Találatok a következő kifejezésre: Volt már peteérésem (304 db)

Clostilbegyt szedek. Elképzelhető, hogy a tabletta szedése alatt, a ciklus elején is volt már peteérésem?

Nagyon rövidek a ciklusaim: 19-21 naposak. Most viszont már a 23. napon vagyok. Hét eleje óta viszont tompa alhasi fájdalmam van, és úgy érzem, hogy nagyon kemény az alhasam....lehet hogy sikerült?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy volt -e peteérésed, de a clostyra jellemzõ, hogy 28-30 napos ciklusokat állít be,valószínû te azért kaptad,mert a rövid ciklusodból tudható, hogy nem volt peteérésed, csak mensid..szóval meg kellene várni a 30 napot, lehet, hogy épp beállt a ciklusod, aztán tesztelj, de remélem sikerült mégis...egy hetet már csak tudsz várni! Üdv: 24 hetes kismami.

Nem tudom hogy volt -e peteérésed, de a clostyra jellemzõ, hogy 28-30 napos ciklusokat állít be, valószínû te azért kaptad, mert a rövid ciklusodból tudható, hogy nem volt peteérésed, csak mensid..szóval meg kellene várni a 30 napot, lehet, hogy épp beállt a ciklusod, aztán tesztelj, de remélem sikerült mégis...egy hetet már csak tudsz várni! Üdv: 24 hetes kismami.
Így van. Várj egy hetet még, és kiderül! Egyébként a 19-23 napos ciklus eléggé rövid... Nem figyelted valamivel a peteérésedet? Lh-teszt? Hõ? Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Pco a diagnózis. Tehát eddig nem is volt peteérésem....

Kalkulátor szerint 15én volt peteérésem 15én 36.3, majd 16 án felugrot 36.6ra 17 leset megint 36.3ra és ma felugrott 36.8ra a hőm, derekam is fáj, mellem is érzékeny, és most akkor volt már peteérésem vagy ma van?

hasma is szur egy kicsit, tojásfehér folyásom volt ma meg ragados

Legjobb válasz: Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.

Ha 4 min. napig fönn is marad akkor volt tüszõrepedésed. A mai esedékesebb a nagyobb ugrás miatt.
akkor amarhaság folyton számolgatni, meg mérni, minek?? szex minden másnap és összejön az a gyerek
Persze! Aki gyereket akar , , csinálni, , az biztos nem számolgat, ha jól esik, ha nem szex mert így tuti lesz gyerek!! Jó és célra vezetõ megoldás, de szerintem túlzás! Azt tapasztaltam, és olvastam, hogy tüszõrepedés körül jobban megkívánjuk a férjünket. Mi ezt használtuk ki 3. hónapban babás lettem. Sok sikert nektek!

A görbém alapján volt már peteérésem, és ha igen mikor?

Szerintem a 15 napon volt szerintetek? Köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Ige szerintem is a 15.napon volt peteérésed. Szóval lehet, hogy már megtörtént a csoda! Vigyázz magadra!

Ige szerintem is a 15.napon volt peteérésed. Szóval lehet, hogy már megtörtént a csoda! Vigyázz magadra!
A kérdező hozzászólása: itt a görbém!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ce1d5a2480e0f4a2d1c1c7..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!
Szia Szerintem is 15. napon volt az én görbém is ilyen volt. 29. hetes mami
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolónak is köszi és gratulálok a babához!


2 nap múlva hormonális vérvételem lesz a ciklusom 22. napján. Ha volt már peteérésem az kimutatható lesz ekkor is?

Akinek volt már ilyen mi lett az eredménye?Nézni fogják az Lh-t ami ha jól tudom az a peteérést mutatja.

Legjobb válasz: Igen. A progeszteronból látni fogják, hogy volt-e peteérésed! A többihez nem értek, minden hormon összefügg minden hormonnal, úgyhogy ki fog derülni, ez biztos!

