy 1 vagy 2 baba van-e a pocidban, állítólag elég egy front is a vetéléshez.... Próbálj meg nem ezen stresszelni!

Szia! Elõször is gratulálok a babákhoz! Nekem 1 hónapja volt missed ab-om, 1 baba volt. Szerintem nem számít hogy 1 vagy 2 baba van-e a pocidban, állítólag elég egy front is a vetéléshez.... Próbálj meg nem ezen stresszelni!
Nekem szeptemberben volt missed ab.-om, 2 magzatot veszítettem el, még kicsik voltak, de még nem vagyok túl rajta. Igyekeztem nem parázni, mert nagyobbrészt a természeten múlik az eleje, ez volt a 2., de már van egy gyerekem, aki feledtet minden szomorúságot.
Nekem volt 3 iker terhességem, a doki már elõre megmondta, hogy nincs nagy esély az életben maradásra 9 hetesen haltak el! Õk nem akartak megszületni!Viszont tavaly októberben megszülettek az ikreim fiú/lány! :) Nagyon be voltam tojva, hogy megint így járok de hál'istennek sikerült!
Szia!Nekem is voltak ikreim, 6 hónapig tudtam õket elvinni, ikertranszfúzió miatt elhaltak.Egypetéjûek voltak.A sors akarta így, ma már így fogom fel, pedig én mindent megtettem, de ez nemcsak rajtam múlt.Mára már kihevertem, és szeretnék kisbabát újra.Bele se merek gondolni mi lenne ha egyszer megint 2 lenne a pocakomban...Egy ilyen dolog után.Amúgy több babánál gyakrabban kell járni ellenõrzésre, jobban oda tudnak figyelni rátok.Boldog babavárást!

Olyan anyukakat kerdeznek akiknek volt mar vetelese, es utana egezseges gyereket tudtak vilagra hozni. Mit tehetnek annak erdekeben hogy ne jarjak ugy megint? Jarjak hetente ultrahangra? 9hònapig csak feküdjek? Mit Tanacsoltok? 7hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem már volt egy vetélésem most 37 hetes vagyok.sajnos semmit nem tudsz tenni ha baba meg akar maradni akkor meg is fog.ha meg nem akkor 3elmegy.attl hogy minden héten uh-ra mész nem jelent semmit...attól még 23 hetesen is elvetélhetsz.egyébként nem is egészséges annyi uh, 4 van a terhesség alatt.az én babám pl utálja...utána mindig bekeményedett a hasam. a 9 (10) hónap fekvést azért megnézném,annyi erõd nem lenne szüléskor hogy úgy kellene feltenni az ágyra.NE aggódj tedd azt amit eddig is.ne emelgess,ne erõltesd meg magad,és nem lehet baj...

Nekem már volt egy vetélésem most 37 hetes vagyok.sajnos semmit nem tudsz tenni ha baba meg akar maradni akkor meg is fog.ha meg nem akkor 3elmegy.attl hogy minden héten uh-ra mész nem jelent semmit...attól még 23 hetesen is elvetélhetsz.egyébként nem is egészséges annyi uh, 4 van a terhesség alatt.az én babám pl utálja...utána mindig bekeményedett a hasam. a 9 (10) hónap fekvést azért megnézném, annyi erõd nem lenne szüléskor hogy úgy kellene feltenni az ágyra.NE aggódj tedd azt amit eddig is.ne emelgess, ne erõltesd meg magad, és nem lehet baj...
ahogy kiderült a 2. terhesség, orvoshoz mentem és kértem magzatvédõ vitamint. Sokkal többet nem nagyon tehetsz. A babák sokszor elmennek, minden diagnosztizálható ok nélkül, és hacsak nincs valamilyen ezt befolyásoló betegséged, akkor másodjára nem fog megtörténni. HA ne adj isten, újra megtörténik, akkor magadban kell keresd a hibát, valami betegséged lehet, amirõl nem tudsz.

Akinek volt már vetélése az mit tapasztalt? A görcsök folyamatosak vagy megszűnnek akár órákra mintha elvágták volna és majd kezdődik előről?

