Találatok a következő kifejezésre: Volt már valaki aki le (14 db)

Volt már valakinek 5 nap helyett 2 nap vérzés utána 2 nappal negatív teszt és mégis baba? Aki ilyet tapasztalt le írná?

Természetesen dokihoz megyek hátha valami más baj van!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a menstuációm 8-9 nap volt 28 naponta. Januárban másfél-két napig volt meg. Én is fel tettem a kérdést. Vettem tesztet, de negatív lett. Pár nap múlva vellem megint, az is negatív lett. Februárban megint 2 nap volt meg. Elmentem nõdokihoz, de semmi. Nem vagyok terhes, és semmi bajom sincs. (Elméletileg!)

Szia! Nekem a menstuációm 8-9 nap volt 28 naponta. Januárban másfél-két napig volt meg. Én is fel tettem a kérdést. Vettem tesztet, de negatív lett. Pár nap múlva vellem megint, az is negatív lett. Februárban megint 2 nap volt meg. Elmentem nõdokihoz, de semmi. Nem vagyok terhes, és semmi bajom sincs. (Elméletileg!)
Na hát én OFF olok, mert én is így jártam, mindig 5 napig véreztem, aztán februárba csak sovány 2 nap volt eszembe se jutott, hogy baba lehet a dologba, most, hogy írod kicsit elgondolkodtam.....fõleg a tegnap a kislányom fejét ubi szagúnak éreztem és halat akartam ma enni, de valahogy nem esett jól. Erre én is kíváncsi vagyok....tapasztaltabbak mit szólnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!Nem vagyok egyedül :) de engem konkrétan már az is aggaszt hogy lehet valami baj van?De mi?Nekem is volt hányingerem de az ugye lehetett akármitõl!Csak dokihoz meg jövõhéten megyek ezért várnák tapasztalatokat!Köszönöm elõre is!
Az csak szóbeszéd, mert mindig azt írják h igen a barátnõmnek a valakiének a valakie járt így. Sohase az elsõ személy aki válaszol rá. Én õszintén nem hallottam ilyet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor nem aggodalmaskodom!Biztos ami biztos megyek dokihoz!Mindenkinek további szép napot!

Volt már olyan valaki aki le is fogyott ezzel a 90 napos diétával?

Már, mint úgy értve, hogy tényleges, hogy lemegy a 20 kg is.

Legjobb válasz: Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?

Igen, nagyon sokan. A rokonom mondjuk a felénél abbahagyta, de addig is már fogyott 12 kg-ot!Mi lett volna, ha végigcsinálja?
Rengetegen. Csináld meg, ha nem hiszed:)
Én 1 hónap után minusz 7 kg-nál járok.
Igen! Ez az ami valóban hatásos, tessék kipróbálni aki nem hiszi!
Igen! Egy évvel ezelõtt végigcsináltam betartottam még utána is a három hónapot amikor reggelire még gyümölcsöt kell enni. 16kg-ot fogytam és azóta is csak 4kg jött vissza. Most kezedem újbol mert még akarok legalább 12kg-ot fogyni.
Igen, 5 hétig tartottam a dietát és 10 kg-t fogytam.

Mennyibe kerül a személyi edző? És hogyan működik? Naponta jön? Valaki akinek már volt írjon le mindent!

és a férfiak vagy n?k a jobbak?:D

Legjobb válasz: 1. a helye válogatja 2. úgy, hogy ott áll melletted, és mondja mit csinálj. Ha komolyan csinálja akkor be is mutatja, sõt, még okosakat is mondd közben. 2/b. csak sajnos az edzõk nagy része síkhülye, úgyhogy többnyire baromságokat mondd 3. nem "jön", mivel te mész oda a terembe ahol õ dolgozik, és ott segít. megjegyzés: a személyi edzõ egy fölösleges pénzkidobás szerintem, 5 éve edzek, és soha sem volt semmilyen személyi edzõm. Az egyetlen sérülés amit ez idõ alatt elszenvedtem a bemelegítés hiányából fakadt. És hogy hogy? hát úgy, hogy minden le van írva a neten, képekkel, videókkal, anyámkínjával. Akinek minimális intelligenciája is van, az magától is meg tudja tanulni helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.

