Találatok a következő kifejezésre: Volt már valaki aki (472 db)

Kockázati életbiztosításokban kinek van tapasztalata arra való tekintettel ha bekövetkezik a nagy baj akkor fizet is a biztosító? Ha igen melyik biztosítót ajánlanátok e téren? Volt már valakinek akinek fizetett?

Legjobb válasz: Én személy szerint ezzel is foglalkozom. A Groupama Garancia Biztositónál. Amenyiben szeretnéd konkrét kalkulációt tudok adni. Ismerõsrim barátaim kötöttek Nálam és igen fizetnek arra amire a fedezet kiterjed. Sok negatívat hallottam én is a biztosítókról. Míg oda nem kerültem és személyesen meggyõzõdtem miért. Azért mert sokan akiknek van biztositásuk, konkrétan nem tudják mire. Ilyenkor van az hogy olyanra várnak kártéritést ami nem is volt a szerzõdésben.

Én személy szerint ezzel is foglalkozom. A Groupama Garancia Biztositónál. Amenyiben szeretnéd konkrét kalkulációt tudok adni. Ismerõsrim barátaim kötöttek Nálam és igen fizetnek arra amire a fedezet kiterjed. Sok negatívat hallottam én is a biztosítókról. Míg oda nem kerültem és személyesen meggyõzõdtem miért. Azért mert sokan akiknek van biztositásuk, konkrétan nem tudják mire. Ilyenkor van az hogy olyanra várnak kártéritést ami nem is volt a szerzõdésben.
Fizet, arra, amire vonatkozik a biztosítási védelem. Ajánlani ennyi kevés információ alapján én nem szívesen ajánlanék, ahhoz több adatra van szükség, pl. hány éves vagy, nõ, férfi, egyéb esetleges kórelõzmény, ilyenek. Válaszolhatsz privátban is, mivel szerintem nem minden adat publikus.

Nagyon hosszú ciklussal (kb50nap) volt mar valaki, aki teherbe esett?

Legjobb válasz: nekem esetenként volt 50 napos, de nem rendszeresen. 26-tól az 50-ig mindenféle volt, sosem volt egyforma. És már két kislányom van. Az orvosom megvizsgált amikor a babát terveztük, és azt mondta, hogy van ilyen, semmiféle szervi vagy hormonális eltérést nem talált.

nekem esetenként volt 50 napos, de nem rendszeresen. 26-tól az 50-ig mindenféle volt, sosem volt egyforma. És már két kislányom van. Az orvosom megvizsgált amikor a babát terveztük, és azt mondta, hogy van ilyen, semmiféle szervi vagy hormonális eltérést nem talált.
A kérdező hozzászólása: de jó!a dokim azt mondja, hogy minden ok, csak kevesebb legyen a stressz, meg életmódváltás.pár kiló -.csak nem akar összejönni
A kérdező hozzászólása: annyira köszönöm!!!!olyan jó, hogy nemcsak rémhíreket lehet hallani.Annyira köszönöm, hogy leírtad!
Nagyon remélem, hogy hozzátok is hamarosan kopogtat a gólya, szívbõl kívánom! :) )) Majd írj, ha gratulálhatok! :) Puszi, a 15 hetes km

Volt már valaki, akinek a megtermékenyítéstõl számítva a 8. nap pozitív volt a terhességi teszt? (aki biztosan tudja, hogy mikor fogant a baba? )

Legjobb válasz: Ilyen kizárt dolog! Egyszerûen, ha ismeri valaki kicsit is a biológiát, tudja hogy ez nem lehetséges. Én tudom pontosan, hogy mikor fogant a babám és az aktus utáni 15.nap reggel lett pozitív a tesztem.

