Találatok a következő kifejezésre: Volt már valaki aki le (13 db)

Volt már valakinek 5 nap helyett 2 nap vérzés utána 2 nappal negatív teszt és mégis baba? Aki ilyet tapasztalt le írná?

Természetesen dokihoz megyek hátha valami más baj van!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a menstuációm 8-9 nap volt 28 naponta. Januárban másfél-két napig volt meg. Én is fel tettem a kérdést. Vettem tesztet, de negatív lett. Pár nap múlva vellem megint, az is negatív lett. Februárban megint 2 nap volt meg. Elmentem nõdokihoz, de semmi. Nem vagyok terhes, és semmi bajom sincs. (Elméletileg!)

Szia! Nekem a menstuációm 8-9 nap volt 28 naponta. Januárban másfél-két napig volt meg. Én is fel tettem a kérdést. Vettem tesztet, de negatív lett. Pár nap múlva vellem megint, az is negatív lett. Februárban megint 2 nap volt meg. Elmentem nõdokihoz, de semmi. Nem vagyok terhes, és semmi bajom sincs. (Elméletileg!)
Na hát én OFF olok, mert én is így jártam, mindig 5 napig véreztem, aztán februárba csak sovány 2 nap volt eszembe se jutott, hogy baba lehet a dologba, most, hogy írod kicsit elgondolkodtam.....fõleg a tegnap a kislányom fejét ubi szagúnak éreztem és halat akartam ma enni, de valahogy nem esett jól. Erre én is kíváncsi vagyok....tapasztaltabbak mit szólnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!Nem vagyok egyedül :) de engem konkrétan már az is aggaszt hogy lehet valami baj van?De mi?Nekem is volt hányingerem de az ugye lehetett akármitõl!Csak dokihoz meg jövõhéten megyek ezért várnák tapasztalatokat!Köszönöm elõre is!
Az csak szóbeszéd, mert mindig azt írják h igen a barátnõmnek a valakiének a valakie járt így. Sohase az elsõ személy aki válaszol rá. Én õszintén nem hallottam ilyet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor nem aggodalmaskodom!Biztos ami biztos megyek dokihoz!Mindenkinek további szép napot!

Volt már olyan valaki aki le is fogyott ezzel a 90 napos diétával?

Már, mint úgy értve, hogy tényleges, hogy lemegy a 20 kg is.

Legjobb válasz: Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?

Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?
Rengetegen. Csináld meg, ha nem hiszed:)
Én 1 hónap után minusz 7 kg-nál járok.
Igen! Ez az ami valóban hatásos, tessék kipróbálni aki nem hiszi!
Igen! Egy évvel ezelõtt végigcsináltam betartottam még utána is a három hónapot amikor reggelire még gyümölcsöt kell enni. 16kg-ot fogytam és azóta is csak 4kg jött vissza. Most kezedem újbol mert még akarok legalább 12kg-ot fogyni.
Igen, 5 hétig tartottam a dietát és 10 kg-t fogytam.

Mennyibe kerül a személyi edző? És hogyan működik? Naponta jön? Valaki akinek már volt írjon le mindent!

és a férfiak vagy n?k a jobbak?:D

Legjobb válasz: 1. a helye válogatja 2. úgy, hogy ott áll melletted, és mondja mit csinálj. Ha komolyan csinálja akkor be is mutatja, sõt, még okosakat is mondd közben. 2/b. csak sajnos az edzõk nagy része síkhülye, úgyhogy többnyire baromságokat mondd 3. nem "jön", mivel te mész oda a terembe ahol õ dolgozik, és ott segít. megjegyzés: a személyi edzõ egy fölösleges pénzkidobás szerintem, 5 éve edzek, és soha sem volt semmilyen személyi edzõm. Az egyetlen sérülés amit ez idõ alatt elszenvedtem a bemelegítés hiányából fakadt. És hogy hogy? hát úgy, hogy minden le van írva a neten, képekkel, videókkal, anyámkínjával. Akinek minimális intelligenciája is van, az magától is meg tudja tanulni helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.

