Találatok a következő kifejezésre: Volt már olyan (3532 db)

Volt már olyan, hogy azt érezted szakítani akar a párod, de nem meri megmondani? Beigazolódott a dolog?

Legjobb válasz: Hogy mik voltak a jelek? Például korábban ha együtt aludtunk, mindig felváltva öleltük egymást. Ez egy idõ után átcsapott abba, hogy kizárólag csak én öleltem... apró jel, de ez már az elõszele volt annak, amire készült. Ezen kívül azt vettem észre, hogy valahogy az együttlétek nem voltak olyan érzékiek, sõt, néha már-már untam is vele a szexet. Sõt olyan is volt egyszer, hogy kutyapózban csináltuk, õ már elélvezett, én viszont még nem, és megunta hogy még mindig dugom, hirtelen fogta magát, felugrott az ágyról, és közölte, hogy "hát nem igaz már, ha nem tudsz eljutni, akkor majd inkább kiverem!!!" ;)) Enyhén bunkó hozzáállás, de mindegy... :D Ezek már mind-mind a szakítás elõtti hetekben voltak, ott szerintem õ már pontosan tudta, mire készül/mit szeretne, csak képtelen volt kinyögni. Ja, és persze az ölelkezések / csókok száma is egyre ritkult, a viták és félreértések pedig sûrûsödtek. Minden kis apróság miatt képes volt kiverni a balhét... és állandóan chatre járt, ismerkedett, stb... Aztán egy 3-3.5 éves kapcsolatot letudott azzal, hogy telefonon közölte velem, hogy akkor most vége, mert rájött õ még fiatal, és szeretne élni, kitombolni magát... pedig elõtte való nap találkoztunk, akkor a szemembe is megmondhatta volna, nem. Így egyszerûbb volt... :) Szóval kb ezekre az intõ jelekre kell figyelni... 23/F

Hogy mik voltak a jelek? Például korábban ha együtt aludtunk, mindig felváltva öleltük egymást. Ez egy idõ után átcsapott abba, hogy kizárólag csak én öleltem... apró jel, de ez már az elõszele volt annak, amire készült. Ezen kívül azt vettem észre, hogy valahogy az együttlétek nem voltak olyan érzékiek, sõt, néha már-már untam is vele a szexet. Sõt olyan is volt egyszer, hogy kutyapózban csináltuk, õ már elélvezett, én viszont még nem, és megunta hogy még mindig dugom, hirtelen fogta magát, felugrott az ágyról, és közölte, hogy "hát nem igaz már, ha nem tudsz eljutni, akkor majd inkább kiverem!!!" ;)) Enyhén bunkó hozzáállás, de mindegy... :D Ezek már mind-mind a szakítás elõtti hetekben voltak, ott szerintem õ már pontosan tudta, mire készül/mit szeretne, csak képtelen volt kinyögni. Ja, és persze az ölelkezések / csókok száma is egyre ritkult, a viták és félreértések pedig sûrûsödtek. Minden kis apróság miatt képes volt kiverni a balhét... és állandóan chatre járt, ismerkedett, stb... Aztán egy 3-3.5 éves kapcsolatot letudott azzal, hogy telefonon közölte velem, hogy akkor most vége, mert rájött õ még fiatal, és szeretne élni, kitombolni magát... pedig elõtte való nap találkoztunk, akkor a szemembe is megmondhatta volna, nem. Így egyszerûbb volt... :) Szóval kb ezekre az intõ jelekre kell figyelni... 23/F
Nekem volt többször is, és végül beigazolódott
Igen, és végül beigazolódott. 23/F
A kérdező hozzászólása: ma 15:21 Mik voltak a jelek?Miket csinált és hogyan viselkedett?
Szerintem csak a nagy szappanoperákban nincs ilyenkor vége. Mármint elõbb-utóbb elkezdesz ezen idegeskedni és rajta fogod kitölteni az egészet, így még jobban eltaszítod. Milyen jelei vannak?
Én megéreztem. Pl amikor felhívott utoljára, megéreztem, hogy azért hív, mert szakítani akar. És tényleg ezért telefonált, hogy sajnálja h élõben nem tudunk most talizni, de úgy érzi nem nagyon mûködik ez így nekünk, és maradjunk barátok..
persze, igen szakítottunk utána szinte azonnal. több éves kapcsolat volt, új munkahelye lett. elkezdett engem kerülni, inkább a munkatársaival volt éjjel-nappal. ha átjött, akkor már csak éjszakára, nem volt kedve annyit szexelni. ha felhívtam letette valami hülye kifogással, elõtte pedig azért örült az ebédszünetnek, mert tudott velem beszélni. és összejött ott valamelyik kiscsajjal, csak nekem nem mondta, mert nem akart megbántani. 21L
Én azt éreztem meg hogy valamit kavart, vagy valamit sunyizott a háttérben, azaz megcsalt. És én szakítottam ebbõl adódóan :)
Most én a másik oldalról is elmondanám, én készülök szakítani, de anyagi okok miatt (közös albi) még várok kicsit, lehet megkövezni. Nálunk az elõszele az volt, hogy duzzogtunk, mert alig volt kommunikáció, konfliktuskezelés meg semmi. Elduzzogtunk egymás mellett. És kevesebb szex. Aztán, ahogy a kétség erõt vett rajtam, meg akartam beszélni. Kérdezõsködtem: mi akar tõlünk, a kapcsolatunktól? Nyugodtan igyekeztem elmondani, mi a baj, amit õ támadásnak vett. Most alig szólunk egymáshoz, akkor is ingerültebben. A megbeszéléseknek semmi értelmük. Még próbálok jópofizni, hogy ne legyen totál rossz a hangulat. De ez már csak a látszat. Ha a ti barátnõtök is megbeszélésbõl, kissé visszahúzódottabb viselkedésbõl jópofizásba vált át, már a végét járja...

Fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy egy találkozás során nagyon rossz szaga volt az illetőnek?

Úgy értam a rossz szagot, hogy a parfümje volt büdös, vagy csak titeket ingerelt. Csináltatok valamit, vagy találkoztatok utána is?

Legjobb válasz: Hat, olyan volt, hogy a laba között volt büdös szegeny lany. Es nem igenytelensegböl, mer egy szorakozohelyen ismerkedtünk meg, hazavittem es meg le is zuhanyoztunk. Abszolut szuperül nezett ki a lany, igenyes volt meg minden, de egyszerüen olyan rossz, kesernyes szagot ereztem az ujjaimon, miutan benyultam neki, hogy elborzadtam. Annyira kanos voltam, hogy azert megkapta az ivet, de rögtön utana mentem is. Kocsimban volt citromos törlökendö, aminek nagyon örültem akkor, de rossz döntes volt vele összemaszatolni a kezemet. Ugyanis ez a szag vegyült a citromillattal es majdnem elhanytam magam. Olyan volt, mint a 3 napos mustaros tonhal citrommal leöntve... Azota utalom a citromos törlökendöt... Lehet nevetni rajtam (most mar en is tudok), tenyleg megtörtent es egy eletre szolo elmeny volt.