Ilyen kizárt dolog! Egyszerûen, ha ismeri valaki kicsit is a biológiát, tudja hogy ez nem lehetséges. Én tudom pontosan, hogy mikor fogant a babám és az aktus utáni 15.nap reggel lett pozitív a tesztem.
Régesrég egyszer csináltam tesztet ilyen korán, mert még abszolút kezdõ voltam a tesztelésben, és megettem a szöveget az útmutatóban, hogy 24 órás terhességet kimutat (persze ezt mindig úgy értik, hogy a kimaradt vérzés elsõ napjától számítva, de akkor csak ez a mondat ragadta meg a figyelmem). Szóval ez totál negatív lett, egy héttel ovu után, aztán pedig bizony akkor már összejött :) Úgyhogy bocs, ha pont az ellenkezõjét válaszoltam annak, amit kérdeztél, de gondoltam, ennek a tapasztalatnak is tudod hasznát venni.
7-12 nap a beágyazódás, 2-3 nap, mire termelõdik elég HCG, tehát legkorábban a 9. napon. Második babámmal aktus utáni 9. napon émelyegtem, és összetéveszthetetlen volt, mert már volt terhességem, és csak akkor éreztem ilyet. Másnap ebéd után erõs pozitívat teszteltem 25-össel.
9. dpo-n teszteltem 25.össel erõs pozitívat.. :) És csak egyszer voltunk együtt a férjemmel abban a hónapban( a munkája miatt), tehát kizárt a korai megtermékenyülés.. :)
Én 9 napra rá halvány de pozitívat teszteltem. A nem várt elõtt 3 nappal. olyan félidõtõl nagyon kezdtek fájni a melleim, és fáradt voltam ami feltûnt mert én eléggé aktív vagyok. 5hkm

Volt már valaki akinek " lyukat" találtak a lepényen terhesség alatt? Lett következménye? Mitől van ez? Mi ez?

32+3 hetes vagyok, tegnap voltunk uh-n és ott mondták hogy egy 18 mm-es lyuk van a lepényen.

Legjobb válasz: Hát nem tudom hasonló-e, de nekem a méhszájra lógott a lepény (most nem tudom épp hol van), de a kontroll UH-n azt mondta a doki, hogy "na, elkezdett felszívódni a placenta". Én megdermedtem, hogy mégis MIT CSINÁL a placenta?????? :D Õ meg néz rám, hogy most mi a bajom. Elmagyarázta, hogy a szervezetem érzékelte, hogy a méhszáj nem a legjobb hely a lepénynek, ezért az a rész ami rálógott elkezdett felszívódni, és a másik oldalra építkezik most a lepény. Merthogy ne úgy képzeljem el, hogy szaladgál mint egy kiskutya a méhemben. De számomra a lyuk középen van, van valahol belül, az idézett szövegben pedig a szélén, nem? Vagy a széléBEN van a lyuk? Mondjuk ha azt mondták ne foglalkozz vele, akkor biztos nem gáz, lehet hogy csak valami nem volt jó, úgy ahogy nálam, és megoldotta a szervezeted :)

Hát nem tudom hasonló-e, de nekem a méhszájra lógott a lepény (most nem tudom épp hol van), de a kontroll UH-n azt mondta a doki, hogy "na, elkezdett felszívódni a placenta". Én megdermedtem, hogy mégis MIT CSINÁL a placenta?????? :D Õ meg néz rám, hogy most mi a bajom. Elmagyarázta, hogy a szervezetem érzékelte, hogy a méhszáj nem a legjobb hely a lepénynek, ezért az a rész ami rálógott elkezdett felszívódni, és a másik oldalra építkezik most a lepény. Merthogy ne úgy képzeljem el, hogy szaladgál mint egy kiskutya a méhemben. De számomra a lyuk középen van, van valahol belül, az idézett szövegben pedig a szélén, nem? Vagy a széléBEN van a lyuk? Mondjuk ha azt mondták ne foglalkozz vele, akkor biztos nem gáz, lehet hogy csak valami nem volt jó, úgy ahogy nálam, és megoldotta a szervezeted :)
A kérdező hozzászólása: Igen, lehet hasonlóról van szó. Azóta felhivtam a saját dokim és õ is azt mondta hogy nincs jelentõsége;) hát érdeked dolgokat produkál a szervezet...! Reméljük a legjobbakat!;)

Volt már valaki aki 2x használta fel a terhességi tesztjét?

Én tegnap használtam egy 10 es tesztet, most vagyok a 14.dpo-on, tegnap negatív lett, de nem dobtam ki. Most ujra probáltam, és egy nagyon halovány 2. csíkocska is ott van...ez most jó, vagy nem??