Legjobb válasz: Volt olyan vetélésem,amikor folyamatosan fájt a hasam , és volt olyan is amikor csak egy kis barna folyásom volt

Volt olyan vetélésem, amikor folyamatosan fájt a hasam , és volt olyan is amikor csak egy kis barna folyásom volt
A kérdező hozzászólása: 12 hetes kismami vagyok. Sajnos nekem is volt már egy vetélésem, de semmit nem éreztem. A héten voltam orvosnál ott azt mondták minden rendben. Viszont tegnap és ma délelõtt is több órán keresztül az alhasamnál hol jobb, hol bal oldal, valamikor középen éreztem valami fura érzést. De mikor lepihentem mintha elvágták volna.
Menj el orvoshoz, ne itt kérdezõsködj!!!!!! :S :S Remélem semmi bajod!
Mensi szerû görcsök(nem erõsek)a terhesség alatt elõfordúlnak többször is.Ilyenkor nõ a méhed.Persze azért menj majd el orvoshoz, de ha nem iszonyú erõs a fájdalom, és pihenéstõl javúl, akkor szerintem nincs semmi baj, csak azt érzed, amit minden kismama érez idõnként.

Ha volt már vetélésem (spontán és missed is) és most megint terhes vagyok, várjam meg a 6. hetet vagy menjek rögtön orvoshoz? Most vagyok az 5. héten.

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami

Szia! Mindenképp menj el amint tudsz dokihoz! Nekem is volt egy spontán vetélésem tavaly, úgyhogy mikor utána megint terhes lettem, egybõl elmentem 5 hetesen a dokihoz õ pedig írt is fel utrogestant. Nem is volt eddig semmi baj. 20 hetes kismami
Szia! Nekem is volt vetélésem és, ha megint terhes lennék, egybõl elmennék az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Nekem sincs semmi "rossz" tünetem, így én is azon filózom, hogy a 6. hétig tuti várok. Az még egy hét. Addig pozitívan gondolkodom és TUDOM, hogy minden rendben lesz. :) ))
ja és irj, hogy mi lett! elõzõ voltam!
Menj dokihoz, én is igy gondolkodtam egy vetélés után. De remélem, hogy jó dokid van és ha nincs egybõl szivhang, akkor nem rémiszt halálra, vagy nem küldd el már egybõl operáltatni, hanem vár, ahogyan azt kell. Ebbõl a szempontból én megfogadtam, hogy a következõ terhességemmel, csak 8 hét körül megyek, mert addig csak az én pozitiv energiám vesznek körül. Engem a doki 7 hetesen megijesztett, hogy nincs szivhang és szétidegeskedtem magam és már rámvetette a keresztet. De nekem ezúttal nem volt vérzésem, és éreztem hogy nagyon terhes vagyok, minden létezõ jel arra mutatott. És most 11. hetes boldog kismami vagyok és a szivhang a 8 hét végén jelent meg, csak lassan fejlõdött a kicsi. Sok szerencsét, és nem adni fel!
Nekem a két missed ab után mondta az orvos hogy rögtön menjek ha pozitív a teszt, írt fel duphastont, de csak késõbb csinált uhát, olyan hat hetesen.Szerintem menj, és valszínû ír fel neked is gyógyszert.Sok sikert.
Szia! Szerintem menj a lehetõ leghamarabb orvoshoz, fõleg, mivel már sajnos volt vetélésed, így az orvos is ennek megfelelõen fog majd kezelni téged, szerintem.
szia! Természetesen ez szubjektív vélemény. Nyugodtan menj el nõdokihoz , és õ majd tudni fogja, mi a következõ lépés. A kézi vizsgálatot annyira nem sürgetném , mert lehet hogy ez egy kicsit "babonás" hozzáállás, de az uh-n úgyis kiderül, hogy mi a baba helyzete ; a kézi vizsgálat meg mégiscsak egy " belenyúkálás". Én úgy 8 hetesen mentem , mert így éreztem jónak, de az ab-ok miatt neked tényleg érdemesebb most már felkeresni a dokit! 1 kismami
Szia! Nekem is volt tavaly nyáron Missed AB-m.Én rögtön mentem orvoshoz mihelyst pozitívat teszteltem.Az orvosnak elmondtam, hogy aggódom és megértett, nem nézet rám szemrehányóan.Amíg nem lett az embriónak szívhangja hetente jártam UH-ra.Minden jót kívánok nektek. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, még csak petezsákot látott, azt mondta 4 hetes 3 napos vagyok (ezen meglepõdtem, mert a kalkulátorok 5+4 hetesnek tituláltak). Írt fel Duphastont és Utrigestant is, meg vitamint kell szednem és sokat pihenni. 2 hét múlva kell visszamennem. :)