Igen. A progeszteronból látni fogják, hogy volt-e peteérésed! A többihez nem értek, minden hormon összefügg minden hormonnal, úgyhogy ki fog derülni, ez biztos!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!:)

Szerintetek volt már peteérésem?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/407a8fbe2603b7c144e7cf.. Azt szeretném megkérdezni, hogy az utolsó alacsony h?mérséklet? napon van peteérés vagy az els? magas h?m. napon? Nálam ebben a hónapban mikor volt? Ma nagyon szúrt az egyik petefészkem ma már nem lehet ugye? Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: 12. vagy a 13. ciklusnapodon volt ovulációd. Amikor már megemelkedik a hõ, akkor már dolgozik a progreszteron hormon, tehát vagy elõtte levõ napon a 13. napon volt ovulációd, vagy pedig a 12. napon, mert nem törvényszerû hogy másnap azonnal meg is emelkedjen a hõd. A kettõ közül valamelyik napon lehett az ovulációd!

12. vagy a 13. ciklusnapodon volt ovulációd. Amikor már megemelkedik a hõ, akkor már dolgozik a progreszteron hormon, tehát vagy elõtte levõ napon a 13. napon volt ovulációd, vagy pedig a 12. napon, mert nem törvényszerû hogy másnap azonnal meg is emelkedjen a hõd. A kettõ közül valamelyik napon lehett az ovulációd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasz!
Elméletileg a 13. napon (vagy elõtte egy nappal) megvolt az ovu :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/407a8fbe2603b7c144e7cf.. Így néz ki most a görbém. Olyan érdekesen fáj a bal oldali petefészkem felé a hüvelybõl. Félek, mert tavaly volt egy bal oldali méhen kívüli terhességem. Mindig azt mondom inkább jöjjön meg a nem várt csak még egyszer ne legyen méhen kívüli. Az is elõfordulhat remélem, hogy front van és azért fáj? A görbém eddig egyébként "szép" igaz? Még bármi lehet? Tüneteim nincsenek. Kellemes húsvéti ünnepeket!

Volt mar peteeresem a gorbe alapjan? Hogy alakul a gorbem, rapillantanatok?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: Szia! A höd alapján azt mondanám, hogy a 13. napon volt. Az ovu-teszt szerint pedig a 15. napon, ha mindkét teszted halvány volt!!! Ez elég ellentmondásos! Ha a csíkok egyformán erösek voltak, akkor pedig még csak ezután lesz (ma vagy holnap). Lehet, a höd is leesik ismét, akkor szintén alátámasztaná az utóbbi feltevésem, miszerint a 13. nap csak próbálkozás volt, de az érett pete csak a köv. napokban fog kilöködni. Ilyenre is volt már példa!

Szia! A höd alapján azt mondanám, hogy a 13. napon volt. Az ovu-teszt szerint pedig a 15. napon, ha mindkét teszted halvány volt!!! Ez elég ellentmondásos! Ha a csíkok egyformán erösek voltak, akkor pedig még csak ezután lesz (ma vagy holnap). Lehet, a höd is leesik ismét, akkor szintén alátámasztaná az utóbbi feltevésem, miszerint a 13. nap csak próbálkozás volt, de az érett pete csak a köv. napokban fog kilöködni. Ilyenre is volt már példa!
HA holnap is felfelé tart és fenn is marad, akkor volt, mágpedig 2-3 napja. És jókor voltatok együtt.
Nem egy idõben méred a hõdet, így nem pontos, és nem is értékelhetõ!A hõmérõzés egyik legfontosabb alapja, hogy mindig egy idõben kell mérni a hõt!

Ekkor volt már peteérésem?

03.15.-én jött meg utoljára, 03.20-ig tartott a menzeszem. 28-án volt már peteérésem? körülbelül 35 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudhatjuk. Peteérés bármikor lehet az embernek! Elvileg középidõben van, de gyakorlatilag ez nem igaz. Úgyhogy akár lehetett is, de az is lehet, hogy nem.