Hat, olyan volt, hogy a laba között volt büdös szegeny lany. Es nem igenytelensegböl, mer egy szorakozohelyen ismerkedtünk meg, hazavittem es meg le is zuhanyoztunk. Abszolut szuperül nezett ki a lany, igenyes volt meg minden, de egyszerüen olyan rossz, kesernyes szagot ereztem az ujjaimon, miutan benyultam neki, hogy elborzadtam. Annyira kanos voltam, hogy azert megkapta az ivet, de rögtön utana mentem is. Kocsimban volt citromos törlökendö, aminek nagyon örültem akkor, de rossz döntes volt vele összemaszatolni a kezemet. Ugyanis ez a szag vegyült a citromillattal es majdnem elhanytam magam. Olyan volt, mint a 3 napos mustaros tonhal citrommal leöntve... Azota utalom a citromos törlökendöt... Lehet nevetni rajtam (most mar en is tudok), tenyleg megtörtent es egy eletre szolo elmeny volt.
én egyszer taliztam egy palival, erre annak nem a parfümje bûzlött, hanem a szája meg úgy egészben. Na szóval nagyon durva volt. -.-'
volt egy exem, aki ugyanolyan parfümöt használt, mint egy idõsebb rokonom, és emiatt olyan punnyadt-öreges érzésem lett mindig. sõt, egyszer úgy randiztunk, hogy röhögve felhívott elõtte, hogy anyuja hagymás salit csinált, és inkább én is egyek hagymát, mert õ nagyon büdi. eléggé kiakadtam, hogy 1. ha tudod, h randizunk, minek eszel hagymát? 2. miattad nem fogok hülyét csinálni magamból és hagymát enni, csak mert a te pofád bûzlik. elég gáz volt.
2ik válaszoló...szted egy lány ott belül teljesen szagtalan?...és ez most független az igényteleségtõl v ilyesmi...lehet neked pasit kellett volna megdugnod.
Hany növel voltal eletedben? Tudod, ahogyan minden embernek mas az illata, ugy minden nönek is mas odalent! De ez nem feltetlenül jelenti azt, hogy büdös is! BAROM! Hidd el, 27 eves fejjel meg tudom különböztetni a normalis "nuniillatot" a döglött hal szagatol! Irtam, hogy nem tehetett rola a lany, de egyszerüen szörnyü volt. Persze sajnalom emiatt, de akkoriban magamat meg jobban!
Nõ vagyok és kicsit sértésnek éreztem a nõi nem nevében. Valóban nem tudhatom milyen volt neked ott élõben de fogalmazhattál volna szebben is.Szerintem kicsit öntelt és sértõ és nem mellesleg lejárató stílust engedtél meg magadnak.Csak remélni tudom h élõben nem tetted ezt a lánnyal amit itt most.
Mivel meg csak a megyet sem neveztem meg, nem gondolom, hogy barki becsületeben kart tettem volna. Most meg mar harmadszor is leirom, hogy ezen kivül szuper es igenyes volt a lany. Nem okoztam neki csalodast. Megtettem, amiert elhivott magahoz. Tisztessegesen helyt alltam es igyekeztem, hogy ne latszodjon rajtam, mekkora eröfeszitesembe kerül! Utana kedvesen elbucsuztam es megköszöntem a kellemes estet. Eleve egyertelmü volt, hogy ebböl nem lesz több! Szerintem, azert "ferfi a feminizmusert" kitüntetest erdemeltem volna, nem pedig osztast. Utolso: Miert erzed magad sertettnek. Persze, egy nö nem tehet rola, milyen ott lent, de (tisztasag es hygienia eseten) az esetek 99%-aban nagyon finom ez az illat es allatian begerjeszt. Nem tehetek rola, hogy belefutottam egy ilyenbe is. De eszembe jutott a kerdest latvan es mivel most mar en is viccesnek tartom, gondoltam megosztom (a resztvevök anonymitasara ügyelve).
Hát igen a legtöbb esetben nincsenek ilyen szélsõségek...de a szervezet mûködését sok minden megváltoztathatja, betegség pl... Amúgy szerintem hogy a kérdezõnek is válaszoljak. Igen volt már olyan hogy abszolút nme jöütt be valakinek a stílusa pl parfüm téren de ez még nem ok arra hogy ne találkozzak vele. :) Aztán ott van a szájszag is elég sok embernek van és igen kellemetlen.Ez is függ attól ki milyen állapotban van nem e beteg v ilyesmi nem feltétlen a higiénia hiánya az oka.

Volt már olyan, hogy minden tüneted megvolt, és mégis megjött, nem voltál babás?

Legjobb válasz: Volt, még hánytam is. Már olyan boldog voltam és olyan rossz érzés volt, hogy mégis negatív a teszt! :-( És négy hónappal késõbb, mikor már lemondtam arról, hogy összejön, akkor lett pozitív a teszt minden tünet nélkül. Sõt, az egész terhesség alatt annyi tünetem volt, hogy a 20. héttõl lelkesen rugdalózott a gyerkõc és a vége felé vizesedett a lábam.

Volt, még hánytam is. Már olyan boldog voltam és olyan rossz érzés volt, hogy mégis negatív a teszt! :-( És négy hónappal késõbb, mikor már lemondtam arról, hogy összejön, akkor lett pozitív a teszt minden tünet nélkül. Sõt, az egész terhesség alatt annyi tünetem volt, hogy a 20. héttõl lelkesen rugdalózott a gyerkõc és a vége felé vizesedett a lábam.
Volt...és mindig negatív teszt volt a vége... Egy idõ után már beképzeli magának az ember...:(
Szia! Az agy irányít mindent így is van!Nekem fájt a mellem, rosszullétek, hasfájdalom...Már úgy vigyáztam magamra mintha nem lennék egyedül, és láss csodát nega teszt:((
Hónapok óta szinte inden tünetet produkálok, már akkor is, amikor még semmit nem kéne éreznem. Émelygés, pisilés, haspuffadás, mell érzékenység, szóval minden. Aztán idõre megjön mindig. Nagyon nehéz, ráadásul egyedül vagyok a gondommal, mert a párom nem szeretném még ezzel is szekálni.( Õ is nagyon vágyik már a babára.)
sajnos megtörtént velem is a múlt hónapban:(!Nekem most fájnak a melleim, néha érzem a hasamalját.De tuti nem vagyok babás, mert kaptam hasi röntgent, meg kórházban is voltam.Jókor voltunk eggyütt, de szerintem nem jött össze:((( Hogy miért van ez?Én nem tudom, de azt tudom, hogy én jobban örülnék ha nem jelezne a szervezetem egy esetleges NEM terhességre--mert akkor arra gondol az ember lánya, hogy na, babás lehetek!Vagy az lenne a célszerûbb ha meg sem jönne ilyen tünetekkel!Én 22-re nem várom, de inkább abba élem bele megam hogy meg fog jönni, minthogy terhes lettem.Ha mégis sikerült, legyen kellemes meglepetés...
Igen volt még kettõ nagyon halovány pozitív tesztem is.

Fiúk volt már olyan, hogy szakítottatok a barátnőtökkel egy másik lány miatt, de megbántátok?

Mennyi ideig tartott a kapcsolatotok akiért elhagytátok? És mikor jöttetek rá, hogy mégis az ex az "igazi"??