1. a helye válogatja 2. úgy, hogy ott áll melletted, és mondja mit csinálj. Ha komolyan csinálja akkor be is mutatja, sõt, még okosakat is mondd közben. 2/b. csak sajnos az edzõk nagy része síkhülye, úgyhogy többnyire baromságokat mondd 3. nem "jön", mivel te mész oda a terembe ahol õ dolgozik, és ott segít. megjegyzés: a személyi edzõ egy fölösleges pénzkidobás szerintem, 5 éve edzek, és soha sem volt semmilyen személyi edzõm. Az egyetlen sérülés amit ez idõ alatt elszenvedtem a bemelegítés hiányából fakadt. És hogy hogy? hát úgy, hogy minden le van írva a neten, képekkel, videókkal, anyámkínjával. Akinek minimális intelligenciája is van, az magától is meg tudja tanulni helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.
már bocsi, de ki beszélt itt boxolásról? :) Nyilván ha mondjuk boxolni ( de mondhatnék evezni, vívni, vagy atlétikázni) akarna, akkor nem tanácsolnám azt, hogy tanulja meg netrõl. De személyi edzõt nem ezekhez szoktak fizetni.. lol
Az egyik kedvenc mondásom, aki saját magának az edzõje, annak bolond a kuncsaftja. Netrõl össze lehet szedni az infókat, de a sok idiótaságot is. Érdekes, nemigen láttam még olyan embert, aki könyvbõl, vagy netrõl megtanult volna boxolni. és ez minden mozgásformára igaz. jó edzõt nehéz találni, de ha megvan, sokkal gyorsabban fejlõdsz vele.

Volt -e már valaki ebben az évben Orvosszakértői bizottság előtt, akinek 3év után telik le a rehabilitációs járadéka?

Érdekelne, a 3 év rehabilitációs járadék után adnak -e egyéb ellátást? Ha adnak lehet e mellette dolgozni?

Legjobb válasz: Az én barátnõm volt ilyenen... De elõtte hetekig be kellett feküdnie a kórházba teljes kivizsgálásra, majd csak ezután mehetett a Bizottság elé!... Szentségelt, mert a Bizottsági meghallgatáskor reggel 7 órától délután 4-ig ült a váróteremben!!!... :-[[ De kénytelen volt ezen túlesni, mert különben megszûnt volna a rokkantnyugdíja... Amúgy a barátnõm tüdõrákos!... :-[[

Az én barátnõm volt ilyenen... De elõtte hetekig be kellett feküdnie a kórházba teljes kivizsgálásra, majd csak ezután mehetett a Bizottság elé!... Szentségelt, mert a Bizottsági meghallgatáskor reggel 7 órától délután 4-ig ült a váróteremben!!!... :-[[ De kénytelen volt ezen túlesni, mert különben megszûnt volna a rokkantnyugdíja... Amúgy a barátnõm tüdõrákos!... :-[[
Rehabilitációs járadékos ügyfelekkel foglalkozom, több ügyfelemnek járt már le a járadéka 2012-ben, így több ügyfél is járt már új felülvizsgálaton. ha bead majd új kérelemet, akkor megállapíthatnak rehabiliátiós ellátsát, vagy rokkantsági ellátást. az orvosszakértõ illetve foglakozás egészségügyi szakértõ dönt majd abban a kérdésben, hogy rehabilitálható-e vagy sem. ha rehabilitálható, rehabilitációs ellátásra lehet jogosult amennyiben az egészégkárosodása minimum 40%-ot eléri. (A vizsgálaton egyébként már az egészségi állapotot fogják vizsgálni, tehát azt, hogy a megmaradt egészségi állapotával tud-e illetve milyen munkát képes elvégezni) Rehabilitácós ellátás mellett, ha munkát vállal, az ellátást arra az idõre szüneteltetik. ha nem rehabilitálható, akkor rokkantsági ellátásra lehet jogosult. e mellett az ellátás mellett munkabért is kaphat, keresetkorlát van. a minimálbér 150%-ig kereshet majd. Ajánlom a munkaügyi ügyintézõ vagy mentor felkeresését is ebben a kérdésben. Biztos tudnak megosztani tapasztalatokat az eddigi felülvizsgálatokról. (egy munkaügyi kirendeltségen dolgozó rehabilitációs mentor)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Anál és Pénisz stimuláló, Anal Invader Cock Cage. Már kerestem a neten, de még nem találtam rá pontosan hogyan is működik. Légyszi aki tudja, írja már le nekem értelmesen. Esetleg használta-e már valaki, és ha igen, hatásos volt-e?

Legjobb válasz: Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.

Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ne legyél ideges
Tartsd be mindig a megfelelõ tempót Meg a megfelelõ oldaltávolságot
Találkozol a vizsgabiztossal, bemutatkoztok. Leellenõrzöd az autót, aztán elkéri a személyid/lakcímkártyád, mondd majd 1-2 dolgot, aláírsz egy papírt, hogy nem állsz semmilyen szer hatása alatt, húzol egy vizsgaútvonalat, és indultok. Csinálsz egy fékpróbát, és kezdõdik is a vizsga. Az oktató mondja, hogy jobbra-balra menj, ahol kell ott megkérdezed merre kell menned, de nem kérdezhetsz tõle, parkolót is magadnak kell kiválasztanod õ csak a feladatokat fogja mondani a helyet te választod. Ha minden jól megy akkor 50 perc múlva visszatértek a kiindulópontra és közli, hogy sikeres a vizsgád, rosszabb esetbe ahogy elköveted a bukást okozó hibát helyet kell cserélnek az oktatóval és õ viszi vissza a kocsit. Vagy ha a 10 hibavonal gyûlik ki akkor az is bukás. Ha van bármilyen kérdésed írj privit nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: sikerült :D várom a jogsit
Úgy érzem, még csak játszol a gondolattal, ezért ajánlom, hogy olvasd el Maguire Pavao: Az örökbefogadás háromszöge címû könyvét (ennek a végén van egy rövid összefoglalás a magyar procedúráról is), mert nem maga a folyamat az érdekes ebben a kérdésben, hanem az érzelmi háttér, amivel meg kell birkózniuk az örökbefogadóknak és örökbefogadottaknak egyaránt. Ha már komolyabban fontolgatod, szerintem a Mózeskosár Egyesületet keresd meg, õk nem adnak konkrétan örökbe gyerekeket (ezért elfogulatlanul tudnak tanácsot adni neked), több évtizedes tapasztalattal bírnak az örökbefogadások kérdésében, és puszta elhivatottságból adnak tanácsot bárkinek, ingyen. http://www.mozeskosaregyesulet.hu/program2.php
Egy ismerõsöm állami gondozásból hozott el egy 10 hónapos kislányt. Már 3hónapos korától indult a procedúra, és ez a "rövid idõtartam" annak is köszönhetõ volt, hogy az örökbefogadó szülõk minden egyes lépést, dokumentációt állandóan sürgettek, nyomták a csengõt, hogy gyerünk már, haladjunk már. A nevelõotthonban dgy bizonyos ponton elkezdõdtek a látogatások, az örökbefogadó szülõ jelöltek bizonyos rendszerességgel eljezdtek bejárni a kislányhoz, ott bizonyos idõt töltöttek együtt, ismerkedtek. Aztán sûrûsödtek a látogatások, az volt a cél, hogy távozáskor a baba sírjon utánuk. Ezt nem õk találták ki, ez egy kritérium. Általában két hét alatt szoktak sírni, nekik ez elõbb megvolt. Aztán x idõ múlva hazavitték a picit, azóta egy családdá váltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes vàlaszokat! :) Nem szeretnék örökbefogadni, csak puszta kíváncsiságból kérdeztem. A blogomba beleszõttem egy örökbefogadott kislány sztoriját.. Ezért akartam evvel közelebbrõl megismerkedni.

Hohy kérjek anyukámtól olyan toppot amibe van egy kis szivacs? Van valaki akki 12 éves és ö már meg kérte? Esetleg le irná hogy hogy volt? Lécci normális válaszoat irjatok!

Legjobb válasz: Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?

Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Nagyon kétségbe vagyok esve. Valaki aki volt már ilyen helyzteben segítene? Le írná a tapasztalatait?

2 és fél éves kislányomat éjszaka be kellett vinni az ügyeletre,mert többször hányt és hasmenése volt. Átküldtek minket a László kórházba. Ott azt mondták,hogy bent tartják,mert rotás. Kapja az infúziót.

Legjobb válasz: Köszönöm.