1. a helye válogatja 2. úgy, hogy ott áll melletted, és mondja mit csinálj. Ha komolyan csinálja akkor be is mutatja, sõt, még okosakat is mondd közben. 2/b. csak sajnos az edzõk nagy része síkhülye, úgyhogy többnyire baromságokat mondd 3. nem "jön", mivel te mész oda a terembe ahol õ dolgozik, és ott segít. megjegyzés: a személyi edzõ egy fölösleges pénzkidobás szerintem, 5 éve edzek, és soha sem volt semmilyen személyi edzõm. Az egyetlen sérülés amit ez idõ alatt elszenvedtem a bemelegítés hiányából fakadt. És hogy hogy? hát úgy, hogy minden le van írva a neten, képekkel, videókkal, anyámkínjával. Akinek minimális intelligenciája is van, az magától is meg tudja tanulni helyesen kivitelezni a gyakorlatokat.
már bocsi, de ki beszélt itt boxolásról? :) Nyilván ha mondjuk boxolni ( de mondhatnék evezni, vívni, vagy atlétikázni) akarna, akkor nem tanácsolnám azt, hogy tanulja meg netrõl. De személyi edzõt nem ezekhez szoktak fizetni.. lol
Az egyik kedvenc mondásom, aki saját magának az edzõje, annak bolond a kuncsaftja. Netrõl össze lehet szedni az infókat, de a sok idiótaságot is. Érdekes, nemigen láttam még olyan embert, aki könyvbõl, vagy netrõl megtanult volna boxolni. és ez minden mozgásformára igaz. jó edzõt nehéz találni, de ha megvan, sokkal gyorsabban fejlõdsz vele.

Érdeklõdöm, hogy szedett-e már valaki Cefamadar homeopátiás gyógyszert? Ha igen, akkor hatásos volt-e, fogyott-e tõle, és mennyi idõ múlva? Volt -e valamilyen mellékhatása?

Legjobb válasz: Nem fogsz semmilyen gyógyszertõl fogyni... -.- Diétával és mozgással lehet. Mással nem. Biológialag és fizikailag lehetetlen. Ezt nem fogja semmilyen kamu gyógyszer vagy csodaszer felülírni, nincs olyan hogy zsírégetõ gyógyszer, nincs olyan hogy fogyasztószer. De ezek bizonyított tényleg voltak eddig is. Tudod miért léteznek ilyen "fogyasztó gyógyszerek"? Mert van a buta ember aki elhiszi õket és megveszi... és ebbõl valakinek pénze van. Hiába tudja az okos ember hogy mind hülyeség. Helyes étkezésen és spotoláson kívül a világon nem létezik semmi egyéb amitõl fogyni fogsz :) Ez a "szomorú" igazság.

Nem fogsz semmilyen gyógyszertõl fogyni... -.- Diétával és mozgással lehet. Mással nem. Biológialag és fizikailag lehetetlen. Ezt nem fogja semmilyen kamu gyógyszer vagy csodaszer felülírni, nincs olyan hogy zsírégetõ gyógyszer, nincs olyan hogy fogyasztószer. De ezek bizonyított tényleg voltak eddig is. Tudod miért léteznek ilyen "fogyasztó gyógyszerek"? Mert van a buta ember aki elhiszi õket és megveszi... és ebbõl valakinek pénze van. Hiába tudja az okos ember hogy mind hülyeség. Helyes étkezésen és spotoláson kívül a világon nem létezik semmi egyéb amitõl fogyni fogsz :) Ez a "szomorú" igazság.

Volt -e már valaki ebben az évben Orvosszakértői bizottság előtt, akinek 3év után telik le a rehabilitációs járadéka?

Érdekelne, a 3 év rehabilitációs járadék után adnak -e egyéb ellátást? Ha adnak lehet e mellette dolgozni?

Legjobb válasz: Az én barátnõm volt ilyenen... De elõtte hetekig be kellett feküdnie a kórházba teljes kivizsgálásra, majd csak ezután mehetett a Bizottság elé!... Szentségelt, mert a Bizottsági meghallgatáskor reggel 7 órától délután 4-ig ült a váróteremben!!!... :-[[ De kénytelen volt ezen túlesni, mert különben megszûnt volna a rokkantnyugdíja... Amúgy a barátnõm tüdõrákos!... :-[[

Az én barátnõm volt ilyenen... De elõtte hetekig be kellett feküdnie a kórházba teljes kivizsgálásra, majd csak ezután mehetett a Bizottság elé!... Szentségelt, mert a Bizottsági meghallgatáskor reggel 7 órától délután 4-ig ült a váróteremben!!!... :-[[ De kénytelen volt ezen túlesni, mert különben megszûnt volna a rokkantnyugdíja... Amúgy a barátnõm tüdõrákos!... :-[[
Rehabilitációs járadékos ügyfelekkel foglalkozom, több ügyfelemnek járt már le a járadéka 2012-ben, így több ügyfél is járt már új felülvizsgálaton. ha bead majd új kérelemet, akkor megállapíthatnak rehabiliátiós ellátsát, vagy rokkantsági ellátást. az orvosszakértõ illetve foglakozás egészségügyi szakértõ dönt majd abban a kérdésben, hogy rehabilitálható-e vagy sem. ha rehabilitálható, rehabilitációs ellátásra lehet jogosult amennyiben az egészégkárosodása minimum 40%-ot eléri. (A vizsgálaton egyébként már az egészségi állapotot fogják vizsgálni, tehát azt, hogy a megmaradt egészségi állapotával tud-e illetve milyen munkát képes elvégezni) Rehabilitácós ellátás mellett, ha munkát vállal, az ellátást arra az idõre szüneteltetik. ha nem rehabilitálható, akkor rokkantsági ellátásra lehet jogosult. e mellett az ellátás mellett munkabért is kaphat, keresetkorlát van. a minimálbér 150%-ig kereshet majd. Ajánlom a munkaügyi ügyintézõ vagy mentor felkeresését is ebben a kérdésben. Biztos tudnak megosztani tapasztalatokat az eddigi felülvizsgálatokról. (egy munkaügyi kirendeltségen dolgozó rehabilitációs mentor)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Anál és Pénisz stimuláló, Anal Invader Cock Cage. Már kerestem a neten, de még nem találtam rá pontosan hogyan is működik. Légyszi aki tudja, írja már le nekem értelmesen. Esetleg használta-e már valaki, és ha igen, hatásos volt-e?