Legjobb válasz: Nem az ex volt az igazi hidd el. Ha õ lett volna akkor nem hagyod el másért. Nyilván voltak gondok ami miatt ez az egész megtörtént. Hoztál egy rossz döntést ami látszólag jónak tûnt. Mivel tévedtél, és úgy érzed az elõzõ jobb volt, arra gondolsz õ volt az igazi, pedig nem, egyik se volt az. Tarts ki a döntésed mellett mert megint meg fogod bánni. Én számos alkalommal szakítottam már a barátnõmmel, aztán megint összejöttünk mert elkezdett hiányozni, meg õ is pedálozott, és engedtem, pedig sokszor azt érzem nem kellett volna, és ha az 1. alkalom után nem engedem vissza az életembe már mindketten boldogan ellennénk mással. Ugyanazok a gondok elõjönnének újra, csak idõ kérdése. Az újramelegített töltött káposzta nem olyan jó ám, csak karácsonykor.

Nem az ex volt az igazi hidd el. Ha õ lett volna akkor nem hagyod el másért. Nyilván voltak gondok ami miatt ez az egész megtörtént. Hoztál egy rossz döntést ami látszólag jónak tûnt. Mivel tévedtél, és úgy érzed az elõzõ jobb volt, arra gondolsz õ volt az igazi, pedig nem, egyik se volt az. Tarts ki a döntésed mellett mert megint meg fogod bánni. Én számos alkalommal szakítottam már a barátnõmmel, aztán megint összejöttünk mert elkezdett hiányozni, meg õ is pedálozott, és engedtem, pedig sokszor azt érzem nem kellett volna, és ha az 1. alkalom után nem engedem vissza az életembe már mindketten boldogan ellennénk mással. Ugyanazok a gondok elõjönnének újra, csak idõ kérdése. Az újramelegített töltött káposzta nem olyan jó ám, csak karácsonykor.
Soha.Ha van barátnõm akkor azért vagyok vele mert szeretem, senki sem tud elcsábítani tõle, nézhet ki akárhogyan az illetõ.Nem minden férfi félrek*rós fajta, igaz kevesen vannak akik hûségesek Inkább azt bánom meg amikor szakítunk a barátnõmmel és akkor azt gondolom hogy a fenébe miért nem csaltam meg amikor lett volna alkalmam, most ezért megérte hûségesnek lenni?Például az exmmel eltöltött idõ alatt 4 nõvel tudtam volna megcsalni úgy hogy nem is kerestem más nõt, de én hülye hûséges maradtam, most meg már nem vagyunk együtt...
2es :) én tisztellek a hûségedért. Szerintem jól tetted hogy nem csaltad meg, akkor is ha szakítás lett a vége. Az embernek legyenek elvei! Én se lennék képes megcsalni a barátnõmet, még úgy se hogy nem mennek épp jól a dolgok. Amíg valakivel vagyok addig más hagyjon békén. Szerintem ez így a jó.
Nekem volt már ilyen barátom, fél év után próbált meg visszajönni, úgy, hogy elõtte szó nélkül otthagyott, másoktól tudtam meg, hogy egy másik csajért. Aztán meg jött bocsánatot meg újrakezdést kérni. Szépen elküldtem a francba.
Még az elõzõhöz, mi 3 hónapig jártunk mielõtt otthagyott. A másik csajra utólag azt mondta, hogy egy retkes ribanc, szóval ebbõl azt következtettem ki, hogy valószínûleg õt meg a csaj hagyhatta ott, erre gondolta bepróbálkozik visszajönni.

Lányok, ti mikor mondjátok egy fiúra hogy jó az ágyban? Volt már olyan hogy alig ismertétek a fiút és mégis nagyon jó volt vele? Szerintetek életkor függő hogy ki mennyire ügyes az ágyban? Kort is írjatok.

Legjobb válasz: Akkor mondom h jó az ágyban, ha élvezem vele a szexet. Olyan nem volt h alig ismertem, de olyan igen, h egyéjszakás kaland nagyon jó volt. Nyilván függ az életkortól is, de inkább a szexuális együttlétek számától. Tehát minél többet és több lánnyal szexelt valaki annál ügyesebb lesz- annál többfélét tapasztalt már. Viszont nekem nagyon fontos azért a szeretet is. Nem mindegy h dugás, v szeretkezés! 22/L

Akkor mondom h jó az ágyban, ha élvezem vele a szexet. Olyan nem volt h alig ismertem, de olyan igen, h egyéjszakás kaland nagyon jó volt. Nyilván függ az életkortól is, de inkább a szexuális együttlétek számától. Tehát minél többet és több lánnyal szexelt valaki annál ügyesebb lesz- annál többfélét tapasztalt már. Viszont nekem nagyon fontos azért a szeretet is. Nem mindegy h dugás, v szeretkezés! 22/L
Nem életkor függõ hanem tapasztalat kérdés, hogy ki mennyire ügyes. Tapasztalatra lehet egy partnerrel is szerezni ha 1000x csináltad vele.

Volt már olyan álmotok, hogy a tükörrel szemben álltatok és nem a saját arcotokat láttátok benne, de úgy éreztétek ez az arc a tiétek? Ez az előző inkarnációbeli arcom lehetett, vagy a másik énem arca?

Legjobb válasz: Ilyen még nem volt,viszont olyan már volt többször is,hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD Olyan is volt hogy láttam magam kívûlrõl és baromira nem ugy néztem ki,ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem,akit megálmodtam:D Érdekes dolgok...

Ilyen még nem volt, viszont olyan már volt többször is, hogy belenéztem a tükörbe álmomban és egy ufo állt mögöttem:DDD Olyan is volt hogy láttam magam kívûlrõl és baromira nem ugy néztem ki, ahogy akkor kinéztem az életben...Aztán eltelt két év és az lettem, akit megálmodtam:D Érdekes dolgok...
Nekem is volt hasonló gyerekkori élményem. A tükörnézés régi és ismert módszer, a tükörmágia része. Nem világos, hogy hogyan mûködik, de az fontos lehet, hogy a tükörben látszólagos (nem valódi) képet látunk és talán ezt könnyebb manipulálni azoknak, akik szellemi értelemben "odaát" vannak. Ezt a könyvet javaslom: Raymond Moody: Kedves kísértetek Ismertetõ: Halott rokonok, barátok szellemeinek "visszatéréseirõl"; a jelenséget elõidézõ módszerrõl számol be, sokszempontú megközelítéssel próbálván hitelesíteni az esemény valódiságát. Laboratóriumi kísérleteik azt látszanak igazolni, hogy a kísértetek látása az ún. tükörnézés módszerével elõidézhetõ. Majd a kísérletben részt vevõk - válogatottan "nagyon realista, ésszerûen gondolkodó" személyek - élménybeszámolói igyekeznek alátámasztani mindezt. Végül a szerzõk a jelenség hasznos szempontjait, "tudományos" jelentõségét összegzik, kiemelve a legfontosabbat: "A tükörnézés lehetõvé teszi az életben maradott hozzátartozónak, hogy gyászát feldolgozza magában" - ami pedig a lelki gyógyulás alapvetõ része.
én is láttam álmomban tükörben magam. a saját oldalamon véres kezem volt, és lángoló tér, ami illik is rám, mert agresszív és türelmetlen vagyok. a tükörben pedig a kellemes tiszta énemet láttam. álmomban összetörtem ezt a tükröt.
Hu ez a tukormagia erdekes lehet. Nekem is volt mar olyan almom, h a tukorben neztem magam, viszont az a durva, h nem volt tukorkepem, es nem lattam a tukorben semmit pedig tudtam h elotte allok. Almomban meglepodtem. na az egy furcsa es szamomra remiszto alom volt. 25/L
Volt. Én Lenint láttam benne.
A kérdező hozzászólása: komoly?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat, nagyon érdekes volt mindegyik megközelítés. Aki gondolja írhat privit és beszélgethetünk a témáról.
nekem még nem volt ilyen, hogy magamat láttam volna de olyan volt, hogy valakit akit ismerek , máshogy láttam más testel, de mégis tudtam hogy õ az.