Ezt mi nem tudhatjuk. Peteérés bármikor lehet az embernek! Elvileg középidõben van, de gyakorlatilag ez nem igaz. Úgyhogy akár lehetett is, de az is lehet, hogy nem.
Lehetett. De ez ember függõ. Nem vettél észre semmi jelét? pl. nekem peteéréskor mindig 37 (soha nem több) a hõmérsékletem.
a kérdés mire irányul? gond a baba, vagy nem??
A peteérést nem lehet pontosan kiszámolni. Elvileg 28 napos ciklus esetén van középidõben, 35 naposnál már nem. Ugyanis nem az elõzõ menzesztõl, hanem a következõtõl kell visszaszámolni a 14 napot.
De miért nem mindegy, hogy mire irányul a kérdés?Mert akkor annak alapján fogunk válaszolni?! Én azt ajánlom, hogy nézz meg egy ovulációs kalkulátort a neten.Annak a válaszolónak is igaza van, aki azt írta, bármikor lehet peteérés, bár leginkább tényleg középidõben van.
mert pl. ha nem akar babát, akkor lehet, h megnyugszik, ha azt irjuk neki, h nem volt akkor peteérése.
De jobb ha nem ámítjuk egymást...szerintem.

Volt már peteérésem? Megnéznétek a görbémet?

Mikor húzza be a programm a peteérést?

Legjobb válasz: Szia, szerintem azt a mérést, ahol jóval az átlag utáni idõpontban mértél (a mensi alatt), érvénytelenítsd, lehet h az viszi félre a rsz-t. Nekem ez volt a baj (kétszer elaludtam, plussz elõzõ este borozgattunk, ezért volt egy kiugrás a görbémben, amit pé-nek vett. most már jó helyre húzta.

Szia, szerintem azt a mérést, ahol jóval az átlag utáni idõpontban mértél (a mensi alatt), érvénytelenítsd, lehet h az viszi félre a rsz-t. Nekem ez volt a baj (kétszer elaludtam, plussz elõzõ este borozgattunk, ezért volt egy kiugrás a görbémben, amit pé-nek vett. most már jó helyre húzta.
A kérdező hozzászólása: Szerintetek miért nem húzza be a peteérést? Vagy mi történt? Az a hõ leesés nem az volt? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5300a06c3aad7c0858b5f1..
Szia! Szerintem volt már peteérésed. Az utolsó alacsony hõmérsékletû napodon. A gép majd akkor húzza be az ov. idejét, ha még egy pár napig magas lesz a hõd, nekem is úgy csinálta. Küldöm a görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/407a8fbe2603b7c144e7cf.. Sajnos nekünk nem sikerült!

Volt már peteérésem? A ciklus.hu behúzta de semmi tünete nem volt annak hogy ott volt az ovuláció. Előző hónapban a 17. napon volt. A ciklusaim átlag 28 naposak

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8a5a4d2dfe9e2688f6dbdf..

Legjobb válasz: Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.

Szerintem rosszul húzta be. Úgy tûnik, próbálkozott a szervezeted, de nem történt tüszõrepedés, ezért újra leesett a hõ..az elkövetkezendõ napokban figyeld, mikor ugrik meg újra és ha megtörtént a tüszõrepedés, akkor annak fenn is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm szépen
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is 36, 8 at mértem

Ebből a görbéből mit tudtok kiolvasni? Volt már peteérésem? Vagy lesz? Köszönöm.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7ef79448c1d59d4ee889e2..

Legjobb válasz: Szia! Még szerintem sem volt, de talán ha a mai nap után elkezd emelkedni, s fent is marad, akkor ma van! HAJRÁ-HAJRÁ! :)

Szia! Még szerintem sem volt, de talán ha a mai nap után elkezd emelkedni, s fent is marad, akkor ma van! HAJRÁ-HAJRÁ! :)
a vérfolt az nálad mit jelent??????
Hát még nem volt. Ha elkezd emelkedni és fent is marad akkor lesz. De még nem volt. Legyetek együtt 2 naponta! Drukk
Ha holnap nagyon felmegy az átlag fölé, akkor ma van.
Peteérésed lehet, hogy volt, de tüszõrepedés/ovuláció biztos, hogy nem és nem is lesz... A hormonjaid most nincsenek rendben. Orvosi nyelven, nagyon lapos a "görbéd".
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!