Legjobb válasz: Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.

Most rákerestem, és ha jól értem, annyi, hogy van egy pántos része, amit a farkadra húzol fel, meg egy dildó része, amit bedugsz a seggedbe, és ez az egész aztán rezeg. Állítólag lehet, hogy jó, vannak, akiknek bejött.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Ne legyél ideges
Tartsd be mindig a megfelelõ tempót Meg a megfelelõ oldaltávolságot
Találkozol a vizsgabiztossal, bemutatkoztok. Leellenõrzöd az autót, aztán elkéri a személyid/lakcímkártyád, mondd majd 1-2 dolgot, aláírsz egy papírt, hogy nem állsz semmilyen szer hatása alatt, húzol egy vizsgaútvonalat, és indultok. Csinálsz egy fékpróbát, és kezdõdik is a vizsga. Az oktató mondja, hogy jobbra-balra menj, ahol kell ott megkérdezed merre kell menned, de nem kérdezhetsz tõle, parkolót is magadnak kell kiválasztanod õ csak a feladatokat fogja mondani a helyet te választod. Ha minden jól megy akkor 50 perc múlva visszatértek a kiindulópontra és közli, hogy sikeres a vizsgád, rosszabb esetbe ahogy elköveted a bukást okozó hibát helyet kell cserélnek az oktatóval és õ viszi vissza a kocsit. Vagy ha a 10 hibavonal gyûlik ki akkor az is bukás. Ha van bármilyen kérdésed írj privit nyugodtan :)
A kérdező hozzászólása: sikerült :D várom a jogsit
Úgy érzem, még csak játszol a gondolattal, ezért ajánlom, hogy olvasd el Maguire Pavao: Az örökbefogadás háromszöge címû könyvét (ennek a végén van egy rövid összefoglalás a magyar procedúráról is), mert nem maga a folyamat az érdekes ebben a kérdésben, hanem az érzelmi háttér, amivel meg kell birkózniuk az örökbefogadóknak és örökbefogadottaknak egyaránt. Ha már komolyabban fontolgatod, szerintem a Mózeskosár Egyesületet keresd meg, õk nem adnak konkrétan örökbe gyerekeket (ezért elfogulatlanul tudnak tanácsot adni neked), több évtizedes tapasztalattal bírnak az örökbefogadások kérdésében, és puszta elhivatottságból adnak tanácsot bárkinek, ingyen. http://www.mozeskosaregyesulet.hu/program2.php
Egy ismerõsöm állami gondozásból hozott el egy 10 hónapos kislányt. Már 3hónapos korától indult a procedúra, és ez a "rövid idõtartam" annak is köszönhetõ volt, hogy az örökbefogadó szülõk minden egyes lépést, dokumentációt állandóan sürgettek, nyomták a csengõt, hogy gyerünk már, haladjunk már. A nevelõotthonban dgy bizonyos ponton elkezdõdtek a látogatások, az örökbefogadó szülõ jelöltek bizonyos rendszerességgel eljezdtek bejárni a kislányhoz, ott bizonyos idõt töltöttek együtt, ismerkedtek. Aztán sûrûsödtek a látogatások, az volt a cél, hogy távozáskor a baba sírjon utánuk. Ezt nem õk találták ki, ez egy kritérium. Általában két hét alatt szoktak sírni, nekik ez elõbb megvolt. Aztán x idõ múlva hazavitték a picit, azóta egy családdá váltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes vàlaszokat! :) Nem szeretnék örökbefogadni, csak puszta kíváncsiságból kérdeztem. A blogomba beleszõttem egy örökbefogadott kislány sztoriját.. Ezért akartam evvel közelebbrõl megismerkedni.

Hohy kérjek anyukámtól olyan toppot amibe van egy kis szivacs? Van valaki akki 12 éves és ö már meg kérte? Esetleg le irná hogy hogy volt? Lécci normális válaszoat irjatok!

Legjobb válasz: Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?

Kínaiban láttam ilyet a multkor, jól néz ki. Ne félj az anyukádnak szólni, hisz az anyád:D Anya! Szeretnék egy új topot, már kinéztem egyet, megveszed nekem? Ez így nem jó?
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!