Találatok a következő kifejezésre: Volt már valaki aki le is (3 db)

Volt már olyan valaki aki le is fogyott ezzel a 90 napos diétával?

Már, mint úgy értve, hogy tényleges, hogy lemegy a 20 kg is.

Legjobb válasz: Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?

Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?
Rengetegen. Csináld meg, ha nem hiszed:)
Én 1 hónap után minusz 7 kg-nál járok.
Igen! Ez az ami valóban hatásos, tessék kipróbálni aki nem hiszi!
Igen! Egy évvel ezelõtt végigcsináltam betartottam még utána is a három hónapot amikor reggelire még gyümölcsöt kell enni. 16kg-ot fogytam és azóta is csak 4kg jött vissza. Most kezedem újbol mert még akarok legalább 12kg-ot fogyni.
Igen, 5 hétig tartottam a dietát és 10 kg-t fogytam.

Anál és Pénisz stimuláló, Anal Invader Cock Cage. Már kerestem a neten, de még nem találtam rá pontosan hogyan is működik. Légyszi aki tudja, írja már le nekem értelmesen. Esetleg használta-e már valaki, és ha igen, hatásos volt-e?

Legjobb válasz: Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.

Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!