Akinek volt már vetélése, hogy nem gondol a következő terhességnél arra hogy baj lehet?

2 éve volt egy vetélésem és most ujra babát várok,de annyira félek hogy megint gond lesz.Nem tudni mi volt az ok az el?z? terhességnél mert csaka a vérvételb?l tudtam meg hogy baba volt.5 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Nekem is volt vetélésem (missed ab).Tudom mit érzel mert én is babát várok.De nem szabad negatív dolgokra gondolnod.Csak a jóra, hidd el ez a pici most meg fog maradni!Erõsen kapaszkodik beléd és nem enged el.Olvasgass sokat, pihenj amennyit csak tudsz és nem lesz baj.Nekem a doki írt fel Duphastont, Te nem kaptál? Minden jót kívánok nektek! 15 hetes

Szia!Nekem is volt vetélésem (missed ab).Tudom mit érzel mert én is babát várok.De nem szabad negatív dolgokra gondolnod.Csak a jóra, hidd el ez a pici most meg fog maradni!Erõsen kapaszkodik beléd és nem enged el.Olvasgass sokat, pihenj amennyit csak tudsz és nem lesz baj.Nekem a doki írt fel Duphastont, Te nem kaptál? Minden jót kívánok nektek! 15 hetes
Nekem egy hónapja volt missedab. mûtétem. A 6. héten halt el a magzat, de véletlen derült ki a 8. héten. Én is nagyon félek, hogy mi lesz legközelebb. Mi még kb. 2 hónapot 'pihenünk' és megint próbálkozunk. De szerintem, Neked most mindenképpen örülnöd kellene és csak jóra gondolni.Pozítív gondolkodás!!! Sok sikert!!
nekem nyáron volt egy vetélésem. azóta még nem próbálkoztunk újra, de bennem is van félsz. viszont tudom, hogy babátvárni csak pozitívan lehet, szóval félre a gondokkal, a múlttal, foglalkozz most a picivel! Biztosan nem lesz baj, hiszen õ jól van és növekedik, nem?
szia nekem is volt két vetélésem mind a kettõ az 5. héten halt el, jelnleg 14 hetes boldog kismam vagyok szerintem nem lehet nem rá gondolni nekem a 4. és 12 hét között minden héten volt orvosi vizsgálatom persze nem az orvos mondta hanem én mentem mindig erre most leht azt mondani hgoy h...vagyok de nagyon féltem és egy kicsit még mindig félek legszívesebben most is mennék minden héten hogy tudjam hogy minden rendben van e, de megnyugodni majd csak akkor fogok ha már a kezemben lesz a pici babuci nagoyn boldog babavárást kívánok
Szia! Tudom, hogy nagyon nehéz, de nem szabad arra gondolni, hogy megint baj lehet. A korai vetélések oka az esetek nagy részében sose derül ki, de sokszor az élettel össze nem egyeztethetõ genetikai sérülés áll a hátérben. Ha megkérdezed a környezetedben lévõ hölgyeket, akkor azt tapasztalod, hogy kevés olyan nõ van akinek annyi terhessége volt mint ahány gyereke van. (nem azért mert elvetette) Ezzel azt akarom mondani, hogy egy-egy vetélés nagyon sok nõ múltjában ott van, és a többségüknek a következõ terhességeiknél nem volt semmilyen probléma. Egy vetélést úgy kell tekinteni, hogy van ilyen de az messze nem jelenti azt, hogy a következõ terhességnél biztos megint baj lesz.