Lányok! Veletek volt már olyan, hogy szerelmesek voltatok/vagytok valamelyik tanárnőtökbe?

És mit tettetek? Próbáltatok közelebb kerülni hozzá vagy esetleg volt is valami,vagy inkább elfelejtettétek?

Legjobb válasz: Igen, volt ilyen. Természetesen hetero volt és nagyon jó ember is, kicsit szégyelltem is magam, hogy mi mindent képzelgek róla. Vártam, hogy majd elmúlik az érzés, próbáltam nem ostorozni magam miatta. Féltem, ha görcsösen el akarom kerülni, valami más módon tör ki rajtam ez az õrület. Így hát hagytam a fantáziám szabadon csapongani. Arra ügyeltem csak, hogy ne vegye rajtam észre a nagy imádatot. Olyan közel akartam kerülni hozzá, amennyire csak lehet. Mindent akartam, amit meg tudott nekem adni, és ez már majdnem barátság volt. Sosem mondtam el neki, amit érzek, de néha úgy gondoltam, tudja. (És ha ez így is volt, csak õt dicséri, hogy nem hányta a szememre.) Elõször féltem, hogy nem múlik el a szerelem, aztán meg attól, hogy mi lesz velem, ha elmúlik. A plátói szerelemben az a legjobb, hogy vég nélkül lehet sóvárogni. Nagyon sokat tanultam belõle, és máig kedves, meleg és borzongató emlék. Nem egyedi eset, egy tanárodba szerelmesnek lenni, én megpróbáltam rajongásnak felfogni és csodálatos volt így is, viszonzás nélkül. Legyél a barátja... és ki tudja, még bármi más is lehet.