A kérdező hozzászólása: Itt is elég durva körülmények vannak. :( Mi vittunk a kicsinek lepedõt meg ágynemüt. A rács itt is vasból van, de oda is tettünk egy plédet, hogy nehogy beverje a fejét. Mi vittünk be pótágyat és apukája azon alszik. Én vagyok bent nappal párom meg éjszaka. Nagyiék meg néha benéznek napközben és itthon vannak a picivel. Én nem merném haza hozni saját felelõsségre.
Vízzel itatást nálunk tiltották, mert nem pótolja az elektrolitokat, amiket a hasmenés-hányás miatt veszít, és csak ödémát okoz. Amúgy csakis víz, de hasmenés esetén tea, almalé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Nem kell aggódni. ha nem tusoltok a közös tusolóban(márhogy te és a párod) gyakran kezetmostok az ott található fertõtlenítõvel, nem fogdoztok össze mindent, nem ültök rá a vécére, hanem csak ráereszkedtek, akkor nincs gond. mi is jártunk így, pont 2, 5 éves a kislányunk, és ezalatt 4x töltöttünk heteket a kórházban. (rota, 2xtüdõgyuszi, mandulamûtét) az infúzió alatt hasfogó ételekbõl kaphat egy keveset, nem sokat.Inni teát ihat, rostos gyümölcslevet semmiképp, max almát, de az ne legyen rostos. mi játékokat is vittünk be, hogy mégjobban otthon érezze magát, ill. laptopomat magammal vittem, hogy a kedvenc meséit is tudja nézni, így jobban otthon érezte magát, és mivel infúziót kapott, jobban megült egy helyben..mert õ még lázasan is szaladgálna, de mivel pont akkor tüdõgyuszija volt, nem lehetett neki.. (én 1x sem aludtam bent vele, mindig a nõvérekre hagytam a dolgot, igaz, a férjem dolgozott anno a gyerekosztályon, és mivel szobatársunk is volt, figyeltek a picire) de este akkor mentem el miután elaludt, és rendszerint reggel 7re bent voltam. szóval nem volt sokat egyedül, napközben mindig volt valaki nála. érdemes odafigyelni, mivel az én kislányom asztmás, és olyan gyógyszert adtak neki, amit asztmásoknak nem lehet, a háziorvosunk rendesen ki volt akadva ettõl a dologtól, mivel ezalatt az idõ alatt volt pár asztmás rohama is, a gyógyszer miatt. és a súlyát sem mérték le rendesen, csak beírtak egy számot a zárójelentésre...szóval a háziorvossal is kellene konzultálni, milyen gyógyszereket kap, stb nehogy baj legyen mint nálunk.. jobbulást kívánok a picinek!
Hát, nem vennék rá mérget, hogy a kicsi nem kapja el. Mindenesetre mossatok jó alaposan és sokszor kezet. Ha hazaértek a kórházból, rögtön vetkõzzetek le, és tegyétek szennyesbe a ruhát. Így talán kisebb az esély. Mi a kórházban borzalmas körülmények között voltunk bent. Nekem egy széken adtak helyet, nem engedték meg, hogy az üres ágyra ráfeküdjek éjszakára. Alig aludtam valamit. A gyereket meg vaságyba tették, infúzióra kötötték, szegény, totál meg volt ijedve. Mi 24 óra elteltével saját felelõsségünkre hazamentünk. Ott is tudtam inni adni neki, s legalább az ölemben tarthattam.
Szia! Szerintem nem lesz gond, ha nagyhoz bemész, mert ugyan is már megkaphatta a pici is. Szerintem nem lesz gond, ha az alap higiénés szabályokat betartjátok. A maszk lehet megijesztené a lányodat azt én nem tenném.
Az én kislányomnak is volt ilyen betegsége mi is korházba voltunk vele és nálunk is volt otthon egy 2 hetes baba . Hát csakis vizet ihatott abból is én vettem neki jana babavizet mert azért az tiszta meg az ilyen cumis abból könyeben tud inni. Én játékot is vittem be neki , de arra figyelj hogy amibe ott van bent azt haza hozva fertõtlenitsd le a ruhákat is . szó ami szó én és a párom is bent volt a naggyobbiknál a kórházba és én is ne aggódj én a dokitól is megkérdeztem nem kaphatja el mert ezt a betegséget csak 1.1, 5 éves kortól lehet elkapni
Édesanyám a kemo után 24 órán keresztül nem érintkezhetett a kisfiammal.Szóval megerõsítem, amit valamelyik hozzászóló írt. Állítólag már a fertõzött beteg székletének a szaga is fertõz, de nálunk pl. a kicsi nem kapta el, csak mi :) van ilyen