Szia!A második válaszoló vagyok.Jó ötlet a magánorvos, nekem is az van és Õ írta fel a gyógyszert.A kezdeti idõszakban szinte minden héten (3hétig) mentem UH-ra, a doki kérésére.Most 4hétig nem voltam, de a héten megyek és nagyon várom.Tényleg pihenj sokat és ha tanácsolhatom kerüld addig a házaséletet amíg a dokival nem beszélsz.Mi el lettünk tiltva (végéig a 9hónapig) de nem bánjuk, ha ezen múlik a baba egészsége.Ja és inkább tusolj de ne forró vízben.És ne nagyon emelgess. De ezekre majd mind kérdezz rá a dokinál. Nem lesz semmi baj!!!!!
SZIA SAJNOS NEKEM IS VOLT MISSED AB. TAVALY NOVEMBERBE A 12.HÉTEN. MOST ISMÉT BABÁT VÁROK, NEHÉZ NEM A ROSSZRA GONDOLNI, NEKEM LEGALÁBBIS.FÉLEK, MÉG NEM VAGYOK TÚL AZ ELSÕ TRIMESZTEREN, MÉG CSAK MOST VAGYOK 7 HETES. VISZONT KAPTAM TERHESSÉG TÁMOGATÓT, UTGOGESTANT, CSAK REMÉNYKEDEM H MINDEN RENDBEN MEGY MAJD MOST.MINDIG ARRA GONDOLOK H VMIÉRT MEGVAN AZ OKA ANNAK H MOST ILYEN HAMAR MEGFOGANT EZ BABA, ÉS ANNAK IS MEGVOLT AZ OKA H AZ ELÕZÕ KICSI NEM MARADT MEG!CSAK OLYAN LASSAN MEGY AZ IDÕ... VISZONT FOKOZOTTABBAN FIGYEL A DOKI IS MOST ÚGY VESZEM ÉSZRE, 2 HETENTE MEGYEK UH-RA, MERT A MÚLTKOR 3 HETE VOLT BENNEM Ú A KICSI H NEM ÉLT, ÉS ELÉGGÉ ROSSZUL IS VOLTAM. DRUKKOLOK NEKED IS NAGYON, SZIA
éllítólag egy vetélés után nagyon hamar felkészül a szervezet egy újjabb babára, és nem lesz probléma, mert a szervezet felkészültebb. persze ez csak akkor igaz, ha nem valami szervi okból ment el a gyerek.
Szörnyen aggódik az is, akinek nem volt vetélése. Nekem sem volt, mégis mindenen aggódtam )néha még most is). Akkor mindig arra gondolok, hogy van VALAKI - aki nem fent az égben van, hanem itt, láthatatlanul velünk, és - neki van hatalma mindenre, és õ õrzi az én kis bébimet is. És minden, ami történik, nem véletlen van. Õ vigyáz ránk, és szereti a kis bébimet is, és rá is vigyáz. (Nem vagyok szektás, tényleg. Kicsi gyerekeknek tanítok református hittant.) Nyugodt és örömteli babavárást! 18 hetes kismami Ui.: és tényleg ne olvass rémsztorikat! (ahogy egy elõttem szóló írta) Fölösleges!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nem kaptam duphastont, nem tudom miért nem de elmegyek maszek dokihoz hátha mond mást mint az sztk-s doki.Próbálok nem a rosszar gondolni, de annyira féltem õt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.Mi nem szexelünk a párommal amióta tudom hogy babánk lesz, pedig nem doki mondta, és csak tusolok, nem merek bele ülni a meleg vízbe.Az a baj h a doki megnézett uh-al és azt mondta terhes vagyok, és ennyi.Ja és hogy szedjek femibiont, ezen kívül semmit nem mondott pedig tudta h volt vetélésem.Hát nagyon rossz volt h ennyire nem figyel rám!