Igen, volt ilyen. Természetesen hetero volt és nagyon jó ember is, kicsit szégyelltem is magam, hogy mi mindent képzelgek róla. Vártam, hogy majd elmúlik az érzés, próbáltam nem ostorozni magam miatta. Féltem, ha görcsösen el akarom kerülni, valami más módon tör ki rajtam ez az õrület. Így hát hagytam a fantáziám szabadon csapongani. Arra ügyeltem csak, hogy ne vegye rajtam észre a nagy imádatot. Olyan közel akartam kerülni hozzá, amennyire csak lehet. Mindent akartam, amit meg tudott nekem adni, és ez már majdnem barátság volt. Sosem mondtam el neki, amit érzek, de néha úgy gondoltam, tudja. (És ha ez így is volt, csak õt dicséri, hogy nem hányta a szememre.) Elõször féltem, hogy nem múlik el a szerelem, aztán meg attól, hogy mi lesz velem, ha elmúlik. A plátói szerelemben az a legjobb, hogy vég nélkül lehet sóvárogni. Nagyon sokat tanultam belõle, és máig kedves, meleg és borzongató emlék. Nem egyedi eset, egy tanárodba szerelmesnek lenni, én megpróbáltam rajongásnak felfogni és csodálatos volt így is, viszonzás nélkül. Legyél a barátja... és ki tudja, még bármi más is lehet.
Ha veled is volt vagy inkább van, hiszen gondolom ezért tetted fel a kérdést, akkor ÜDV A KLUBBAN :) ) Több, mint másfél éve vagyok szerelmes az egyik tanárnõmbe. És mi viszint barátok is lettünk. Nagyon szeretem, és azt hiszem, hogy odatudnám érte adni mindenem. Õ elvileg hetero, de sosem volt boldog férfival, sosem volt igazán szerelmes sem. Nagyon gyakran érzem úgy, hogy úgy néz rám... Mindig mikor beszélgetünk, csak úgy nézünk egymás szemébe... :$ Olyan csodálatosak a szemei.. A mi kapcsolatunk úgy kezdõdött, hogy legelõször utáltuk egymást, vagyis, mint utólag kiderült õ sosem utált engem, én viszint igen õt.. De aztán volt egy pillanat, és akkor megtörtént a varázs. Megtetszett vagy megkívántam, nem is tudom hogyan fogalmazzak, õ elõtte még nagyon a leszbikusság sem volt gondoltaban vagy "tervben", õ az elsõ szerelmem... Aztán beszélgettünk és egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Én viszont elmondtam neki, hogy mit érzek néhány hónapja, mert már nem bírtam tovább. Mindig félek, hogy egyszer sosem láthatom többé, ezért úgy éreztem, hogy muszáj elmondanom neki, hogyan érzem mielõtt túl késõ lesz. Aztán utána négy napig totál egymásra voltunk hangolva, még "viccelõdött" is velünk.. aztán amikor "rájött", hogy tényleg szeretem és ez nem csak vicc, akkor azt mondta, hogy inkább ne beszéljünk többet. Akkor megszakadt a szívem, de akkor is örültem, hogy tudja az igazat. Aztán teltek a hetek, és ismét visszataláltunk egymáshoz, és õ mondta azt, hogy egymáshoz vagyunk kötve, és egyszerûen ez van. Azt hiszem meg fogom csókolni, ha már nem lesz a tanárom... ha elhagy végleg, akkor így jártam, de úgy sem tudom elfelejteni amíg minden nap látom... hát bõven ennyit.. :$ 17/L
Velem volt.Még általános suliban. A spanyol tanárnõmbe voltam szerelmes. (Spanyolországban laktunk). Esélytelen, plátói szerelem volt...És most is szerelmes vagyok! És végre nem reménytelenül. Bár csak magántanárról van szó. Most vagyok végzõs, és a szüleim a jobb jegyek érdekében, meg az érettségi miatt matektanárt kerestek mellém. Fel voltam háborodva, nem akartam még délutánonként is matekozni, de aztán megláttam a tanárnõt. Egy fiatal, nagyon laza csaj, 5 évvel idõsebb csak nálam.Emlékszem, ahogy a szeptemberi napsütésben ültünk a szobámban, és csak néztem õt. Kb. 3 hét alatt teljesen belehabarodtam, de igyekeztem távolságtartó lenni, nehogy észrevegye, mit érzek iránta. Rettegtem, hogy ha megtudja, nem jön hozzám többet. Abszolút nem nyitottam felé, pedig próbálkozott, de én a függvényeken kívül semmirõl nem voltam hajlandó beszélni. Kissé bunkónak is tûnhettem. Aztán végül megtörtem. Nem tudtam tovább játszani a keményet, beindult a barátkozás folyamata. De ez egy nagyon lassú folyamat volt, és továbbra is ügyeltem arra, hogy a valódi érzéseimet ne láthassa. Februárban, épp a szülinapján is nálam volt, és matekozás után rengeteget beszélgettünk. Mesélt magáról, az életérõl. Akkor éreztem elõször, hogy talán õ is kedvel engem egy kicsit. Következõ alkalommal szakadt a havasesõ, és felajánlottam neki, hogy hazaviszem. A kocsiban majdnem kiugrott a szívem, és mikor a ház elõtt elbúcsúztunk, lenyomtam neki két puszit. Itt már teljesen nyilvánvaló volt, hogy bõven átléptük a tanár-diák viszony határát. A következõ órát lemondta, az azutánira eljött, de olyan semmilyen volt, mintha épp akkor ismerkedtünk volna meg. Azt mondta, nem taníthat tovább, és hogy tudom jól, miért nem... Hetekig ment ez a huzavona, hogy mi legyen. Oktasson-e, vagy ne. Teljesen szétcsúsztam, fogytam 5 kilót, de õ sem volt túl jó bõrben. Végül a sarkamra álltam, és elmondtam neki, hogy szeretem, és szeretném, ha velem lenne, de nem úgy mint a tanárom. Napokig nem jelentkezett, aztán találkoztunk. Volt sírás, ölelkezés, majd megint sírás. És végül csók. Persze ez más, mint ha pl egy iskolai tanáromba szerettem volna bele. Az szerintem esélytelen. Egy magánóra sokkal kötetlenebb, személyesebb. Jobban megismerik egymást a felek. Ja, azóta már nem tanít. :)
Fuuuuuu....nehéz eset vagy.....Szóval összegezzük.Lezbikus vagy.Szerelmes vagy 1 tanárnõbe.Ha valamit rosszul irtam javits ki. EREDMÉNY:(dobpergés) Nincs esélyed.
Volt már ilyen 2-szer, de nem léptem hisz komoly kapcsolatuk is volt. Ha õ egyértelmûen heteró próbálj ne túl közel kerülni hozzá még ha nehéz is , ne fantáziálgass róla és könnyebben megy ha nem látod többet. Utóbbinál nekem is így volt, és egy nagyon szép emléket õrzök róla azóta is.:) AZ elsõnél elég nehéz volt és fájt amikor el kellet válnom tõle:(
Volt egy bomba osztályfõnököm, szerelmes nem voltam belé, de szúrtam volna, viszont 5.-es voltam, szóóóóval nem nagyon :D
tanárnõ? Még pasiba sem :D
Sziasztok Elnézést, hogy idepofátlankodtam. Csak érdeklõdni szeretnék ha már van rá lehetõség és nem kötekedni. Le tudnátok írni ennek a szerelemnek vagy rajongásnak az okát? Vágyat is éreztetek a szerelmetek tárgya iránt? Én nem is gondoltam volna hogy ilyen sokakat érint ez a téma. Kicsit értetlenül állok a jelenség elõtt :)
Karóczkai tanárnõ le lehet állni!
óriási és feszes segge volt, a teste többi részén semmi zsír nem volt és 24 éves volt mikor én 20 :) kb ennyi
A kérdező hozzászólása: 13:33 igen, ezt a filmet meg akartam nézni :)
Micsoda tündérmesék vannak itt. De vajon melyik az igaz és melyik troll? :D
Ez a film nagyon jó, és teljesen a témába vág: http://www.youtube.com/watch?v=l7mQE6DfAd4
Én tavaly érettségiztme és bizony másodiktól harmadikig halálosan szerelmes voltam az egyik tanárnõmbe, aki már 40 felett jár... számomra nagyon megterhelõ volt ez az egész, az hogy mindennap találkozni vele, ott ülni vele szembe, érezni ezt az iszonyatos vonzódást és tudni, hogy nem ölelhetem meg, és soha nem lesz az enyém.. órákon legszívesebben kimásztam volna a bõrömbõl az õrülettõl. én sosem voltam közeli viszonyban vele vagy barátok vagy semmi ilyesmi, mivel ha megláttam tisztára görcsbe rándult a gyomrom és meg sem tudtam szólalni.. 2 éven keresztül egész nap rá gondoltam, amikor beteg voltam csak az õ óráira bejártam az iskolába, csakhogy láthassam..el nem tudtam képzelni mi lesz velem ha elballagok és soha többé nem láthatom, azt hittem bele fogok halni. harmdik év vége fele rájöttem, hogy igazából az iskolán kívül nem is ismerem õt, és hogy igazából nem belé voltam szerelmes, hanem valami megfogott a külsejében/hangjában/modorában/nõiességében ami magával ragadott, ami nem meglepõ mert teljesen az a típusú nõ akik nekem tetszenek, de nem belé voltam szerelmes hanem csak ebbe a képbe amit felépítettem róla a fejemben.. rájöttem, hogy amikor róla és rólam ábrándoztam, akkor az csak egy idealizált kép volt arról, hogy õ ki is valójában és hogy õ nem az a személy.. de szerintem lehetséges szerelmesnek lenni ilyen eszményképekbe. sajnos én sokszor bele esek ebbe és akárhogyan mondogatom magamnak, hogy ez csak az agyam szüleménye, nem tudom kiverni a fejembõl.. nekem ez negyedikre már szerencsére elmúlt.. a viszonzatlan szerelem nagyon keverves dolog tud lenni. igazából nem tudom, hogy hogyan tekintsek erre az egészre, egyrészt úgy érzem, hogy hülye voltam, hogy ennyi energiámat pazaroltam egy nõre, akit egyáltalán nem érdekeltem/érdeklek és akit nem is ismerek... és mostmár ha a gimi eszembe jut, ez volt a legnagyobb élményem kb és kicsit idegesít is, hogy életem végéig emlékezni fogok erre a nõre pedig tényleg nem érdemli meg.. mivel 100%, hogy a ballagásom napja óta õ egyszer sem gondolt rám. ez így most nagyon negatív volt, dehát nem tudok mit tenni.. :D
Kedves kérdezõ!Nagyon hálás vagyok Neked, hogy feltetted ezt a kérdést, és persze a válaszolóknak is, akik adtak erõt, realitást, de egy pici reményt is.Én is odáig vagyok az iskolában lévõ tanárnõmért.Hamarosan érettségi(1év), és már most rettegek, hogy elveszítem a heti boldogságomat, hogy láthatom mosolyogni, hogy vele vagyok.Nem is tudom elképzelni, hogy milyeb lesz otthagyni a sulit.Félek is egy kicsit, de Ti most nagy erõt adtatok!!Köszönöm!! :) ) 
A kérdező hozzászólása: Akkor nem csak én vagyok az egyetlen :) jó olvasni a ti történeteiteket is.
Én most 20 vagyok, és 16 voltam mikor elsõ látásra beleszerettem a tanáromba, mikor új suliba kerültem(ahol csak egy évet tanultam..) Senkinek nem mondtam el, hiszen hogy hangzik az hogy lány létemre ilyen érzéseket tápláljak egy nõ iránt! Én nem beszélhettem vele úgy mint az elõzõ válaszolók irták, inkább próbáltam kerülni, ami nagyon nehéz, ha igy szeretsz valakit. A legelején úgy kezdõdött, hogy sokszor rajta felejtettem a tekintetemet és ezt õ észrevette szóval próbált közeliteni néhány alkalommal hogy megismerjen közelebbrõl is. Aztán egyik alkalommal, utánam jött, hogy átadja a kijavitott dolgozatomat. Akkor õ magyarázott valamit, de én meg akaratlanul is mélyen a szemébe néztem, és mikor visszanézett, akkor nem volt se tér, se idõ többé.. Nem tudom nektek volt-e már ilyen tapasztalatotok, de én akkor úgy éreztem, hogy a lelke mélyébe láttam bele. Nem mondtunk egymásnak semmit, hanem õ elfordult és elment. Aztán ez ment egy éven keresztül. Én nem vallottam be hogy szerelmes vagyok, õ pedig tudta, és folyton hol odafigyelt rám, ami jólesett, hol pedig fájdalmat okozott. Ami nevetséges az egészben, hogy kis koromban egyáltalán nem tudtam elképzelni, hogy rajonghat valaki olyasvalakiért aki nem viszonozza az érzelmeket. Hát tessék, aztán én meg a nap minden percében csak rá tudtam gondolni, persze nem lehetett elõrelépni egyikünk sem, hiszen fogalmunk sem volt, hogy mi folyik köztünk. Akkor úgy gondoltam, hogy soha nem leszek túl rajta, de most már másik városban lakom, ami sokkal jobb, hiszen nincs meg az esély arra hogy találkozzam vele, igy nem is gondolok sokat rá, csak néha eszembe jut.
Annyira jó olvasni, amit írtok! Jó is és elborzasztó is, hiszen valahol érzem, hogy nekem sosem fog összejönni :S 2 év, nem magántanár. Úgy érzem, túlságosan sok jelet küldtem felé, õ is, de a barátság is visszás, egyáltalán nem tudom hányadán állunk. A jövõ kifürkészhetetlen, én... igyekszem:D És sosem fogom elfelejteni :)
Húúú, velem is volt ilyen... Nem hiszem, hogy ettõl az ember leszbikus lenne. Ez inkább a tisztelet, szeretet, rajongás ötvözete.- legalábbis reméltem mindig is. 5 évet tanított, nagyon oda volt értem Õ is, 2 nagykorú fia van, de 30-nak néz ki a nõ. Persze, Õ csak mint az egyik jeles kisdiákért, akivel egyet tud érteni. Még máig visszajárok az iskolába és ahányszor meglátom, görcsbe rándul a gyomrom. De aztán mindig megölel, megdícsér, elcsevegünk. :) Nem mondtam Neki semmit, nem vallottam szerelmet, stb... írtam Neki egy rövid kis verset év végén. Köszönõ verset, amiben valahol több volt. Örült Neki, én pedig örültem, hogy örül. 19L
A kérdező hozzászólása: Igen velem is ez ...De egyelôre nem akarom bevallani :/ (én "csak" 7 hónapja szeretem)Egész nap csak Rá tudok gondolni, mindennap látom szinte, már nem tudom mit tegyek!:(Szeretném elfelejteni, néha pedig közelebb kerülni hozzá... És nálatok mekkora a korkülönbség?
A kérdező hozzászólása: Utolsó :nagyon tetszett amit leìrtál :)
A kérdező hozzászólása: Már én is rájöttem te ész...de akkor is nehéz elfelejteni valakit akinél nincs esély, ezek szerint te még nem éreztél ilyet.
19:58 Most jót kérdeztél.Hogy mi az ok?Rengeteg dolgot nem tudunk megmagyarázni miért érezzük mik az okok...egyébként én is értetlenül állok az esetek elõtt.Amikor pár éve szerelmes lettem akkor rögtön az elsõ gondolatom az volt hogy nem vagyok normális hogy ilyen csak velem történik.Lám azóta eltelt pár év kiderült mások is járnak hasonló cipõben..persze van aki elvicceli a dolgot hát az ne tudja meg milyen érzés ez.És igen ez nem rajongás ha erre gondolsz.Alapjáraton érdekel a pszichológia ezért sokat olvasgattam háta jobban megismerem ennek a hátterét de a megoldásig nem jutottam el.Egyszerûen ezt érzem és kész.Azóta is nõre vágyom pedig középiskolás koromban eszembe sem jutott volna hogy leszbikus lennék.