Kórházi tapasztalatokat nem tudok megosztani, mert mi itthon vészeltük át. Úgy tudom a rota vírus rendkívül fertõzõ, ezért ajánlatos minél többször kezet mosni. Nálunk úgy volt, hogy lányomnál kb egy hétig tartott, aztán rá két hétre lebetegettem én is. Nekem az orvos úgy magyarázta, hogy két hullámban jön elõ, az elsõ a durvább, aztán mikor már úgy tûnik meggyógyult a beteg, pár nap múlva jön a második hullám, de az már enyhébb lefolyású. Nekem a saját tapasztalatom az, hogy semmit nem bírtam lenyelni, mert rögtön rohannom kellett... De még egy pohár víztõl is. Erre javasolta az orvos, hogy 5 percenként igyak egy kortyot, mert úgy megakadályozható a kiszáradás és attól a mennyiségtõl még nem kellett rohannom. Remélem hamar kilábaltok.
15 hónapos volt a lányom, mikor a Lászlóban voltunk rotával. Négy napig voltunk bent. Bármit ehetett. Inni csak édeset (tea, nem rostos gyümölcslé). Infúziót elég sokat kapott. Sok pelenkát vigyél. Gondolom, szobatiszta, de akkor is. És popsitörlõt egy rakással. Sok váltás ruhát. Kedvenc rágcsáit. Sósat is, ha lehet. Sajnos simán elõfordulhat, hogy a kicsi is elkapta, mi is a Heim Pálban kaptuk el (így egyik kórházból a másikba kerültünk). Szerintem nyugodtan menj be hozzá, ha elkepja, akkor már elkapta a tesójától. Ágyat a szülõnek nem adnak, matracot kell vinni. Nem kell ahhoz ott aludni, sem megszoptatni a kicsit, hogy fertõzzél, kb "rád nézek és elkaptad" szinten fertõz. Anyósod sztem nyugodtan behemet, ha õrá nem veszélyes a fertõzés.
A kérdező hozzászólása: Pár jétákot, hordozható DVD lejátszó, pizsit, cumit, ágynemüt, stb-it már in beraktam. Pót ágyat is akkor elõ kéne szedni meg apácijuknak is pizsi meg ágynemû, stb. Maszk az tényleg jó ötlet, csak félek, hogy a kicsi nehogy megíjedjen, mert anya meg mama is maszkban van, ugyhogy azt lehet, hogy mellõzöm, de majd megkérdezem az ottani nõvéreket, hogy szerintük jó-e? Remélem, hogy a pici tényleg nem kapja el. Köszönöm a segítséget.
Mi sem voltunk még rotások, de kórházba már voltunk kicsit több, mint 1 hétig. A rota is kb 1 hét kórház lehet. Napközbe azért ne legyél bent egész nap, mert könnyen elkapod, de amikor bent vagy vagy bent vagytok akkor lehet, hogy jobb lenne, ha húznátok maszkot, mert a picinek nagyon nem kéne elkapnia. Játékokat én is vinnék be meg egy pótágyat és én vinnék a lányodnak itthoni ágynemût is. Laptopot is be vinném, hogy azzal el tudja foglalni magát. Nõvérekre nem nagyon hagynám éjszaka, ugyhogy egyet értek azzal, hogy apukája aludjon bent vele. Daganatos nagymama nem mehet be, mert neki egy ilyen vírus halálos is lehet, ha elkapja.
Szia. Amikor az én kislányom volt bent, (hasonló, mint a rota, de mégsem)akkor csak teát adhattam neki, enni csak azt amit a kórházban összeállítottak neki, max egy kis ropi háztartási keksz. Tudom, hogy kórháza válogatja, mi a Miskolc megyeiben voltunk, iszonyúan fullextrásan felvan szerelve a gyermekosztály.Játszóház, a kórteremben rajzolhatott, színezhetett, TV és DVD lejátszó, több száz mese, azt monta a lányom 3 nap után amikor jöhettünk haza, hogy nagyon jól érezte magát.Vihetsz neki esetleg rajztáblát, színezõt, amivel egyébként is szereti magát elfoglalni.Nekünk akkor még nem volt kicsi, talán vegyél dentinox gélt azzal mossatok kezet. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam, hogy egész nap, bent vagyok én meg mama és amikor mi haza jövünk ebédelni meg a kicsire ránézni, addig be megy nagypapa vagy apucijuk. Éjszaka pedig bent alszik vele párom. Nálunk is apa meg én vagyok neki a legfontosabb, de ez így van rendjén. Csak ez az anyuka nagyon rám ijesztett, mert azt mindenképpen szeretném elkerülni, hogy a pici nehogy elkapja. Köszönöm szépen a válaszokat, akkor mindenképpen beszélek a háziorvosunkkal is. Köszönöm. :)
Nálunk a nagyobbik hozta haza, s végig fertõzte a családot. Végül a kicsivel bekerültünk a kórházba. Én is beteg voltam. Össze is csuklottam az infúzión lévõ zokogó gyermekem mellett. De aztán megszokta, szegénykém a dolgot. Velünk nagyon rendesek voltak. Kaptam ágyat, segítõkészek voltak. Ez a keszthelyi kórházban volt. Mi mindent hypóztunk, a kilincset, a wc-t a kezünket, mindent amit megfoghattunk. Kegyetlen volt, Túléltük. Ha a gyerek ha már jól van, attól még sokáig nem lesz rendben a széklete, mert a bélbolyhokat tönkreteszi-egy idõre a vírus. Erre számíts. Jobbulást kívánok. Amúgy, ha még szoptatod a kicsit, akkor kevésbé kapja el-szerintem, vagy ha el is kapja, könnyebben átvészeli.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!