Találatok a következő kifejezésre: Volt már pozitív halvány tesztem, 2 (5 db)

Volt már egy pozitív (halvány) tesztem, 2 napja késik, és olyan erős hányingerem van hogy úgy vagyok rohanjak-e vagy ne a wc-re. Baba ugye?

most olyan er?s a hányinger hogy még remegek is t?le. Ez normális?

Legjobb válasz: GRATULÁLOK

GRATULÁLOK
Szia!Az elsõ 3 hónap sajna errõl szól.A legtöbbünknél elmúlik ha betölti a 12 hetet. Rágcsálj egy kis pattogatott kukoricát, kekszet, babapiskótát. Nekem az is segített, hogy meg mostam ha nagyon rosszul volt az arcomat hideg vízzel. Igen babás vagy ha pozitív a teszted!!Nagyon gratulálok hozzá!Üdv:Zsuzsa 30 hetes pocakos
Nagyon valószínû, hogy babásodsz, gratulálok! Ha még mindíg bizonytalan vagy, csinálj még egy tesztet, ahogy telnek a napok, egyre erõsödni fognak a csíkok. Én anno 1 hét alatt 3-t is csináltam:) )

Június 6-án volt a mensesem, de nagyon rosszul voltam 2 hétig, vettem terhességi tesztet és pozitív volt habár egy halvány csik. Majd 1 héttel később megismételtem már negeatív. Ez mit jelent?

Most ujbol következik és megint rosszul vagyok, szédülés, hányinger stb. , De negatív.

Legjobb válasz: Ciszta is csinálhat ilyeneket, menj orvoshoz szerintem.

A kérdező hozzászólása: azota meg jött és mint akit elvágtak elmult a rosszullét, dokihoz sajna nem tudtam még elmenni, maj a jövöhéten, mert nyaralni volt:( De köszi hogy érdeklödsz.majd megírom miujság:)
Ciszta is csinálhat ilyeneket, menj orvoshoz szerintem.
Mi újság veled ?
Menj dokihoz lehet hogy van még bab csak a másik teszt nem mutatta ki. De az is lehet hogy felszívódott. Egy orvos biztosabbat mondd. Kívánom a legjobbakat.
A kérdező hozzászólása: akoor ez még lehet terhesség?folyamatosan szedem a B6-ot, attol jobban vagyok. viszont folyamatosan fogyok(van miböl)
második válaszoló vagyok. Nekem is azt mondták hogy nem lehet természetes uton gyermekem. Elsõre összejött , igaz nehéz volt a kihordás de megérte. Többszöri kórház , sok pihenés és rendszeres orvosi ellenõrzés. Nekem is gond volt a petefészkemmel, körbe akarták vágni de valami csoda folytán lett "rendszeresebb " mensim és pé-sem.Nem szedtem gyógyszert.
Nekem is volt ciszta mûtétem, kivették, és rá 6 hónapra terhes lettem! Ne hagyd, hogy teljesen kivegyék a petefészkedet, mert ha csak egy kis darabot is bent hagynak, képes petesejtet termelni!! A mûtét elõtt azt mondták nekem is, hogy így nem lehet gyerekem, de a mûtét után már lehetett próbálkozni, és szerencsére sikerült is!! Ne add fel! Azt hozzá kell tennem, hogy a mûtét után 3 hónapra is teherbe estem, de az a baba nem maradt meg.
A kérdező hozzászólása: 2-án kellene megjönnie.tavaly már volt egy vetélésem:( Cystátol tartok én is, mert volt már, mikor kivették a bal petefészkem 3/4-ét, azt mondták ha kiujjul kivesznek mindent.Ja igaz azt is mondták soha nem lehet gyerelkem természetes uton:(
Hát lehet hogy felszívódott a baba és a hormonok miatt vagy rosszul, de lehet az is hogy még ott van. Menj el dokihoz mindenképpen. De szerintem lehet baba. Azóta nem is volt mensid? Nekem junius 15én volt utoljára és azóta se semmi , teszt még nem mutatta ki doki nem zárta ki a babát. Uh biztos megnyugtatna téged .
hátha + volt akkor valószínû, hogy elment! :(( Sajnálom! Most megint mensi következik?
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan. Ha erõsebben mutat +at örülhetsz!Drukkolok!
Szia! Én a helyedben a 2 pozi tesztnek hinnék, és vetélés gyanújával azonnal elmennék a dokihoz, vagy ügyeletre, vagy aki ahol van... A szúrás lehet még a beágyazódástól, de lehet méhenkívüli is, az is gyakran jár 1-2 napos vérezgetéssel... Nem megijeszteni akarlak, de én a helyedben nem várnék. Max azt mondják, hogy soha nem is volt baba (de ezt kétlem), vagy megerõsítik, hogy sajnos elment, de alényeg, hogy ki kell zárni a méhenkívülit, mert ott a petevezetékek forognak kockán!
A kérdező hozzászólása: nem sozktam figylegetni magam, de ez most más helyzet ovlt
A kérdező hozzászólása: ráadásul bal oldalt alul szúr...
A kérdező hozzászólása: köszi, csak annyira rossz, már késett 1 hetet, 2 halvány + teszt, aztán megjön, 2 napig tart, meg még azt álmodtam, hogy terhes vok mégis....szóval minden passzolt.nem baj, legalább több alkalom lesz ebben a hónapban a próbálkozásra.és, hogy gyorsabban gyógyul az mit jeléent? én már nem értek semmit :(
ha rövid a menstruáció, de normális mennyiségû (ezalatt a rövid idõ alatt), az csak annyit jelent, hogy a méh nyálkahártyája hamarabb gyógyul, pontosabban hamarabb kezdõdik meg a regenerációs folyamat. ne aggódj, ezzel nincs baj... tudom, hogy nem segít, amikor az ember babát szeretne, én is hasonló vagyok. nekem mostanában mindig rövidebb (2 nap, utána már csak nyomokban), és mindig reménykedek. az UH szerint rendben van a nyálkahártya vastagságom, sõt...
A kérdező hozzászólása: közben vettem egy tesztet, de sajnos nega lett, akkor visoznt nem értem, miért csak 2 nap....
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan, nekem volt olyan ismerõsöm, akinek még hónapokig volt mensije, és mégis terhes volt, egy ideig észre sem vette emiatt.
Volt. Sok esetet hallottam, hogy volt valamilyen vérzés. Amikor nem szokványos a mennyisége már lehet babára is gyanakodni. Drukkolok!
szia lett babád akkor?
Mindenképp. Gratulálok :)
A kérdező hozzászólása: koszonom, most mar azon izgulok hogy erosodjenek a csikjaim, es hogy ne verezek!!!!!
Gratulálok!! :)
Menzesz várt idõpontja elõtt sosem érdemes tesztelni, mert egy átlagos nõ életében többször következik be korai spontán vetélés, amit -ha elõtte nem tesztel- észre sem vesz, mert menstruációnak hiszi. Nagyon drukkolok, ezt csak azért írtam le, mert én is csináltam ezt hónapokig, mert kétségbeesetten terhes akartam lenni és szintén teszteltem már a menses elõtt, aztán 3 hónappal ezelõttig mégis mindig "megjött" több + teszt ellenére. Lelkileg egyáltalán nem tesz az ilyen jót..