Van olyan itt akinek volt már vetélése (és műtötték) és utána csak sokára tudott újra teherbe esni?

Itt sokan írják, hogy a vetélés utáni m?tét (missed ab) után nagyon hamar teherbe lehet esni. És mi van ha nem? Nekem októberben lesz 1 éve hogy megm?töttek mert elvetéltem. Aggódnom kéne? Vagy van más is akinek több mint egy évre rá sikerült csak újra teherbe esnie minden segítség (orvosira gondolok) nélkül?

Legjobb válasz: Nekem három év múlva jött össze újra a terhesség, nekem ez iszonyatosan hosszú idõnek tûnt, de én már 32 éves vagyok, talán ezért is. Szerintem ne aggódj, mert nem hiszem, hogy ennek bármi köze is lenne a vetéléshez, vagy a mûtéthez. Egyszerûen akkor estem teherbe, amikor készen álltam rá lelkileg és el tudtam engedni az elõzõ babát. Megérte várnom, mert idén karácsonykor a világon a legszebb ajándék érkezik hozzánk: a kisfiunk! Nagyon sok sikert és ne gyötörd magad, hamarosan nálatok is megérkezhet a várva várt, csak ne akard, hanem vágyj rá.

Nekem három év múlva jött össze újra a terhesség, nekem ez iszonyatosan hosszú idõnek tûnt, de én már 32 éves vagyok, talán ezért is. Szerintem ne aggódj, mert nem hiszem, hogy ennek bármi köze is lenne a vetéléshez, vagy a mûtéthez. Egyszerûen akkor estem teherbe, amikor készen álltam rá lelkileg és el tudtam engedni az elõzõ babát. Megérte várnom, mert idén karácsonykor a világon a legszebb ajándék érkezik hozzánk: a kisfiunk! Nagyon sok sikert és ne gyötörd magad, hamarosan nálatok is megérkezhet a várva várt, csak ne akard, hanem vágyj rá.
A kérdező hozzászólása: Nagyon hálás vagyok a válaszodért. Annyira meghatott ahogyan leírtad az örömödet, hogy teljesen megnyugtatott. Tiszta szívbõl gratulálok nektek és kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen a karácsonyi "ajándékban". :) Én még "csak" 27 éves vagyok, de nagyon szeretnénk már babát a férjemmel. Kicsit kezdtem aggódni, de a te eseted megnyugtatott. Még egyszer köszönöm.

Akinek volt már vetélése, hogyan fogadta hogy újra lehet, hogy terhes?

A teszt még negatív - hat napja késik de a peteérésem nem középid?s szokott lenni. Mindjárt-megjön-érzésem van, apró szúrások az alhasban, diszkomfortérzés gyomortájt (az már egy hete.) Nem kívánom a kávét, pedig naponta háromszor szoktam inni. Nem nagyon merek tesztelni másikat, mert volt már egy vetélésem, és a pozitív tesztt?l már lehet aggódni:(

Legjobb válasz: Kb. 9 hetesen vesztettem el a babámat. Ahogy lehetett egybõl terhes lettem. Végig azt mondogattam magamnak, hogy ritkán csap kétszer ugyanoda a villám, nem lehet, hogy megint baj legyen! Én nagyon boldog voltam, valahogy bedacoltam és azt mondtam azért is lesz babám!!! Még a pozitív teszt elõtt vettem néhány babaruhát egy turiban. A lelkem valahogy ettõl megnyugodott, úgy voltam vele, hogy lesz babám és kész. Persze minden UH elõtt gombócka lett a gyomrom, hogy minden rendben van-e, mikor már mocorgott a picim, akkor meg attól pánikoltam, ha éppen nem volt olyan aktív mint elõzõ nap. Ott lebegett végig az elsõ fájdalmas emlék, de azért sikerült felülkerekednem a bánaton. Mai napig megsiratom az elvesztett kisbabám és soha nem fogom elfelejteni, hiszen õ volt az elsõ. De a 18 hónapos kis energiagombóc kisfiam mosolygása azért sokat segít... :D Fel a fejjel, szívbõl sajnálom ami történt! Nézz elõre, légy boldog és kívánom, hogy mihamarabb átélhesd a boldog, gondtalan terhességet!