Legjobb válasz: A terhességi tesztet nem szabad kétszer felhasználni. Ha mégis megtetted, az eredmény semmit se ér, hiszen akkor már nem is mûkõdik a teszt.

A terhességi tesztet nem szabad kétszer felhasználni. Ha mégis megtetted, az eredmény semmit se ér, hiszen akkor már nem is mûkõdik a teszt.
Hogy lenne már jó? Csinálj másik új tesztet, ez így nem valós.
Ez kb. olyan mint egy ovszert 2x hasznalni... Butasag, semmi ertelme.
Persze, hogy csíkos, hiszen elázott!
ezzel lehet bohóckodni (bár fura a humorod nekem, fõleg ha babát szeretnél) de egy ilyen hülyeség miatt bizakodni kezd? már ne haragudj, de ha babát szeretnél akkor azért szedd már össze magad!
Sajnálom, hogy ennyire szeretnéd és minden szalmaszálba belekapaszkodsz (abba is, ami nem szalmaszál). Ennek most semmi értelme. Ha nem sikerült, akkor nem sikerült. A vatera-n tudsz tesztet venni akciósan és nem kell ilyen esélytelen dolgokkal foglalkoznod. Légy felnõtt, mert épp nagyon komoly dologra készülsz. A realitás fontos, ha anya akarsz lenni.
Utolso 2 valaszolo jol le lett pontozva pedig teljesen igazuk van. A teszt tajekoztatojan is rajta van, hogy csak egyszer hasznalatos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azért bizakodom!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben lányok, soha, de soha, de soha többet nem teszek ilyet!!!!!
Helyes!:) (utolso valaszolo vagyok) Majd ird meg mi lett veled! Drukkolok! En 22.-re nem varom.
Szia! Valósat mutatott a teszt?

Volt már valaki, akinek a 20. hét körül 99%-ra megmondták a baba nemét, és aztán mégsem az lett?

Legjobb válasz: igen, 5 éve az ismerõsömék jártak így! 2. gyerek volt, azt mondták lány. Be is vásároltak a szülésig szépen: de lányos színekbõl, fõként rózsaszínbõl. És a szülõszobában az anya hasára tették a kis Bálintot! :)

igen, 5 éve az ismerõsömék jártak így! 2. gyerek volt, azt mondták lány. Be is vásároltak a szülésig szépen: de lányos színekbõl, fõként rózsaszínbõl. És a szülõszobában az anya hasára tették a kis Bálintot! :)
igen. Az egyik ismerõsöm, most 7 hónapos, és kiderült, hogy fiú lesz az a lány

A Gilbert-kór öröklődik? Volt már valaki, aki gilbert-kóros volt és a babája is az lett? Terhesség során igényel plusz vizsgálatot? És szülésnél jobban besárgult a baba, mint egyéb esetben?

Legjobb válasz: Igen, öröklõdõ betegség, de nem biztos, hogy a baba is örökli. Egy ismerõsöm Gilbert-kóros, de a gyerekei nem sárgultak be (3 van neki). Azt nem tudom, hogy örökölték-e, de plusz vizsgálatot nem jelent a terhesség során. De gondolom lehet kérni genetikai tanácsadóban erre vonatkozó vizsgálatot, bár szerintem felesleges. Én nem tudok a családomban ilyen betegségrõl, de a lányomról most derült ki, hogy Gilbert-kóros.

Igen, öröklõdõ betegség, de nem biztos, hogy a baba is örökli. Egy ismerõsöm Gilbert-kóros, de a gyerekei nem sárgultak be (3 van neki). Azt nem tudom, hogy örökölték-e, de plusz vizsgálatot nem jelent a terhesség során. De gondolom lehet kérni genetikai tanácsadóban erre vonatkozó vizsgálatot, bár szerintem felesleges. Én nem tudok a családomban ilyen betegségrõl, de a lányomról most derült ki, hogy Gilbert-kóros.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Reméljük a te gyermekednek sem lesznek komolyabb panaszai, tulajdonképpen az étkezésre, pihenésre kell jobban odafigyelni, nincs más gyógymód.