Volt már olyan, hogy verekednetek kellett az utcán? Volt már úgy, hogy jól sült el?

Eléggé nyomasztó lett errefele a környék meg az alkoholisták stb és néha mikor van bennük 8 feles akkor ugatnak. Nem csak ?k értem ezt a brazilokra is.

Legjobb válasz: Sajnos elég ritkán kötnek belém. Néha sajnálom is, mert kedvem lenne rendet csapni olykor. Meg sajnálom, hogy nem voltam ott, amikor valakit támadás ért. De láthatóan elég nagydarab vagyok, és több, mint 100 kg. Ilyeneket ritkábban ér támadás. Harminc éve úgy hívtak egyes körökben, hogy "Fekete Halál". De ez leginkább a szakállam miatt volt így, és volt egy vörös szakállú kollégám, hatalmas darab fickó volt õ is, õ volt a "Vörös Halál". Sok deviáns csavargót helyretettünk akkor.

Sajnos elég ritkán kötnek belém. Néha sajnálom is, mert kedvem lenne rendet csapni olykor. Meg sajnálom, hogy nem voltam ott, amikor valakit támadás ért. De láthatóan elég nagydarab vagyok, és több, mint 100 kg. Ilyeneket ritkábban ér támadás. Harminc éve úgy hívtak egyes körökben, hogy "Fekete Halál". De ez leginkább a szakállam miatt volt így, és volt egy vörös szakállú kollégám, hatalmas darab fickó volt õ is, õ volt a "Vörös Halál". Sok deviáns csavargót helyretettünk akkor.
Volt , haverommal voltam és pár "brazil" elkezdett pofázni, haverom megfordult és akkora bal egyenest beküldött a "nagymenõnek" hogy azonnal összeesett. Azután a többiek elszaladtak. 1 részegtõl meg nehogy félj már :D hamarabb földre küldöd mint egy ovodást. A "nagymenõ" cigányok is emberek ne félj tõllük csak mert erényesebbek... (max viszel magaddal mindig vmit :)

Volt már olyan, hogy megéreztétek egyik rokonotok halálát?

Párnapja az az érzés fog el, hogy az anyósom megfog hali, nekünk nagyon jó a viszonyunk, úgy kezel, mind ha a lánya lennék. Szerencsére jó viszonyunk van. Mindenkinek ilyen anyóst kívánok! És egyszerűen azt érzem hogy meg fog hali. Párhónapja 3cenis daganatot fedeztek fel a koponyájába, megműtötték kivették. Minden rendben ment, aztán elment megint vizsgálatokra, egy vér rögöt fedeztek fel nála, most arra várnak, hátha felszívódik magától, de nincs rá sok esély. Ha nem szívódik fel, újabb műtét... Ez kockázattal jár.. Érzem, hogy ezt már nem éli túl. Éreztetek már így, voltatok már hasonló cipőbe?