Kb. 9 hetesen vesztettem el a babámat. Ahogy lehetett egybõl terhes lettem. Végig azt mondogattam magamnak, hogy ritkán csap kétszer ugyanoda a villám, nem lehet, hogy megint baj legyen! Én nagyon boldog voltam, valahogy bedacoltam és azt mondtam azért is lesz babám!!! Még a pozitív teszt elõtt vettem néhány babaruhát egy turiban. A lelkem valahogy ettõl megnyugodott, úgy voltam vele, hogy lesz babám és kész. Persze minden UH elõtt gombócka lett a gyomrom, hogy minden rendben van-e, mikor már mocorgott a picim, akkor meg attól pánikoltam, ha éppen nem volt olyan aktív mint elõzõ nap. Ott lebegett végig az elsõ fájdalmas emlék, de azért sikerült felülkerekednem a bánaton. Mai napig megsiratom az elvesztett kisbabám és soha nem fogom elfelejteni, hiszen õ volt az elsõ. De a 18 hónapos kis energiagombóc kisfiam mosolygása azért sokat segít... :D Fel a fejjel, szívbõl sajnálom ami történt! Nézz elõre, légy boldog és kívánom, hogy mihamarabb átélhesd a boldog, gondtalan terhességet!
Helló! Nekem ez év febr. 2-án volt vetélésem 6 hetesen.A doki azt mondta nyugodtan próbálkozzunk tovább.Hétfõn kellett volna megjönnie, de eddig semmi.A múlt hét második felében fájdogált a hasam, mint amikor meg akar jönni. A melleim érzékenyek egy kicsit, de nem hinném, hogy összejött a baba.Várok még 2 hetet, ha nem jön meg elmegyek a dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, nagyon köszönöm a bíztató válaszokat. A vetélés másfél éve volt, összesen két éve próbálkozunk, úgyhogy most jó lenne ha összejönne.. igazából a férjem az aki óva int a nagy lelkesedéstõl, mert emlékszik, milyen nehezen viseltem a vetélést, még fél évvel utána is kiborultam, pedig akkor úgy ment el a baba, hogy hat hetes volt csak és nem is éreztem magam terhesnek.. Most annak érzem, nem is kicsit, a teszt meg még negatív, ez vicces:) de hát én érzem... õ csak meg akar óvni egy nagy csalódástól. Igyekszem nem gondolni rosszra, de szerencsére valami mondja is belül hogy itt nem lesz semmi baj.. (igaz azt is mondja hogy ketten vannak de azt honnan tudhatnám??) Én csütörtökön terveztem a turkálóban való gyerekruha-vásárlást:) )) eddig még mindig másnak vettem ott babaruhát, ha végre magamnak veszek, onnantól számít valóságosnak ez az egész. Ez is vicces:) Egyébként sosem gondoltam volna hogy ilyen érzés testileg.. mintha belül lenne valaki aki egy számmal nagyobb nálam...
Szia. Nekem 6hetesen volt vetélésem és hasonló volt a helyzet, rá 3 hónapra tudtam hogy megint babát várok. Hihetetlenül boldog voltam, de a páromon láttam hogy nem annyira és azt mondta hogy azért mert nem akarja megint beleélni magát... Aztán a 12.heti ultrahangfotót látva már kétségünk sem volt, hogy õ már velünk marad. Most itt szuszog mellettem a 3 hónapos kicsim.:) Kívánom neked is ezt az élményt mihamarabb:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azóta pozitív lett a teszt, és eddig egy normális hathetes terhességem van, bár veszélyeztetett vagyok. De örülök:)
Szia. Utolsó vagyok. Vigyázz magatokra! Nagyon sok boldogságot kívánok:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!