Kíváncsi lennék a véleményetekre a netes ismerkedéssel kapcsolatban. Volt már valaki, akinek sikerült párt találni itt? Vagy inkább csak a komolytalan flörtölések a jellemzőek?

Legjobb válasz: Az unokatesóm pl. egy társkeresõ oldalon ismerkedett meg a késõbbi férjével, van is egy kislányuk, szóval akad ilyen példa is. Szerintem aki normálisan áll hozzá a dolgokhoz, az nem fogja beérni a komolytalan flörtölgetéssel se a neten, se a valóságban.

Az unokatesóm pl. egy társkeresõ oldalon ismerkedett meg a késõbbi férjével, van is egy kislányuk, szóval akad ilyen példa is. Szerintem aki normálisan áll hozzá a dolgokhoz, az nem fogja beérni a komolytalan flörtölgetéssel se a neten, se a valóságban.
Volt kétszer is, de mind a kettõt bebuktam...:D
én nem ezen, egy másik oldalon akadtam össze a mostani párommal (nem kapcsolatot kerestem az oldalon, csak haverkodtam mert "kiléptem" a régi életembõl, és kellett). 1, 5 hónapja nagyon szeretem :)
Van akinek igen van akinek nem. 1x meg lehet próbálni. Én 1x anno megpróbáltam de nem jött össze, és hagytam is a fenébe azóta 1 szórakozóhelyen ismerkedek.
A kérdező hozzászólása: 1: ismerõs a szitu. velem is hasonló történt már. 2: gratulálok! :) sok boldogságot nektek. 3: milyen sikerrel? :D
Én is a neten találtam meg a párom. De nem könnyû, 1 évig keresgéltem . Nem voltak nagy elvárásaim, csak az elõzõ kapcsolataimhoz képest felállítottam egy mércét és nem adtam lejjebb . :) Mondván nem azért akarok magam mellé valakit, hogy ne legyek egyedül, társat kerestem. Van esély, csak kitartónak kell lenni. 25/N
Én egyszer innen szerveztem le egy vakrandit. Kellemes egyszeri idõtöltéses randi volt a városban, de nem volt "tököm" akkor még hozzá, hogy tovább vigyem
az elõzõ vagyok. Úgy értem itt leveleztünk nyiltan, és itt hívtam el, a GYIK-on :D

Volt már valakinek akinek sokat késett? 16/L

Volt már akinek sokat késett a menstruációja de utána rendesen megjött neki és nem volt semmi gond?Ha lehet akkor írjatok kort és hogy kb mennyi ideig késett légyszives)

Legjobb válasz: Nekem csak 18-19 éves koromban állt be, mikor elkezdtem tabit szedni, elõtte sose volt rendszeres.

Nekem csak 18-19 éves koromban állt be, mikor elkezdtem tabit szedni, elõtte sose volt rendszeres.
Hajaj volt hogy egy teljes honap kimaradt utánna köv honapban megjött napra pontosan csak kimaradt egy honap nem egyszer volt igy...nem voltam terhes tesztet csináltam...
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigieket :) ha valaki még volt így az írja nyugodtan le mert kellenek a megnyugtató szavak :)
szia, 18 évesem 2 hetet késett, azt hittem, hogy terhes vagyok, elmentem a dokihoz, nem látott semmit, elküldött vérvételre. már indultam volna otthonról mikor megjött!:D akkor ugráltam örömömben!:D ma már 28 évesen egy 4 hónapos kislány anyukája vagyok, most értem meg rá!:) írd meg, hogy mi a helyzet!
Persze, 16 évesen még simán lehet rendszertelen. Nekem volt, hogy egy hónap ki is maradt. DE! Azt tegyük hozzá, hogy ha szexuális életet élsz, meg van az esélye a teherbeesésnek, védekezés mellett is. Jelentõsebb késésnél végezz el egy tesztet, mert ez nem játék. Nehogy az legyen, hogy vársz, vársz, aztán baba van a dologban és kifutsz az idõbõl, és már nem vetetheted el. Akkor már semmi megnyugtatót nem tudunk írni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!