Legjobb válasz: Igen. Eddig mindenkiért tudtam elõre. Apukámmal 10 éve nem is beszéltünk, hogy miért, az most lényegtelen. A lényeg az, hogy nem voltunk kapcsolatban. Egyik este a férjemmel néztünk egy filmet, és a én a filmben végig apukámat láttam. Pedig nem is hasonlitott rá senki. Utána egész éjjel õ járt a fejemben. Másnap reggel, mikor anyukám felhivott, eleve azzal vettem fel a telefont: Na? Ki halt meg? Soha nem szóltam így bele, csak akkor az egyszer. És õ utána mondta: Apád. Az unokatestvérem álmomban elbúcsúzott tõlem. Másnap szintén telefon? Felakasztotta magát. Vele is 10 évig nem beszéltünk, viszont elõtte nem sokkal látogattam meg. Anyósom halála várható volt, mert kórházba került, viszont az orvosok azt mondták, jobban van. Ennek ellenére, bár álmos voltam nagyon, nem tudtam elaludni. Néztem az órát a sötétben. Az utolsó idõpont, amire emlékszem: 23:55 volt. Abban a percben halt meg anyósom. Több hirtelen nem jut eszemben. Szerencsére, vagy sajnos, elég sokmindent megmondok elõre. Olyan is volt, hogy mondtam, hogy ezt, meg azt így csináljuk. Nem tudtam elmondani, miért. De késõbb úgy lett jó, ahogy mondtam, bár amikor mondtam, nem volt értelme a dolognak. De a férjem már megtanulta, hogy ha rám hallgat, mindig jól jár.

Igen. Eddig mindenkiért tudtam elõre. Apukámmal 10 éve nem is beszéltünk, hogy miért, az most lényegtelen. A lényeg az, hogy nem voltunk kapcsolatban. Egyik este a férjemmel néztünk egy filmet, és a én a filmben végig apukámat láttam. Pedig nem is hasonlitott rá senki. Utána egész éjjel õ járt a fejemben. Másnap reggel, mikor anyukám felhivott, eleve azzal vettem fel a telefont: Na? Ki halt meg? Soha nem szóltam így bele, csak akkor az egyszer. És õ utána mondta: Apád. Az unokatestvérem álmomban elbúcsúzott tõlem. Másnap szintén telefon? Felakasztotta magát. Vele is 10 évig nem beszéltünk, viszont elõtte nem sokkal látogattam meg. Anyósom halála várható volt, mert kórházba került, viszont az orvosok azt mondták, jobban van. Ennek ellenére, bár álmos voltam nagyon, nem tudtam elaludni. Néztem az órát a sötétben. Az utolsó idõpont, amire emlékszem: 23:55 volt. Abban a percben halt meg anyósom. Több hirtelen nem jut eszemben. Szerencsére, vagy sajnos, elég sokmindent megmondok elõre. Olyan is volt, hogy mondtam, hogy ezt, meg azt így csináljuk. Nem tudtam elmondani, miért. De késõbb úgy lett jó, ahogy mondtam, bár amikor mondtam, nem volt értelme a dolognak. De a férjem már megtanulta, hogy ha rám hallgat, mindig jól jár.
Nekem papámnál volt ez.Daganatot fedeztek fel nála, pár hónapra rá éjszaka az ágyba lefekvésnél belémhasitott, az érzés, hogy megfog halni.Másnap reggel telefonhivásra ébredtem, amibe közölték, hogy meghalt.=(
Vezess listát a negatív megérzéseidrõl mint ahogy egy angliai kisérletben tették az alanyok. Kiderült hogy átlag 2 naponta van komolyabb hirtelen megérzésük a nõknek valamilyen komolyabb bajról. De ezt ugye elfelejtik elég hamar ha nem történik meg mégsem... Asszem valami 60 az 1 arányában valosult meg amit éreztek. Magyarán ha valakinek komolyabb betegsége van és megérzed a halálát akkor vagy fél, egy éven belül meghal és akkor úgy érzed igazad lett vagy nem és akkor úgyis elfelejted és majd a következõ megérzésed miatt gondolod hogy "lám, hogy megéreztem..."
Nem megérzésem volt, hanem inkább álom, egy érdekesség. Nekem apukám kórházban volt 2 hetet. Elõször rosszul volt, aztán mintha kezdett volna jobban lenni, már kezdtünk örülni is. De egyik éjjel a kutyám nagyon nyugtalan volt, már úgy voltam vele hogy becsukom valahova mert tiszta ideg volt, leverte kint a virágcserepet, kaparta az ajtót stb. Meg meg is szidtam hogy nyugodjon már le. Aznap éjjel azt álmodtam hogy kihullottak a fogaim (ami állítólag halált jelent, de amúgyis voltak rossz fogaim, szóval bele lehet beszélni hogy ezért álmodtam) de reggel is volt egy oylan rossz érzésem, hogy "apu kórházban van, én meg fogakról álmodom, de ááá biztos minden rendben van" és 10 körül hívott az orvos hogy éjjel meghalt. A kutyám is megérezte, és én is.
Anyukám 5 hónapig feküdt éber kómában, tudtuk, hogy nincs esély a felépülésre. Minden nap jártunk hozzá a kórházba, de utolsó nap reggelén mind ketten tudtuk a testvéremmel, hogy nincs tovább, egyszerûen éreztük, hogy ez a nap lesz az utolsó, és úgy indultunk el, hogy amíg kell, bent maradunk, még este is. Hozzáteszem ikrek vagyunk......nem tudom miért, tudatosan feketébe öltöztem, a cuccokat amiket vittem neki, tudtam, hogy már nem fogjuk még kibontani sem. Aznap délelõtt 11.30-kor halt meg, úgy, hogy ott voltunk mindketten mellette...Ennek már több mint 3 hónapja, de úgy érzem, sohasem fogom tudni feldolgozni, hogy 52 évesen meghalt.
Volt, kétszer is. Mindketten kórházban voltak hosszabb ideje. Mindkettejüknél tudtam az utolsó látogatáskor, hogy az lesz az utolsó (egyiküket minden nap látogattam).
Ha fogak kihullásáról álmodok, 2 napon belül valakim kórházba kerül, vagy meghal. Eddig kivétel nélkül bejött. Férjem meg a nõvére egy hajnalban kopogásra ébredtek fel, (külön házrészben laktak) ránéztek az órára, és abban a percben halt meg az anyukájuk. Május 4-én hajnali fél 4-kor felébredtem, nyugtalan, ideges voltam. Kereken 24 óra múlva apósom meghalt. Ha másnap olyankor is felébredek, apósom még mindig élne.
szerintem csak nagyon félted Õt, és nem alaptalanul, ezért erõsödött fel. nyugodj meg, gondolkodj pozitívan, sokat legyél vele, tedd õt is boldoggá, akkor nagyobb az esély a felépülésre! különben ha SIKERESEN kivették a daganatot, akkor szívós és jó kezekben van/lesz. nyugodj meg, mert átragasztod a környezetedre is ezt a parát! :)
Anyukám álmodta meg a nõvére halálát. Nem tudtuk, hogy súlyos beteg, fájt a térde, meg rosszalkodott a gyomra, de nem gondoltuk, hogy halálos beteg lenne. Anyukám egyszer arra ébredt, hogy valaki bekiabál az ablakon: "Meghalt a Maritok!", rá 2-3 hétre tényleg meghalt. Kiderült, hogy hasnyálmirigyével volt valami, titokban erõsen iszogatott, amit soha nem vettünk észre, jól titkolta.
Igen, Anyu halálát megéreztem. ...de a Tesóm is. Az orvosa mondta, hogy már csak napjai vannak hátra, de azt ugye nem lehetett pontosan tudni, hogy melyik napon fog elmenni. Egyik látogatáskor nagyon rossz érzés fogott el, úgy éreztem, hogy akkor vagyunk Nála utoljára... Nem akartam otthagyni!! Egész úton hazafelé, darált az agyam, hogy talán pont akkor fog meghalni, amikor mi nem vagyunk Mellette. Akkor este nem tudtam elaludni, egész éjjel ideges voltam, remegett a gyomrom, hányingerem volt és pánikszerû érzés fogott el. A Tesóm is bejött hozzám az éjszaka közepén, hogy nem tud aludni, érzi, hogy baj lesz! Végül reggel kaptuk is a telefonhívást, hogy meghalt az Anyu... Sajnálom az Anyósodat, remélem azért, hogy ha mégis mûteni kell, nem lesz baj!
Konkrétan a halált nem csak azt, hogy valami nincs rendben. Nagymamámnál voltam így. Aznap messze utaztam és elköszönéskor megpusziltam és hosszan integettem neki. Ez azért volt furcsa mert én utálok pusziszkodni és integetni, soha nem szoktam ilyet tenni. Rengetegszer visszanéztem rá, ahogy távolodik, én sem érettem mi ütött belém. Egész nap bennem volt ez a fura érzés, hogy miért viselkedtem így. Aznap este autóbalesetben meghalt a nagymamám.
4-es én sokszor leirom, pont azért, mert kiváncsi vagyok, hogy mi, és mikor jön be. És elég sokszor megvalósul, amit mondok. Ha százalékot kellene mondanom, akkor úgy 70% körül. De nem csak a rossz. A jó is. Olyan is volt, hogy a férjem nézegette az álláshirdetéseket, mert érdekelte, amúgy volt munkája. Megakadt a szemünk egyen. Én hiába gyõzködtem, hogy hivja fel, és jelentkezzen, nem tette. Azt mondta, hogy nem adja fel a jó, és biztos állását a szeszélyemért. Még azon a héten kirugták a biztos állásából. Én akkor elé tettem az általam felirt telefonszámot, hogy most már hivja fel azt a munkát. Felhivta, felvették. Még azon a héten ment dolgozni. Majdnem dupláját keres ott , mint az elõzõ munkahelyén, és nem annyira kimerült. Ekkor is jól tette volna, ha már egybõl rám hallgat. Szóval vannak jó megérzéseim is, nemcsak rosszak. Férjem már párszor jelezte, hogy szed össze egy kis rõzsét, és a talpam alá gyújt, mert boszi vagyok. :) ) Persze volt olyan dolog is ami nem jött be, de az nem sok. Mint irtam, úgy kb 30%. 2-es voltam.
Nem konkrét megérzés, inkább rossz érzés. Mikor a mamám volt kórházban, nem akartam bemenni hozzá a kórházba, 2 napra rá meghalt. Anyumnál kb ugyanez, csak ott apu járt be mindig, én csak párszor mentem, apu mondta, hogy mennyek vele, nem akartam, meghalt.