Lehetek terhes ha már 2 hete késik és volt 2 halvány pozitív tesztem de tegnap negatív lett ismét?

Menzim még nem jött meg.Dokim megvastagodott méhnyálkahártyát látott 1 hete.Lehet hogy terhes vagyok negatív teszt ellenére?

Legjobb válasz: Én is vetélésre gondolok, sajnos!

A kérdező hozzászólása: Csütörtökön megyek vissza az orvoshoz.Veszek még egy tesztet addig egy 10-es érzékenységüt.Tiszta ideg vagyok hogy miért nem jön meg a menzim ha esetleg elvetéltem?
Én is vetélésre gondolok, sajnos!
Szia amikor nekem halvány pozi volt a tesztem, és mégis megjött, doki szerint spontán vetélés volt akkor a teszt még a mensi után is halvány volt, a hcg lassan ürül ki a szervezetbõl..szerintem csinálj másfajta tesztet!!
A kérdező hozzászólása: Hétfõn fog megvizsgálni a doki.Csináltam tesztet imét negatív lett.Nagyon kíváncsi vagyok mi bajom?!
Értem:) húúú nagyon drukkolok neked!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mert rendeltem 10-es érzékenységût és valószínû csak holnap jön meg.Jártam 2 gyógyszertárban is és csak 25 -50-es volt.Lehet a 25-ös is már mutatná de ha már megrendeltem akkor várok.
Szió, csináltál azóta tesztet?
Nem lehet, hogy elvetéltél nagyon korán???
A kérdező hozzászólása: Meg a negatív teszt tegnap reggel volt a halvány pozitívak meg tegnap elött meg azelött reggel.
A kérdező hozzászólása: Oké de miért nem jött meg?
A kérdező hozzászólása: Állítólag hormonzavar!Most szedem a meghozó gyógyszert.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!