Fiúk, Lányok! Veletek volt már olyan hogy egy veled megegyező nemű személy, rád hajtott, megcsókolt vagy valami?

Hogy történt? Mit csináltál? :D

Legjobb válasz: én lány vagyok, és volt hogy csaj bepróbálkozott nálam, nem is egyszer... bulikon például többször is volt, hogy egy csaj odajött, hogy jajj de szép vagyok és tetszek neki, és nem akarok-e vele smárolni. a válasz egyértelmû számomra, nem, mert hetero vagyok, úgyhogy azt hiszem most megyek is.... egy másik eset sokkal érdekesebb volt. megismerkedtem 1 sráccal, és afféle dupla randira mentünk, a srác, a legjobb haverja és annak a barátnõje. lényegében messze laktak, ezért ott kellett aludnom a srác haverjánál, ilyen kis kellemes négyesben. afféle privát házibulit tartottunk. és a csajszi egy szál szinte teljesen átlátszó fekete köntösben rázta magát végig... majd odajött hozzám, és elkezdett panaszkodni, hogy neki úgy lógnak a mellei, nem-e fogom meg õket? azt hittem rosszul hallok, úgyhogy elég elhaló hangon mondtam a nemet. aztán kijelentette, hogy az enyémek olyan szép feszesek, nem-e foghatná meg õket... erre kb sikítva rávágtam, hogy nem, mivel már nyúlt a kezével felém, és elsõ találkozónak nekem ez kissé túl meredek volt. fõleg, hogy korábban kijelentette, hogy õ biszex, és szerinte jó nõ vagyok. ekkor voltam 17 éves. 20/l

én lány vagyok, és volt hogy csaj bepróbálkozott nálam, nem is egyszer... bulikon például többször is volt, hogy egy csaj odajött, hogy jajj de szép vagyok és tetszek neki, és nem akarok-e vele smárolni. a válasz egyértelmû számomra, nem, mert hetero vagyok, úgyhogy azt hiszem most megyek is.... egy másik eset sokkal érdekesebb volt. megismerkedtem 1 sráccal, és afféle dupla randira mentünk, a srác, a legjobb haverja és annak a barátnõje. lényegében messze laktak, ezért ott kellett aludnom a srác haverjánál, ilyen kis kellemes négyesben. afféle privát házibulit tartottunk. és a csajszi egy szál szinte teljesen átlátszó fekete köntösben rázta magát végig... majd odajött hozzám, és elkezdett panaszkodni, hogy neki úgy lógnak a mellei, nem-e fogom meg õket? azt hittem rosszul hallok, úgyhogy elég elhaló hangon mondtam a nemet. aztán kijelentette, hogy az enyémek olyan szép feszesek, nem-e foghatná meg õket... erre kb sikítva rávágtam, hogy nem, mivel már nyúlt a kezével felém, és elsõ találkozónak nekem ez kissé túl meredek volt. fõleg, hogy korábban kijelentette, hogy õ biszex, és szerinte jó nõ vagyok. ekkor voltam 17 éves. 20/l
Ha engem mint fiut lesm'rolna 1 fiu , akkor öklöt adnék a fejére h mentõt kéne hozatni neki ...
Nem.
2× volt "ilyen", de tök véletlenül sikeredett, nem smár inkább csak egy szájrapuszi mikor arcra akartunk ugye 3-at adni...ugyanarra az oldalra akartuk véletlen és szájrapuszi lett a vége ^^"
Még a koleszban tusoltam és a fejem mostam amikor éreztem, hogy valaki bekapja a fütyimet. Hagytam csinálja végig de akkor nem viszonoztam, mert jött más is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!